Dodaj do ulubionych

Aż mie trzęsie

16.07.07, 20:29
uroda.onet.pl/1423894,0,0,1,0,stulecie_biustnosza,artykul.html
Przeczytajcie sobie pierwszy akapit! Pisanie takich rzeczy powinno być karalne!
Obserwuj wątek
    • rudapaskuda Re: Aż mie trzęsie 16.07.07, 20:55
      A mnie najbardziej trzęsie jak patrzę na komentarze pod tekstem. Forumowicze
      onetu nigdy nie grzeszyli wysokim poziomem. Właśnie dlatego przeniosłam się na
      gazetę, bo miałam dość komentarzy typu: "Mam 170 cm wzrostu i ważę 60 kg, czy
      jestem gruba?" ;)

A swoją drogą to wychodzi na to, że to nie biust urósł, tylko kobiety się
      rozrosły. Teraz rozmiarem, po który masowo ruszą Polki do sklepów, jest 80C ;)
      I jeszcze jedno, jak z góry zobaczyłam komentarze, to wszystkie, które zawierały
      w sobie jakiś rozmiar, miały obwód 75 i ABCDE i nawet ktoś napisał F, ale już
      nikt nie odważył się napisać G :P
    • nunia01 Re: Aż mie trzęsie 16.07.07, 22:34
      Poudzielałam się na onetowym forum - uf!
      Strasznie się zmęczyłam.
      I w dodatku jak zwykle nie wierzę w efekty:(
      • kasica_k To jak, robimy desant? ;) 16.07.07, 22:58
        Sama juz wcisnelam troche propagandy...
        Efekty? Kazdy biust, ktory dzieki temu przejrzy na oczy ;), to kroczek do przodu :)
    • turzyca Re: Aż mie trzęsie 16.07.07, 22:52
      Mi wystarczy zdjecie obok tekstu. Dziekuje, postoje... w dopasowanym biustonoszu
      rzecz jasna. :)
      • szarsz Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 08:55
        turzyca napisała:
        > Mi wystarczy zdjecie obok tekstu.
        zdjęcie i hasło, że angielki dowartościowują się, nosząc ciasne obwody i za
        duże miski. ^%$^#$@%#^%$%#^@#$$#

btw idąc dziś do pracy zobaczyłam śliczną, szczupłą panią w dobrze dopasowanym
        staniku. Na moje oko to musiała byc 60-tka, bo pani była naprawdę drobna. No i
        wyglądała cudnie :) I jeszcze była w białej, trochę prześwitującej bluzce, więc
        nienaganną linię zapięcia śledziłam wzrokiem, że się prawie o krawężnik
        zabiłam ;) dobrze, że ona tego nie widziała, hihi
        • martvica Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 09:42
          Jeśli chodzi o komentarze, to najbardziej mi się podobał facet piszący o swojej
          'księrzniczce' (pis.org.) która ma rozmiar 110C (!!! no ale wiadomo, męska
          skłonność do dużych cyferek, nieznajomość tematu) i pytający czy wszyscy mu
          zazdroszczą :P
          • koalaa Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 13:42
            martvica napisała:

> Jeśli chodzi o komentarze, to najbardziej mi się podobał facet piszący o
            swojej
            > 'księrzniczce' (pis.org.) która ma rozmiar 110C (!!! no ale wiadomo, męska
            > skłonność do dużych cyferek, nieznajomość tematu) i pytający czy wszyscy mu
            > zazdroszczą :P

to pewnie "czułu_wojtuś - on sobie zawsze robi jaja i pisze
            właśnie "księrzniczka". dlatego na jego teksty nie ma co zwracać uwagi, chyba,
            że chce się posmiać :)
    • ansil OT 17.07.07, 10:56
      oczywiscie nie moglam sie powstrzymac przed kliknieciem linku "gwiazdy pokazuja
      piersi" (bo komentarzy pod tym artykulem nie mialam siely czytac po 10-tym -
      masakra)

i tu:
      zyciegwiazd.onet.pl/52989,2,3,gwiazdy_pokazuja_piersi,galerie.html
      omg, gdzie oni jej te sutki przyczepili podczas operacji? chirurg pijany byl?
      • kasiamat00 Re: OT 17.07.07, 11:28
        > bo komentarzy pod tym artykulem nie mialam siely czytac po 10-tym - masakra

ja już tu kiedyś wpisywałam określenie mojego rodzeństwa ("głupi jak komentarz
        na onecie" :), to chyba standard; do tego sporo osób specjalnie prowokuje - raz
        mój kumpel się przyznał do wypisywania tam różnych bzdur, żeby zobaczyć reakcję
        innych; no cóż, "trochę" stracił w moich oczach takim zachowaniem;

> zyciegwiazd.onet.pl/52989,2,3,gwiazdy_pokazuja_piersi,galerie.html
        > omg, gdzie oni jej te sutki przyczepili podczas operacji? chirurg pijany byl?

