pitupitu10 29.03.08, 10:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=77175677&a=77558619 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maheda No i bardzo dobrze :) 29.03.08, 10:22 Niech wiedzą, że jest silna grupa pod wezwaniem w Polsce :) Odpowiedz Link
wild_orchid Moze i w Polsce otworzy drzwi 29.03.08, 10:34 Bravissimo? To moje marzenie.Pojechalabym na koniec Polski, byle bylo w czym mierzyc i przebierac Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Bravissimo WIE :) 29.03.08, 11:23 Fajnie :). Bravissimo jako ogromny ma duży wpływ na producentów, jak będziemy chciały coś osiągnąć (mniejsze obwody czy większe miski) możemy pisać nie tylko do producentów, ale i do Bravissimo. A skoro wiedzą co to Lobby (całkiem pokaźna grupa klientek, a nie kilka psiapsiółek) to mogą pomóc :-). Odpowiedz Link
mauzonka Może już robią risercz pod kątem wejścia do PL 29.03.08, 12:02 To bardzo możliwe, że wiedzą:) Balkonetka miała kilka wejść z Leamington Spa, a dokładnie z "tempura communications ltd - bravissimo ltd" Czyżby robili risercz polskiego rynku stanikowego?:) Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 12:33 mauzonka napisała: > To bardzo możliwe, że wiedzą:) Balkonetka miała kilka wejść z Leamington Spa, a > dokładnie z "tempura communications ltd - bravissimo ltd" Czyżby robili riserc > z polskiego rynku stanikowego?:) Pewnie ktoś z Polski tam pracuje, typu pani Monika z Brastopu. Od razu risercz... A na Stanikomanię też wchodzili? Odpowiedz Link
joankb Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 12:38 A może w mailach do Customer Service Bravissimo dawałybyśmy jakąś krótką notkę, że jesteśmy z Lobby +link. Myślę, że to byłoby widać... Odpowiedz Link
mauzonka Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 13:06 Oj, gdyby tam pracowała analogia Moniki z Brastopu, która znalazłszy Lobby szepnęłaby im słówko o potędze naszego rynku stanikowego - byłoby cudownie:) Btw, Kasico, czy Stanikomanię odwiedzają? Odpowiedz Link
kasica_k Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 14:12 Brastop też wie, dostałam bardzo miłego maila (po polsku). Kto wie, może jakieś zniżki będą? :) Bravissimo jeszcze się nie ujawniało. Odpowiedz Link
mauzonka A może napiszmy 29.03.08, 14:15 A może napiszmy do Bravissimo mejla, podpisanego naszymi imionami i nazwiskami, z zapytaniem, czy nie chcieliby wejść na polski rynek i z informacjami na temat tego, ile nas jest, że kupujemy u nich i że są nam potrzebni... Co Wy na to? Odpowiedz Link
besame.mucho Re: A może napiszmy 29.03.08, 14:21 Ja się chętnie podpiszę. Ahh, wyobraźcie sobie jakby to było. Otwarcie Bravissimo. Na otwarcie - impreza bra-fitterska ze współpracą Lobby. Ale by to zakasowało inne Wielkie Otwarcie z szumnym hasłem o Dobieraniu Bielizny Wszystkim Rozmiarom. Znów się rozmarzyłam ;). Odpowiedz Link
monika3411 Re: A może napiszmy 29.03.08, 14:25 Pewnie ci od Innego Wielkiego Otwarcia przyszliby in coguto :-) podszkolić się u naszych guru... Odpowiedz Link
bebak21 Re: A może napiszmy 29.03.08, 14:44 Ja też się z chęcią popiszę pod takim listem. Obiema rękami i nogami ;) Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: A może napiszmy 29.03.08, 15:33 ja też! Już macie mój podpis! NAwet bez cztania :-> :-) :):):) Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 14:39 kasica_k napisała: > Brastop też wie, dostałam bardzo miłego maila (po polsku). Kto wie, może jakieś > zniżki będą? :) Bravissimo jeszcze się nie ujawniało. > Kasica, to może się umówisz z kimś na wywiad i zrobisz nową notkę na Stanikomanii? Już robiłaś przecież z kimś z Avocado. A najlepiej jakbyś spotkała się z tą babką, która założyła Bravissimo :) Odpowiedz Link
vesper_lynd Re: Może już robią risercz pod kątem wejścia do P 29.03.08, 15:50 Właśnie Balkonetkuję i nadrabiam zaległości - balkonetka.pl/2008/03/20/czy-doczekamy-sie-polskiej-sarah-tremellen/ Świetny tekst! A wywiad z tą panią do Stanikomanii to byłby absolutny brylant - pomyślcie co na to branża bieliźniarska w Polsce: zdesperowane klientki kolaborują z Brytyjskimi firmami błagając o wejście na rynek polski :) Czerwony dywan czeka na wejście Bravissimo. Odpowiedz Link