pani_ka_77 Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 24.06.08, 15:23 I co - było to spotkanie w weekend? Ja dopiero dzisiaj zauważyłam ten post i aż mi się gorąco zrobiło, że coś przeoczyłam. Na kiedy się umawiamy? Mi pasuje każdy termin, wszystko przełożę, żeby się tylko spotkać w sprawie nowego sklepu we Wrocławiu. Odpowiedz Link
kokainistka mala propozycja... 24.06.08, 17:07 dziewczyny, ja mam taki pomysl. jest tu nas troche, kazdej pasuje inny termin, wiec moze niech slim.fast, skoro ma kontakt z zalozycielka sklepu ustali przede wszystkim z nia czas/miejsce spotkania, a my bedziemy najwyzej stawac na glowie, zeby sie tam pojawic :) Odpowiedz Link
megiddo0 Re: mala propozycja... 24.06.08, 17:37 i slusznie bo jest nas tyle ze nie dopasuje sie terminu dostepnego wszystkim pewnie i tak bedzie wiecej niz 1 spotkanie a o sklepie dowiemy sie z forum wiec nic straconego;) Odpowiedz Link
slim.fast Re: mala propozycja... 24.06.08, 20:14 No tak, właściwie to racja, nie dopasujemy wszystkim terminu spotkania, za dużo nas jest. :( Ale z drugiej strony to fajnie, że jest nas tak dużo! Mamy siłę przebicia! ;) Napisałam do Madziost, żeby dała znać, kiedy może i mam nadzieję, że rzuci jakimś terminem. :))) Odpowiedz Link
rybescu Re: mala propozycja... 27.06.08, 13:51 No i jak? Czy jest jakaś propozycja weekendowa ze strony Matki Założycielki (tak mi się jakoś skojarzyło- założycielki sklepu, rzecz jasna)?? Bo ja bym była niezmiernie rada, gdybym mogła spędzić trochę czasu z dala od komputera, za to nad stanikami i kawą (z ciastem, koniecznie z ciastem)Liczę, że ta cisza w sprawie spotkania spowodowana jest sesją/wyprawianiem dzieci na kolonie/ogólnym zawieszeniem środkowotygodniowym a nie rezygnacją z pomysłu. Odpowiedz Link
madziaost Re: mala propozycja... 27.06.08, 14:47 :))) matką pomysłu jest slim:) mogę być chrzestną:) oczywiście, że idea spotkania nadal aktualna. dwie opcje proponuję: - weekendowa, ale dopiero od przyszłego weekendu - w tygodniu. tu mogę dysponować czasem od najbliższego poniedziałku każdego dnia (oprócz 3 lipca), od godz 13-tej do późnego popołudnia. ja w każdym razie jestem chętna spotkać się choćby i kilkanaście razy:) Odpowiedz Link
slim.fast RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 27.06.08, 17:01 MADZIAOST< rzucę wobec tego terminem, bo inaczej nigdy się nie zorganizujemy. ;) Czy może być 2 lipca, godz. 15? Jeśli nie, to może być i późniejsza, tylko potem zaczynają się korki i może być trudno dojechać. Jeśli ktoś może tylko późniejszym popołudniem, to myślę, że po prostu mógłby dojechać w trakcie spotkania. :) Ja proponuję knajpkę Rodeo Drive w rynku, jest tam antresola, gdzie o tej porze jest dość spokojne i pusto, możemy zająć nawet całe pięterko, jeśli zbierze się tyle osób. ;) I jak ktoś może, to niech oczywiście weźmie ze sobą swoje skarby, czyli staniki ;) Odpowiedz Link
kokainistka Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 27.06.08, 17:21 i maja tam obledne desery ;) jestem za. Odpowiedz Link
szarsz !!!Rodeo Drive - 2 lipca, środa, 15!!!! 27.06.08, 18:05 Przychodzimy i przynosimy! Niech kelnerom i kelnerkom oko zbieleje :D Dziewczyny, zorganizujmy się, jeśli będzie nas trochę więcej, na podobieństwo warszawskiego zlotu. Niech każda przyniesie co ma i niech każda zrobi zawieszki identyfikujące właścicielkę :) Madzia musi zobaczyć, co mamy, co lubimy i jak w tym wyglądamy Odpowiedz Link
rybescu Re: !!!Rodeo Drive - 2 lipca, środa, 15!!!! 27.06.08, 19:29 > Madzia musi zobaczyć, co mamy, co lubimy i jak w tym wyglądamy< Uuuuu, to my tam jakiś większy striptizzz planujemy na tej antresolce :P ???? Może jakiś parawanik chociaż ktoś z medycznej przyniesie. Odpowiedz Link
kokainistka Re: !!!Rodeo Drive - 2 lipca, środa, 15!!!! 27.06.08, 19:49 no ja to wrecz bym sie musiala striptizowac, bo jedyny dobry stanik mam na sobie :D ale jak sobie przypominam grupowe wizyty w rodeo, to kelnerzy juz niejedno widzieli...;) Odpowiedz Link
madziaost Re: !!!Rodeo Drive - 2 lipca, środa, 15!!!! 27.06.08, 20:57 kokainistka napisała: > > kelnerzy juz niejedno widzieli...;) ale na bank nie o 15-tej :DDDDD Odpowiedz Link
kokainistka Re: !!!Rodeo Drive - 2 lipca, środa, 15!!!! 29.06.08, 11:55 dziewczyny, a myslicie, ze mozna przyniesc nieforumowa kolezanke do ostanikowania? ;) Odpowiedz Link
slim.fast Re: !!!Rodeo Drive - 2 lipca, środa, 15!!!! 29.06.08, 16:14 kokainistka napisała: > dziewczyny, a myslicie, ze mozna przyniesc nieforumowa kolezanke do > ostanikowania? ;) Ale w co mamy ją stanikować? ;) Sklepu jeszcze nie ma ze wszystkimi rozmiarami ;) Natomiast towarzysko jak najbardziej możesz koleżankę wziąć! :) Odpowiedz Link
kokainistka Re: !!!Rodeo Drive - 2 lipca, środa, 15!!!! 29.06.08, 16:25 mozemy sie pobawic w grupowe mierzenie ;) kolezanke trzeba zindoktrynowac przede wszystkim. Odpowiedz Link
slim.fast Re: !!!Rodeo Drive - 2 lipca, środa, 15!!!! 29.06.08, 16:31 kokainistka napisała: > mozemy sie pobawic w grupowe mierzenie ;) kolezanke trzeba > zindoktrynowac przede wszystkim. A no to bierz, będziemy indoktrynować, nie ma problemu ;) Odpowiedz Link
babazgaga Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 29.06.08, 16:34 Oki, mi pasuje, ale lojalnie uprzedzam, że o 17 będę musiała uciekać buuu A gdzie dokładnie jest to Rodeo Drive, bo mi się z niczym nie kojarzy, a nasz Rynek duży jest:) Odpowiedz Link
kokainistka Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 29.06.08, 16:40 na tym rogu gdzie poczta, zaraz obok. dosc duzy szyld, nie przegapisz :) Odpowiedz Link
babazgaga Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 29.06.08, 16:55 Aaaaaa dobra, już kojarzę:) Odpowiedz Link
ariadna007 Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 30.06.08, 21:37 może tak delikatnie przesuńmy termin o tydzień.... efuniak bedzie mogła się pojawić tylko ją szybko zaklepywać musimy ;) babazgago, czy mozesz sygnaturkę uaktualnić ... wystarczająco Z5 śni mi się po nocach i wzbudza galopujące wyrzuty sumienia ;) Odpowiedz Link
slim.fast Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 30.06.08, 21:56 ariadna007 napisała: > może tak delikatnie przesuńmy termin o tydzień.... efuniak bedzie > mogła się pojawić tylko ją szybko zaklepywać musimy ;) > Ale spokojnie za tydzień możemy się spotkać też, przecież chyba żaden problem, jeśli uda się namówić Effuniak! ;))) A w tę środę bez zmian, no chociaż się poznajmy nawzajem :) Odpowiedz Link
kokainistka Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 30.06.08, 22:00 o i to jest mysl :) czy moje zakrecone wiadomosci do ciebie dotarly? Odpowiedz Link
slim.fast Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 30.06.08, 22:59 kokainistka napisała: > o i to jest mysl :) czy moje zakrecone wiadomosci do ciebie dotarly? Tak, dotarły ;) Ja ledwie dziś żyję, ale jutro postaram się sprawę ruszyć do przodu :) I wtedy dam znać, jakby co, ok? :) Odpowiedz Link
babazgaga Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 01.07.08, 06:20 Ja się podpisuję, w środę bez zmian, a jak trzeba bedzie, to i co tydzień:) Odpowiedz Link
babazgaga Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 01.07.08, 06:12 Eeeee a dlaczego uaktualnić? Ona aktualna jest, ja cały czas do tego badania ludków potrzebuję:/ Czy ja też Ci się, kucha mela, śnię?:D Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 01.07.08, 07:59 Dobrze ze zajrzalam na forum. Wezme co nieco z moich skromych zasobow stanikowych Odpowiedz Link
nat.alka Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 01.07.08, 08:26 Jeśli pojawi się jakieś nieśmiałe dziewczę - to będę ja ;) Mam wrażenie, że Wy sie już wszystkie znacie dobrze i normalnie już się stresuję tym spotkaniem jakby to była co najmniej randka w ciemno. Ps. I gdyby ktoś przyniósł centymetr (w celach wiadomych) to byłabym bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link
slim.fast Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 01.07.08, 09:04 nat.alka napisała: > Jeśli pojawi się jakieś nieśmiałe dziewczę - to będę ja ;) > Mam wrażenie, że Wy sie już wszystkie znacie dobrze i normalnie już się stresuj > ę > tym spotkaniem jakby to była co najmniej randka w ciemno. > > Ps. I gdyby ktoś przyniósł centymetr (w celach wiadomych) to byłabym bardzo > wdzięczna. Centymetr wezmę, to oczywiste :) Natomiast nie sądzę aby większość dziewczyn się znała w realu, więc właśnie tak się zastanawiam - jak będziemy się rozpoznawać? Jakaś róża w zębach? ;))) Gazeta pod pachą? ;))) Odpowiedz Link
szarsz Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 01.07.08, 09:10 A może po umówmy się przy tym okrągłym, dużym stoliku w kącie? Na antresoli, po prawej stronie, dla niepalących? Ja mogę wziąć katalog bravissimo i centymetr i położyć na stole jako znak rozpoznawczy. Obym tylko nei zapomniała! Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 01.07.08, 09:25 Ja wlasnie dostalam najnowszy katalog bravissimo (high summer). Moze ktoras z was ma tez centymetr w calach ;)? Odpowiedz Link
slim.fast Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 01.07.08, 09:42 Niestety, mam tylko miarkę krawiecką w centymetrach ;) Ale katalogi Bravissimo to dobry pomysł! Weźcie, kto ma i położymy na stoliku! Szczególnie poproszę o najnowszy katalog, bo do mnie jeszcze nie doszedł ;) Odpowiedz Link
triss13 Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 01.07.08, 17:14 Cześć! Na forum jestem od niedawna, dopiero od wczoraj mam nowy staniki w nowym rozmierze. Czy takich początkujących też przyjmujecie na spotkaniu? Chętnie bym przyszła, mam tyle pytań do bardziej doświadczony.... Czy mogę przyjść z moim maluszkiem? O tej porze nie mam z kim zostawić swojego maleństwa. Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link
kokainistka Re: RZUCAM TERMIN - 2 lipca, środa 01.07.08, 17:16 skoro ja przyprowadzam nieforumowa kolezanke, to nowo nawrocona forumka mysle nie jest problemem :) tylko jak twoje malenstwo zareaguje na zgraje jazgoczacych bab? ;) Odpowiedz Link
nat.alka Re: mala propozycja... 27.06.08, 15:43 Jestem za. Może niech padnie termin, a reszta zrobi wszystko, żeby się dopasować ;) Odpowiedz Link
pani_ka_77 Re: mala propozycja... 27.06.08, 15:54 Tylko w tygodniu proszę o rozsądnej godzinie, tak po 17, bo ja pracuję do 16. Zresztą pewnie nie tylko ja... Dziękuję :) Odpowiedz Link
stokrottka2 Re: mala propozycja... 28.06.08, 22:12 Mi pasuje 2 lipca, z chęcią się zjawię ale dopiero po 16 bo do 16- tej pracuję, na szczęście do rynku mam 2 kroki. Do zobaczenia! Odpowiedz Link
enja11 Re: mala propozycja... 01.07.08, 08:14 To i ja się chętnie zjawię - choć dopiero raczkuję stanikowo i jeszcze nie mam nic właściwie dobranego:-( Ale może po tym spotkaniu to się zmieni. Odpowiedz Link
madziaost Re: mala propozycja... 01.07.08, 10:03 ogłaszam, że jako znak rozpoznawczy będę miała przy sobie fioletowo- różową torbę w psychodeliczne kwiatki. postawię na stoliku - no nie macie szans nie zauważyć:) Odpowiedz Link
kokainistka Re: mala propozycja... 01.07.08, 13:48 dziewczyny, czy mowiaz antresola macie na mysli to pol-pietro nad barem? ona nie jest tak znowu duza zeby meic problemy z odnalezieniem sie. a poznamy sie po pieknie uniesionych biustach ]:-> Odpowiedz Link
babazgaga Re: mala propozycja... 01.07.08, 14:50 Znaczy jak zobaczę stado dobrze ostanikowanych kobietek, to będziemy my? :) Odpowiedz Link
rybescu zapowiedzi na kolejny sezon 01.07.08, 16:13 Dziewczyny, a może przydałoby się wydrukować zapowiedzi Panache i Maskaradek na jesień/zimę, żebyśmy je ewentualnie z madziąost przedyskutowały, no i tak, po prostu dla dobrego samopoczucia, że takie cuda nas czekają? Ja mogę spróbować, tylko nie wiem, czy mam tusz, ale to najwyżej gdzieś jeszcze po niego podskoczę. Chyba, że tam jest wireless i któraś weźmie laptopa. Odpowiedz Link
babazgaga Re: zapowiedzi na kolejny sezon 01.07.08, 17:01 Ja mogę kompa wziąć, ale co do netu tam działającego to nie wiem Odpowiedz Link
megiddo0 Re: zapowiedzi na kolejny sezon 01.07.08, 18:00 net powinien byc bo to jest w obrebie rynku jeszcze moze jednak niech na stoliku leza te katalogi bo obawiam sie ze to moze dziwnie wygladac jak bede sie wpatrywala w biusty wszystkim kobietom w knajpie ;) a najprawdopodobniej troche sie spoznie Odpowiedz Link
slim.fast Re: zapowiedzi na kolejny sezon 01.07.08, 20:10 Mam nadzieję, że Madziaost weźmie swoje katalogi producenckie z wszelkimi nowościami, więc myślę, że chyba nie będzie konieczne branie laptopa :) Katalogi będą czekały wyłożone na stoliku, więc do zobaczenia jutro, dziewczyny :) Odpowiedz Link
madziaost Re: zapowiedzi na kolejny sezon 01.07.08, 21:59 madzia weźmie:) ale madzia ma złe wiadomości na temat zapowiedzi:(((( Odpowiedz Link
slim.fast Re: zapowiedzi na kolejny sezon 02.07.08, 11:50 madziaost napisała: > ale madzia ma złe wiadomości na temat zapowiedzi:(((( Ty mi nawet nie podnoś ciśnienia! :> Odpowiedz Link
slim.fast Dzięki za super spotkanie :))) 02.07.08, 19:43 Nie myślałam, że aż tyle nas będzie ;))) Bardzo się cieszę, że wszystkie się zebrałyśmy! Było świetnie! I do końca życia chyba zapamiętam ten spłoszony wzrok pana kelnera na widok naszych katalogów oraz staników porozkładanych na czterech stołach :DDD Teraz czekamy na Effuniak, jak odpisze na mojego maila to dam znać, dziewczyny :) Odpowiedz Link
madziaost Re: Dzięki za super spotkanie :))) 02.07.08, 20:47 a ja zapamiętam wyraz szczerej ulgi w oczach przemiłego pana kelnera gdy wychodziłyśmy:) było świetnie, mimo iż mało się słyszałyśmy z dwóch końców stołu. dziękuję wszystkim magda Odpowiedz Link
slim.fast Spotkanie z Effuniak :) 03.07.08, 12:42 Dziewczyny, Effuniak pisze, że może do nas przyjechać po 15 lipca. :))) Co wy na to? Kto chętny na spotkanie? Czy "oferta mieszkaniowa" będzie jeszcze aktualna? ;) Musimy coś zorganizować do picia i do jedzenia jakby co. Ale się cieszę! :D Odpowiedz Link
babazgaga Re: Spotkanie z Effuniak :) 03.07.08, 12:48 Co do oferty mieszkaniowej, to na początku tygodnia będę wiedzieć coś więcej, ale myślę że spoko, mi się nie spieszy z wynajmowaniem - jeśli jedni lokatorzy nie będą chętni, to mogę sie wstrzymać:) Odpowiedz Link
slim.fast Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK !!! 03.07.08, 13:33 Jest już termin, damy radę? :) Odpowiedz Link
szarsz Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 14:15 pewnie, że damy, to jeszcze dwa tygodnie! Odpowiedz Link
wensday Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 14:34 No ja na razie nie mam żadnych planów, więc wstępnie się chętnie deklaruję :)) Odpowiedz Link
sug Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 15:33 Tez nie mam planów na 18stego. Tylko proszę, ustalmy godzinę spotkania na trochę dalszą. :) Odpowiedz Link
slim.fast Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 15:49 sug napisała: > Tez nie mam planów na 18stego. Tylko proszę, ustalmy godzinę > spotkania na trochę dalszą. :) Godzina zależy od Effuniak, bo przecież ona musi dojechać do nas z Łodzi, ale myślę, że jeśli będzie to w mieszkaniu prywatnym to spokojnie będziemy mogły posiedzieć "do oporu", tzn. dopóki Ewa lub właścicielka nie będą miały nas dość ;))) Odpowiedz Link
babazgaga Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 17:33 Jak będę was miała dość, to was zamknę od zewnątrz i sobie pójdę, i rano otworzę:):) Żartuję, a tak na serio, to jeśli mieszkanie będzie stało puste, to mozemy nawet Ewie zaproponowac nocleg. No, chyba że ludzie którzy będą je oglądać w przyszłym tygodniu, będą chcieli od zaraz, ale w to wątpię. Odpowiedz Link
chestnut_lynx Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 17:59 Czy to będzie spotkanie prywatne, czy takie dla wszystkich biuściastych wrocławianek? A jeśli dla wszystkich, takie jak to w Rodeo, to czy takie wyrodki jak ja, co nie były na pierwszym spotkaniu też będą mogły przyjść? Niestety do jutra włącznie ciągle mam jeszcze sesję i egzaminy, no i nie dałam rady :| I... kto to jest Effuniak? :p Odpowiedz Link
chestnut_lynx Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 18:02 Ah, i czy już wiadomo kiedy będzie sklep Madzi? :) Odpowiedz Link
slim.fast Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 18:16 Zapraszamy jak najbardziej! Sklep Madzi będzie we wrześniu, a o Effuniak poszukaj na forum, było sporo wątków, najbardziej w skrócie mówiąc Effuniak szyje nam cudne, upragnione staniki, których tak bardzo pożądamy! :) Odpowiedz Link
