marcin-ola Re: LISTA OBECNOŚCI 30.03.08, 19:45 I ja się wpisuję.Obecna już jestem od 3 miesięcy. Odpowiedz Link
misslondon Re: LISTA OBECNOŚCI 01.04.08, 02:00 Witam. Znalazłam was przypadkiem :) ale ktoś kiedyś powiedział, ze w życiu nie ma przypadków, więc.. I ja i moje piersi są wam niesłychanie wdzięczne za nowy(całkiem słuszny) rozmiar około 30HH (haha:)czyli 30H/28J :D Wreszcie wiem, ze nie trzeba się bać literek ze środkowej części alfabetu:D A dzięki wam uświadamiam wszystkich wokoło, ze nie jestem mutantem ani kaleką:)) No i mam mnóstwo zabawy wchodząc do sklepu z bielizną i pastwiąc się nad "biednymi" ekspedientkami, które nadal uparcie twierdzą, ze biust kobiecy poza D wykraczać nie może... Tak więc z ulga i nieskrywaną radością mówię: misslondon-OBECNA!!! Odpowiedz Link
1minutka Re: LISTA OBECNOŚCI 01.04.08, 12:13 Witam. Jestem tu od tygodnia i od tygodnia czytam i czytam i nadziwić się nie mogę! Stara baba jestem a moje 80D to było dla mnie przekleństwo nie mieszczące się w niczym logicznym i wybryk natury. Właśnie dojrzewałam do kupna 80DD, kiedy to trafiłam tu i okazało się, że chyba jestem 75G. Pojecia nie miałam o literce G! A teraz zastanawiam się czy nie GG? A na razie czekam z niecierpliwością na moje pierwsze zamówione 75G. Odpowiedz Link
esi1 To ja też się przywitam! 01.04.08, 16:25 "Podglądam" Lobby już od paru miesięcy, ale dopiero niedawno zdecydowałam się na pierwsze zakupy (jestem w trakcie bojów przymiarkowych ;)). Baaardzo się cieszę, że jesteście!! Odpowiedz Link
aanyanka Re: LISTA OBECNOŚCI 02.04.08, 22:15 Witajcie :) Dobrze wiedzieć, że jest nas aż tyle :) Odpowiedz Link
gosi-cek gois-cek 03.04.08, 08:53 Witam Was wszystkie (i ewentualnych wszystkich też)! :) gosi-cek Odpowiedz Link
ocisza ocisza - obecna 03.04.08, 09:03 Bywam tu od artukułu w internetowej Gazecie. Co jakiś czas zaglądam, ale przyznam, że muszę się duuużo nauczyć zanim wezmę udział w dyskusjach :-) Odpowiedz Link
charissa Charissa 03.04.08, 10:51 to i ja się wpiszę na listę, bo zaglądam tu praktycznie codziennie :) Odpowiedz Link
maladziefczynka Re: LISTA OBECNOŚCI 03.04.08, 21:53 Wybaczcie, zdążyłam chyba ze 2 posty napisać, zanim zauważyłam listę obecności :) A więc dopisuję się i przepraszam za spóźnienie Odpowiedz Link
gaissa Re: LISTA OBECNOŚCI 04.04.08, 13:05 Ja również chciałabym się przywitać :) Podczytuję już od jakiegoś czasu, a uświadomiona biustowo jestem od stycznia. Robicie świetną robotę, dziewczyny! Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: LISTA OBECNOŚCI 04.04.08, 19:26 Przestałam podczytywać! Nową bieliznę noszę od tygodnia - i różnica jest zaskakująca, chociaż rozmiar niby średni (nawet w to 75B się mieściłam;) - obecnie 32DD/E. Groetjes, Nika Odpowiedz Link
monia76 Re: LISTA OBECNOŚCI 04.04.08, 19:50 melduje sie. uswiadomiona jestem od dawna, ale tylko 'polowicznie', bo przez slynna ruda Hanie. LB dotychczas tylko czytalam. od 2 dni biegam w mojej nowej Frei nabytej w Peachfield. Odpowiedz Link
szamsun.ka Re: LISTA OBECNOŚCI 05.04.08, 17:23 czytam Was od dawna - zaglądam tu zawsze przed zakupami bieliźniamymi, pora się wpisać :)) witam! Odpowiedz Link
roza_am Re: LISTA OBECNOŚCI 05.04.08, 18:34 dołączam do listy czytam czas jakiś, piszę od kilku dni Pozdrawiam was wszystkie! Odpowiedz Link