:))))))
        • turzyca Re: OT 17.07.07, 11:54
          zyciegwiazd.onet.pl/52989,2,1,gwiazdy_pokazuja_piersi,galerie.html
          albo wiecej pijanych chirurgow albo na zachodzie kobiety maja inna budowe...
    • kingapaulina Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 13:24
      Właśnie dlatego nie czytam nic na onecie, bo poziom komentarzy jest żenujący.
      Mam wrażenie, że tam piszą tylko gimnazjaliści, którzy nie mają o niczym
      pojecia, albo prowokatorzy, jak mój szwagier:/tak czy siak, wiedza dziewczyn na
      temat biustów i ich mierzenia jest dołująca, ale część mogę usprawiedliwić, bo
      sama kiedys nosiłam tragiczne staniki, ale zacietrzewienie niektórych w
      forsowaniu poglądu, że 80D to duuuuży biust...ehh
      • maith Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 14:18
        Oni mają taką celową politykę. Od razu puszczają komentarze prowokacyjne,
        obraźliwe, czy świadczące o skrajnej głupocie piszącego, bo to im zwiększa
        dyskusję. Poważne często są zatrzymywane, żeby nie przeszkadzały w rozwoju
        akcji. Ale jak już się uspokoi i przestają nabijać sobie ilość postów, to wtedy
        da się te poważne czasem dodać, żeby chociaż się to badziewie na samym początku
        nie archiwizowało.
        • kingapaulina Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 14:26
          Trochę to krótkowzroczna polityka, ale niech se robią co chcą. Ja wolę gazetę,
          chociaz "myślących inaczej" i tutaj nie brakuje:)
          • maith Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 15:17
            Najgorsze jest to, że ta ich antymoderacja daje potem fałszywy obraz Polaków -
            wychodzi, że jesteśmy narodem trolli.
            A tymczasem tam, gdzie ludzie wypowiadają się całkiem swobodnie i gdzie nawet
            nie ma moderacji, to trolle stanowią tylko niewielki fragment ludzi.

Przy okazji zauważyłam, że oni te poważniejsze komentarze wstrzymują i uwalniają
            dopiero po paru godzinach, jak już są na dalekich stronach - żeby nie wpłynęły
            na poziom dyskusji, ale też nabiły licznik.
            • kasica_k Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 16:40
              A niech mi ktos wytlumaczy, co pod artykulem o bieliznie robi temat "jestem w
              ciazy, ale nie z mezem"? Oni to jakos losuja, czy co?
              • kingapaulina Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:20
                Nie, to chyba teoria Maith w praktyce:) dają chłam, żeby cos się działo, a co,
                to juz ich nie interesuje.
                • maith Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 19:42
                  I pewnie jeszcze na początku dorzucają parę własnych prowokacji. Ludzie się
                  nabierają i piszą potem w tych wątkach.
      • glicea3 Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:08
        bzdury niezłe, ale jak widze panią Fitkau-Perepeczko z wielkim, zdeformowanym
        biustem, który od lat stanika nie widział, to mnie cholera bierze...
        • kingapaulina Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:23
          Jak myślicie, jaki p.Fitkau-Perepeczko nosi rozmiar stanika? (albo raczej jaki
          powinna nosić) trudno jest mi ocenić, bo ja niedoswiadczona jestem, ale na oko
          to będzie duże d;)
          • swierszczowa1 Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:31
            Jaki nosi czy jaki powinna nosić? Moz ei nosi duze d ale powinnanna napewno
            małe H, badz małe I
            • kingapaulina Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:38
              Eee, z tym dużm D to taki żart miał być (stąd przymruzone oko), bo przecież
              wiadomo, że jak kobieta ma duży biust, to D, bo każda normalna nosi 75B:)ale
              coś mi nie wyszło. A pytanie sformułowałam tak, bo ona staników nie nosi, więc
              może sama nie wie.
              • swierszczowa1 Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:50
                a :) Odebrałam to na powaznie. Własciwie to moze i K na nia by za duz enie
                było. W sumei to mi jej zal, pewnei nie wie gdzie kupic ładny stanik na nią.
                • olusimama Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 20:38
                  swierszczowa1 napisała:

> Własciwie to moze i K na nia by za duz enie
                  > było.

samo K, czy masz jakiś konkretny obwód na myśli? ;-)

>W sumei to mi jej zal, pewnei nie wie gdzie kupic ładny stanik na nią.

Ona z premedytacją nie nosi, wypowiadała się wielokrotnie na ten temat. Nie
                  lubi, nie chce, niewygodnie jej (w za małych na pewno) i nie nosi, bo nie.
                  • swierszczowa1 Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 20:53
                    70K moze? Ale moje oko to jesze nie wprawione. w każdym razie miałam na mysli
                    jakeis małe K:)
                    • swierszczowa1 Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 21:01
                      No i może wieży ze dobrze lezących na niej staników się nie produkuje
                      (oczywiście niesłusznie:)) i jest przekonana ze w każdym staniku miałaby
                      minimum 6 piersi. To woli dwie wiszące i skaczące niż 6 ? Chyba jakby dobry
                      stanik raz w życiu przymierzyła to by nie opowiadała ze jej niewygodnie i że
                      nie lubi.
                      • olusimama Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 21:07
                        Ona ma do tego całą ideologie obmyśloną - o wolności coś i nieskrępowaniu, takie
                        tam.
                        No i na dokładkę pewnie jest święcie przekonana, że taki nieubrany biust jest
                        seksowny. hm.
    • ananke666 OT musiałam się uśmiechnąć 17.07.07, 17:28
      Spójrzcie na same gołe tytuły postów, strasznie roztrzęsiony temat :p Oczyma duszy mojej widzę kilkanaście babek przed kompami, każda trzęsąca się we własnym zakresie... ;)
      Najpierw się trząsły, potem zrobiły desant, zaczęły się znów trząść, zmieniły chwilowo temat i przestały... i znowu się trzęsą :p
      • kasica_k ROTFL!!! teraz to ja sie trzese ze smiechu :)) n/t 17.07.07, 18:58

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka