Dodaj do ulubionych

BECHEEKY.COM

01.09.08, 19:55
Wątek poświęcony sklepowi internetowemu:
www.becheeky.com/
Tu zamieszczamy komentarze i pytania dotyczące OBSŁUGI, CZASU DOSTAWY, procedury składania zamówień, sposobów płatności, zwrotów, wysokości cen, zmian na stronie internetowej, promocji cenowych itp.
Obserwuj wątek
    • balbina_alexandra Re: BECHEEKY.COM 01.09.08, 20:02
      Świeżo odkryty przeze mnie sklep - szukam obsesyjnie od jakiegoś czasu gorsetu
      Antośkowego i nigdzie mojego rozmiaru upatrzyć nie mogłam, aż trafiłam na strony
      becheeky.com. W sumie z pewną nieśmiałością linkuję tu ofertę tego sklepu -
      oferta dla nas biuściastych jest bardzo skromna, obwody zaczynają się od 32,
      miski kończą sie na G, i wybór jest naprawdę marny :( Ale zdecydowałam się
      zalinkować bo Antośka i Hestia Masquerade są aktualnie na wyprzedaży,
      rozmiarówka pełna, ceny konkurencyjne :)
      Sklep w standardzie oferuje wysyłkę signed-for za 7.5 funta, co dla mnie ważne.
      Free standard gift wrapping, luxury za niewielką opłatą :) płatność bezpieczna
      online albo paypal.

Więcej napiszę gdy gorset dotrze - na razie trzymam mocno kciuki bo o tej
      Antoście marzę już od dawna... szkoda że mają tak skromną ofertę, mam zamiar
      napisać maila by poszerzyli ofertę o miseczki G+ i mniejsze obwody.
    • yaga7 Re: BECHEEKY.COM 01.09.08, 20:19
      Ja u nich kupowałam raz, chyba w zeszłym roku i z tego co pamiętam, zastrzeżeń
      nie mam :)
      Po przekroczeniu jakiejś tam kwoty był free gift - dostałam maleńką czerwoną
      torebeczkę. No a same staniki ślicznie zapakowane.
    • limonka_01 Re: BECHEEKY.COM 01.09.08, 22:14
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=72266455&a=72266455
    • ciemnogrodzianka Re: BECHEEKY.COM 10.09.08, 12:57
      Wlasnie dostalam maila, ze wyslali. Zamawialam w niedziele, pieniadze od razu
      zeszly z konta
    • balbina_alexandra Re: BECHEEKY.COM 11.09.08, 00:21
      Awizo miałam już w poniedziałek, co przy mojej ślamazarzącej się poczcie oznacza
      że naprawdę musieli od razu wysłać... jestem bardzo zadowolona. Gorset przyszedł
      w dużej bąbelkowej kopercie, standardowo owinięty bibułką, w środku formularz do
      zwrotu. Warto tam zaglądać jest tam chyba cała jeszcze rozmiarówka ANtośki i
      Aragona, pojawił się Minuet i Sahara Basque (ta ostatnia kusi okrutnie...),
      aktualnie wyprzedają białą Hestię, tylko 21 funtów. Właśnie zamówiłam, kupiłam
      też sporo majtek, mają teraz naprawdę duże sale. No i cenowo wychodzi sporo
      taniej niż w pl sklepach...
      Naprawdę polecam.
    • a_gneskka Becheeky: kod FRIENDS - 10% zniżki 11.09.08, 01:49
      Właśnie zamówiłam Maskaradki - z tym kodem oszczędność 3 funty na sztuce. Działa ponoć do 1 października :)
    • ekler.ka Re: BECHEEKY.COM 11.09.08, 08:33
      szkoda tylko,ze nie uznaja 30...
    • balbina_alexandra Re: BECHEEKY.COM 01.10.08, 10:27
      Jestem właśnie po kolejnym zamówieniu, naprawdę polecam, działają bardzo szybko
      i sprawnie, bielizna przychodzi w aksamitnym czekoladowym woreczku, dorzucają
      gratisy i promo codes. bardzo sprawnie przebiega z nimi komunikacja mailowa.
      Pisałam do nich w sprawie rozszerzenia rozmiarówki i włączenia do oferty obwodów
      30. Odpisali, że planują i że cały czas poszerzają ofertę - faktycznei 32G jest
      już całkiem sporo. Myślę że kropla drąży skałę i trzeba im wiercić dziurę w
      brzuchu systematycznie :)
      Mieli sporo Masquerade, są też ciekawe przeceny, obłowiłam się ostatnio w majtki
      rożniste na sale'u :) Polecam - oby jeszcze tylko mieli więcej 30/28 i G+!
      • agba78 Re: BECHEEKY.COM 03.10.08, 08:06
        A do mnie przyszła bielizna zapakowana w bibułkę, mimo że wyraźnie napisane, że
        pakują w woreczek.
        Przy wymianie zapytałam, czy dostanę kolejny stanik w takim woreczku i odpisano
        mi, że ponieważ to wymiana, nie dostanę woreczka, zapakują w bibułę, jak to
        zawsze robią, a poza tym i tak stanik się do woreczka nie zmieści.
        I to tyle, jeśli chodzi o tzw "free standard gift wrap".

