esmaya Re: ŚLĄSK 26.10.08, 10:27 ale gapa ze mnie, tyle już siedzę na forum i dopiero teraz znalazłam ten watek. ja Tychy, ale już sama nie wiem;) mieszkam w Nysie, studiuję we Wrocławiu. sercem jednak cały czas na Śląsku:) następny zlot planujecie? Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: ŚLĄSK 26.10.08, 11:04 esmaya napisała: > ale gapa ze mnie, tyle już siedzę na forum i dopiero teraz znalazłam ten watek. > ja Tychy, ale już sama nie wiem;) mieszkam w Nysie, studiuję we Wrocławiu. > sercem jednak cały czas na Śląsku:) > następny zlot planujecie? Też jestem ciekawa :). Narazie załapałam się na zlot w Krakowie (na forum trafiłam już po Śląskim zlocie ;( ). Jestem Ślązaczką z urodzenia, w tej chwili mieszkam w Dąbrowie Górniczej (i bardzo polubiłam to miasto) to w sercu zawsze Śląsk :). Studiuje w Katowicach. Odpowiedz Link
alex331 Czy Częstochowa to też.. 29.10.08, 15:07 należy do Śląska? Do województwa na pewno i pozwalam sobie się tu wpisać. Witajcie:-)) Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Czy Częstochowa to też.. 23.12.08, 12:09 No to skoro Częstochowa tu jest to i ja się wpiszę. Tyle że w Częstochowie mój rozmiar 30GG jest nieosiągalny w żadnym sklepie stacjonarym. Odpowiedz Link
alex331 Re: Czy Częstochowa to też.. 06.01.09, 13:23 Ooooo witam, nie jestem sama, miło mi i niestety to prawda, nasze rozmiary są nieosiągalne w żadnym sklepie, pozostaje Internet... -- pozdrawiam Ola 77/98 70FF 65GG Odpowiedz Link
scharon Witam z ŻOR :) 06.01.09, 13:41 Mi tez pozostaly zakupy w necie - w okolicy nic ciekawego w moim rozmiarze nie ma oprocz Dali a ja jakos nie moge dogac sie z ta marka... Odpowiedz Link
alex331 Re: Witam z ŻOR :) 08.01.09, 13:40 Ja teoretycznie mogłabym u mnie w mieście kupić coś z Gai, ale po doświadczeniach z rossinovą(nie jestem pewna pisowni) nie mam ochoty na te biustonosze. Pozostaje net... Odpowiedz Link
scharon Re: Witam z ŻOR :) 10.01.09, 09:09 szkoda ,ze samiuska i z mojego miasta i okolic zywej duszy brak..................ale chetnie bym pojechala poprzymierzac ,pochodzic po sklepach do Katowic staniczki :) potrzebowalabym kogos kto by doradzil :) Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Czy Częstochowa to też.. 07.01.09, 10:49 Witaj Olu Mnie jest jeszcze bardziej miło ponieważ widzę że również i Ty nosisz taki rozmiar jak ja. Zawsze możemy zorganizowac dla siebie jakąś grupę wsparcia ;-) lub zorganizować sobie spotkanie;-) I ja pozdrawiam Ania 72/97=65GG Odpowiedz Link
alex331 Re: Czy Częstochowa to też.. 07.01.09, 17:31 będzie mi bardzo miło się z Tobą spotkać(jak mi się dziecko wychowuje), czytałam jak dziewczyny z innych miast robiły sobie spotkania i trochę im zazdrościłam, ale teraz już jesteśmy we dwie :-)) Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Czy Częstochowa to też.. 08.01.09, 07:41 alex331 napisała: > będzie mi bardzo miło się z Tobą spotkać(jak mi się dziecko > wychowuje), czytałam jak dziewczyny z innych miast robiły sobie > spotkania i trochę im zazdrościłam, ale teraz już jesteśmy we dwie > :-)) > Super. Choć może nie będzie to takie spotkanie jak mają dziewczyny z innych miast ale zawsze lepsze to niż nic. Poza tym wydaje mi się że z Częstochowy jest jeszcze jedna dziewczyna i postaram się ją odszukać ;-) Odpowiedz Link
alex331 Re: Czy Częstochowa to też.. 08.01.09, 09:40 No właśnie też mi się coś kojarzy, gdzieś czytałam wypowiedzi z Częstochowy, ale nie bardzo wiem gdzie, też poszukam. Może będziemy we trzy:-) Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Czy Częstochowa to też.. 08.01.09, 11:18 Znalazłam jeszcze 2 dziewczyny. Byłoby bosko spotkac się i wygadać się w towarzystwie które zrozumie ;-) Tylko nie wiem jak się z nimi skontaktować? Tak po prostu na skrzynke mailową? Odpowiedz Link
alex331 Re: Czy Częstochowa to też.. 08.01.09, 12:46 Jeszcze dwie, super!! Chyba najprościej na skrzynkę, o ile sprawdzają gazetową.. Odpowiedz Link
iza-bel Re: Czy Częstochowa to też.. 09.01.09, 11:42 nie wiem czy o mnie chodzi, pewnie nie, bo ostatnio rzadko piszę, częściej czytam, ale z Częstochowy jestem i też bez szans na zakupy z moim 32GG Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Czy Częstochowa to też.. 09.01.09, 11:49 Jasne że chodzi o Ciebie, bardzo sie ciesze że tutaj napisałaś. Dobrze wiemy jak to jest ale zawsze to człowiekowi raźniej jak ma współtowarzyszy niedoli ;-)Też więcej czytuję niż piszę ale co tam. Odpowiedz Link
acrobat49 Pozdrowienia z RYBNIKA 15.01.09, 11:51 Hej dziewczyny Kupuje na necie staniki. Czasami wybiore się do Sosnowca do Fasionhouse, aw Rybniku mam taką Paią która sprzedaje na allegro i zawsze mogę do niej podejśc i pooglądac co ma fajnego. Odpowiedz Link
scharon Re: Pozdrowienia z RYBNIKA 16.01.09, 14:35 Hej ,super ze jest ktos blisko . Zaintereowala mnie notka Twoja o Pani kotra sprzedaje na allegro -czy ja tez moglabym sie z nia spotkac i poogladac cos ciekawego i najwazniejsze poprzymierzac na zywo ?? Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Pozdrowienia z RYBNIKA 16.01.09, 22:10 A podasz jakieś namiary na Panią? 30 lat w Rybniku mieszkałam - mam sentyment i rodziców, których nawiedzam, to i cycniki może bym sobie namierzyła :) Odpowiedz Link
charissa Re: Pozdrowienia z RYBNIKA 08.02.09, 15:00 no proszę, Paryżanka Rybniczanką :) To tak jak ja :) tyle, że teraz też na emigracji ;) Odpowiedz Link
wiewiora12 Re: Pozdrowienia z RYBNIKA 10.02.09, 20:44 Ja też proszę o namiar na Panią z Rybnika, bardzo proszę :) :) Najchętniej na maila: agawol@go2.pl Odpowiedz Link
alex331 Re: Czy Częstochowa to też.. 09.01.09, 13:18 Witaj, pewnie, że o Ciebie chodzi, jesteśmy już we trzy, fajnie. Cieszę się ,że się odezwałaś:-)) Odpowiedz Link
alex331 Re: ja też jestem z Częstochowy 14.01.09, 21:23 Jak fajnie, może jeszcze ktoś się dopisze i będzie nas więcej, ale 4 to już fajna sprawa:-)) I można mały "zlocik" zrobić!! Odpowiedz Link
rudaa26 Re: ja też jestem z Częstochowy 15.01.09, 15:26 Cieszę się ogromnie że grono kolezanek z Częstochowy się powiększa i ja bym była bardzo za spotkaniem bo powoli popadam w depresję w zwiazku z poszukiwaniem tego pierwszego wymarzonego we właściwym rozmiarze... Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: ja też jestem z Częstochowy 03.02.09, 20:30 Witam Dziewczyny! Ja też jestem z Częstochowy i właśnie otworzyłam sklep z bielizną Panache, Freya, Lisca. Serdecznie zapraszam! Obejrzycie, poprzymierzacie, napijemy się kawki, pogadamy :) Sklep mieści się na ul. Kiedrzyńskiej 54. Zapraszam :) Odpowiedz Link
momori Re: ja też jestem z Częstochowy 06.02.09, 20:31 no ja tez ale za cholerę bym nie wpadła na to, żeby się wpisać w wątku ŚLĄSK O.o i gdyby nie post w wątku o fiszbince, do tej pory bym na to nie wpadła ;p stąd myślę, ze jest nas tu więcej ;p Odpowiedz Link
baboczek88 Re: ja też jestem z Częstochowy 07.02.09, 21:15 Hi hi to ja jestem następna ;D Odpowiedz Link
