Dodaj do ulubionych

Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :)

26.02.08, 17:12
I poprośmy o:
1) Modelkę z miseczką GG+, ale szczupłą - jakieś 65H (30H) czy 70GG (32GG)
żeby dało się oglądać także wyższe modele staników

2) Zdjęcia także z boku (bo bez tego obraz staników jest płaski i nie da się
ustalić, jaki kształt nam nadadzą)

3) I koniecznie zmianę koloru awaiting stock, bo w tej chwili nie da się go w
tabelce odróżnić od sold out.
Obserwuj wątek
    • bluebebe Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 26.02.08, 17:19
      4. Zoom
      w poprzedniej wersji można było zobaczyć na prawdę bliski zoom. W tej wersji
      strony tego nie ma. Nawet jeśli podfotoszopowane to fajnie było oglądać detale
      stanika.
      • lalkanieduza Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 26.02.08, 17:24
        Ale zoom jest. Trzeba kliknąć w tę lupę w prawym górnym rogu zdjęcia.
        • bluebebe Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 26.02.08, 17:27
          he, no tak. Uprościli, a mi trudniej...:/
          • szarsz Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 27.02.08, 12:03
            ja też tej lupki nie widziałam. Bo jej tam nie było, nie? ;)
            • butters77 Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 27.02.08, 12:08
              Zgadzam sie, że nie było jej wcale!:)
      • quleczka Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 26.02.08, 17:27
        jest :)

to po prostu nie jest przy wszystkich zdjeciach ale wczesniej tez nie bylo

przykladowo tutaj jest:
        www.bravissimo.com/products/imagezoom.aspx?pid=FYG9&colour=White
    • quleczka Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 26.02.08, 17:33
      Mnie denerwuje natomiast to, ze pod spodem mozna dodac pasujace akcesoria...ale
      nie mozna przejsc do strony z ich opisem po kliknieciu na przyklad na nazwe czy
      obrazek :-/

Tak jak tutaj
      www.bravissimo.com/products/nightwear/mix-and-match-nightwear/bravissimo/bn01-details.aspx?colour=Cream
      Na dole sa dwa rodzaje dolow ale zeby je sobie obejrzec musze wejsc do glownej
      kategorii i ich poszukac...

Czy ktos gdzies widzi miejsce na uwagi o nowej stronie? Chetnie im pare napisze :)

• ekler.ka doly 26.02.08, 23:18
        swietnie byloby miec mozliwosc zobaczyc tyl majtek, tak jak jest w figleaves...
      • kociatko_biusciaste Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 27.02.08, 11:59
        Tak, Quleczko, mnie też to od dawna denerwuje! Powinni zrobic tak, jak we
        wszystkich sklepach - na dole strony z biustonoszem są zdjęcia gaci, można w nie
        kliknąć i przenieśc sie do strony z gaciami. Komu sie chce wyszukiwać to oddzielnie?
    • turzyca Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 26.02.08, 23:53
      Co do koloru to ja je widze na dwoch komputerach idealnie, ale faktycznie jakas
      morela jako trzeci kolor bylaby czytelniejsza.

Brak przejscia do proponowanych dodatkow jest absolutna pomylka.

Trzeba ich pochwalic za dolozenie puszystej modelki (choc mi sie jej uroda nie
      podoba, ale to moj prywatny gust.) Ale jeszcze zeby byla bardziej biusciasta
      choc jedna...
      • maith Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 27.02.08, 00:03
        Ona nawet nie jest puszysta, jest raczej umięśniona, za to z mniejszym biustem
        (rozumiem, że obie mówimy o tej brunetce?)
        Bo ta wcześniej dołożona blondynka jest puszystsza, ale niestety rozmiar biustu
        cały czas w dolnych granicach.
        Nie mają ani jednej modelki, na której mogliby pokazywać modele "for larger cups".
        • secka Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 27.02.08, 11:55
          A ta blondynka nie jest "for larger cups"? Przy Elizie tego nie widac, ale np. w
          Eleanor Frei, juz ma ten dół nieprzezroczysty (czyli chyba GG+?)
          • szarsz Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 27.02.08, 12:04
            Ta blondynka jest jakaś lewa, jeśli chodzi o rozmiar stanika.
            Eleanor ma nieprzeźroczystą, ale Elizę miała do G.

