anna-pia Re: Do galeryjek - porady dla melmire 24.01.08, 03:28 Lazy Daisy za małe, przy tym przy obwodzie pod 79 powinnaś IMHO celować raczej w obwód 30, ponoć Kalyani to rozciągliwce, czyli może 30GG? Drugie odeślij, dziwne jakieś. Odpowiedz Link
aadrianka Re: Do galeryjek - porady dla melmire 24.01.08, 08:21 Lazy Daisy za mały. Neon - może spróbuj zgarnąć do miski to, co wyłazi koło pachy? Masz bardzo podobne wymiary i o ile mogę ocenić kształt biustu do mnie, z tego co widzę Neon ma niekompatybilny fason. Spróbuj z 30. Odpowiedz Link
bea41 Re: Do galeryjek - porady dla melmire 24.01.08, 08:30 Lazy Daisy zdecydowanie za mały, Neon tak jak pisały Dziewczyny spróbuj zebrać do stanika wszystko z boków, ale tez mi się wydaje, że do zwrotu. Odpowiedz Link
melmire ufff :) 24.01.08, 10:12 Czyli nie mam zwidow jednak :) Bede wiec odsylac, ale na co zamienic? Bo wlasnie zerknelam na bravissimo, i nie ma juz Lazy Daisy w moim rozmiarze. Zamowic mimo to i poczekac, czy przerzucic sie na cos innego? I wedlug was, to powinnam bardziej celowac w 30FF? Boje sie ze sie na zapne, albo ze juz zapieta nie bede potrafila oddychac :) Odpowiedz Link
mauzonka Tak tak, odeslij 24.01.08, 12:26 Neon jest ewidentnie źle uszyty. Niedawno pokazywała go tez beakarp i również słabo leżał. To tłumaczy dostepność jego pełnej rozmiarówki w wyprzedaży. Lazy daisy oczywiście za małe. Wymieniłabym na 30G z Freyi - z Kalyani dałabym sobie spokój, bo oni naprawdę dziwnie szyją miski. Jeśli boisz się o ciasność obwodu, sprawdź w tabeli (link w mojej stopce) jak bardzo rozciąga się dany model. Odpowiedz Link
melmire Re: Tak tak, odeslij 24.01.08, 13:00 A ktory model z Freyi moglybyscie mi polecic? bo cenowo odpowiada mi kazdy, wymienie po prostu dwa zle na jeden dobry :) Odpowiedz Link
mauzonka freye 24.01.08, 13:23 Wprawdzie nie posiadam, ale mam zamiar kupić po przypływie kaski, bo patrząc po galeriankach, świetnie leżą: Pollyanna i Rio. Odpowiedz Link
melmire Re: freye 24.01.08, 19:02 Podoba mi sie Polyanna :) Tylko jaki rozmiar 32FF czy 30 G? Odpowiedz Link
szarsz pollyanna 25.01.08, 22:12 tylko od razu zaznaczam, że piszę o wersji GG+. Nie jestem pewna, czy wersja do G ma tak samo. na mój nos to w 30-tke się nie zapniesz. ewentualnie w białą, ale tu też byłabym ostrożna. Czarna i karmelowa są bardzo ścisłe. Ja beżową noszę zapiętą najluźniej (30-tka przy 67 pod biustem, ale u mnie ściśliwość wynosi 0) i czuję się komfortowo. Nie wiem, czy ten stanik nie rozciągnie się w przyszłości, ale teraz jest naprawdę ciasny. Freya ma dużo większe miski niż Kalyani, więc mogłabyś się zmieścić w 32F, ten sam rozmiar, w którym Kalyani był za mały. ps. niech mnie ktoś poprawi :) Odpowiedz Link
melmire poradzcie co do rozmiaru, i zmykam zamawiac 25.01.08, 18:04 Hej! zerknijcie no jeszcze raz na to czy moj rozmiar dobry, i lece zamawiac. Mysle o zamowieniu Polyanny i moze ew.stanika do spania(czy moze jescze za wczesnie?). Odpowiedz Link
kumakk Re: Do galeryjek - porady dla melmire 25.01.08, 21:10 widze, ze jestes rownie niekompatybilna z kalyani jak ja. Po prostu daj Sobei spokoj z ta marka. Moze Freya, jak radza dziewczyny? Nie tak urokliwa, ale za to bardziej Ci bedzie do biustu. Odpowiedz Link
melmire 32F, 32 FF czy jeszcze inaczej? 26.01.08, 06:04 Mam juz jeden glos za 32F, kto da wiecej? :) Odpowiedz Link
maheda Próbuj. 28.01.08, 10:40 Naprawdę nie jesteśmy w stanie na 100% powiedzieć, że coś na Tobie będzie leżało dobrze... Odpowiedz Link
melmire Re: Próbuj. 28.01.08, 11:38 Buuu, a ja wam tak ufalam! uf uf uf! ide zamowic wobec tego polyanne 32FF, trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link
melmire Re: Do galeryjek - porady dla melmire 27.01.08, 19:34 Pozwole sobie podciagnac (post, nie obwod :) , bo mam w planach odeslac jutro, a ciagle nie jestem pewna jaki rozmiar Freyi wybrac na zamiane . Odpowiedz Link
melmire Re: Do galeryjek - porady dla melmire 28.01.08, 10:31 Mam nadzieje ze mnie nie zabanujecie za podnoszenie, ale watek podejrzanie zblizal sie do konca strony, a ja ciagle mam watpliwosci. A ze zazwyczaj samodzielnie wybieram zle, potrzebuje was!help! Odpowiedz Link
abere8 Re: Do galeryjek - porady dla melmire 28.01.08, 20:50 Hej, Melmire, nie wiem, czy nie za pozno, dopiero mnie dziewczyny tu skierowaly z mojego watku :-) Moge Ci powiedziec, ze ja mam czarna Polyanne 30 w obwodzie przy moim 73cm pod biustem i na razie nosze z przedluzka, ale mysle, ze za pare dni powinna byc tez juz dobra bez. Tak wiec dla Ciebie 32 powinno byc ok, tak na chlopski rozum. Co do misek, to sie nie wypowiadam, bo sie (jeszcze) nie znam. No, moze tylko ze na te 73/88 mam te Polyanne 30F. Odpowiedz Link
melmire Re: Do galeryjek - porady dla melmire 28.01.08, 21:32 Ja mam 79/97 (jak symetrycznie!dopiero teraz zwrocilam uwage) wiec mam nadzieje ze 32FF bedzie dobry :) czekam z utesknieniem, a z tego wszystkiego staram sie zwerbowac tu moja mame :) Odpowiedz Link
abere8 Re: Do galeryjek - porady dla melmire 28.01.08, 21:51 To trzymam kciuki, bo Polyanna jest sliczna! Ja moja mame i siostre sprobuje tez przekabacic jak przyjada do mnie w przyszlym tygodniu. I pracuje tez nad kolezankami, tylko powoli, stopniowo, zeby ich nie przestraszyc :-) Odpowiedz Link