butters77 01.09.05, 17:36 Co myslicie o moich zabiegach porzadkujacych?:) Czy macie jakieś inne pomysły na ułatwienie korzystania z forum? Bede wdzieczna za wszelkie uwagi i sugestie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annkier Re: Spis treści:) 01.09.05, 17:58 mnie osobiście przeszkadza jak sie ktos nowy pokazuje i zakłada watek pt. witam jestem tu nowa i ble ble uwazam ze jesli istnieje juz taki watek witajacy to sie po prostu do niego dopisuje ponadto fajnie by było zeby sie nie dublowały watki np. pt. Skalpel i Operacje plastyczne, mozna by je w jednym zestawić to tyle:) Odpowiedz Link
karhunvatukka Re: Spis treści:) 01.09.05, 18:14 To mozna stworzyc jeden wattek 'przywitaj sie' lub cos w tym stylu ;) Ogolnie jest b. fajnie. Odpowiedz Link
butters77 Re: Spis treści:) 01.09.05, 20:41 No wlasnie ja tez nie lubie dublowania watkow. Po to powstalo to forum, zeby zebrac wszystkie potrzebne informacje w jednym miejscu - a nie powtarzac wciaz te same pytania. Faktycznie pojawilo sie juz kilka blizniaczych watkow - wiec czas ukrocic ten proceder!:) Bardzo prosze o: 1) korzystanie z wyszukiwarki 2) korzystanie ze "spisu tresci", jesli chcemy poruszyc ktorys z najpopularniejszych tematow Poza tym - hulaj dusza!:) (i czekam na dalsze sugestie) Odpowiedz Link