15.06.06, 23:28
Wątek poświęcony stanikom firmy ELBRINA - zapraszam do opisywania konkretnych
modeli, wymiany doświadczeń z ich użytkowania, uwag na temat rozmiarówki itp.

Dla porządku W TYTULE wypowiedzi podajemy zawsze NAZWĘ MODELU - bez względu na
to, czy opisujemy model, który już nosimy, czy pytamy o jakiś, który dopiero
planujemy kupić.

Staniki ELBRINA możemy obejrzeć i kupić m.in. w sklepie Brastop.com
Obserwuj wątek
    • butters77 Re: ELBRINA (zazulla) 15.06.06, 23:28
      8.06.06 zazulla napisała:

Mam z Elbriny biustonosz, ktory pokazalam w galerii [na zdjeciu wyszlam szeroka
      w biuscie]. Nie mam nazwy modelu, koronkowy, czarny 75G. Mialam kupic 80G ale
      miska jest rozciagliwa wiec wzielam z lepszym obwodem. Jakbym pobiegla to
      pewnie troche biustu uciekloby mi gora ale ubieram go tylko do duzego dekoltu.
      • zazulla znalazlam w Brastop ten model 01.11.06, 21:04
        Elbrina Lace Jacquard Bra 02270 Black

www.brastop.com/acatalog/Elbrina_Lace_Jacquard_Black_atod.html
        • magdarrr Elbrina Polka dot 16.04.07, 12:23
          • magdarrr Re: Elbrina Polka dot 16.04.07, 12:30
            Zachęcona świąteczna promocją (cena za komplet ok 10 funtów) postanowiłam
            zaryzykować i zamówic ten wiosenny komplecik. czekałam dwa tygodnie na
            przesyłkę z brastop-zazwyczaj 4 dni-i dziś się doczekałam. Od razu
            przymierzyłam i pozytywne zaskoczenie. Stanim rewelacyjny- obwód ścisły, ale
            lubię to uczucie na początku, miseczkil lekko usztywniane i wypadają na
            mniejsze niż panache czy freya- o rozmiar. zamówiłam 70f a na metce rozmiar 70G
            europejski. mam porównanie z feliną w tym rozmiarze i elbrina wypada na
            mniejszą. ramiączka waskie-śmiało można pokazac pod topem. Minusem jest
            zapięcie-pancerne 3x3. Całość bardzo wiosenna i na czasie. Jak znajdę czas, to
            prześlę do galerii elbrinę, heaven w kolorze wina i bell w kolorze petal-bardzo
            bardzo ładny. POZDRAWIAM.
            www.brastop.com/acatalog/copy_of_Elbrina_Polka_Dot_atod.html
            na mnie wygląda chyba lepiej...
            • zazulla pokazuj pokazuj 16.04.07, 12:41
              Moja kolezanka 75B ma chrapke na ten komplecik. Ale przy jej rozmiarze mowi, ze
              ma taki tani wybor nawet Atlantica, ze brastop wychodzi drozej.
          • metalowiec77 Elbrina Polka dot po raz drugi 05.06.07, 15:40
            witajcie po przerwie

kupiłam ten stanik na Brastopie. Rozmiar dobry, kształt biustu rewelacyjny.
            Bardzo fajnie zbiera do przodu. Dobrze trzyma, usztwyniany, cienkie ramiączka
            fajnie mogą wystawać spod topików. Dziwne uczucia budzi we mnie natomiast
            materiał. Jest to polyster w najbardziej krzyczącym wydaniu, że tak powiem. W
            dotyku przypomina trochę bazarowe staniki;) I tak dziwnie się błyszczy. Raz
            miałam w ręku Melissę i podobnie wyglądała.
            Ale i tak jest naprawdę bardzo fajny. Tylko poprosze jakieś fajniejsze kolorki;)
            Aha, dla porównania: bardzo zblizony do Gossarda, też do Frei Retro (tylko
            miseczki są może lekko bardziej bardotkowe, poziome, no i F.R. ma niższe
            złączenie z przodu). O niebo bardziej wdzięczny niż Inferno;))) ech, co ja
            sobie ubzdurałam, że nic tylko Inferno, a tu tyle fajniejszych staniczków na
            świecie;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka