antyka 16.04.08, 21:03 Wk*** mnie nieslychanie. Pije maupa!!! Biustonosz megawygodny, ale te sprzaczki mnie pija no! Nie przyzwyczaje sie. Jak to gowno usunac? Ktos ma jakis pomysl? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
friday133 Re: czym przepilowac/ przelamac sprzaczke w RIO?? 16.04.08, 21:10 Kombinerkami? Mają takie cos do cięcia drutu w sobie. Odpowiedz Link
turzyca Ktora sprzaczke? 16.04.08, 21:12 Bo jakos sobie nie moge wyobrazic o czym piszesz... Odpowiedz Link
friday133 Re: Ktora sprzaczke? 16.04.08, 21:15 To metalowe kwadratowe przy ramiączku na pewno ) Odpowiedz Link
antyka Re: Ktora sprzaczke? 16.04.08, 21:25 ano, te dwie, przy ramiaczkach, lece po kombinerki! Odpowiedz Link
antyka Re: A te! To jest mniej przemocowa metoda. 16.04.08, 21:34 tak, czy siak musze je potem zszyc, zdecydowalam sie na zmiane biustonosza, i powrot do lektury forum :) Odpowiedz Link
temperka Re: czym przepilowac/ przelamac sprzaczke w RIO?? 16.04.08, 23:27 Nie mam pojęcia też mnie uwierają a do tego przesuwają się po ramiączku. Odpowiedz Link
ganbaja Re: czym przepilowac/ przelamac sprzaczke w RIO?? 17.04.08, 09:14 Odprułam szwy, wyjęłam te metalowe cosie i zszyłam ponownie. Nie toleruję niczego metalowego, plastikowego na łączeniu ramiączka z miseczką. Odpowiedz Link
agamara1 Re: czym przepilowac/ przelamac sprzaczke w RIO?? 17.04.08, 09:14 obcinaczkami do kabli :) Odpowiedz Link
joankb Re: czym przepilowac/ przelamac sprzaczke w RIO?? 17.04.08, 09:21 Dokładnie - najlepsze do tego typu operacji. Odpowiedz Link
temperka Antyko.. 19.04.08, 20:41 rozprułam ramiączka, wyciągnełam metale i zszyłam ze sobą . A do tego skróciłam ramiaczka bo ta sprzączka która słuzy do regulacji wychodziła mi prawie na czubku ramienia i też piła a do tego się zsuwała. Komfort noszenia nieporównywalny. Teraz jest miodzio. Odpowiedz Link
turzyca Re: Antyko.. 19.04.08, 20:51 Czy po skroceniu ramiaczka mniej Ci sie ta sprzaczka od regulacji przesuwa? Bo mi co i rusz zjezdza i ramiaczko robi sie za dlugie, jesli to kwestia tego czubka ramienia to sobie skroce. Odpowiedz Link
temperka Re: Antyko.. 19.04.08, 21:01 Mam ją od kilku godzin czyli od momentu przeróbki na sobie i trzyma, ale teraz wypada gdzieś tak 10 cm poniżej ramienia. Mysle że juz nie będzie się przesuwać . Wcześniej musiałam poprawiać co chwile. Wydaje mi sie że przesuwanie było zwiazane z tym że tak wysoko mi ta sprzączka wypadała. Odpowiedz Link
schaetzchen Re: Antyko.. 19.04.08, 21:05 Hehe, okazuje się, że żeby być dobrze ostanikowaną, to trzeba ukończyć kurs kowalstwa artystycznego (o kroju i szyciu nie wspominam, bo to przy tym kaszka z mlekiem). Wyginanie fiszbin, cięcie sprzączek... :))) Też mnie to pewnie czeka, leci do mnie rosy posy kalyani i on ma takie metalowe kółko przy misce. Jeśli okaże się, że w kółku jest nikiel, to będę musiała kółko wywalić (uczulenie). Odpowiedz Link
lowca.stanikow schaetzchen 19.04.08, 21:15 zależy dla kogo kaszka z mlekiem... do cięcia metalu mogę zatrudnić małża, do szycia nie mam kogo :) opisz potem tą kalyani bo niezykle mnie kusi... :) Odpowiedz Link
schaetzchen Re: schaetzchen 19.04.08, 21:58 opiszę, opiszę, miałam już ją w ręku, ale okazała się nieco za duża, teraz czekam na mniejszy rozmiar. Odpowiedz Link
agastrusia Re: czym przepilowac/ przelamac sprzaczke w RIO?? 19.04.08, 21:20 Po co piłować/łamać skoro łatwiej będzie rozpruć materiał i zamienić na inną sprzączkę bądź wogule ją usunąć. Odpowiedz Link