wegeta23 29.11.05, 10:17 jednak wybawiłam się z kompleksów, duże jest piekne :))) pokacycki.fotolog.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia28b Re: widziałyście???????? 29.11.05, 13:55 hihi! Ja chyba wyślę po porodzie, jak już będę karmiącą mamusią. Może zdjątko z zapryskanego mleczkiem obiektywu?? No, jeszcze niecałe 3 m-ce mi zostały. Odpowiedz Link
kasia-78 Re: widziałyście???????? 01.12.05, 10:27 Z tym mleczkiem to bardzo fajny pomysł jest. Byłoby przynajmniej jakieś urozmaicenie i coś wesołego. Kiedyś przeglądając strony zw. z ciązą i macierzyństwem natknęlam się na jakiś sieciowy pamiętnik jakiejś rodziny z USA i były tam krótkie filmiki m.in. z narodzin dziecka i karmienia. Mamusia karmi piersią i w pewnej chwili wyjmuje brodawkę z buzi dzidzi a tam dosłownie jak z węża strażackiego - od razu mleko zalało cały obiektyw kamery ! W tle słychać wybuch śmiechu mamy i taty-operatora, który przeciera szkła, tyko dzidziusiowi nie do smiechu. A propos, nie miałam pojęcia, że pokarm może tak obficie tryskać z piersi ! Gonia a ty masz już mleczko czy jeszcze nie ? Odpowiedz Link
gonia28b Re: widziałyście???????? 01.12.05, 15:37 Mleczko jeszcze się u mnie nie pojawiło. Ale coś słyszałam na ten temat jakim to mocny strumieniem może tryskać mleczko z piersi. Mama mi opowiadała, jaką moja Babcia kiedyś miała sytuację: to były dawne czasy, więc biurokracja była wszędzie. Potrzebowała Babcia do zakładu pracy (już po urlopie macierzyńskim) zaświadczenie, że karmi jeszcze dziecko piersią - przysługiwały wówczas w tym celu wolne godziny (teraz też, ale jak wiemy jest to teoria). W tym celu należało udać się do lekarza. Lekarz był jednak ciężko zdziwiony, że Ona siódmy miesiąc po porodzie jeszcze piersią karmi - w owych czasach było to rzadko spotykane. Lekarz poprosił Babcię, żeby pokazała, czy rzeczywiście ma jeszcze pokarm. Babcia więc wyjęła cyca, ścisnęła go i zachlapała lekarzowi fartuch i okulary. Bardzo mi się ta historiyjka spodobała.Zawsze gdy to z Rodzicamy wspominamy, śmiejemy się do łez. Stąd mój pomysł o takowym zdjęciu. Odpowiedz Link
kasia-78 Re: widziałyście???????? 02.12.05, 10:56 Hahahaha !!!! Babcia musiała byc super kobita ! Doktora nie przewrócilo razem z krzesłem ? Przypomniało mi się, ze Woody Allen nakręcił taką komedię, w której prześladuje go monstrualna kobieta wielkości King-Konga i z wieeelkiej piersi bombarduje go tonami mleka a on ucieka jak tylko może ratując życie :))) Gonia, zrób to mokre zdjęcie jak już będziesz karmić !!! Odpowiedz Link
drzazga1 Wczoraj widzialam 29.11.05, 14:19 I wiecie co? Wole swoje!!! I pomyslec, ze mi sie bardzo kiedys nie podobaly...tak to jest jak sie naoglada poprawianych w fotoszopie modelek, a nie ma porownania z natura - bo w sumie jak tak sie zastanowilam, to damskich biustow w naturze ogladalam moze ze 4 egzemplarze wszystkiego. Odpowiedz Link
butters77 Re: Wczoraj widzialam 29.11.05, 14:39 W sumie.. Wiesz, przeczytalam Twojego posta i tez zaczelam sie zastanawiac, ile ja naturalnych widzialam na zywo... Chyba tylko 3 pary:) Odpowiedz Link
kohol Re: Wczoraj widzialam 29.11.05, 14:46 Ja tak ok. 5 par bliskich/znanych mi osób i na pewno sporo takich na plaży topless. Odpowiedz Link
marybg sorry które były duże? 29.11.05, 15:10 Przepraszam ale które były duże?Ja raczej pogłębiłam swoje kompleksy!Pozdrawiam Odpowiedz Link
