pimienta 18.05.08, 23:21 Zbliżają się wakacje. Łono natury, spanie pod namiotem i te klimaty. Nie widzę się w Arabelli lub Zecie. Jakie znacie bawełniane staniki poza Poppy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiamat00 Re: Stanik bawełniany - jakie modele znacie? 18.05.08, 23:28 Kalyani Natural Charm Poza tym - Zeta czy Arabella rzeczywiście trochę nie tego, ale może coś z bazowej kolekcji Fantasie? Jakaś Gabrielle albo jeszcze lepiej Smoothing lub Anna? Freya Rio albo Millie? Cokolwiek z Bravissimo z działu "Everyday Essentials"? Odpowiedz Link
gemmavera Re: Stanik bawełniany - jakie modele znacie? 18.05.08, 23:34 I jeszcze Rosy Posy Kalyani - niby delikatny i dziewczęcy, a jednak bawełniany, bezkoronkowy i ani odrobinkę nieprzezroczysty. :) Odpowiedz Link
agafka88 Re: Stanik bawełniany - jakie modele znacie? 18.05.08, 23:29 Kalyani natural charm jest bawełniane (staszny rozciągliwiec) i chyba rosy posy ma sporą domieszkę bawełny Odpowiedz Link
pimienta Re: Stanik bawełniany - jakie modele znacie? 19.05.08, 00:05 Z Kalyani nie mam doświadczeń. Opinie na forum różne. Przy moich wymiarach 69/96 powinnam chyba próbować 28, ale co z miską? Odpowiedz Link
schaetzchen Re: Stanik bawełniany - jakie modele znacie? 19.05.08, 08:12 Ja mam rosy posy - ma sporo bawełny, milusi w dotyku :) Miski ma raczej duże (tylko ten model i arabelkę noszę 30gg, a standardowo 30h). Tyle że nie jest to model "pancerny", biust jednak się w nim nieco kołysze. Tzn to rzecz względna - na pewno nie "faluje" jak w moich dawnych źle dobranych stanikach :) ale nie jest tak utrzymany w ryzach jak np. w tango (o, to jest pancernik :)) albo w polyannie. Odpowiedz Link
beakarp freya 19.05.08, 09:22 super wygodna freya Senses, no i starszy model Chloe, ale to moim zdaniem siostra Poppy Odpowiedz Link
babajaga87 Fayreform Melodic! 19.05.08, 09:55 A ja polecam Fayreform Melodic - jest piękny, wygodny i z przemiłej bawełenki (z wierzchu, bo od środka jest jeszcze taka nierozciągliwa siateczka). Można upolować na ebayu. Odpowiedz Link