rybescu Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 20:15 Uuuffff... Bo ja się już bałam, że tacy podli dezerterzy jak ja, co to w ostatniej chwili dostali dyplomowy zakaz odchodzenia od komputera nie zostaną wpuszczeni :( A 18. to już po obronie. Mam prośbę: czy któraś forumka mogłaby nieszczęśliwcom- nieobecnym jakieś mini-streszczenie spotkania na forum udostępnić? Co ze sklepem Madziost i skąd ten złowrogi ton odnośnie zapowiedzi na jesień? Bo już zaczęłam myśleć, że Panache z Masquerade zrezygnowało i takie tam czarne wizje. A czy na spotkanie Effuniak przywiezie coś ze swoich śliczności, tudzież będzie można je za odpowiednią kwotę uprowadzić? Bo jeśli tak, to muszę zacząć oszczędzać :) Odpowiedz Link
slim.fast Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 23:07 rybescu napisała: Co ze sklepem Madziost i skąd ten złowrogi ton odnośnie zapowiedzi > na jesień? Bo już zaczęłam myśleć, że Panache z Masquerade zrezygnowało i takie > tam czarne wizje. A czy na spotkanie Effuniak przywiezie coś ze swoich > śliczności, tudzież będzie można je za odpowiednią kwotę uprowadzić? Bo jeśli > tak, to muszę zacząć oszczędzać :) Ano zgadłaś, na jesień nie ma już możliwości zamówienia tak uwielbianej przez wszystkich Antośki z serii Maskaradek ;( Inne natomiast będą. Effuniak na pewno coś ze sobą przywiezie, no przecież nie sądzę, aby z pustymi rękami przyjechała do naszej stanikowej pustyni, prawda? Więc lepiej zacznij oszczędzać ;) Odpowiedz Link
rybescu Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 23:55 tak tak tak, od ust sobie odejmę, rodzinę okłamię, plansze na papierze zwykłym zamiast foto wydrukuję i... Matko i córko, to jest jak alkoholizm, niedługo będziemy musiały się terapii poddać, najlepiej grupowej, to nas taniej wyniesie i na majtki do kompletu zostanie- a a a- czy Effuniak planuje majtki? Odpowiedz Link
szarsz Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 04.07.08, 10:06 rybescu napisała: > tak tak tak, od ust sobie odejmę, Mi odejmij, mi, bo sama jakoś nie potrafię ;) Silnej woli kupię, nie wiecie gdzie tym handlują? > rodzinę okłamię, hyhy, kto nie okłamał choć raz? > plansze na papierze zwykłym zamiast foto wydrukuję i... eno, nie przesadzajmy, papier zwykły bardziej ekologiczny jest :) Odpowiedz Link
slim.fast Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 04.07.08, 10:13 szarsz napisała: > rybescu napisała: > > tak tak tak, od ust sobie odejmę, > > Mi odejmij, mi, bo sama jakoś nie potrafię ;) Silnej woli kupię, nie wiecie gdz > ie tym handlują? > Handelek silną wolą, mówisz? Ile potrzebujesz tego towaru? ;))) Tylko ostrzegam, że to już nieodwracalne jest! :> Odpowiedz Link
szarsz Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 04.07.08, 12:45 slim.fast napisała: > Ile potrzebujesz tego towaru? ;))) tak z wiaderko ;) A ja silną wolę ogólnie to mam, nawet stanika umiem sobie odmówić. I dwudziestej siódmej koszulki dla mojego dziecka... Tylko na widok różnych pyszności idzie w kąt i skowycze cichutko, więc takiej bym dokupiła. Odpowiedz Link
slim.fast Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 04.07.08, 12:54 szarsz napisała: > slim.fast napisała: > > Ile potrzebujesz tego towaru? ;))) > > tak z wiaderko ;) > > A ja silną wolę ogólnie to mam, nawet stanika umiem sobie odmówić. I > dwudziestej siódmej koszulki dla mojego dziecka... > Tylko na widok różnych pyszności idzie w kąt i skowycze cichutko, > więc takiej bym dokupiła. Ano widzisz, to u mnie dokładnie odwrotnie ;) A nie możemy tak handelek wymienny, hę? ;) Odpowiedz Link
babazgaga Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 04.07.08, 13:56 A ja mam i z jednym i z drugim problem, nastawiam dwa wiaderka, jedno do szarsz, jedno do slim.fast:) Odpowiedz Link
ariadna007 Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 22:38 to ja też się wpisuję na listę !! :) a effuniak będzie miała cosik, żeby mogło pójść w świat stanikową nowinę głosić ? ;) Odpowiedz Link
slim.fast Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 23:07 ariadna007 napisała: > > a effuniak będzie miała cosik, żeby mogło pójść w świat stanikową > nowinę głosić ? ;) Jestem tego pewna ;))) Odpowiedz Link
babazgaga Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 07.07.08, 10:19 chciałam tylko napisać, że w środę (pojutrze) powinnam wiedzieć co z lokalem, to dam znać Odpowiedz Link
szarsz Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 07.07.08, 10:28 ok, to czekamy z zapartym tchem :) Odpowiedz Link
babazgaga Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 09.07.08, 15:18 Nu, olać takich lokatorów, co to się zapowiadają i nie przychodzą. To się będą musieli dostosować do nas. Chałupy nie wynajmuję na razie, stoi wolna, 37 prawie pustych metrów prawie w centrum, możemy zrobić zlot:) Odpowiedz Link
nat.alka Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 09.07.08, 15:36 To co, zaczynamy ustalać menu na 18? ;) Odpowiedz Link
ariadna007 18 LIPIEC > PIĄTEK > ja poproszę jakieś szczegóły. 09.07.08, 18:09 uwaga, będzie lista ;) 1. czy ustalamy coś, jakąś listę czy coś takiego aby jednostki niepożądane nie próbowały nam przeszkadzać? 2. jak dostaniemy namiar na miejsce spotkania?? 3. do kogo się zgłaszamy??? 4. czy babazgaga została nieformalną organizatorką i jej zawracamy głowę???? 5. czy można przyprowadzić ze sobą nieforumkę????? 6. czy dziewczyny chcą się ze swoich zapasów czegoś pozbyć????? może ktoś cosik ma na maluśkiego wielorybka? ;) to akurat muszę wiedzieć, żeby wiedzieć jak się zorganizować bo w razie "w" rozumiem że nikt ze sobą terminala do kart płatniczych nosić nie będzie ;))) 7. kto ma kontakt z Efuniak, żeby cała reszta nie zawracała jej głowy celem niezajmowania jej jakże cennego czasu, w którym powstają cudeńka :) ??????? 8. jakiś plan spotkania będzie???????? 9.po zlocie w wa-wie i po tych ichniejszej wymianie przepisów coś jestem jakby przygaszona, ktoś u nas jest w stanie im dorównać ;))) ????????? 10. kto widział moje ostatnie dwa miesiące? zginęły mi i nie wiem gdzie ich szukać ???????????? :)))) Odpowiedz Link
babazgaga Re: 18 LIPIEC > PIĄTEK > ja poproszę jaki 09.07.08, 18:50 Ja się jutro umówiłam na kawę z szarsz i nie tylko, proszę nie wpadać w panikę, postaramy się coś ustalić. I wtedy na pewno wszystko damy znać, w końcu to jeszcze ponad tydzień czasu. Odpowiedz Link
ariadna007 Re: 18 LIPIEC > PIĄTEK > ja poproszę jaki 09.07.08, 19:04 > w końcu to jeszcze ponad tydzień czasu. jaki ponad tydzień czasu? :) na moja pokrętną logikę to dzisiejszego dnia możemy już nie liczyć, czwartku też nie bo wtedy się spotykacie pewne rzeczy trzeba będzie przemyśleć przedyskutować, weekendu możemy nie liczyć, bo towarzystwo rozlezie się nad wodę tudzież w inne miejsca (ma być upał w sobotę) w poniedziałek, wtorek my, kobietki zaczniemy ustalać a która to godzina, a co zabieramy (lustro sklepowe? a może lusterka z wszystkich puderniczek dadzą radę" a gdzie to? a hasło? a odzew? osobiście proponuję: "forum uczy, forum radzi" odzew: "jezusmariomatkoboskaalefajnepiersimam" z tego wszystkiego ZOSTAJA NAM TYLKO DWA DNI!!!!! AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ! Odpowiedz Link
babazgaga Re: 18 LIPIEC > PIĄTEK > ja poproszę jaki 09.07.08, 19:23 Hy hy hy Bo wpadnę w panikę:D To tak uspokoję, że: 1. jest to mieszkanie w którym mieszkałam przed dobre 5 lat, więc podstawowa infrastruktura lustrzana jest - w łazience, duże lustro w przedpokoju, i jedno dodatkowe do powieszenia, nie trzeba będzie puderniczek taśmą sklejać 2. lodówka i czajnik też się znajdzie, nawet kubki i kieliszki:) 3. miejsc siedzących jest niewiele, bo w porywach do 9, no ale my chyba siedzieć nie zamierzamy? 4. nawet dziś czyste firanki powiesiłam, coby nas sąsiedzi nie oglądali 5. Adres będziemy chyba jakimś newsletterem wysyłać:) ale miejsce jest bardzo w centrum, jeżdzi tramwaj i autobus pod blok, albo z placu 1 maja 10 min pieszo Odpowiedz Link
ariadna007 Re: 18 LIPIEC > PIĄTEK > ja poproszę jaki 09.07.08, 19:28 5. Adres będziemy chyba jakimś newsletterem wysyłać:) ale miejsce jest bardzo w > centrum, jeżdzi tramwaj i autobus pod blok, albo z placu 1 maja 10 min pieszo ciiiiiiiiiii!! bo nas szpiedzy przemysłowi, producentów co wcale nie zamierzają powiększać rozmiarówki, znajdą i nam przeszkodzą żeby dalej kobietki trzymać w niewiedzy i święty spokój mieć ;))) Odpowiedz Link
kokainistka Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 07.07.08, 23:24 prosze, czlowiek wyjezdza na lykend a tu taki rozwoj wydarzen ;) dziewczyny, spoznione dzieki za przemile spotkanie! szykuje sie na nastepne...]:-> Odpowiedz Link
wiedzma_kasia Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 03.07.08, 22:32 no to mam przechlapane... na pierwsze spotkanie nie moglam dotrzec, na drugie tez nie przyfrune z mazur... eh, nic tylko siadac i cierpiec:/ ale poprosze o dokladne opowiesci co bylo, co nas czeka w przyszlosci i oczywiscie o cudenkach effuniaka:) Odpowiedz Link
enja11 Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 04.07.08, 21:38 A ja juz prawie szłam na spotkanie, ale mi zadzwonili z przedszkola, że dziecko chore:-( Zapalenie płuc w lipcu! Widział to kto? I jeszcze ten mój dziad świetnie celuje w moje wyjścia. Ja chcę do fryzjera - on chory, ja do kosmetyczki - on chory, ja na staniki - on chory! Ale teraz będe mu dawać dwa ząbki czosnku dziennie, wiadro malin i co mi tam jeszcze witaminowego w rękę wpadnie, bo na nastepne spotkanie pójdę i już! Mam nadzieje, że mogę???? Odpowiedz Link
ariadna007 stanikomaniaczki ;) może się nie tłumaczmy, co??? 04.07.08, 23:22 przecież wiadomo, że jak któraś z nas nie dotarła na spotkanie to po prostu NIE MOGŁa :) no przecież, że wiadomo że nie to że nie chciało jej się albo też zapomniała :) Odpowiedz Link
megiddo0 Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 07.07.08, 15:47 mam nadzieje ze spotkanie bedzie wieczorem albo sie przeciagnie bo 18stego wracam z krakowa z praktyk i sie chyba poplacze jak nie zobacze staniczkow od effuniak:( Odpowiedz Link
girlfrommonday Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 09.07.08, 15:42 2lipca nie dotarłam, 18 nie dotre ech ech ech :// bede wypatrywała na forum opowiesci ze spotkania i następnego terminu bo liczę ze do 3razy sztuka ...od paru godzin mam swój pierwszy piekny 70F stanik i przezywam przypływ narcystycznego podziwu, mam ochote sie obserwowac i obeserwowac w lustrze ;) Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: Spotkanie z Effuniak - 18 LIPIEC > PIĄTEK 09.07.08, 18:41 a ja - wreszcie zalogowana - najpierw dziękuję za spotkanie sprzed tygodnia :) normalnie wpadłam w sidła sekty stanikowej ;) (I słowko o panu kelnerze - toz to wypisz wymaluj Keanu Reves 20 lat wczesniej ;) a te dumnie wypięte biusty i staniki na stole wyraźnie go onieśmielały ;)... ) Odpowiedz Link
slim.fast UWAGA spotkanie !!! 09.07.08, 20:59 Dziewczyny, bez paniki, jutro jest spotkanie organizacyjne w sprawie przyjazdu Effuniak, że tak to nazwę i do wieczora mam nadzieję, że wszystko zostanie ogłoszone na forum w nowym wątku, żebyśmy się tutaj już nie martwiły i nie gubiły, ok? Mamy tydzień na organizację i naprawdę, wszystko będzie ok, nie martwcie się, Wielka Siostra czuwa :))) Odpowiedz Link
rybescu Re: UWAGA spotkanie !!! 10.07.08, 15:49 A ja dopiero dziś wróciłam z dyplomowych za światów i jeżeli istnieje jakaś tajna lista wtajemniczonych-dopuszczonych to usilnie zabiegam o dopisanie. A może zamiast hasła i odzewu postawimy strażnika pod drzwiami i każdą chcącą wejść przepytamy z modeli i producentów :P Odpowiedz Link
szarsz spotkanie !!! 11.07.08, 09:25 jest osobny wątek : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=81999247 Odpowiedz Link
nesene Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 00:58 łączmy się! łączmy! Czy ja w takim razie tez moge się dołączyć? :) Cos temat umarł i zastanawiam się czy aby wszystkie biusciaste wrocławianki nie uciekły w magiczne miejsce pełne dobrze dobranych staników ;> Odpowiedz Link
madziaost Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 09:15 najpóźniej pierwszego września rusza mój sklep. to będzie takie miejsce i tam się spotkamy:) Odpowiedz Link
ariadna007 Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 10:12 najpóźniej 1 wrzesnia??? boszzzzz.. w zyciu sie tak nie cieszylam na nadchodzaca jesien!!! <jupi> :) Odpowiedz Link
madziaost Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 10:31 mała korekta. być może opóźni się do 8 września (meble). Odpowiedz Link
nathd Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 10:45 A ja mam pytanie bo coś mi umknęło. Jaka będzie lokalizacja tego nowego sklepu? (ulica albo choćby dzilenica). Ja też już nie mogę się doczekać :) Na pewno zbiorę grupę znajomych i pełen portfel na tego 8 września :) Odpowiedz Link
nesene Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 14:33 O rany, Ruska to prawie pod moim domem. Chyba tam zamieszkam :D Odpowiedz Link
rybescu Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 15:10 A czy 8-go będą już nowe, piękne maskaradki?? Wiem, że nie ma szans na Antośkę, może i dobrze, ale reszta?? Ja już nie mogę się doczekać i co chwile oglądam je na panaczowej stronie... A 8-go będę już po wypłacie :P Odpowiedz Link
madziaost Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 22:26 będzie niepełna rozmiarówka antosiek z ubiegłej kolekcji w dobrej cenie:) Odpowiedz Link
ariadna007 Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 10:48 to może lepiej, że od 8... rok temu 1 września Wrocław był jednym wielkim parkingiem w tym roku pewnie lepiej nie będzie ;) Odpowiedz Link
kokainistka Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 17:13 Magdo, a czy planujesz huczne otwarcie z udzialem forumek oblewajacych twoj niewatpliwy sukces? (i mierzacych co sie da? ;) Odpowiedz Link
madziaost Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 22:28 Jasne:)))) właściwie to gdyby nie te pierońskie meble, to już mogłybyśmy balować i mierzyć:) właśnie siedzę i wklepuję wszystko w program magazynowy. Odpowiedz Link
semele2 Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 22:48 Buuu, a ja 8 września będę pół Polski stąd na praktykach :(. I znowu przez życie studenckie zlot mnie ominie! Świat jest niesprawiedliwy, ot co. A jak już przyjdę po połowie września, to mam od progu wrzeszczeć, że jestem z Lobby i machać brytyjczykiem jak białą flagą, czy wystarczy dyskretny identyfikatorek? ;) Odpowiedz Link
hipciorra Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 23:15 O, jak dobrze, do końca września będę jeszcze pracować w okolicy, to na bank wpadnę. Rany, jak cudownie! To chyba będzie raj :-D Ach, może nawet trafi się miętowa Lola albo jakiś ładny plunge w 32G... Żeby chociaż raz zmierzyć i kupić tak po prostu, tradycyjnie, z łapki do łapki... Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 19.08.08, 10:59 Są jakieś świeże informacje na temat terminu otwarcia sklepu? Już nie mogę się doczekać, chociaż prawde mówiąc, nie pamiętam nawet, na co miałam ochotę przy przeglądaniu katalogów Odpowiedz Link
pani_ka_77 Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 22:24 Przepraszam, tak nieśmiało spytam, czy stroje kąpielowe też będą od samego początku? W połowie września wybieram się na urlop i nie wiem, czy zamawiać w necie, czy czekać na sklep... Odpowiedz Link
madziaost stroje kąpielowe 07.08.08, 22:31 ponieważ na przyszły sezon są zapowiadane (tzn. ja już widziałam) obłędne modele strojów, nie zamawiałam wiele z obecnych kolekcji. będzie kilka. proszę podać mi mailowo swoje wymiary to zamówię specjalnie ( w grę wchodzi panache po dobrej cenie). Odpowiedz Link
dorak8 magdo, nie mogę się doczekac!!! 08.08.08, 00:26 Chociaż od dwóch lat mieszkam prawie w Wawie :P to nadal czuję się Wrocławianką i naprawdę nie mogę się doczekac takiego sklepu we Wrocławiu!!! Mam nadzieję, że uda mi się przyjechac do Wroc we wrześniu i jeśli się będzie dało to coś zakupię. Będę również polecac wszystkim znajomym z Wroc! A mamę mogę przysłac? Strasznie oporna jest i musisz ją trochę zinwigilowac jeśli chodzi o rozmiar. A właśnie. Będziesz zatrudniac kogoś do pomocy? Chodzi mi po głowie jedna moja znajoma która by się nadawała do tego!!! :) Odpowiedz Link
semele2 sklep 08.08.08, 09:04 A będziesz w razie czego zainteresowana studentką na soboty / pół etatu? Odpowiedz Link
nathd Re: sklep 08.08.08, 12:35 Witam! Magdo czy potrzebujesz więcej pracowników? Jestem studentką studiów doktoranckich i chętnie bym popracowała w weekendy czy w tygodniu (w zależności od mojego planu zajęć) :) Odpowiedz Link
wooonder1960 Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 08.08.08, 08:54 Wnioskuję,że będzie nowy sklepik.Martwi mnie tylko ,że na RUSKIEJ będą głównie tylko określone marki i tylko to co wychodzi z kolekcji.Mam nadzięję, że znajdę dla siebie coś z francuskich marek,że będzie GOSSARD i Fantasie ,Anitę mogę ostatecznie kupić w innym sklepie.Życzę powodzenia Odpowiedz Link
madziaost Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 08.08.08, 09:02 a kto napisał, że będzie tylko to, co wychodzi z kolekcji????? i że nie będzie fantasie?????? napisałam, że w OPRÓCZ kolekcji bieżących będą modele z poprzednich kolekcji w NIŻSZYCH cenach. pozdrawiam i zapraszam:) Odpowiedz Link
megiddo0 Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.08.08, 22:58 a tak w ogole jesli bedziesz miala kawalek wolnego miejsca w sklepie to moglabys zrobic mini kafejke dla lobbystek i nie tylko zeby mozna bylo poplotkowac o stanikach nowosciach i innych waznych sprawach:) Odpowiedz Link
nesene Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 08.08.08, 02:16 megiddo0 napisała: > to moglabys zrobic mini kafejke dla lobbystek i nie tylko zeby > mozna bylo poplotkowac o stanikach nowosciach i innych waznych > sprawach:) O tak, moze wtedy mnie-napływowa wrocławiankę poratuje gdzie tu jest fajna kosmetyczka i w ogole :D Odpowiedz Link
madziaost Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 08.08.08, 08:43 dziewczyny:) będzie i sofa zwierzeń, i kawa i kilka miłych innych szczegółów:) zaufajcie mi:) Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 08.08.08, 09:40 Magdo, no nie wierze wlasnym oczom!!! To najlepsza wiadomosc, jaka przeczytalam dzisiaj, juz nie moge sie doczekac... Mam nadzieje, ze bedziesz miala pelna rozmiarowke i dla baby z 75GG/H lub 80G tez cos wynajdziesz, poza Polyanna, ktora mam we wszystkich kolorach. Moze byc bez kawy, byle staniki byly tez i na mnie. Zycze z calego serca powodzenia i trzymam kciuki. Na pewno sie zjawie, jak nie 8 to innego dnia gotowa na zakupy. Odpowiedz Link
madziaost Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 08.08.08, 09:47 jeśli już coś zamawiam, to w pełnej rozmiarówce:) wyjątkim są "uciekające" modele z poprzednich kolekcji. wczoraj mnie trochę stolarz podłamał - być może się opóźni znów o kilka dni:( ale zrobię, co w mojej mocy, żeby otworzyć w pierwszej połowie września:) Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 08.08.08, 12:39 To mi sie marzy: Otwieram drzwi do sklepu na Ruskiej 34 a od progu mila pani mowi- pani Elu, mam dla pani cacko w pani rozmiarze :) A ja, choc weszlam tylko po pare majtek, wychodze z jakas piekna Masqueradka:) Kiedys byl taki sklep na Odrzanskiej, co prawda mieli Triumpha i Feline w ofercie oraz Valisere, ale ekspedinetka pamietala, co ostatnio kupilam, znala moj gust i podrzucala mi cuda do przymierzalni...ale to bylo za czasow 80D :( Odpowiedz Link
ksiezna_pani Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 08.08.08, 14:26 wild_orchid napisała: > To mi sie marzy: > Otwieram drzwi do sklepu na Ruskiej 34 a od progu mila pani mowi- > pani Elu, mam dla pani cacko w pani rozmiarze :) > A ja, choc weszlam tylko po pare majtek, wychodze z jakas piekna > Masqueradka:) > Oooj, ja też o tym marzę! Kiedyś chodziłam do wspaniałej pani Uli w DH Łada, i właśnie tak było! A potem nawet przez telefon: dzień dobry, mówi Martyna, rozmiar 80G... - Aaa, dzień dobry, pamiętałam o pani i sprowadziłam/zamówiłam ten stanik w kolorze szampana... Albo sama dzwoniła, i mówiła, że ma coś ciekawego! Straszna szkoda, że wypowiedziano jej umowę na wynajem powierzchni. Poza tym własnie ona przestawiła mi biust - zupełnie bezboleśnie - na mniejszy obwód: przyszłam 1. raz i poprosiłam 85F. Kiwnęła głową, podała kilka rzeczy - wszystkie źle leżały. No to wzięła miarkę i obmierzyła mnie pod biustem, po czym stwierdziła, że da mi coś mniejszego w obwodzie. Ani słowem nie wspomniała, że miseczka alfabetycznie będzie większa. Dopiero jak zobaczyłam, co taka mała zmiana zrobiła z moim biustem... Zwariowałam. Co prawda i tak bym nie protstowała, ale może to własnie jest patent na oporne??? Nawet słowem nie wspomnieć, że za zmianą obwodu idzie alfabetyczna zmiana miseczki??? Dopiero po fakcie i olśnieniu :))) Ja się już nie mogę doczekać tego sklepu! A jak będzie z kafejką, to normalnie serniczki będę piekła! :) Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 09.08.08, 16:07 ksiezna_pani napisała: > Ja się już nie mogę doczekać tego sklepu! A jak będzie z kafejką, to > normalnie serniczki będę piekła! :) To ja bede glowna klientka-Takie soul cafe dla stanikomaniaczek.No marzenie! Katalogi nastepnych kolekcji, poogldalac, pomarzyc, zamowic, by czekalo, gdy kolekcja bedzie w sklepie. Juz nie moge sie doczekac!!! Odpowiedz Link
myszencja6 nie wierzę!! 20.08.08, 22:58 weszłam bo zapomniałam gdzie jest to JEDYNE miejsce we Wro gdzie można kupić coś poza 75B (chodziło mi o Carfura) a tu taki nius!!!!szok!! o to nie na Brochowie, nie na Psim Polu, nawet nie na Kamińskiego ale rzut beretem od mojej pracy!!:-)) a już miałam szperać po sklepach internetowych, więc się oczywiście wstrzymuję. Tylko cholera, zamówiłam już bezramiączkowiec bo potrzebuję na ślub (nie swój;-)) a nie upolowałam Venus Panache...i zamówiłam inny. I jak w sklepiku będzie Venus to sobie żyły podetnę!:-( Ja będę 8-mego, choćbym miała zapuścić korzenie stojąc w korku na Legnickiej. Odpowiedz Link
madziaost Re: nie wierzę!! 20.08.08, 23:00 tu akurat uprasza się o spokój, venus w asortymencie niet:) ale inne podobne pewnie tak. Odpowiedz Link
ariadna007 Re: nie wierzę!! 20.08.08, 23:04 myszencjo :) wstrzymaj się do 10 ze staniem w korkach :) stolarze na urlopie :/ Odpowiedz Link
szarsz Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 08.08.08, 14:33 wild_orchid napisała: > Kiedys byl taki sklep na Odrzanskiej, co prawda mieli Triumpha i > Feline w ofercie oraz Valisere, ale ekspedinetka pamietala, co > ostatnio kupilam, znala moj gust i podrzucala mi cuda do > przymierzalni...ale to bylo za czasow 80D :( Taka młoda, biuściasta? Też ją pamiętam i bardzo dobrze wspominam. Ona pamiętała lepiej ode mnie, jaki stanik kupiłam i gdyby nie ona, nie raz wyszłabym z majtkami nie do kompletu :) Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 09.08.08, 16:05 Dokladnie ta sama-zawsze umiala doradzic, no i nie raz wcisnela mi 75E zamiast 80D-miala dziewczyna potencjal w sobie.Potem zniknela....Szkoda. Zakupy u niej to byla prawdziwa przyjemnosc. Odpowiedz Link
0kruch Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 08.08.08, 21:55 Z niecierpliwością czekam na otwarcie sklepu, zakupy stanikowe odkładając na wrzesień :) Odpowiedz Link
fusjagusja Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 19.08.08, 17:01 ja też! bardzo chętnie się przejdę na ruską, przymierzę co nieco i może nawet będę mieć szczęście, że okaże się pasującym cudem i zostanie ze mną na zawsze :))) Odpowiedz Link
madziaost odnośnie ruskiej 19.08.08, 20:03 robię, co mogę, ale utknęłam na ... meblach:/ panowie sa na urlopach i mam termin (mam nadzieję ostateczny) na ok. 10-go września. oczywiście dam znać:) pozdrawiam magda Odpowiedz Link
ma.malina Re: odnośnie ruskiej 19.08.08, 20:55 Moje zaskórniaki już przygotowane !! Dziewczyny , wstyd sie przyznać , bom od urodzenianką , ale nie wiem gdzie ten numer Ruskiej , w którym to miejscu ? Odpowiedz Link
justyce Re: odnośnie ruskiej 19.08.08, 21:06 Ojejku, ojejku, nieważne, w której części Ruskiej - toż to zaraz po drodze ode mnie z pracy na przystanek dodom, ała, już mnie portfel boli ;) Odpowiedz Link
madziaost Re: odnośnie ruskiej 19.08.08, 21:11 :))) pasaż mikołajski. od mikołaja to hotel i restauracja duet, a od ruskiej, to księgarnia i ja:) blisko placu z fontanną:) Odpowiedz Link
bluemacia Re: odnośnie ruskiej 20.08.08, 09:00 W jakich godzinach sklep będzie czynny? Szczególnie interesuje mnie sobota, gdyż jestem spoza wrocka. Trzymam kciuki za sukces przedsięwzięcia bluemacia Odpowiedz Link
semele2 Re: odnośnie ruskiej 19.08.08, 21:10 Jak stoisz twarzą do Placu 1 Maja, tfu, Jana Pawła, to po prawej stronie ulicy, już blisko placu. W Pasażu Mikołajskim. Przeszłam się tam dzisiaj, łatwo poznać, bo plakaty Panache wiszą w oknach :P. Odpowiedz Link
0kruch Re: odnośnie ruskiej 19.08.08, 21:24 Plakaty wiszą, wczoraj byłam zobaczyć gdzie to :) Ale powinien być wielki szyld "wkrótce otwarcie" :) Odpowiedz Link
ariadna007 Re: odnośnie ruskiej 19.08.08, 23:56 >robię, co mogę, ale utknęłam na ... meblach:/ panowie sa na urlopach > i mam termin (mam nadzieję ostateczny) na ok. 10-go września. oj! nie robisz kobieto wszystkiego ;) a biuściaste zwołać do konsultacji z panami stolarzami to co? zaraz się zlecą z duuuużymi dekoldami i będą panów przekonywać: "ale my musimy na już bo nie mamy gdzie staniczków naszych malusich przymierzać" a nuż się uda na 1 września ;))))) pierwsza przylecę!!!! :D Odpowiedz Link
nat.alka Re: odnośnie ruskiej 20.08.08, 10:13 Madzia! Wczoraj jechałam wieczorem do kina i przejeżdżam Ruską a tam plakaty już w oknach wiszą! Jak ja się ucieszyłam :) jak dojechałam pod to kino to znajomi pytali z czego się tak cieszę :) Aaaaa...nie mogę się już doczekać! Odpowiedz Link
madziaost Re: odnośnie ruskiej 20.08.08, 13:26 natuś, jak tak dalej pójdzie, to pogonimy panów od mebli i będę na sofie z kasą na ławie kawkowej sprzedawać staniki z kartonów://// szlag by to trafił, wszystko gotowe tylko te meble... Odpowiedz Link
nesene Re: odnośnie ruskiej 20.08.08, 17:29 A co z nimi trzeba zrobic? Bo jak poskręcać to moze same damy rade? :) Odpowiedz Link
madziaost Re: odnośnie ruskiej 20.08.08, 17:30 cóż... ze tak powiem, zrobić je trzeba:) Odpowiedz Link
nesene Re: odnośnie ruskiej 20.08.08, 22:18 madziaost napisała: > cóż... ze tak powiem, zrobić je trzeba:) No tak. To rzeczywiscie moze byc klopot ;) Odpowiedz Link
nat.alka i po co meble? ;) 21.08.08, 01:42 Madziu, jak widzisz zainteresowanie jest takie, że myślę, że nawet gdybyś sprzedawała w sklepie bez mebli z kartonów to żadnej z forumek by to nie przeszkadzało :) A poza forumowe przyszłe klientki jakby widziały baby rzucające się na towar w kartonach pomyślałyby, że to taki nowy trend zakupowy :) i tym sposobem okazuje się, że meble nie są takie niezbędne ;) PS. A tak serio trzymam kciuki, żeby poszło szybko i bezboleśnie (bo przecież to się bezpośrednio przełoży na naszą korzyść). Odpowiedz Link
pomaranczowymis Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 20.08.08, 09:09 Witam, Nie udzielałam się jeszcze w wątku wrocławskim, przez co ominęło mnie spotkanie z Effuniak :( Ale trudno. Od dawna marzyłam o stanikowym sklepie we Wrocławiu, i teraz nie mogę uwierzyć w swoje szczęście, bo sklep będzie tuż pod moim domem! Chciałam się podzielić moją radością :D Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 20.08.08, 09:25 Effuniak niestety nie dojechała na spotkanie do Wrocławia. Może uda się jeszcze jakieś zorganizować? Też nie mogę się doczekać otwarcia Odpowiedz Link
wensday Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 20.08.08, 15:39 A ja dzisiaj nie wytrzymałam i przy okazji spaceru do księgarni zahaczyłam o Ruską. Nadłożyłam 30 minut, ale musiałam zobaczyć gdzie to jest. Miejscówka fajna, Łatwy dojazd, parking blisko. No i z okien powitały mnie Maskaradki :)))) Odpowiedz Link
nesene Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 20.08.08, 17:28 Ech! Boje się isc oglądac bo jeszcze przejdę przez szybę i zostanę w srodku na zawsze (: Odpowiedz Link
madziaost Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 20.08.08, 17:29 spokojnie, szyby mają folię antywłamaniową:)))))) Odpowiedz Link
nesene Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 20.08.08, 22:21 madziaost napisała: > spokojnie, szyby mają folię antywłamaniową:)))))) Przejdę otworem wentylacyjnym jak Bruce w Szklanej Pułapce! (: Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 20.08.08, 18:37 Tez sie przeszłam dzisiaj. Już się nie mogę doczekać możliwości mierzenia maskaradek. Na spotkaniu interesowało mnie co innego (już nawet nie pamiętam jakie modele), ale ostatnio "zachorowałam" na Antoinette, a że podobno ściśliwec to nawet nie do końca wiem jaki w jaki rozmiar celować Odpowiedz Link
stokrottka2 Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 21.08.08, 11:47 Ja też nie mogę się już doczekać otwarcia!!! Mam nadzieję że uda się otworzyć sklep koło 10 września bo na weekend 13-14 przyjeżdża do Wrocławia moja mama. Baaaardzo chcę ją tam zabrać a następna okazja pewnie dopiero za kilka mies. :( Odpowiedz Link
ariadna007 madziost, puść trochę farby... :) 20.08.08, 21:47 i powiedz co masz w rozmiarze 34-36 JJ/K wierzę że nie tylko nieśmiertelne Tango II :D Odpowiedz Link
madziaost Re: madziost, puść trochę farby... :) 20.08.08, 21:54 34JJ- harmony, sienna, ariza, kara (fantasie) 36JJ- na dzień dzisiejsz to samo jakieś sugestie? nie biorę pod uwagę przyszłych kolekcji, uważam że uczciwiej jest oferować to, co naprawdę ma się na stanie. Odpowiedz Link
ariadna007 Re: madziost, puść trochę farby... :) 20.08.08, 22:05 > 34JJ- harmony, sienna, ariza, kara (fantasie) > 36JJ- na dzień dzisiejsz to samo > jakieś sugestie? powiedz, że masz siennę coral to już będę ślinić szyby wystawowe ;) z kalyani coś będzie? bo mi się strasznie podoba ten natural charm bra :) a propo kara to ąaż mnie pognało na stronę fantasie żeby zobaczyć jak ona wygląda a tam z miejsca zakochałam się w Olivi (ciekawe jak nabiustnie wygląda :) > nie biorę pod uwagę przyszłych kolekcji, uważam że uczciwiej jest > oferować to, co naprawdę ma się na stanie. a i jeszcze w imieniu kuzynki się zapytam - karmniki też będą od 10 września? Odpowiedz Link
madziaost Re: madziost, puść trochę farby... :) 20.08.08, 22:23 o jeeny:) coral już dla mnie niedostępny:/ taka czewrono-czarna będzie. kara jest śliczna i polecam. olivię (choć mam w dwóch kolorach) produkują tylko do J, ale można popróbować:) karmniczków się troszeczkę boję, bo można je równie dobrze kupić w tesco za grosze. ma je fantasie, całkiem ładne, w groszki lub kwiatuchy w komplecie z majtkami, ale ceny dość wysokie:( Odpowiedz Link
ariadna007 Re: madziost, puść trochę farby... :) 20.08.08, 22:33 czerwono-czarna mówisz ... :D to już prawie jak maskaradka ;) dobrze jest :) Odpowiedz Link
nesene Re: madziost, puść trochę farby... :) 20.08.08, 22:23 o! spoiler! a znajdą sie jakies 28/60? :) Odpowiedz Link
madziaost Re: madziost, puść trochę farby... :) 20.08.08, 22:29 bardzo proszę mła nie obrażać:) jak piszę "rozmiarówka", znaczy się pełna:) 28(nie wiem, jak miska) są: tango II, retro, pollyanna, rio, arabella, eleanor, cassie, darcey, iona, ariza, louise. no nie wiem, czy wystarczy, ale tyle udało mi się kupić. Odpowiedz Link
nesene Re: madziost, puść trochę farby... :) 20.08.08, 22:41 łaaa! <posypuje głowę popiołem> nawet sobie nie wyobrazasz, jak się cieszę (: Odpowiedz Link
ariadna007 jeszcze trochę a okaże się 20.08.08, 22:46 że Lobbystki w dniu otwarcia zrobią sobie u madziaostw sklepie imprezę ;) Odpowiedz Link
myszencja6 ?? 20.08.08, 22:59 weszłam bo zapomniałam gdzie jest to JEDYNE miejsce we Wro gdzie można kupić coś poza 75B (chodziło mi o Carfura) a tu taki nius!!!!szok!! o to nie na Brochowie, nie na Psim Polu, nawet nie na Kamińskiego ale rzut beretem od mojej pracy!!:-)) a już miałam szperać po sklepach internetowych, więc się oczywiście wstrzymuję. Tylko cholera, zamówiłam już bezramiączkowiec bo potrzebuję na ślub (nie swój;-)) a nie upolowałam Venus Panache...i zamówiłam inny. I jak w sklepiku będzie Venus to sobie żyły podetnę!:-( Ja będę 8-mego, choćbym miała zapuścić korzenie stojąc w korku na Legnickiej. Odpowiedz Link
myszencja6 Re: nie wierzę!! 20.08.08, 23:17 ale gdzie to jest na Ruskiej w częścii 1-go maja-Kazimierza, czy na odcinku Kazimierza-Solny? Na tym pierwszym odcinku był kiedyś sklep z Triumphfem, to gdzieś tam? zresztą, nieważne, znajdę. Jeny, i będzie to można wszystko przymierzyć??? i nie trzeba już będzie cmokać w monitory??? i nawet kupić tak...od razu???:-)) nadal nie wierzę. Dziewczyny, w tym miejscu jest na pewno masakrycznie wysoki czynsz, więc musimy kupować/ reklamować all over the world, żeby się interes opłacał.Nie ma żartów, nie można już go z Wro wypuścić. Odpowiedz Link
nesene Re: Nesene 21.08.08, 15:19 ma.malina napisała: > Ty mi nie podkupuj !!! ;)))) Jak bedziesz grzeczna to ci oddam jakas 70tkę. Z TAKA SAMA MISECZKA! (: Odpowiedz Link
nathd Re: madziost, puść trochę farby... :) 21.08.08, 23:41 Gdzieś mi się o uszy obiło, że stroje kąpielowe też będą, to prawda? Mam nadzieje, że trafi mi się jakaś okazja (zarówno jednoczęściowa jak i dwu) 65H/70G :) Już oszczędzam i nie mogę się doczekać września!!! Odpowiedz Link
ksiezna_pani Re: madziost, puść trochę farby... :) 22.08.08, 09:42 Ja muszę przytrzymywać biust obiema rękami, tak się na tę Ruską wyrywa ;) Ostatecznie się ustabilizował, skubany, i z 36G zrobiło się 34H. Co będzie w tym rozmiarze? Biorę wszystko, a żeby mi nikt nie wykupił, dzień wcześniej będę koczować ze śpiworem pod drzwiami ;) Odpowiedz Link
ma.malina Komitet kolejkowy 22.08.08, 10:15 Dziewczyny proponuję utworzyć jakąś listę ,żeby nie było jak przy otwarciu pedetu jak meble rzucili ( beret z antenką mi wtedy ludziska zgnietli ) ;) Odpowiedz Link
semele2 Re: Komitet kolejkowy 22.08.08, 10:20 W takim razie w pierwszej kolejności proponuję zapobiegawczo nie brać beretu z antenką ;). Odpowiedz Link
ariadna007 Re: Komitet kolejkowy 22.08.08, 11:35 cały beret z antenką??? sama antenka to ja rozumiem - to jest wyczyn!!! ale beret eee... mi nie zaimponowałaś ;-P Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Komitet kolejkowy 22.08.08, 13:03 Chyba nie rzucimy się wszystkie do jednego stanika. Ja przede wszystkim chciałabym ustalić czy w maskaradkach i tango powinnam celować w obwód 75 (F/FF) czy raczej w 80 (i dołączyć miseczkowo do małobiuściastych). Kasy pewnie będę miała na 1 stanik (albo półtora ;) ) Odpowiedz Link
semele2 Re: Komitet kolejkowy 22.08.08, 15:32 Cięciu stanika na pół mówimy zdecydowane NIE! To gorsze nawet od dewastacji beretu z antenką. Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: Komitet kolejkowy 22.08.08, 16:31 a wiadomo juz dokładnie kiedy ten szczęśliwy dzień otwarcia nam nastanie? Odpowiedz Link
pomyslowa Re: Komitet kolejkowy 23.08.08, 23:30 Właśnie, wiadomo już? Bo ja codziennie tylko przejeżdżam i tęsknie spoglądam na witrynę :) Odpowiedz Link
ma.malina Re: Komitet kolejkowy 22.08.08, 16:33 bo ten berecik to mi wtedy z główki zleciał, jak kraty podnosili, i wtedy mi go zdeptali , buuu , a taki ładny był Wy się śmiejcie ale musiało to być traumatyczne przeżycie dla kilkuletniego dziecka, skoro do tej pory to pamiętam :) Odpowiedz Link
madziaost Re: Komitet kolejkowy 22.08.08, 17:32 czy mam wynająć "bramkarzy" na dzień otwarcia? :DDD Odpowiedz Link
slim.fast Re: Komitet kolejkowy 22.08.08, 18:24 madziaost napisała: > czy mam wynająć "bramkarzy" na dzień otwarcia? :DDD Prędzej proponuję "kolejkowych" :D Odpowiedz Link
wensday Re: Komitet kolejkowy 22.08.08, 21:34 > czy mam wynająć "bramkarzy" na dzień otwarcia? :DDD prędzej bramkarki, bo żaden bramkarz po takim tłumie biustów w oblężeniu staników nie wyjdzie z zajścia zdrowy na umyśle... > Prędzej proponuję "kolejkowych" :D będzie jak na poczcie jedna kolejka do wszystkich przebieralni... a właściwie Madzia to ile ty przebieralni planujesz?? może w dzień otwarcia zapożycz puste przestrzenie z księgarni na przeciwko, tamn tak pustką wieje... Odpowiedz Link
ma.malina Re: Komitet kolejkowy 23.08.08, 10:42 myślę że co odwazniejsze mogłyby się przebierać na chodniku po pierwsze - nie można wymyślić by lepszej reklamy dla sklepu po drugie - przy okazji niezły happening Odpowiedz Link
bisclavrette omójbożeomójbożeomójboże 24.08.08, 00:04 a przewidujemy w dzień otwarcia biwakowanie pod wejściem od wczesnych godzin rannych? P.S. jestem tu świeżynką, ale już w pełni uświadomioną. upraszam o przyjęcie do sekty, podejmuję się głosić, nawracać i walczyć o lepsze jutro dla naszych biustów Odpowiedz Link
nesene Re: Komitet kolejkowy 24.08.08, 02:42 Moznaby powrzucac staniki do takich wielkich pudeł i napisać na nich rozmiary - bedzie jak po rzuceniu nowego towaru w secondhandzie (: Odpowiedz Link
nesene Re: Komitet kolejkowy 24.08.08, 02:44 Musze tylko przywiązać ma.malinę do kaloryfera bo czuję ze chce mi podebrać wszystkie staniki ;> Odpowiedz Link
wensday Re: Komitet kolejkowy 24.08.08, 11:02 nesene napisała: > Moznaby powrzucac staniki do takich wielkich pudeł i napisać na nich rozmiary - > bedzie jak po rzuceniu nowego towaru w secondhandzie (: Ja coś czuję, że będzie jak za PRLu pod mięsnym. W sumie ruch samochodowy na ruskiej jest ograniczony a tramwaje to za płotkiem jeżdzą, więc biwakowac w komietecie kolejkowym czemu nie... Ale z tym second hendem to madzia chyba by zemdlała jakby zobaczyła jak staniki traktujemy. Troche szacunku dla naszych przyszłych nabytków ;))) Odpowiedz Link
madziaost Re: Komitet kolejkowy 24.08.08, 11:40 no właśnie chciałam tu zemdleć w teatralnym stylu:))) sekondhand mi z eleganckiego salonu robią i to za moimi plecami :)))) dziewczęta kochane! meble przwidziane w pierwszej połowie września, ale jeśli tylko uznam, że można już "po partyzancku" przeymierzać i sprzedawać, to dam znać. pozdrawiam i proszę jeszcze o odrobinę cierpliwości magda Odpowiedz Link
inessta Re: Komitet kolejkowy 24.08.08, 12:11 Witaj Madziuost. Czy planujesz w swoim sklepie uświadamianie co do własnego rozmiaru? Bo ja jakoś jeszcze jestem nieuświadomiona co do rozmiaru. W swej kolekcji mam 10 różnych rozmiarów. Zawsze w sklepie mierzę przeróżne rozmiary i kupuję tylko te w których dobrze się czuję. Ze sklepami internetowymi mam mieszane wrażenia, bo albo rozmiar po wymierzeniu i tam nie pasuje albo nie kwalifikuję się do ichniej rozmiarówki. Będę u Ciebie w październiku, bo wcześniej baluję na urlopie. A może wiesz na jakie marki mogę zwracać uwagę w USA? Ostatni mój nabytek miał rozmiar 75 E ale zazwyczaj noszę 80 DD lub E. Pozdrawiam i życzę szybkiego otwarcia sklepu i wielu klientek. Odpowiedz Link
madziaost do inessta 24.08.08, 18:38 podstawą działania sklepu będzie pomoc w doborze biustonosza w odpowiednim rozmiarze. każda klientka może, a nawet będzie miała obowiązek dać się zmierzyć:)) niestety wymiary "tabelkowe" to nie wszystko. tylko dobór stanika na miejscu daje pewność. jeśli chodzi o wybór staników w usa - nie mam bladego pojęcia,choć polecałabym chyba sieć bandon lingerie. Odpowiedz Link
bisclavrette Re: Komitet kolejkowy 24.08.08, 17:54 możesz mnie już uważać za swoją klientkę. mam tylko jedno małe pytanko - jak będą się kształtowały ceny? bo zastanawiam się, czy powinnam przyjąć ofertę robienia koncepcji kolejnego szpitala, a mam na karku dwa duże projekty. ale dla wyższego celu (>> bielizna) może dałabym radę pracować 24/24 :-D Odpowiedz Link
madziaost Re: Komitet kolejkowy 24.08.08, 18:39 :))))) spokojnie, bandyckie to te ceny nie będą:))) Odpowiedz Link
egrunia Re: Komitet kolejkowy 25.08.08, 00:55 Już nie mogę się doczekać otwarcia,mam nadzieje,że uda mi się kupić jakieś cudeńko :):):) Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 25.08.08, 01:15 Jeju, tylko troche mnie nie bylo na LB a tu taka rewolucja!!! Mieszkam zagranica, ale jak jestem w Pl to wlasnie we Wrocku, dlatego ciesze sie niezmiernie. Nie moge sie doczekac, kiedy bede mogla normalnie staniki poprzymierzac i zobaczyc na zywo jak wygladaja te wszystkie modele. Ehh, oby do wrzesnia Odpowiedz Link
end.of.world11 a to sie obśmiejecie 25.08.08, 19:23 wyobraźcie sobie, że we wrześniu przylatuje na urlop- z Wysp i gdzie zamierzam pędzić co sił w nogach? Ano, do sklepiku kochanego, właśnie tam! Niby mam dość blisko stacjonarne Bravissimo, ale... nie ma to jak kochany Wrocław! :)) Odpowiedz Link
inessta Re: a to sie obśmiejecie 25.08.08, 19:50 madziaost, dam się zmierzyć, zważyć, podnieść i upuścić. Wszystko dla wygodnego cycnika. Do zobaczenia w październiku. Zamelduję się tuż po pierwszym. Odpowiedz Link
tamar24 Re: a to sie obśmiejecie 26.08.08, 12:01 Świetne lobby, dziewczyny nakręcone na max,tylko ci wstrętni stolarze ...a co jeszcze? Mam nadzieję, że będzie mniej klikania,a więcej pracy.Jestem troszeczkę wymagająca i byłoby mi przykro, gdyby okazało się ,że to tylko słowa,obiecanki.Jeszcze jedno - nie znoszę nieprofesjonalnej obsługi. Odpowiedz Link
madziaost do tamar24 26.08.08, 20:27 Jestem w szoku!Wreście znalazłam to, co chciałam .Wreście znalazła się osoba, która potraktowała mnie z uwagą i profesjonalnie.Starsza Pani w sklepie [Gorseteria] bez problemu uporała się z moim rozmiarem. Pt, 08-08-2008, 10:21:36 Forum LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) Autor: tamar24 no cóż, WREŚCIE doczekasz się profesjonalnej obsługi nie tylko w gorseterii. pozdrawiam magda Odpowiedz Link
wild_orchid Re: a to sie obśmiejecie 28.08.08, 17:16 Widac, ze wlasna dzialanosc jest Ci obca-tak wlasnie wyglada nasza rzeczywistosc-niesolidni wykonawcy, niedotrzymywanie terminow itd itd. To, ze wlascicielka dzieli sie problemami nie oznacza, ze obsluga bedzie siedziec w necie i klikac, lekcewazac klientki. Poczekajmy do otwarcia, rozpczecia dzialalnosci-wtedy bedzie mozna chwalic lub krytykowac. Ja tez jestem wymagajaca, ale nie krytykuje czegos, czego jeszcze nie widzialam, nie spotkalam, nie dotknelam. Sama jestem podekscytowana nowym sklepem, bo choc profesjonalna obsluge w e Wrocku spotkalam, to nie znalazlam stanikow, ktore odpowiadalyby mojemu gustowi lub portfelowi. Odpowiedz Link
nesene Re: a to sie obśmiejecie 28.08.08, 18:18 tamar24 napisała: > Świetne lobby, dziewczyny nakręcone na max,tylko ci wstrętni > stolarze ...a co jeszcze? Mam nadzieję, że będzie mniej klikania,a > więcej pracy.Jestem troszeczkę wymagająca i byłoby mi przykro, > gdyby okazało się ,że to tylko słowa,obiecanki.Jeszcze jedno - nie > znoszę nieprofesjonalnej obsługi. Ja tez jestem wymagająca wiec polecę ci sposob. Jak Ci się obsługa nie spodoba, to nie pojdziesz tam juz nigdy wiecej! Co ty na to? :> Odpowiedz Link
nowokaina123 znakomite miejsce :) 28.08.08, 18:28 Madzia, lejesz miód na moje serce, urządzając swój sklep w tej właśnie kamienicy. Gdyby to było kilka lat wcześniej, zbiegałabym do Ciebie w przerwie na kawę, bo moja firma była kilka pięter nad sklepem :) Duzo fajnych wspomnień, a teraz taaaaka bielizna. Czekam z utęsknieniem dnia otwarcia :) Odpowiedz Link
esmaya tak się cieszę 29.08.08, 13:58 no to ja bardzo dziękuję za nakierowanie na właściwy wątek:) już nie mogę się doczekać, mam tylko nadzieję, że 12września będzie już otwarte-trzymam kciuki za stolarzy! PS. planujecie jakieś spotkanie w najbliższym czasie? ja co prawda z nysy, ale do Wrocławia chętnie się wybiorę /szczególnie weekendy od października:]/ Odpowiedz Link
nomina Rozpusta! 29.08.08, 15:31 No nie, dopasowana.pl, Effuniak, a teraz stacjonarne cudo na Ruskiej, pod nosem... człowiekowi się na starość w głowie poprzewraca z tego dobrobytu :D Madziuost, mogę do Cię napisać maila z małą propozycją współpracy :)? Odpowiedz Link
madziaost Re: Rozpusta! 29.08.08, 17:27 no rozpusta, panie:) jasne, proszę pisać madziaost@gmail.com. Odpowiedz Link
pomaranczowymis Już całkiem niedługo... 02.09.08, 20:36 Ogłaszam wielkie odliczanie! Tylko... do którego dnia mam odliczać? :D Mam już jedną koleżankę nakręconą na stacjonarne zakupy, przyjdziemy we 2, zawsze to raźniej. Odpowiedz Link
nathd Re: Już całkiem niedługo... 04.09.08, 11:08 Ja też już czekam jak na szpilkach :) Czy już coś wiadomo kiedy mam zacząć koczować pod sklepem i okraść babcie z renty ? Odpowiedz Link
ksiezniczka256 profesjonalna obsługa 04.09.08, 16:52 Zapewniam Cię, że obsługa w postaci Madzi.ost jest absolutnie profesjonalna - wyjdziesz zadowolona. Madzia -jeszcze raz dzięki za pomoc :) Odpowiedz Link
nesene Pif paf! 07.09.08, 03:28 Wiadomo juz co i jak w naszych stanikowych planach? :) Musze na chwilę wyjechać i boję się ze akurat na stanikoimpreze mnie nie bedzie! Odpowiedz Link
mimi_p AAAA!! 07.09.08, 12:02 Przysiegam dziewczyny, ze o malo zawalu serca nie dostalam. Nie bylo mnie przez wakacje na forumie, a tu TAKIE rzeczy sie dzieja. Gratuluje z calego serca - zjawie sie w sklepie w przyszlym tygodniu!! BTW ile trzeba czekac po zakonczeniu karmienia, zaby biust sie juz nie zmienial? Odpowiedz Link
metia Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 07.09.08, 12:34 Czy w naszym długo wyczekiwanym sklepie będzie może Curvy Kate? Bo nie wiem, czy zamawiać w dopasowanej.pl (i czekać na mój rozmiar 14 dni + ryzykować ewentualną wymianę/zwrot), czy czekać na otwarcie (czasowo wyjdzie podobnie, ale ryzyko wymiany dużo mniejsze)? Odpowiedz Link
nathd Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 09.09.08, 10:41 Czy to planowane otwarcie na 12.09 jest wciąż aktualne? Odpowiedz Link
nowokaina123 kiedy? 09.09.08, 13:41 Witam po urlopie :) Madzia, daj jakis cynk, bo nie wiem, czy wpłacać kasę "dopasowanej" czy czekać na Ciebie... Niestety, po wakacjach jestem spłukana do cna, więc bedę musiała wybrać :/ Odpowiedz Link
esmaya Re: kiedy? 09.09.08, 18:17 pojawiła się informacja, że 12.09. wybierałam się właśnie w piątek do Wrocławia i już się cieszyłam, ale nie wiem czy się w końcu uda;) i mam pytanie czy jak trafię na otwarcie to ktoś życzliwy pomoże w doborze rozmiaru? i jeszcze czy będzie co zrobić z chłopakiem;)? jak tam będzie tłum oszołomionych stanikami kobiet to się może biedaczek wystraszyć, a szukać go później po Wrocławiu... Odpowiedz Link
wensday Re: kiedy? 09.09.08, 18:21 Chłopaka wyślesz do kina (na sąsiedniej ulicy jest Helios) albo na kawę na przeciwko ;) Odpowiedz Link
esmaya Re: kiedy? 09.09.08, 18:46 niestety:( chłopak pojedzie sam /w końcu to on ma sprawę we wrocławiu/ a ja będę siedzieć na fontannie ech... trudno, następnym razem:] Odpowiedz Link
madziaost esmaya:) 09.09.08, 22:44 gdybyś przyjechała z chłopakiem, to miałby do dyspozycji sofę, kawę i tv, a ciebie byśmy wymierzyły piknie:) niestety otwarcie po 15-tym: (, ale zapraszam w każdym następnym dogodnym dla ciebie terminie. Odpowiedz Link
esmaya madziaost 10.09.08, 15:30 na otwarcie pewnie się nie załapię, ale od października będę bywać we Wrocławiu dość regularnie i jak tylko znajdę chwilę to popędzę na ruską:]z chłopakiem czy bez;) byle z kasą! w każdym razie nie mogę się doczekać wizyty:) powodzenia ze wszystkim Odpowiedz Link
madziaost nowokaina 09.09.08, 22:45 skrobnij maila do mnie, co też masz upatrzonego, wtedy mogę ci odpowiedzieć konkretnie. madziaost@gmail.com Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: kiedy? 10.09.08, 10:55 Ja juz zamowilam sobie antoske w Becheeky, przynajmniej latwiej mi bedzie rozplanowac zakupy na ruskiej, A Curvy Kate tez mam w dalszych planach. Jakby byly w nowym sklepie to chetnie przymierze Odpowiedz Link
0kruch otwarcie pilnie potrzebne 11.09.08, 21:51 Moja siostra potrzebuje dobrego biustonosza do przymiarki sukni ślubnej, na 22.09. Kategorycznie odmówiła zamównienia czegokolwiek przez net :( Madziaost, powiedz, że dziewczyna zdąży coś kupić... Odpowiedz Link
madziaost Re: otwarcie pilnie potrzebne 12.09.08, 09:30 molestujcie dziewczyny mailowo, umówimy się może na weekend? na dziś mogę jej zaproponować dwa, trzy modele. a jaki rozmiar? Odpowiedz Link
nesene Re: otwarcie pilnie potrzebne 12.09.08, 13:34 Weekend! Przeczytałam weekend! ;> Odpowiedz Link
sbarazzina Re: otwarcie pilnie potrzebne 12.09.08, 21:47 Madzia, jakie firmy i ew modele będziesz miała? Będę we Wrocku w pażdzierniku i walczę z pokusą zakupów przez net, żeby sobie wszystko u Ciebie poprzymierzać:) Odpowiedz Link
metia Re: otwarcie pilnie potrzebne 12.09.08, 23:03 I czy można się dowiedzieć, w jakich (mniej-więcej oczywiście) przedziałach cenowych będzie Freya? Bardzo chciałabym nabyć cassie, więc wolałabym zawczasu wiedzieć, jak bardzo obciąży to mój studencki budżet :) Odpowiedz Link
nathd Re: sklep 16.09.08, 14:39 Będzie już w sobotę. Tutaj masz szczegółowe info: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=84655639 Odpowiedz Link
biedrona_a Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 16.09.08, 15:50 Normalnie bramy Raju się na Ruskiej otwierają!!! :D Koniec z netowymi zakupami :))) Jak ja kocham moje miasto, nawet dobrany stanik będę mogła tu kupić!!! :D Odpowiedz Link
annm Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 25.10.08, 17:31 Dopisuję się do listy WROCŁAWIANEK :) :) :) pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie :) oczywiscie w Raju na Ruskiej już byłam.... zakupy robiłam... w zachwyt wpadłam... Odpowiedz Link
carolinkam Re: Biuściaste WROCŁAWIANKI - łączmy się! 02.02.09, 10:42 Witam wszystkie biuściaste wrocławianki :) zgodnie z zaleceniami dziś wybieram się na ruską, nie kryję, że z wielkim nadziejami :)Pozdrawiam ciepło, karolina Odpowiedz Link