drzazga1 Re: sorry które były duże? 29.11.05, 16:01 Ze dwie pary sporych bylo, natomiast zauwaz, ze te male wcale jakos szczegolnie fajnie sie nie prezentowaly. Odpowiedz Link
wegeta23 Re: sorry które były duże? 29.11.05, 17:52 aj było kilka duzych. Stwierdzilam że moje sa całkiem ładne. Dziewczyny z tymi małymi szczególnie niektóre, to wogle nie powinny się fotografować :) Fajny pomysł na bloga, chyba dołączę tam Odpowiedz Link
nikitka84 Re: sorry które były duże? 01.12.05, 17:33 Dziewczyny z tymi > małymi szczególnie niektóre, to wogle nie powinny się fotografować :) A czemu nie?! Kazde piersi sa inne, kazde sa ladne i wlascicielka kazdych swojego wielbiciela znajdzie:) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: sorry które były duże? 02.12.05, 11:02 To prawda. Często np. dziewczyny martwią się, że ich piersi straciły jędrność np. po ciąży a tu okazuje się, że niektórzy uwielbiają piersi nieco obwisłe, no, powiedzmy takie miękkie w wyglądzie (w naszym brutalnym, forumowym slangu - budynie) i paradoksalnie, krzywią się na widok twardych, sprężystych i zadartych "dziewczynek", które my chciałybysmy wszystkie mieć :) Takie dziwne one są te chłopy ! Odpowiedz Link
miho_miho Re: sorry które były duże? 02.12.05, 17:45 ehhh.....naprawde? no wlasnie ja jestem posiadaczka budyni w rozmiarze 75 F i czasem bardzo zazdroszcze dziewczynom z taki jedrnym, sprezystym biuscikiem i zawsze wydaje mi sie ze dla kazdego faceta idealem jest wlasnie taki. lejesz miod na moje serce, tylko czy to prawda? Odpowiedz Link
kasia-78 Re: sorry które były duże? 02.12.05, 19:37 Prawda, naprawdziwsza ! Jednego z populacji takich facetów z takimi upodobaniami znam bardzo blisko, wieczorem będę się do niego nawet przytulać :) A i podczas "nocnych Polaków rozmów" w akademiku okazało się, że krąg amatorów wdzięków bujnych, miękkich i wiszących jak dojrzałe grona winorośli jest całkiem spory. Mój na przykład upiera się, że takie zadarte "ostre" czy szpiczaste sprężynki mają tylko czarownice, i że są one z pewnością zimne i twarde jak skały północy. A mniej poetycko, że są dla niego kompletnie aseksualne i wrażenia dotykowe ma takie, jakie odczuwałby przy szczypaniu któregoś z twardych zadków swoich kolegów. Nie ma to jak zanurzyć się w rozkoszny budyniowego przestwór oceanu :) Możnaby pomyśleć, że tak tylko mówi, żeby było miło, ale nieeee, podejrzałam jego kolekcję "obrazków", hihi. Same "macierzyńskie". :))) Odpowiedz Link
ffretka Re: sorry które były duże? 09.12.05, 09:44 >A i podczas "nocnych Polaków rozmów" w akademiku okazało się, że krąg amatorów >wdzięków bujnych, miękkich i wiszących jak dojrzałe grona winorośli jest >całkiem spory. To akurat nie nowina ze panowie wolą większe niz mniejsze. Umówmy sie kiedyś w klikansicie biustów w jakieś knajpce zobaczycie ze wszyscy faceci będa łypali na nasze dorodności a nie swoje partnerki :-D Odpowiedz Link
kasia-78 Re: sorry które były duże? 09.12.05, 10:23 Zabrakło wytłuszczenia dwóch z trzech słów. które są tu najbardziej znaczące: bujnych, MIĘKKICH i WISZĄCYCH. Mają być miękkie i lekko opadać. O to chodzi ! Odpowiedz Link
drzazga1 Re: sorry które były duże? 10.12.05, 01:33 Umowmy sie! Tylko bardzo Was prosze, termin tak wybieramy, zebym ja zdazyla doleciec, ok?;) Odpowiedz Link
miho_miho Re: widziałyście???????? 29.11.05, 22:07 no nie wiem, czy to leczy z kompleksow, calkiem ladne piersi tam sa :( Odpowiedz Link
drzazga1 Re: widziałyście???????? 05.12.05, 00:02 Ja nie mowie, ze brzydkie. Jak napisalam wczesniej naturalnego materialu porownawczego saute ogladalam w zyciu malutko. A biust w staniku i biust na wolnosci to dwie rozne sprawy przewaznie. Zdjecia modelek tez nie pomagaja. Stad podswiadomie uwazalam, ze kazde male piersi to idealnie okragle, rowniutkie kuleczki (jak sztucznie zrobione). Dopiero niedawno do mnie dotarlo, ze to nieprawda, na tych zdjeciach widac jak mocno zindywidualizowana jest ta czesc ciala. I bardzo dobrze:) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: widziałyście???????? 05.12.05, 14:54 Cóż, jak się nie ma okazji do oględzin na żywo, warto zrobić przegląd obrazków z "wesołych kolekcji" naszych chłopców. A tam można znaleźć cuda-cudeńka. :) Np. panią z wyrażnie nierównymi piersiami, różnica conajmniej dwa rozmiary. A on na taki widok z zachwytem w oczach "Zobacz ale sztuka ! Ma lewy cycek większy od prawego !". Naprawdę, dziewczyny, nabierzcie dystansu do swojego wyglądu. Nawet się nie spodziewacie co "ich" kręci :))) Odpowiedz Link
amarandyna Re: widziałyście???????? 01.12.05, 12:32 A te owłosione to też damskie? Mogą się przyśnić, brrrr... Odpowiedz Link
nikitka84 Re: widziałyście???????? 02.12.05, 23:01 No co, przynajmniej nam piersi zima nie marzna:P Odpowiedz Link
kasia-78 Re: widziałyście???????? 03.12.05, 10:17 Fantastyczna jesteś, tylko użyj prostownicy i moze przefarbuj na platynowy blond :P Odpowiedz Link
nikitka84 Re: widziałyście???????? 03.12.05, 12:19 Jeszcze nie dojrzalam do tak radykalnej zmiany. Obecnie zastanawiam sie nad pasemkami:P Odpowiedz Link
kasia-78 Re: widziałyście???????? 03.12.05, 12:29 To pozaplataj w warkoczyki. Faceci uwielbiają warkoczyki. Odpowiedz Link
gonia28b Re: widziałyście???????? 03.12.05, 13:27 I będzie trzeba uzupełnić je sztucznymi. Bo zazwyczaj naturalnych włosów mamy zbyt mało, żeby te warkoczyki wyglądały efektownie. Odpowiedz Link
nikitka84 Re: widziałyście???????? 03.12.05, 17:00 Niezla mysl:) Zamiast pasemek wplote sobie kosmyki w kolorze blond:D Tylko bede musiala wiekszy staniczek kupic, zeby mi sie te wszystkie warkoczyki pomiescily:) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: widziałyście???????? 03.12.05, 18:50 Tadaaaam ! I tą oto, jakże pokretną drogą doszłysmy wreszcie do odpowiedzi, dlaczego nasze koleżanki z mniejszymi walorami hodują na nich bujny włos. Fanfary !!! Odpowiedz Link
nikitka84 Re: widziałyście???????? 04.12.05, 00:13 Ja sie w tym nie kryje:P Zawsze to bardziej naturalna metoda powiekszenia niz silikonowe wkladki:D Odpowiedz Link
gonia28b Re: widziałyście???????? 04.12.05, 22:04 No właśnie, też tak uważam: o wiele ładniejsze są blond pasemka niż jakiś tam plastik w ciele :-)) Buu, i pomyśleć, że jakimś tam dupkom podoba się taki plastik w ciele kobiety. Odpowiedz Link
mpingo Re: widziałyście???????? 05.12.05, 11:11 Są tacy ? Wszyscy chłopacy, których pytałam "na okoliczność" twierdzą, że silikon działa na nich wymiotnie . Odpowiedz Link
