triss13 Re: LISTA OBECNOŚCI 01.07.08, 19:43 Witam! Czytam od jakiegoś czasu, dziękuję za dobry rozmiar. Pierwszy nawrócony stanik właśnie na mnie. dziękuję za pomoc i gratuluję świetnego pomysłu ( i jakże ważnego i pomocnego). teraz polecam znajomym. Odpowiedz Link
asbu Re: LISTA OBECNOŚCI 01.07.08, 22:47 > Serdecznie zapraszam te dziewczyny, które tylko nas "poczytują" - dajcie znać > o swoim istnieniu :) Istnieję :) Odpowiedz Link
korallina Re: LISTA OBECNOŚCI 03.07.08, 08:14 Koralina :) obecna! podczytuję z przyjemnością i również z przyjemnością zaczynam pisać. Biusty są the best! (wszystkie ;) ale w dobrych stanikach :P) Odpowiedz Link
kzuk68 Re: LISTA OBECNOŚCI 04.07.08, 12:31 Jestem tu po raz pierwszy oficjalnie. Od artykułu w "Wysokich obcasach" moja wiedza na temat własnego biustu, staników bardzo wzrosła. Nareszcie mam ten właściwy stanik. Odpowiedz Link
ewa-r ja też zaczęłam zaglądać 06.07.08, 19:20 może po przeczytaniu postów będę mądrzejsza i uda mi się wreszcie kupić cudo które będzie rewelacyjnie leżało na moim biuście Odpowiedz Link
anetek_b Re: LISTA OBECNOŚCI 07.07.08, 20:44 To i ja się ujawnię, po ponad roku lurkowania (a może i dłużej?) Obecna! Odpowiedz Link
wiolonczelistka.surrealistka Re: LISTA OBECNOŚCI 07.07.08, 23:08 podpisuję się jako obecna! :) Odpowiedz Link
koontza2 Re: LISTA OBECNOŚCI 07.07.08, 23:27 Jestem nowa, na razie tylko poczytuje- przygotowując sie do kupna porządnego stanika. pozdrawiam Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re: LISTA OBECNOŚCI 09.07.08, 10:21 witam, dobrze, że jesteście, dużo tu ciekawych informacji :))) Odpowiedz Link
mocpytan mocpytan 09.07.08, 20:52 czytuję, niestety na dokładną i wnikliwą lekturę brakuje czasu. ale zaglądam i często pytam, często o to samo :) Odpowiedz Link
ycik Z poślizgiem :) 09.07.08, 22:26 Melduję swą obecność i w tym wątku choć odwiedzam forum już od jakiegoś czsau. Tez daję sie policzyć:) Odpowiedz Link
iv-o iv-o obecna! 10.07.08, 09:00 Jestem tu od niedawna, już uświadomiona, że jestem biuściasta:) i czuję się fatalnie w okrzyczanym 75 B. Jestem w trakcie zakupu pierwszego dobrego stanika, nie mogę się doczekać :) kiedy dostanę go w swoje ręce! Pozdrawiam wszystkie biuściaste. Odpowiedz Link
mama.stiflera Niniejszym chciałam się przywitać, 10.07.08, 15:24 cieszę się, że na Was trafiłam. Odpowiedz Link
terepak Re: LISTA OBECNOŚCI 11.07.08, 15:36 Witajcie. Przemówilam po raz pierwszy (drugi- popełnilam już jednego posta) ale czytam oj czytam od zimy. I wyrzuciłam już stare staniki:) Zbieram sobie nową kolekcję bo do tej pory od lat mialam ten sam model. Odpowiedz Link
azymut17 obecna 10.07.08, 20:12 Witam serdecznie! Ujawniam się dopiero teraz, a poczytuję już od artykułu w "Wysokich Obcasach". Lepiej jednak późno niż wcale :-) Odpowiedz Link
matylda07 Matylda07 11.07.08, 14:18 witam:) rewelacyjne forum. Własnie po jego wpływem kupiłam swój pierwszy DOBRY stanik! Odpowiedz Link