a1ma 10.03.08, 21:02 Co z tymi fiszbinami - faktycznie mają celować w środek pachy? Przy obwodzie 65 i misce G też? Bo mnie się nie mieszczą... Mam je prawie na plecach. Może tak być? Czy zamienić Panache na Freyę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_mariska Re: fiszbiny celujące 10.03.08, 21:06 widzisz, to zależy od budowy.. U mnie panachowe fiszbiny w tym samym rozmiarze leżą idealnie, nawet chyba mogłyby być szersze. Czyli dla ciebie raczej Freya ;) Odpowiedz Link
a1ma "leżą idealnie" czyli jak? 10.03.08, 21:18 Bo moje też nie są niewygodne, ładnie przylegają, ale przedłużenie linii fiszbin nie wskazuje środka pachy, a zdecydowanie plecy. I tak sobie myślę - jak to możliwe, żeby wskazywał, skoro przód stanika (od końca do końca fiszbin) jest dużo szerszy niż tył? No to chyba niemożliwe, żeby ta szersza część przednia nie zachodziła na plecy? Odpowiedz Link
greylin Re: "leżą idealnie" czyli jak? 10.03.08, 21:43 ale weź pod uwagę, że tył się rozciąga a przód nie. u mnie w Harmony mam daleko fiszbiny, prawie na granicy pleców, ale dobrze przylegają, są wygodne, wiec nie wydziwiam. Tango II w tym samym rozmiarze (65GG) ma fiszbiny w środek pachy, czyli przepisowo. Odpowiedz Link
kasica_k Re: "leżą idealnie" czyli jak? 10.03.08, 21:53 greylin napisała: > ale weź pod uwagę, że tył się rozciąga a przód nie. Taka jest teoria, ale w praktyce przody potrafią się nieźle rozjeżdżać z powodu zbyt giętkich fiszbin. Niestety. Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: fiszbiny celujące 10.03.08, 21:56 Mają. U mnie w 65FF się mieszczą. Tak, spróbuj Freyi, Panache ma szersze fiszbiny, a Harmony to już pod tym względem dramat. Odpowiedz Link
a1ma we Freyi mam to samo! :( 10.03.08, 22:09 To Panache to było Tango II. Zdjęłam, założyłam Rio. Fiszbiny mam na plecach :( O co chodzi??? Odpowiedz Link
szarsz Re: we Freyi mam to samo! :( 10.03.08, 22:17 Rio (na pewno GG+) ma wyjątkowo miękkie i podatne na naciąganie fiszbiny. Jak przykładam miseczkę do piersi, to jest super, a jak naciągam obwód, żeby się zapiąć, fiszbina ląduje bardzo głęboko pod pachą :( Naciąga się o dobre 2cm. Duuużo :( Odpowiedz Link
a1ma Re: we Freyi mam to samo! :( 10.03.08, 22:21 Dziewczyny, ale czy to bardzo źle? Bo mnie w sumie te fiszbiny na plecach nie przeszkadzają... To co, mam szukac koniecznie jeszcze węższych? Odpowiedz Link
limonka_01 Re: we Freyi mam to samo! :( 10.03.08, 22:30 W zasadzie jeżeli jest Ci tak wygodnie... Jednak biustowi lepiej ogranczyć teren pod pachą, aby tam nie migrował. Czasami efekt za dużych fiszbin wystepuje przy za duzej misce. Jeżeli ne jest to ten przypadek, to lepiej poszukaj wąskofiszbinowych staników. Najwęższe fiszbiny spotkałam w Fantasie Belle balcony, podobno Avocado równiez ma dośc wąskie fiszbiny. Freya do miski G tez jest raczej waskofiszbinowa. Odpowiedz Link