gonia28b Re: widziałyście???????? 05.12.05, 12:24 Hmmm... Chyba są. Ale ja pisałam raczej o takich "dupkach" co się nie znają na rzeczy. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: widziałyście???????? 05.12.05, 15:11 Ba, i tej wersji sie beda trzymac.... przeciez zaden w oczy nie przyzna, ze mu sie zrobiony pod linijke, a raczej pod cyrkiel, plastik podoba. Inna rzecz, ze w reku zaden silikonu nie trzymal, wiec co z nich za znawcy;) Odpowiedz Link
butters77 Silikon a natura 07.12.05, 09:57 No właśnie, nie przyznają, bo wiedzą, że przy nas to by było nietaktem:) A w nocy śnią o piersiach sztywnych jak bezy:)) Odpowiedz Link
kasia-78 MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 05.12.05, 15:48 Dziewczyny ! Drogie ! Kochane !:P Wiecie co, wpadłam na znakomity a może nawet fatalny pomysł. Skoro tak wiele z nas nie w życiu miało okazji do zobaczenia biustu innego niż swój, plus w najlepszym przypadku okazjonalnie i chwilowo ze dwóch obcych, to co powiedziałybyście na samopomoc babską ? Macie cyfrówkę lub komórkę z kamerą ? Ja właśnie pstryknęłam sobie zdjęcie i jestem gotowa użyczyć jako materiał porównawczy (na skrzynkę):P Co wy na to ? :)) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 05.12.05, 15:57 Zapomniałabym: oczywiście w takiej konwencji jak na rzeczonej stronie - bez twarzy, tylko bluzeczka myk pod szyję i pstryk ! Odpowiedz Link
drzazga1 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 05.12.05, 18:38 Niech tylko sie wzbogace to cyfrowke kupuje:) Jak dobrze pojdzie to za jakis miesiac bedzie i sie cykne:) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 05.12.05, 20:02 Haha ! To się porównamy ! Jak chłopcy w przedszkolu ! Lalalala ! Odpowiedz Link
gonia28b Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 06.12.05, 18:58 Kasia, widzę że strasznie sympatyczna i wesoła z Ciebie dziewczyna. Pomysł fajny, ale niestety nie dołączę - z prostej przyczyny: nie mam cyfrówki. Nawet w telefonie kom. Mam statyw, mam lustrzankę, ale jednak do zdjęć, któreby możnabyło posłać mailem najlepiej jednak sprawdza się cyfrówka. Aha, mam też skaner i parę fotek, które mąż mi zrobił przed ciążą (teraz mi nie robi :-(( ). Buuu, skaner skanuje tak, że ręce opadają (nawet jakby podciągnąć zdjęcie w corelu), a zdjęcia sprzed ciąży to jedynie 75C. Dzisiaj jak je przajrzałam, to doszłam do wniosku, że te 75C to jakieś takie "małe". Chyba bym się kompleksów przy Was nabawiła :-P Także na razie się nie piszę. Pozdroofka :-)) Odpowiedz Link
kinia.p Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 06.12.05, 19:33 No co ty gonia... Główną zaletą materiału porównawczego jest to, ze wykaże różnorodność naszych skarbów i nie kompleksy wywoła ale reakcję pod tytyłem "tyz piknie !". 75C się kwalifikuje na forum jaknajbardziej, któraś z dziewczyn nawet pytała, czy ją przyjmujemy, zupełnie niepotrzebnie. Nawet nikitkę przyjęłysmy, chociaż ona jest tajemniczym szpiegiem z krainy deszczowc... eee, małopiersiowców :) Ja już wysłałam koleżankom :) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 06.12.05, 22:38 Jakby nie patrzec jestem najmniej piersiasta biusciasta na tym forum;) Licze, ze mi w i po ciazy piersi urosna i za wczasu zaklepuje tu sobie miejsce;) Tak jakos milo tu u Was;) Odpowiedz Link
gonia28b Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 06.12.05, 22:57 Nikitko, Kinia mnie trochę zmobilizowała do wyduszenia jeszcze czegoś z tego mojego skanera. Dobrze, że jeszcze nie wywaliłam tego złoma ;-) Jak wyjdzie to jakoś w miarę, to też Ci przyślę. Zobaczysz, jeszcze się będziesz cieszyć, że masz małe i zgrabne ;-)) Eeeeh, ja znowu o wpędzaniu się w kompleksy. Ale zawsze można zwalić na niefachowość fotografa. Na jednych zdjęciach wyglądają lepiej, na innych gorzej. Odpowiedz Link
kasia-78 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 07.12.05, 06:55 Zuch-dziewczyna ! Nie dołuj się, nie doceniasz uroku własnego biustu, zobaczysz, jeszcze dostaniesz pochwały jak ja (a też miałam mały powód do wstydu) :) Odpowiedz Link
butters77 Dziewczyny, ja też chcę!:) 07.12.05, 09:51 Hej, dziewczyny, które już się pstryknęły - ja też poproszę fotki:) Jeśli uda mi się w najbliższym czasie pożyczyć od kogoś cyfrówkę, to się natychmiast zrewanżuje (tyle już pisałam o rozmiarze swoich piersi, ich "budyniowatości", opadaniu etc., że wysłanie zdjęcia wiele tu nie zmieni:)) Pozdrawiam wszystkie odważne! PS. Nikitka, Ty masz tu już od dawna rezerwację:)) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 07.12.05, 22:06 MARUDZISZ!! Teraz moge to powiedziec z calkowita pewnoscia:) Masz bardzo ladne piersi i ja nie widze najmniejszego powodu do tego, zebys posiadala jakiekolwiek kompleksy:) Swoja droga przyznam, ze mnie zawsze rozczulaja takie zdjecia z niemowlaczkami przyzsanymi do maminej piersi:) Wtedy to mnie nawet brak cyfrowki nie powstrzyma:) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 07.12.05, 06:57 Nikitka, bierzesz udział w niecnej akcji ? Dawaj, musimy się przecież "poznać" ! :)) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 07.12.05, 21:48 Nie mam cyfrowki:( I zdjec zadnych co zebym zeskanowac mogla tez nie mam:( Swoja droga na pocieszenie dodam, to u mnie za duzo do ogladania i tak by nie bylo;P Odpowiedz Link
gonia28b Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 08.12.05, 14:50 Coś mi się zdaje, że też MARUDZISZ ;-P Odpowiedz Link
nikitka84 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 09.12.05, 11:10 Moze troche;) Ale ja go serio lubie, tak przez sympatie z niego smieje;) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 09.12.05, 11:58 A "on" jak to odbiera ? Ma poczucie humoru a może wpędzasz go tym śmiechem w zaklopotanie ? ;) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 09.12.05, 23:45 Czasem sie zarumieni;) Ale szczesliwe sie nie chowa za moimi plecami;P Odpowiedz Link
kasia-78 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 10.12.05, 16:28 Mówią, płoną jej cycki, ze wstydu płoną jej całe że hej ! Pęka bluzka, biustonosz, zwęglone ogniem właśnie spadają z niej Podbiegnij do niej szybko , szkoda czasu bo To koleżanki twej co ją nikitką zwą ! Butters chyba zwołała całe już forum, przybiegnij i ty Chciały uciec na plecy ale przeszkodził im w tym płomień zły Więc podaj wiadro z woda i na cycki lej ! To może szkód popożarowych bedzie mniej ! Trzeba laskę ratować ! Wszystko to przez to, że chciała zdjęcie mieć Biust jak ujrzał aparat, cały wnet począł się grzać i czerwienieć Bo choć z pewnością śliczny to i mały też Ze wstydu zatem zaraz spłonąć gotów jest Kiedy tylko pomyśli, że dziewczyn z forum może i ze sto Dotad niewidocznego może zobaczyć nagle nagiego go Lecz samozapłon ów niechcacy sprawił że Przed całym forum biust i tak objawił sie ! Odpowiedz Link
nikitka84 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 10.12.05, 18:03 Masz talent:) Hasz talent, ze hej:D Odpowiedz Link
nikitka84 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 11.12.05, 00:12 Mialo byc masz. Zeby potem nie bylo, ze ja do jakis uzywek zachecam. Co to, to nie;) Odpowiedz Link
butters77 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 11.12.05, 21:26 No prosze, Kasiu, co za goracy wiersz!:) Odpowiedz Link
miho_miho Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 05.12.05, 23:57 siwetny pomysl, jestem za !!! tylko jak uniknac wtedy nieproszonych gosci? hm... jakies pomysly. najlepiej byloby zrobic zamkniete podforum z mzoliwoscia umieszczania fotek, tylko tez jak weryfikowac uczestnikow. bo mysle, ze zawartosc takiego forum bylaby gratka dla niejednego. ten pomysl zatem, jako zby radykalny odpada :D ale wysylanie sobie na skrzyneczki czemu nie? ja poprosze, jak tylko sobie cykne fotke, zrewanzuje sie :) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 06.12.05, 01:19 Ja sie bardziej zastanawiam, jak technicznie te fotke, w lustrze? To jeszcze bede musiala kupic lustro porzadne;) Chyba, ze od kolegi statywu pozycze, dyplomatycznie zmyslajac powod pozyczki;) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 06.12.05, 14:18 Oj wydziwiasz z tym trójnogiem :) Ja nie wykorzystałam ani statywu ani lustra. Postawiłam taboret na ławę i na nim aparat. To nie jest analogowa lustrzanka, gdzie lustro trzaska jak z bicza i może wywrócić kamerę. Chyba każdy aparat ma urządzenie pod tytułem samowyzwalacz, autowyzwalacz czy jakoś podobnie. Włączasz to, kładziesz aparat na swojej podstawie, masz powiedzmy dziesięc sekund na przybranie kusiecielskiej pozy, słyszysz piiip, piiip, piiip, piiip gotowe ! Samo się robi ! Fajne to jest bardzo. Najważniejsze to jest oświetlenie. Musi być bardzo dużo światła. Pozapalać wszystko co macie a najlepiej dodatkowo stanąć przy oknie (ale zasłoniętym częściowo żaluzjami jak ja, coby sąsiedzi nie mieli uciechy :P ). Odpowiedz Link
drzazga1 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 07.12.05, 04:57 Heh, ja mam o tyle dobrze, ze okno wychodzi na duzy skwer, z reguly bezludny, a za skwerem po drugiej stronie ulicy sklep z wyposazeniem lazienek, w weekendy nie pracuja:). Zreszta w ogole do tej pory do mieszkan mialam takie szczescie, ze zaslon prawie nie musialam uzywac, bo naprzeciwko zadnych sasiedzkich okien. Statyw pozycze, wlasciwie sam aparat tez bym mogla, tylko musze sie najpierw nauczyc go obslugiwac tak, zeby w razie czego o pomoc kolege nie musiec prosic, chociaz do pomocy przy sesji zdjeciowej bylby chetny ze hoho;) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: MATERIAŁ PORÓWNAWCZY :))) 06.12.05, 09:21 Nie, z forum byłby kłopot pewnie, bo jak to zrobić technicznie ? Cichaczem sobie na skrzynki pocztowe powysyłamy i szabada ! Ja pierwsza ! Wyślę ci wieczorkiem, bo muszę przenieść "dzieło" z aparatu do kompa i jeszcze pewnie w Photoshopie trochę podrasować haha ! Odpowiedz Link
drzazga1 Re: widziałyście???????? 08.12.05, 16:53 Ha, jakie fajne cycki macie:) Gonia, wcale nie takie male byly:) Kinia, oczywiscie, ze akt wzajemnosci bedzie:) Mam nadzieje, ze za tydzien wysepie cyfrowke:) Odpowiedz Link