Chyba, że jej ubierają byle co. Mnie do zdjęcia z przodu tez można
            ubrać w 32G i będę wyglądać dobrze, chociaż na ulicę w takim bym nie
            wyszła.
            • martulka_s Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 27.02.08, 17:25
              Właśnie tak pomyślałam, że oni ja ubierają na przemian np. w 32h i 34g dajmy na
              to.
            • kasiamat00 Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 27.02.08, 17:55
              Ubierają w byle co. Proponuję wziąć katalog Bravissimo, spis rozmiarów noszonych
              przez modelki (był w którymś katalogu, pojawił się też na forum) i poszukać
              modelek w stanikach, w których nie ma ich oficjalnego rozmiaru.
        • turzyca Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 27.02.08, 12:57
          Ja mialam na mysli blondyne, ale ja ja dopiero teraz zauwazylam.
      • butters77 Re: Zaproponujmy Bravissimo ulepszenia :) 27.02.08, 12:13
        turzyca napisała:

> Brak przejscia do proponowanych dodatkow jest absolutna pomylka.

To prawda - i tak było już przy starej stronie. Aż trudno uwierzyć, że do tej
        pory nie wpadli na tak oczywiste rozwiązanie.
    • yaga7 Kolory 27.02.08, 06:22
      U mnie kolory są ok, wszystko się ładnie odróżnia i nie mam problemów.
      • charm Re: Kolory 27.02.08, 08:56
        yaga7 napisała:
        > U mnie kolory są ok, wszystko się ładnie odróżnia i nie mam
        > problemów.

U mnie też widać wyraźnie, natomiast, co charakterystyczne, wyprzedane mają
        czarne literki, pozostałe białe (pomijając już "tło") ;-)
    • zazulla Napisalam im o tym wszystkim n/t 27.02.08, 11:39
      • zazulla mam odpowiedz od Bravissimo 28.02.08, 08:59
        Do uwag odnosnie kolorow dostepnosci towarow:

"With regards to our new website, we have been made aware that the colours to
        advise availability are not clear. For this reason our IT team will be making
        some amendments and hopefully will be updated on to our website tomorrow."

Odnosnie nowych modelek i prosby o modelke 30-32J:

"Last but not least, its great to hear that you are impressed with our new
        models. We have been thrilled with the feedback we have received regarding this.
        We would love to feature models in larger cup sizes but sadly this is quite
        difficult as many models with larger breasts do not portray the "girl next-door
        image" that we look for."
        • bathilda Re: mam odpowiedz od Bravissimo 28.02.08, 10:07
          > We would love to feature models in larger cup sizes but sadly this is quite
          > difficult as many models with larger breasts do not portray the "girl next-door
          > image" that we look for.

No kurcze chyba im wyślę swoje zdjęcie...
          • a1ma Re: mam odpowiedz od Bravissimo 28.02.08, 11:37
            Wyślij koniecznie! :D
            Może zaproponują Ci pracę ;)
            • bathilda Re: mam odpowiedz od Bravissimo 28.02.08, 12:02
              Oj jakby mnie prezes zobaczył w bieliźnianym katalogu to by chyba na zawał
              zszedł :) Gorzej że korporacja pewnie by uznała, że to nie licuje z godnością
              blabla i pozbawiliby mnie prawa wykonywania zawodu, a z pozowania w stanikach
              pewnie ciężko się utrzymać.

Ale jakbym była młodsza i mieszkała w UK to bym się chyba zgłosiła.
          • maith No dziewczyny, jest okazja dorobienia :) 28.02.08, 11:56
            Dobry pomysł - szczupłe dziewczyny z miseczką przynajmniej H niech się wyślą.
            Okazja dorobienia i zagrania na nosie tym wszystkim, którzy kiedykolwiek przez
            biust uważali Was za grube :)
            • zazulla podeslalabym im miss_bean 28.02.08, 12:08
              I jej melissowe 65K.
              • anna-pia Re: podeslalabym im miss_bean 29.02.08, 01:43
                Zazullo, a TY?
                • zazulla Re: podeslalabym im miss_bean 29.02.08, 07:46
                  anna-pia napisała:

> Zazullo, a TY?

Jakbym miala 10 kg mniej to chetnie :) Zreszta, oni widzieli mnie juz w ich
                  sukience [bo wyslalam w ramach konsultacji rozmiaru] i jakos telefon nie
                  rozdzwonil sie ;)))
    • secka szybcy są 27.02.08, 12:10
      Już zmienili to sold out na "x" i teraz juz wyraźnie widać których rozmiarów nie
      ma.. :D
      • anna-pia Re: szybcy są 27.02.08, 21:35
        pewnie zauważyli, że mają sporo nie tylko wejść z Polski, ale i klientek ;)
    • maith Już jest tłumaczenie w tłumaczeniowym :) 27.02.08, 14:21
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=74891071&a=76273696
      • mauzonka Czy mi się wydaje czy cała strona jest zmieniona? 27.02.08, 19:15
        Dziś dostałam mejlem "personal invitation", nakliknęłam, już się przeraziłam, że przerzucają się na flasha (grrr), ale uff, strona normalna - ale cała po nowemu! Co sądzicie o ich nowym lejałcie? Dla mnie OK, nawet można się przywyczaić, tylko za bardzo nadziubdziane obrazkami i wolniej się przeładowują rubryczki wyszukiwania.

No i nowości w dziale ubraniowym - sikam ze szczęścia:) Pamiętacie turkusową kieckę Heather z kataogu early spring? Teraz wreszcie jest w ofercie! I wygląda nieziemsko:)
        • bathilda Re: Czy mi się wydaje czy cała strona jest zmieni 27.02.08, 19:52
          Zmieniona, mamy o tym osobny wątek :p

A co do sukienki, to zobacz zdjęcie w czerni. Ona nie na każdej dziewczynie
          będzie dobrze wyglądać.
          • maith Co jest nie tak z tą sukienką? 27.02.08, 20:13
            bathilda napisała:

> A co do sukienki, to zobacz zdjęcie w czerni. Ona nie na każdej
            > dziewczynie będzie dobrze wyglądać.

Myślisz, że jaki jest problem z tą sukienką, bo na czerni to zwykle niewiele widać
            • bathilda Re: Co jest nie tak z tą sukienką? 27.02.08, 22:25
              Po prawdzie to mój mąż ją skrytykował jak powiedziałam, że pół LB się do niej ślini i że pewnie będzie jak z Little Black Dress. Na co on, że już na zdjęciach widać, że to wcale nie taka rewelacja bo:

- optycznie bardzo poszerza biodra;
              - opina się na brzuchu poniżej "fałdek tworzących talię" więc nadaje się tylko dla tych z płaskim brzuchem;
              - jeśli wielkość biustu lub miejsce jego zawieszenia nie są identyczne jak wzorzec to raczej będzie źle wyglądać (tłumacząc z męskiego na nasze to chodzi o to, że odcięcie pod biustem jest dość wysoko i miejsca na biust chyba nie ma tak dużo, więc możliwe że przy GG+ część pomarszczona wejdzie na biust).

No a poza tym mu się nie podoba bo uważa że nie jest seksowna tylko zwykła i nie ma się do czego ślinić. I materiał taki nie wydaje się fajny. A w ogóle to nie ma jego żony na zdjęciu :p
              • kasiamat00 Re: Co jest nie tak z tą sukienką? 27.02.08, 22:48
                Ja się do niej dalej ślinię i chyba się jednak szarpnę na nią. To jest idealnie
                mój odcień niebieskiego :) Tyle, że tym razem pewnie zamiast 8R/SC będzie
                10C/RC, bo mi się muszą jeszcze biodra zmieścić. Tak, chcę się przerobić na
                straszną klepsydrę z gigantycznym wcięciem w talii i odwrócić uwagę od zbyt
                grubiutkich łydek. Do tego jeszcze czerwono-czarne dodatki i nikt nawet nie
                spojrzy na moje nogi :P
                • besame.mucho Re: Co jest nie tak z tą sukienką? 28.02.08, 00:10
                  Ja też się ślinię strasznie. Zastanawiam się tylko czy te marszczenia
                  na brzuchu nie pogrubią talii zamiast ją podkreślić. Ale chyba i tak
                  ją sobie sprawię.
              • szarsz Re: Co jest nie tak z tą sukienką? 28.02.08, 09:59
                Ja się też do niej wczoraj przestałam ślinić, bo na lupce wygląda na
                podobnie szytą u góry jak BC08. A BC08 miałam i odesłałam w diabły,
                bo wyglądałam w niej bardzo źle.
    • zazulla reaguja 29.02.08, 08:35
      Na pasku kolo wyszukiwarki bylo Clearance a juz jest Sale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka