szarsz 17.10.07, 10:45 powiedział mi wczoraj: "A pani znowu schudła! Niech już pani tego nie robi, bo mi pani całkiem zniknie!" A ja po prostu ubrałam nowy stanik w nowym rozmiarze :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bathilda Re: A mój szef :) 17.10.07, 11:16 Moja mama i babcia ostatnio powiedziały to samo już w progu. A ja od 3 miesięcy nie schudłam ani pół kilo. Tylko dwie literki do przodu i jeden obwód mniej, dzięki lepiej dobranym stanikom. Fajne to ;-) Odpowiedz Link
bianna Re: A mój szef :) 17.10.07, 12:36 Podpisuję się obiema rękami :) Nie dośc, że ponoć schudłam, to mi jeszcze biust zmalał :0 A waga ani drgnie... Odpowiedz Link
ganbaja Re: A mój szef :) 17.10.07, 12:37 To powinno byc motto naszego forum :-) Oddaje istotę rzeczy :-) Odpowiedz Link
prawie_jak_artystka Re: A mój szef :) 18.10.07, 16:26 szarsz napisała: > powiedział mi wczoraj: > "A pani znowu schudła! Niech już pani tego nie robi, bo mi pani > całkiem zniknie!" > > A ja po prostu ubrałam nowy stanik w nowym rozmiarze :) Mi były szef i połowa znajomych mówią, że nie mam się więcej odchudzać. :) Odpowiedz Link
xseniaw Re: A mój szef :) 19.10.07, 10:04 A u mnie jeden facet zaczął na mnie cmokać :? taki trochę starszawy więc mu wybaczam. Odpowiedz Link