Dodaj do ulubionych

Bravissimo WIE :)

29.03.08, 10:19
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=77175677&a=77558619
Obserwuj wątek
    • maheda No i bardzo dobrze :) 29.03.08, 10:22
      Niech wiedzą, że jest silna grupa pod wezwaniem w Polsce :)
      • aadrianka Re: No i bardzo dobrze :) 29.03.08, 10:23
        Wspaniale:)
      • wild_orchid Moze i w Polsce otworzy drzwi 29.03.08, 10:34
        Bravissimo? To moje marzenie.Pojechalabym na koniec Polski, byle
        bylo w czym mierzyc i przebierac
    • butters77 Re: Bravissimo WIE :) 29.03.08, 10:47
      Ale fajnie:)
    • besame.mucho Re: Bravissimo WIE :) 29.03.08, 11:23
      Fajnie :). Bravissimo jako ogromny ma duży wpływ na producentów, jak
      będziemy chciały coś osiągnąć (mniejsze obwody czy większe miski)
      możemy pisać nie tylko do producentów, ale i do Bravissimo. A skoro
      wiedzą co to Lobby (całkiem pokaźna grupa klientek, a nie kilka
      psiapsiółek) to mogą pomóc :-).
      • mauzonka Może już robią risercz pod kątem wejścia do PL 29.03.08, 12:02
        To bardzo możliwe, że wiedzą:) Balkonetka miała kilka wejść z Leamington Spa, a dokładnie z "tempura communications ltd - bravissimo ltd" Czyżby robili risercz polskiego rynku stanikowego?:)
        • besame.mucho Re: Może już robią risercz 29.03.08, 12:08
          Rozmarzyłam się :).
        • pitupitu10 Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 12:33
          mauzonka napisała:

> To bardzo możliwe, że wiedzą:) Balkonetka miała kilka wejść z Leamington Spa, a
          > dokładnie z "tempura communications ltd - bravissimo ltd" Czyżby robili riserc
          > z polskiego rynku stanikowego?:)

Pewnie ktoś z Polski tam pracuje, typu pani Monika z Brastopu. Od razu risercz...

A na Stanikomanię też wchodzili?
          • joankb Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 12:38
            A może w mailach do Customer Service Bravissimo dawałybyśmy jakąś krótką notkę,
            że jesteśmy z Lobby +link. Myślę, że to byłoby widać...
          • mauzonka Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 13:06
            Oj, gdyby tam pracowała analogia Moniki z Brastopu, która znalazłszy Lobby szepnęłaby im słówko o potędze naszego rynku stanikowego - byłoby cudownie:)
            Btw, Kasico, czy Stanikomanię odwiedzają?
            • kasica_k Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 14:12
              Brastop też wie, dostałam bardzo miłego maila (po polsku). Kto wie, może jakieś
              zniżki będą? :) Bravissimo jeszcze się nie ujawniało.
              • mauzonka A może napiszmy 29.03.08, 14:15
                A może napiszmy do Bravissimo mejla, podpisanego naszymi imionami i nazwiskami, z zapytaniem, czy nie chcieliby wejść na polski rynek i z informacjami na temat tego, ile nas jest, że kupujemy u nich i że są nam potrzebni... Co Wy na to?
                • besame.mucho Re: A może napiszmy 29.03.08, 14:21
                  Ja się chętnie podpiszę.

Ahh, wyobraźcie sobie jakby to było. Otwarcie Bravissimo. Na otwarcie - impreza bra-fitterska ze współpracą Lobby. Ale by to zakasowało inne Wielkie Otwarcie z szumnym hasłem o Dobieraniu Bielizny Wszystkim Rozmiarom. Znów się rozmarzyłam ;).
                  • monika3411 Re: A może napiszmy 29.03.08, 14:25
                    Pewnie ci od Innego Wielkiego Otwarcia przyszliby in coguto :-)
                    podszkolić się u naszych guru...
                • bebak21 Re: A może napiszmy 29.03.08, 14:44
                  Ja też się z chęcią popiszę pod takim listem. Obiema rękami i nogami ;)
                • kotwtrampkach Re: A może napiszmy 29.03.08, 15:33
                  ja też! Już macie mój podpis! NAwet bez cztania :->
                  :-) :):):)
              • pitupitu10 Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 14:39
                kasica_k napisała:

> Brastop też wie, dostałam bardzo miłego maila (po polsku). Kto wie, może jakieś
                > zniżki będą? :) Bravissimo jeszcze się nie ujawniało.
                >

Kasica, to może się umówisz z kimś na wywiad i zrobisz nową notkę na
                Stanikomanii? Już robiłaś przecież z kimś z Avocado. A najlepiej jakbyś spotkała
                się z tą babką, która założyła Bravissimo :)
                • vesper_lynd Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 15:50
                  Właśnie Balkonetkuję i nadrabiam zaległości - balkonetka.pl/2008/03/20/czy-doczekamy-sie-polskiej-sarah-tremellen/
                  Świetny tekst! A wywiad z tą panią do Stanikomanii to byłby absolutny brylant - pomyślcie co na to branża bieliźniarska w Polsce: zdesperowane klientki kolaborują z Brytyjskimi firmami błagając o wejście na rynek polski :)
                  Czerwony dywan czeka na wejście Bravissimo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka