narcyza5 01.08.08, 14:54 z freyą na razie: www.freyalingerie.co.uk/product.asp?range_id=605&season=AW2008 Są modele, których w zapowiedziach intimo nie widziałyśmy (np. czarna mimi, greta, dotty) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica_k Nówki Freyi 01.08.08, 15:08 Greta IMHO świetna, Mimi też fajna, widziałam je zresztą w katalogu. I są wersje do J. Nie wiem, czy zauważyłyście, ale ostatnio Freye mają jakby szersze ramiączka. Przynajmniej na zdjęciach katalogowo-stronowych właściwie wszystkie wyglądają jak rekordowe ramiącha z Pollyanny. Czyżby klientki naprawdę tak kochały te ramiącha? Odpowiedz Link
kokainistka Re: Nówki Freyi 01.08.08, 15:29 ja mam na to spiskowa teorie - to taki chwyt marketingowy, zeby panie nie do konca uswiadomione patrzyly i widzialy, ze TAKIE ramiaczka to im na pewno bede trzymac biust ]:-> Odpowiedz Link
babajaga87 Re: Nówki Freyi 01.08.08, 19:20 Nówki Frei można na żywo obejrzeć w Chatte (po jednym egzemplarzu z każdego modelu). Odpowiedz Link
kasica_k Re: Nówki Freyi 02.08.08, 14:19 Ja miałam identyczną spiskową teorię dotyczącą ramiąch Avocado, na szczęście ostatnio trochę się zwęziły. Ale taką żeby Freyę kupować w złym rozmiarze, to już naprawdę trzeba mieć klapki na oczach... Odpowiedz Link
the_mariska Mam klapki na oczach! :) 03.08.08, 13:17 Haha, masz mnie :D Wcale się nie przyznam do tego, że przy 68-69/98 noszę nawet Arabelkę 30G która mi lata i powiewa a na dodatek gryzie pod pachami :) I dopóki Freya nie wpadnie na pomysł że można szyć obwody 60 powyżej G to wcale nie będę mieć wyrzutów sumienia z tego powodu. Bo wolę luźnawe Freyowe 65 o sensownych fiszbinach niż spłaszczające 60 Panache (oczywiscie sa wyjatki takie jak Rio czy Fiesta, ale ile ich jest? Ile jest wśród nich plunge, half-cupów, straplessów?). Na całe szczęście istnieje jeszcze Effuniak w kórej pokładam moją nadzieję na świetlaną stanikową przyszłość ;) Odpowiedz Link
kaana1 Kocham szerokie ramiączka! 02.08.08, 16:25 Aż się boję pisać, ale uwielbiam szerokie ramiaczka. Wąskie niestety wbijają mi się w ciało. Odpowiedz Link
mefistofelia Re: eveden uaktualnił stronę 01.08.08, 15:10 ooo greta jest w wersji padded. i to do F, a nie jak tallulah tylko do E. postep :) do tego zero pstrokacizny- przyjemny stonowany design. podoba mi sie Odpowiedz Link
mig_usia Re: eveden uaktualnił stronę 01.08.08, 15:10 no i zachorowalam na czarna mimi - tak mi spasowala obecna ta letnia jasna ze chyba czas zaczac polowac;) Odpowiedz Link
ciri1971 Re: eveden uaktualnił stronę 01.08.08, 15:18 Greta przecudna! Kiedy będą dostępne?( nie znam angielskiego, więc nie wiem, czy coś napisali). Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: eveden uaktualnił stronę 02.08.08, 09:35 Mnie też się podoba. Ale jak oglądałam w katalogu bardziej spodobała mi się Iona Odpowiedz Link
madziaost Re: eveden uaktualnił stronę 01.08.08, 15:38 hmmm... o ile greta na żywo juz tak nie oczarowuje, to mnie ujęła iona:) jest dużo ładniejsza niż na zdjęciach . i pippa. kolorystyka tak naprawdę dalece odbiegająca od fotografii zarówno na stronie, jak i w papierowym katalogu. Odpowiedz Link
figa84 Re: eveden uaktualnił stronę 01.08.08, 18:21 A mi się podoba czarna Darcey:-( szkoda tylko, że na mnie nie pasuje;-( Chlip:-( Odpowiedz Link
narcyza5 Re: eveden uaktualnił stronę 01.08.08, 16:32 czarna darcey wygląda interesująco. Imo lepiej niż poprzednie, bladopastelowe wersje. Odpowiedz Link
bruxelka11 Re: eveden uaktualnił stronę 01.08.08, 18:08 Hymmm...jestem pod wrażeniem jeśli chodzi o te CZARNE MOTYLE i może się skuszę...mimo, że z zasady niecierpie czerni bo to trupowaty kolor - pfuj. Czuję się zdezorientowana jeśli idzie o Cassie. W Intimo kolory były ostre, landrynkowe i niemal ludowe (cudo), w katalogu widziałam, że są spokojniejsze i z dodatkiem czerni (pfuj, błeee, wszystko zepsute) a tu na zdjęciu zieleń jest przydymiona...i weź tu bądź mądry. Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: eveden uaktualnił stronę 01.08.08, 18:38 Bardzo mnie cieszy, że kilka modeli jest do J, chociaz ubolewam, że nie do K-mogłabym ciaśniejsze kupować :) Ale po obejrzeniu nie wiem na który bym się zdecydowała, już kilka kusi ;) A miałam kupić Clarisse, a teraz może sie wstrzymam ;) Odpowiedz Link
teahousemoon Antoinette i Matilda 28GG 02.08.08, 10:26 Pytałam na wątku Freyowym, ale nikt tam nie zagląda. Wiecie, gdzie mogłabym zdobyć te modele? Antoinette wg oficjalnej strony jest nawet w 28H. Bardzo mi na tym zależy. Szukałam wszędzie i nie mogłam znaleźć. Odpowiedz Link
kasica_k Re: Antoinette i Matilda 28GG 02.08.08, 14:26 Ja bym spytała w Intimi4you. W sklepie nie ma, ale skoro są produkowane, to może sprowadziliby dla Ciebie. Odpowiedz Link
klymenystra Re: eveden uaktualnił stronę 02.08.08, 13:02 Cassie i Eleanor, sa arcypiekne. oooch. Odpowiedz Link
ptysiowa_7 Re: eveden uaktualnił stronę 02.08.08, 13:47 Kurczę, niedobrze... Planowałam tylko Eleanor Raisin, a tu doszła jeszcze cudna Mimi i Greta. Pozostaje mi liczyć na to, że na żywo okażą się brzydkie:) Bo jeszcze o paru rzeczach z Masquerade marzę. Odpowiedz Link
m_oments Re: eveden uaktualnił stronę 02.08.08, 17:01 przepiekne.. dużo bardziej mi się podobają niż dotychczasowe modele, jesli chodzi o kolorystykę; Odpowiedz Link
kasica_k Re: eveden uaktualnił stronę 02.08.08, 21:26 Jesienno-zimowe kolekcje zawsze są ładniejsze. Odpowiedz Link
monikas27 Re: eveden uaktualnił stronę 02.08.08, 21:45 Byłam w Chatte i oglądałam pokazowe modele. i moim skromnym zdaniem: Eleonor Olivie -cudna, ładniejsza niż na fotach, za to już Raisin na którą ostrzyłam sobie pazurki - mocno mnie rozczarowała :( Czarna Darcej - miodzio, podobnie jak Arabelka :) A paskudy to: - Iona - zupełnie inna niż na fotach, taka bardziej szara, bleee . - Matilda to już paskudztwo totalne - wygląda jakby uszyta była z fartucha woźnej z lat 80-tych :) Pippa też jakaś taka bez wyrazu - kolory jakby wyblakłe i sprane. No ale wszystko rzecz gustu :) Odpowiedz Link
narcyza5 Re: eveden uaktualnił stronę 03.08.08, 08:56 monikas27 napisała: > A paskudy to: > - Iona - zupełnie inna niż na fotach, taka bardziej szara, bleee . niektórzy lubią szare:) Odpowiedz Link
ptysiowa_7 Re: eveden uaktualnił stronę 03.08.08, 16:25 A mogłabyś powiedzieć, czemu Eleanor Raisin Cię rozczarowała? Napalam się na nią już od dawna... A w ogóle dzisiaj byłam w Chatte i pani powiedziała, że już odesłali te pokazowe modele:( Za to dała mi katalog i powiedziała, co kiedy będzie. Mimi w ogóle nie będzie, bo to nowy krój i panie obawiają się, czy będzie dobrze leżał. Na razie jest Eleanor Olive, Matilda (koszmarek moim zdaniem), Antoinette cielista. Odpowiedz Link
monikas27 Re: eveden uaktualnił stronę 04.08.08, 12:27 Jakoś inaczej sobie ją wyobrażałam, myślałam że ten brąz będzie głęboko ciemny skoro na fotach jest czarny, ale w realu mi nie podszedł ten kolor i to w połączeniu z czerwienią :( Może na ciele będzie się inaczej prezentował. Odpowiedz Link
chocochoco Czy gdzies już są dostepna Cassie?? 03.08.08, 00:01 A greta ma byc bodajże od listopada, ta kolekcja juz była jakiś czas temu na jakiejś dziwnej stronce, na którą trafiłam. Odpowiedz Link