Ale poza tym, sklep całkiem całkiem, obsługa klienta super, panie bardzo mi miłe
        i bardzo pomocne.
        Ponieważ zamówiłam Antoinette za dużą, chciałam wymienić na mniejszą. POprosiłam
        o rezerwację stanika. Odpisano, że będą go trzymać tak długo jak się da, ale
        ponieważ jest ostatni na stanie, to jeśli ktoś go zamówi, to będzie miał
        pierwszeństwo.
        Więc wpadłam na pomysł, żeby zamówić i potem poczekać na zwrot kasy za
        poprzedni. Zadzwoniłam i zapytałam, czy to możliwe, żeby nie obciążali mnie za
        koszty przesyłki. Pani powiedziała,że dowie się i napisze maila jak najszybciej.
        I po godzinie już miałam informację, że mogę zamawiać, nie obciążą mnie kosztami
        przesyłki.
        Naprawdę bardzo miła obsługa, wszystko przebiegło bardzo sprawnie
        • agba78 Re: BECHEEKY.COM 11.10.08, 06:18
          Upomniałam się o satynowy woreczek i, jak pisałam w poprzednim mailu, napisali
          mi, że nie zapakują w niego.
          Przyszła Antośka i... niespodzianka - w satynowym woreczku :)
          I co ciekawsze, zawinięta dodatkowo w bibułkę i obsypana malutkimi czerwonymi
          serduszkami, które po odpakowaniu stanika zasypały mi wykładzinę w pokoju :)
          No i dodam jeszcze, że tym razem towar dostałam po 3 dniach od zamówienia.

Aha, wraz z zamówieniem dostałam kod na 10% zniżki. Należy wpisać kod XMAS08 -
          działa do 24. grudnia.
    • ter-be przesylka 03.10.08, 13:50
      Nie moge znalezc: ile kosztuje przesylka w Europie?
      • agba78 Re: przesylka 03.10.08, 15:44
        • ter-be Re: przesylka 03.10.08, 16:04
          Dzieki za informacje!
    • polta Re: BECHEEKY.COM 03.10.08, 21:39
      Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Dobry kontakt i szybka
      realizacja zamówień. Stanik leciał do mnie półtora tygodnia, ale to raczej nasza
      poczta winna. No i zapakowany był w śliczny papier, przewiązany wstążeczką :)
    • kumakk Re: BECHEEKY.COM 06.01.09, 14:54
      generalnie maja tam gigantyczny burdel. Zlozylam zamowienie (spore, na kilka
      stanikow), zaplacilam PayPalem. Po dwoch dniach dostaje (mejlem!) info, ze mi
      nie wysla stanikow, bo chca moj numer dowodu osobistego czy ubezpieczenia czy
      czegos tam (po kiego im to?). Wkurzylam sie, bo nie wyobrazam sobie podawania
      komus moich danych (zwlaszcza mejlem) - tym bardziej, ze platnosc OTRZYMALI!
      OK, wykonalam telefon do UK (koszty...) i powiedzialam, ze nie wysle, nie zycze
      sobie i skoro sciagneli kase przez PayPala to teraz maja mi szybko wyslac
      zamowienie.
      OK, dostalam zamowienie. Czesc odeslalam. Na zwrot kasy czekalam dosyc dlugo,
      musialam sie upominac (tel do UK, koszty...)
      Zaczeli mi przysylac (i to kilkakrotnie) omylkowo mejle, ze przyjeli moje
      zamowienie itd. Cisnienie mi skoczylo, bo myslalam, ze znowu sciagna mi kase z
      konta i wysla staniki.
      Po kolejnej interwencji przeprosili, zapewnili, ze zwroca kase. I wreszcie
      zwrocili. I znowu dostalam potwierdzenie zamowienia i po godzinie kolejny mejl z
      obietnica dokonania zwrotu :))))
      Ogolnie wspolpraca z nimi polecana tylko dla hazardzistow lub ludzi o mocnych
      nerwach, chociaz sama przesylka szybka i staniki OK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka