kasica_k 29.04.08, 02:31 Zapraszam: stanikomania.blox.pl/2008/04/Duze-miseczki-za-nieduza-cene-czyli-wywiad-z.html (po polsku, rzecz jasna :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boziaj Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 08:36 jak miło, ze Brastop docenia Polki, zarówno jako klientów, jak i pracowników żałuję tylko, ze wczesniej nie wiedziałam, że mozna korespondowac ze sklepem po polsku, ostatnio kaleczyłam okropnie angielski korespondując z Pania Moniką ;) Odpowiedz Link
liluslilus Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 09:24 ojeju mi tez od razu tak sie jakos miło zrobiło... możliwość korsondowania po polsku jest super i ta niespodzianka na końcu:) dziekuje bardzo:) heheh:) a swoją drogą to bardzo zastanawiajace... większość z nas to G...hm...:) Odpowiedz Link
llissekk Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 10:03 faktycznie, niespodzianka kuszaca... szkoda tylko, ze maja taki maly wybor z obwodow 28 :( Odpowiedz Link
wieczorynka79 Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 11:05 Miesiac temu pisalam na forum,ze mozna do Brastopu pisac po polsku :) Brastop to jeden z moich ulubionych sklepow :) Odpowiedz Link
mefistofelia Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 10:04 ja korespondujac z monika zastanawialam sie czy aby nie jest polka, ale przerzucic sie na polski nie odwazylam :) zreszta taka obcojezyczna korespondencja to calkiem niezle cwiczenie Odpowiedz Link
catsumi Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 10:12 Fajnie, że można korespondować po polsku, od razu zachęca :) Odpowiedz Link
asia.asz Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 11:55 a ja tylko powiem zem zalamana:( mialam zakonczyc zakupy stanikowe na bravissimo (jak mi sie uda skompletowac 3 nowe staniki - ciagle wymieniam) - nawet mezowi powiedzialam ze tylko te 3 i mi wystarczy ale po tym wywiadzie, darmowej wysylce i cenach ktore ostatnio widzialam chyba tez tam pobuszuje;) Odpowiedz Link
eyna1904 Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 12:14 Zbankrutuję przez was! Wiedziałam żeście sekta. Jakbym nosiła dalej 70D to bym ani myślała o zakupach przez internet, zamawianiu z krajów dalekich. A tak, okazja za okazją, nie można darmowej przesyłki zmarnować przecież.. Zbankrutuję! (Ale za to staniki będę mieć śliczne) Odpowiedz Link
mauzonka Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 12:56 Rewelacyjny wywiad (już zresztą wpisałam komcia:)) - jestem pod dużym wrażeniem rozgarnięcia tej Adrianny z Brastopu. Skąd ją wytrzasnęłaś?:) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 15:06 Nie musiałam wytrzaskiwać - pani Adriana napisała do mnie sama. Potem wymieniłyśmy korespondencję i tak powstał wywiadzik. Dowiedziałam się, że firma zauważa fakt, iż jest szeroko opiewana na polskich blogach i forach :) Więc pewnie i tu czasem zaglądają. Odpowiedz Link
dadaczka Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 13:21 super :-)) Brawa dla Kasicy i brastopu Odpowiedz Link
ansil Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 15:35 super sprawa- brawo kasica! i brawo brastop. cieszy mnie rowniez fakt, ze polski rynek zaczyna byc doceniany (drugie miejsce, nonono!) kasica, ja mam jedno ale do wywiadu- prosze zmien moze tego buyera na cokolwiek polskiego jak sie da, bo nie dosc, ze pongliszem zalatuje ;) to w sumie nic nie oznacza.. ja tez buyeruje staniki w brastopie, a jednak pracownikiem ich nie jestem.. Odpowiedz Link
kasica_k Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 15:57 A wiesz, jak jest buyer po polsku? Bo ja nie wiem. W polskich ogłoszeniach o pracę też latają buyery :) Kupiec? Kierownik do spraw zakupów? Nie znam się na tym. Odpowiedz Link
ansil Re: Brastop.com - interview 29.04.08, 16:09 zaopatrzeniowiec hehe.. nie wiem, nie wiem.. moze wtedy wlasnie tak bardziej opisowo? . Odpowiedz Link
oshinka5 damn! nie ma mojego rozmiaru na brastopie :/ 29.04.08, 15:51 W zasadzie to nawet w innych sklepach kończą mi się pomału możliwości wymiany... Zaczynam popadać w depresję :/ Odpowiedz Link
schaetzchen Re: damn! nie ma mojego rozmiaru na brastopie :/ 29.04.08, 16:05 Do tej pory przed zakupami w brastopie powstrzymywały mnie zdjęcia tych przesolariowanych modelek z pofotoszopowanym biustem. Ale może się do nich przekonam? Szkoda tylko, że w moim rozmiarze jest jeden ładny stanik... Wywiad fajny :) Odpowiedz Link
charissa Re: damn! nie ma mojego rozmiaru na brastopie :/ 30.04.08, 19:28 tiaaaay skorzystać z darmowej wysyłki żeby jeszcze coś na mnie było <roll> Odpowiedz Link
temperka Re: up :) n/t 30.04.08, 17:43 Brawo za wywiad. Może i ja się przełamie i zamówie pierwszy raz a granicą. A kusi mnie juz od dawna. Odpowiedz Link