rudaa26 Re: ja też jestem z Częstochowy 07.02.09, 21:23 No dziewczyny ale Wy jesteście cichociemne. Popatrzcie ile nas już jest. Na lutowe spotkanie umawiałam się z alex331 ale teraz widzę że może nas być dużo więcej. Będę o to zabiegać!!! Odpowiedz Link
baboczek88 Re: ja też jestem z Częstochowy 08.02.09, 16:14 Rzeczywiście całkiem sporo się nas już zebrało, mogło by byc naprawdę fajnie ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
alex331 Re: ja też jestem z Częstochowy 08.02.09, 16:53 ale fajnie, jest nas coraz więcej to i pewnie uda się zorganizować spotkanie w większym gronie:-)) Odpowiedz Link
olenka.s1984 Re: Czy Częstochowa to też.. 10.02.09, 17:04 To i ja się dopisuję. Również jestem z Częstochowy ;) Pozdrawiam wszystkie Biuściaste :) Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Czy Częstochowa to też.. 10.02.09, 17:17 Nasze grono z dnia na dzień się powiększa. Oleńko.s1984 gratuluję doboru odpowiedniego rozmiaru ;-) Odpowiedz Link
nightsong Re: Czy Częstochowa to też.. 30.03.09, 10:04 ja również jestem z Czewki, tylko jakoś wcześniej ... nie zauważyłam tego wątku :P i jak najbardziej jestem chętna na jakieś spotkanie :) Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Czy Częstochowa to też.. 30.03.09, 14:36 No dziewczyny jestem pod wrażeniem. Zobaczcie ile nas jest. Tylko jakoś nie mozemy się odnaleźć ;-) Teraz to juz mi się nie wywiniecie od jakiegoś zlociku. Już ja coś zorganizuję. Na razie będę knuć. czekajcie zatem na znak sygnał ;-) Odpowiedz Link
nightsong Re: Czy Częstochowa to też.. 03.04.09, 09:09 może jakoś po Świętach uda się zorganizować jakiś zlot? :D Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Czy Częstochowa to też.. 03.04.09, 10:48 No właśnie. Robi się ciepło, az nie chce się siedziec w domu. Trzeba sie zmobilizować;-) Mam nadzieję że zbierzemy się jakoś. Odpowiedz Link
nightsong Re: Czy Częstochowa to też.. 03.04.09, 10:57 to może warto powoli jakieś konkrety ustalić? czy bardziej pasuje Wam weekend, czy w tygodniu, w jakich godzinach? jeśli chodzi o mnie, to powinno mi się raczej udać dostosować do terminu, jaki zaproponujecie (tak na 90% :P). Odpowiedz Link
ask77 Re: ŚLĄSK 08.11.08, 14:18 To i ja się dopiszę:) Pozdrowienia z Chorzowa! Czy spotkanie w Babim lecie w przyszłą sobotę aktualne? Odpowiedz Link
tricomi Ruda Śląska 09.11.08, 19:18 pozdrawia ;) także jestem ciekawa co ze spotkaniem 15.11? Odpowiedz Link
mariareis Re: Ruda Śląska 10.11.08, 20:51 15.11 ma być spotkanie? A gdzie?(Bo pewnie nie w Gliwicach;) Tak chętnie wyrwałabym się na jakieś babskie spotkanie...Zapomniała na chwilę o rzeczywistości i zanurzyła się w stanikowym świecie. Odpowiedz Link
tricomi Re: Ruda Śląska 11.11.08, 22:02 15.11 o godz 12 w kawiarni Babie Lato w Katowicach jednak na forum żadnego wątku, ani informacji o spotkaniu nie ma, więc ciężko powiedzieć, czy ono w ogóle się odbędzie Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: Ruda Śląska 11.11.08, 22:06 nie ma nic, bo to nie jest spotkanie lobbystek i nie ma watku zeby nie przerodziło sie w zlot, to ma być spotkanie dla zupelnie niuswiadomionych, ktore trafily tam z informacji w babim lecie. przynajmniej tak mi sie wydaje. na stronie babiego lata jest info i tam ma pozostać. Odpowiedz Link
effuniak Re: Ruda Śląska 11.11.08, 22:11 Potwierdzam . To nie zlot tylko spotkanie niosace kaganek oświaty :) Odpowiedz Link
ederlezi1981 jak Górny Śląsk, to ja też.. 08.11.08, 15:00 zapomniałm o swojej skromnej osobie po prostu. A jestem, to sie dopisuję, żeby nie było. Odpowiedz Link
kashka36 Re: ŚLĄSK 10.11.08, 21:04 Gdyby coś się kroiło na Śląsku, to ja, jeszcze nie-w-pełni uświadomiona, chętnie dołączę wraz z biuściastą koleżanką:) Racibórz pozdrawia Odpowiedz Link
sssecret Re: ŚLĄSK 09.01.09, 21:53 a uświadomiona małobiuściasta z problemem doboru stanika też może wpaść:)? Odpowiedz Link
szafqa Gliwice 08.01.09, 13:09 no to jak Śląsk to i ja się dopisuję. czym nas więcej tym większa szansa na więcej dobrych sklepów stacjonarnych :)) Odpowiedz Link
la_parisiene a może jakiś zlocik noworoczny zrobimy? 09.01.09, 12:03 j.w. :) Może koniec stycznia/luty zorganizujemy zlot w Katowicach? Oczywiście 24.01. w Babim Lecie jest spotkanie, które prowadzi Maheda, ale przeznaczone dla kobiet nieostanikowanych - zaproście swoje Mamy, Siostry, Kuzynki, Sąsiadki i kogo tam jeszcze lubicie :) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: a może jakiś zlocik noworoczny zrobimy? 14.01.09, 19:54 Jestem jak najbardziej za :) ! Odpowiedz Link
izas55 Re: a może jakiś zlocik noworoczny zrobimy? 14.01.09, 20:10 znalazłam więc watek śląski ;-). Wprawdzie ja nie jestem ze Śląska ale jeżeli trafa sie okazja potencjalnej przymiarki ubrań Paryżanki to tylko powiedzcie kiedy a popędzę do pociągu. Iza Odpowiedz Link
esmaya Re: a może jakiś zlocik noworoczny zrobimy? 15.01.09, 09:46 ja też ja też tylko poczekajcie aż się z sesją uporam, dobra? Odpowiedz Link
scharon swietnie -jest nas wiecej 17.01.09, 13:50 Do przymiarek na zywo :)) to poprosimy jakies szczegoly czy cus:) Odpowiedz Link
esmaya to co ze zlotem? 04.02.09, 15:51 nadal aktualne? czy coś mnie ominęło? może okolice przyszłego weekendu 13-15.02? tylko nie orientuje się gdzie by można? Odpowiedz Link
akna Re: to co ze zlotem? 04.02.09, 18:45 Walentynki.. to tak średni termin. Paryżanka delkarowała się, że można by zrobić coś stanikowo- ubrankowego u niej w pracowni- jak tylko remont się skończy Odpowiedz Link
ederlezi1981 Re: to co ze zlotem? 04.02.09, 22:15 15! albo 14 po południu! no ja dysponuje 16 m kw na obrzeżach centrum, ale jakby co, zapraszam Odpowiedz Link
esmaya Re: to co ze zlotem? 06.02.09, 09:03 faktycznie walentynkowo, ale będę na śląsku od poniedziałku(9.02) przez tydzień tylko, więc chciałam tak pod siebie;) postaram się tez dostosować do innego terminu jak coś:) a może uda się zrobić taki mini-zlot? u ederlezi? Odpowiedz Link
ederlezi1981 u mnie? 08.02.09, 20:59 hmm, bo ja w takim akademiku conieco lepsiejszym mieszkam- ale w sumie, jak kto chce pomierzyć pogranicze 30GG/32G, to zapraszam. Dodatkowo posiadam duży wybór herbat :-) Odpowiedz Link
esmaya Re: u mnie? 10.02.09, 10:42 herbaty mnie kuszą:)tylko nie wiem czy tak sama będę miała śmiałość się wpraszać, dziewczyny coś zamilkły? Odpowiedz Link
ederlezi1981 Re: u mnie? 10.02.09, 16:35 > herbaty mnie kuszą:)tylko nie wiem czy tak sama będę miała śmiałość się > wpraszać, dziewczyny coś zamilkły? e tam ;-) Odpowiedz Link
esmaya Re: u mnie? 11.02.09, 21:21 to jeśli nie masz żadnych planów to bym wpadła tak w sobotę:) jak ci pasuje to napisz, mail taki jak mój nick, po małpie autograf kropka pl Odpowiedz Link
xalomea Re: ŚLĄSK 15.01.09, 14:47 Dziewczyny powiedzcie gdzie można dostać na śląsku freyę? Byłam w hotelu monopol ale nie było rozmiarów a panache jakoś mi nie leży ... Odpowiedz Link
esmaya Re: ŚLĄSK 16.01.09, 08:52 jeszcze w lecie były w sklepie w DH Senator w Tychach, było o tym sklepie w wątku o dobrych sklepach albo prawie dobrych? Odpowiedz Link
lukrecjabo Jeśli w dniu, w którym byłaś, nie mieli Twojego 16.01.09, 10:04 Jeśli w dniu, w którym byłaś, nie mieli Twojego rozmiaru, na pewno go sprowadzą. Tam rozmiarówka jest bardzo szeroka, poza tym ekspedientki wiedzą o Lobby, bo regularnie czytają:) Odpowiedz Link
xalomea Re: Jeśli w dniu, w którym byłaś, nie mieli Twoje 16.01.09, 16:34 Problem w tym, że Pani powiedziała że z retro będzie problem, bo nie było go dawno na magazynie, może ktoś go ma na stanie. W tychach mnie jeszcze nie było ... poszukam i zadzwonię zapytać o 65, na tym przeważnie moja wyprawa się kończy ;) Odpowiedz Link
gocha783 Re: ŚLĄSK 16.01.09, 12:47 Mieszkam w Katowicach. Jeśli będzie spotkanie na Śląsku to bardzo chętnie się przyłączę. Odpowiedz Link
mohherowa Re: ŚLĄSK 23.01.09, 22:36 Nooo to ja się zgłaszam osobniczo zrejonizowana... Bo ja niby nie Śląsk, tylko Białystok i to przez Łomżę, no ale tak jakby Katowice i Chorzów mimo Krakowa... No dobra, teraz mieszkam w Sosnowcu :). Ale do Katowic mam bliziutko, bo tylko jeden przystanek :). Odpowiedz Link
wybrednafranca Jastrzębie-Zdrój 04.02.09, 21:57 Duzo Rybnika w tym watku, Zory tez gdzies przemknely, ale z mojego miasta nie widze jeszcze nikogo. Wpisujcie sie, panie z tej stanikowej Sahary. Odpowiedz Link
shkrab Re: Jastrzębie-Zdrój 12.02.09, 20:40 ja też! :D ale studiuje w Kato, więc sklepy blisko, ale co z tego jak mojego idealnego stanika jeszcze nie uszyto ;) Odpowiedz Link
acrobat49 Re: Jastrzębie-Zdrój 16.03.16, 09:17 Przywitam sie :) Jastrzębie-Zdrój jak w morde strzelił ;) Odpowiedz Link
nie-realna Re: ŚLĄSK 10.02.09, 11:34 To i ja się dopiszę do listy - jestem z Katowic :) Odpowiedz Link
mala_biedronka Re: ŚLĄSK 29.03.09, 20:59 Ja tez jestem chetna w razie ewentualnego spotkania:P Odpowiedz Link
sunnysmile To i ja 12.02.09, 14:03 Ja mieszkam 9 km od Jastrzębia ;) I też 9 km mam do Żor ;) Witajcie ;) Odpowiedz Link
mig_usia Racibórz:) 29.03.09, 19:47 watek stary jak swiat a ja go nie dojrzalam;) w innych to tylko rybnik i okolice... czesto zamawiam online i rozsylam po polsce wiec spokojnie mozna sie umowic i odebrac osobiscie - albo na biusciarskie ploty;) Odpowiedz Link
antusiowa_mama Mysłowice 03.04.09, 23:03 dopisuję się i ja :) Chętna na spotkanie jestem jak najbardziej, ale uwaga: przytacham ze sobą szkraba :D Odpowiedz Link
rustyone Re: ŚLĄSK - Bytom 27.04.09, 20:57 Grzecznie się zgłaszam. Nie obiecuję, że będę bardzo aktywna - wieczny brak czasu. Natomiast w tej chwili mogę zgłosić sklepik na Dworcowej w bramie jako rokujący pewne nadzieje. Ciśnijcie te Panie, Dziewczyny - są szanse na porządną bieliznę na miejscu:-) Odpowiedz Link
charissa Bielsko-Biała, stanik dla Bielszczanki 13.06 26.05.09, 10:55 13 czerwca w Domu Żołnierza ma się odbyć akcja pt."Stanik dla Bielszczanki" w programie badanie piersi i promocja profilaktyki chorób piersi oraz ... porady jak dobrze dobrać stanik Pójdę. Żeby się dowiedzieć co oni tam zamierzają promować i jak nauczać, a może ja ich czegoś nauczę ;). Zapraszam inne dziewczyny! Odpowiedz Link
mixaiza Re: Bielsko-Biała, stanik dla Bielszczanki 13.06 26.05.09, 20:44 Przydatne info :) chyba też tam będę jak się uda :) Masz rację, ciekawe co mądrego powiedzą... może wreszcie będzie można głośno powiedziec, że dobrego sklepu ze stanikami w Bielsku to nie ma i że to wstyd i hańba, że nas tak traktują :) Odpowiedz Link
nati_88 Re: Bielsko-Biała, stanik dla Bielszczanki 13.06 26.05.09, 21:08 O, dzięki za info ;) Jak mi się uda wydostać z mojej wioski, to pewnie podjadę. Ot, chociażby z czystej ciekawości. Odpowiedz Link