Dodaj do ulubionych

Czuję fiszbinę

15.02.08, 22:42
Mam dwa staniki, 70G i chałupniczo zwężone w obwodzie 75F, ciut luźniejsze niż
oryginalne 70G. Melissowe.
W obu czuję fiszbinę - ale tylko jedną, z lewej strony.
Szczegóły anatomiczne: lewą stronę biustu mam mniejszą; jestem praworęczna.

Jakieś koncepcje?
Obserwuj wątek
    • zania_uk Re: Czuję fiszbinę 16.02.08, 10:51
      ja mam troche podobnie, mam prawa piers mniejsza i czasami czuje z prawej strony
      fiszbine. nie koncowke pod pacha, tylko pare centymetrow nizej (tak jakby sie z
      gory patrzec to na drugiej). myslalam ze moze mam zebro jakos krzywe albo cos...
      bo czuje to w kilku stanikach, tylko z jednej strony, i zawsze w tym samym miejscu.

mam koncepcje ze to albo krzywe zebro, albo jakos miesnie sie inaczej ukladaja
      (tez jestem praworeczna, ale w koncu kazda z nas ma inna budowe). mi to nie
      przeszkadza za bardzo, czuje ta fiszbine tylko czasami. jesli ci to bardzo
      przeszkadza to moze poszukaj czegos z miekkimi fiszbinami (dziewczyny na pewno
      beda wiedzialy co poradzic), albo ewentualnie bez fiszbin...

a jesli ci sie wbija koncowka fiszbiny pod pacha to moze jestes panachowiec?
      melisa ma chyba waskie foszbiny...
      • mika_p Re: Czuję fiszbinę 16.02.08, 11:29
        No właśnie nie koniec, tylko zewnętrzny brzeg, w sensie ten fragment łuku nie na
        mostku, tylko pod pachą.
        • kasiamat00 Re: Czuję fiszbinę 16.02.08, 13:15
          A spróbuj ją lekko wygiąć (łapkami, fiszbiny tak łatwo się nie łamią). Bo pewnie
          jest po prostu na Ciebie za szeroka, jeśli jedną pierś masz mniejszą, to możesz
          mieć też odrobinę węższą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka