figgin1 16.07.07, 20:29 uroda.onet.pl/1423894,0,0,1,0,stulecie_biustnosza,artykul.html Przeczytajcie sobie pierwszy akapit! Pisanie takich rzeczy powinno być karalne! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudapaskuda Re: Aż mie trzęsie 16.07.07, 20:55 A mnie najbardziej trzęsie jak patrzę na komentarze pod tekstem. Forumowicze onetu nigdy nie grzeszyli wysokim poziomem. Właśnie dlatego przeniosłam się na gazetę, bo miałam dość komentarzy typu: "Mam 170 cm wzrostu i ważę 60 kg, czy jestem gruba?" ;) A swoją drogą to wychodzi na to, że to nie biust urósł, tylko kobiety się rozrosły. Teraz rozmiarem, po który masowo ruszą Polki do sklepów, jest 80C ;) I jeszcze jedno, jak z góry zobaczyłam komentarze, to wszystkie, które zawierały w sobie jakiś rozmiar, miały obwód 75 i ABCDE i nawet ktoś napisał F, ale już nikt nie odważył się napisać G :P Odpowiedz Link
nunia01 Re: Aż mie trzęsie 16.07.07, 22:34 Poudzielałam się na onetowym forum - uf! Strasznie się zmęczyłam. I w dodatku jak zwykle nie wierzę w efekty:( Odpowiedz Link
kasica_k To jak, robimy desant? ;) 16.07.07, 22:58 Sama juz wcisnelam troche propagandy... Efekty? Kazdy biust, ktory dzieki temu przejrzy na oczy ;), to kroczek do przodu :) Odpowiedz Link
turzyca Re: Aż mie trzęsie 16.07.07, 22:52 Mi wystarczy zdjecie obok tekstu. Dziekuje, postoje... w dopasowanym biustonoszu rzecz jasna. :) Odpowiedz Link
szarsz Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 08:55 turzyca napisała: > Mi wystarczy zdjecie obok tekstu. zdjęcie i hasło, że angielki dowartościowują się, nosząc ciasne obwody i za duże miski. ^%$^#$@%#^%$%#^@#$$# btw idąc dziś do pracy zobaczyłam śliczną, szczupłą panią w dobrze dopasowanym staniku. Na moje oko to musiała byc 60-tka, bo pani była naprawdę drobna. No i wyglądała cudnie :) I jeszcze była w białej, trochę prześwitującej bluzce, więc nienaganną linię zapięcia śledziłam wzrokiem, że się prawie o krawężnik zabiłam ;) dobrze, że ona tego nie widziała, hihi Odpowiedz Link
martvica Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 09:42 Jeśli chodzi o komentarze, to najbardziej mi się podobał facet piszący o swojej 'księrzniczce' (pis.org.) która ma rozmiar 110C (!!! no ale wiadomo, męska skłonność do dużych cyferek, nieznajomość tematu) i pytający czy wszyscy mu zazdroszczą :P Odpowiedz Link
koalaa Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 13:42 martvica napisała: > Jeśli chodzi o komentarze, to najbardziej mi się podobał facet piszący o swojej > 'księrzniczce' (pis.org.) która ma rozmiar 110C (!!! no ale wiadomo, męska > skłonność do dużych cyferek, nieznajomość tematu) i pytający czy wszyscy mu > zazdroszczą :P to pewnie "czułu_wojtuś - on sobie zawsze robi jaja i pisze właśnie "księrzniczka". dlatego na jego teksty nie ma co zwracać uwagi, chyba, że chce się posmiać :) Odpowiedz Link
ansil OT 17.07.07, 10:56 oczywiscie nie moglam sie powstrzymac przed kliknieciem linku "gwiazdy pokazuja piersi" (bo komentarzy pod tym artykulem nie mialam siely czytac po 10-tym - masakra) i tu: zyciegwiazd.onet.pl/52989,2,3,gwiazdy_pokazuja_piersi,galerie.html omg, gdzie oni jej te sutki przyczepili podczas operacji? chirurg pijany byl? Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: OT 17.07.07, 11:28 > bo komentarzy pod tym artykulem nie mialam siely czytac po 10-tym - masakra ja już tu kiedyś wpisywałam określenie mojego rodzeństwa ("głupi jak komentarz na onecie" :), to chyba standard; do tego sporo osób specjalnie prowokuje - raz mój kumpel się przyznał do wypisywania tam różnych bzdur, żeby zobaczyć reakcję innych; no cóż, "trochę" stracił w moich oczach takim zachowaniem; > zyciegwiazd.onet.pl/52989,2,3,gwiazdy_pokazuja_piersi,galerie.html > omg, gdzie oni jej te sutki przyczepili podczas operacji? chirurg pijany byl? :)))))) Odpowiedz Link
turzyca Re: OT 17.07.07, 11:54 zyciegwiazd.onet.pl/52989,2,1,gwiazdy_pokazuja_piersi,galerie.html albo wiecej pijanych chirurgow albo na zachodzie kobiety maja inna budowe... Odpowiedz Link
kingapaulina Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 13:24 Właśnie dlatego nie czytam nic na onecie, bo poziom komentarzy jest żenujący. Mam wrażenie, że tam piszą tylko gimnazjaliści, którzy nie mają o niczym pojecia, albo prowokatorzy, jak mój szwagier:/tak czy siak, wiedza dziewczyn na temat biustów i ich mierzenia jest dołująca, ale część mogę usprawiedliwić, bo sama kiedys nosiłam tragiczne staniki, ale zacietrzewienie niektórych w forsowaniu poglądu, że 80D to duuuuży biust...ehh Odpowiedz Link
maith Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 14:18 Oni mają taką celową politykę. Od razu puszczają komentarze prowokacyjne, obraźliwe, czy świadczące o skrajnej głupocie piszącego, bo to im zwiększa dyskusję. Poważne często są zatrzymywane, żeby nie przeszkadzały w rozwoju akcji. Ale jak już się uspokoi i przestają nabijać sobie ilość postów, to wtedy da się te poważne czasem dodać, żeby chociaż się to badziewie na samym początku nie archiwizowało. Odpowiedz Link
kingapaulina Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 14:26 Trochę to krótkowzroczna polityka, ale niech se robią co chcą. Ja wolę gazetę, chociaz "myślących inaczej" i tutaj nie brakuje:) Odpowiedz Link
maith Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 15:17 Najgorsze jest to, że ta ich antymoderacja daje potem fałszywy obraz Polaków - wychodzi, że jesteśmy narodem trolli. A tymczasem tam, gdzie ludzie wypowiadają się całkiem swobodnie i gdzie nawet nie ma moderacji, to trolle stanowią tylko niewielki fragment ludzi. Przy okazji zauważyłam, że oni te poważniejsze komentarze wstrzymują i uwalniają dopiero po paru godzinach, jak już są na dalekich stronach - żeby nie wpłynęły na poziom dyskusji, ale też nabiły licznik. Odpowiedz Link
kasica_k Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 16:40 A niech mi ktos wytlumaczy, co pod artykulem o bieliznie robi temat "jestem w ciazy, ale nie z mezem"? Oni to jakos losuja, czy co? Odpowiedz Link
kingapaulina Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:20 Nie, to chyba teoria Maith w praktyce:) dają chłam, żeby cos się działo, a co, to juz ich nie interesuje. Odpowiedz Link
maith Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 19:42 I pewnie jeszcze na początku dorzucają parę własnych prowokacji. Ludzie się nabierają i piszą potem w tych wątkach. Odpowiedz Link
glicea3 Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:08 bzdury niezłe, ale jak widze panią Fitkau-Perepeczko z wielkim, zdeformowanym biustem, który od lat stanika nie widział, to mnie cholera bierze... Odpowiedz Link
kingapaulina Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:23 Jak myślicie, jaki p.Fitkau-Perepeczko nosi rozmiar stanika? (albo raczej jaki powinna nosić) trudno jest mi ocenić, bo ja niedoswiadczona jestem, ale na oko to będzie duże d;) Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:31 Jaki nosi czy jaki powinna nosić? Moz ei nosi duze d ale powinnanna napewno małe H, badz małe I Odpowiedz Link
kingapaulina Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:38 Eee, z tym dużm D to taki żart miał być (stąd przymruzone oko), bo przecież wiadomo, że jak kobieta ma duży biust, to D, bo każda normalna nosi 75B:)ale coś mi nie wyszło. A pytanie sformułowałam tak, bo ona staników nie nosi, więc może sama nie wie. Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 17:50 a :) Odebrałam to na powaznie. Własciwie to moze i K na nia by za duz enie było. W sumei to mi jej zal, pewnei nie wie gdzie kupic ładny stanik na nią. Odpowiedz Link
olusimama Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 20:38 swierszczowa1 napisała: > Własciwie to moze i K na nia by za duz enie > było. samo K, czy masz jakiś konkretny obwód na myśli? ;-) >W sumei to mi jej zal, pewnei nie wie gdzie kupic ładny stanik na nią. Ona z premedytacją nie nosi, wypowiadała się wielokrotnie na ten temat. Nie lubi, nie chce, niewygodnie jej (w za małych na pewno) i nie nosi, bo nie. Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 20:53 70K moze? Ale moje oko to jesze nie wprawione. w każdym razie miałam na mysli jakeis małe K:) Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 21:01 No i może wieży ze dobrze lezących na niej staników się nie produkuje (oczywiście niesłusznie:)) i jest przekonana ze w każdym staniku miałaby minimum 6 piersi. To woli dwie wiszące i skaczące niż 6 ? Chyba jakby dobry stanik raz w życiu przymierzyła to by nie opowiadała ze jej niewygodnie i że nie lubi. Odpowiedz Link
olusimama Re: Aż mie trzęsie 17.07.07, 21:07 Ona ma do tego całą ideologie obmyśloną - o wolności coś i nieskrępowaniu, takie tam. No i na dokładkę pewnie jest święcie przekonana, że taki nieubrany biust jest seksowny. hm. Odpowiedz Link
ananke666 OT musiałam się uśmiechnąć 17.07.07, 17:28 Spójrzcie na same gołe tytuły postów, strasznie roztrzęsiony temat :p Oczyma duszy mojej widzę kilkanaście babek przed kompami, każda trzęsąca się we własnym zakresie... ;) Najpierw się trząsły, potem zrobiły desant, zaczęły się znów trząść, zmieniły chwilowo temat i przestały... i znowu się trzęsą :p Odpowiedz Link