onza 65G nessa, model selena soft ecru 13.12.15, 16:34 Założyłam raz. Do przymierzenia / odebrania w centrum Krakowa, ale na święta będę jechała przez Warszawę do Siedlec - tam też mogę podrzucić :) Odpowiedz Link
onza Re: 65G nessa, model selena soft ecru 13.12.15, 16:35 ps. odpowiadam na mejla navia na o2.pl Odpowiedz Link
malgo59 Re: 65G nessa, model selena soft ecru 13.12.15, 18:38 Heej ;) Czy wysylka wchodzi w gre? Pozdrawiam Odpowiedz Link
onza Re: 65G nessa, model selena soft ecru 14.12.15, 17:15 tak. odezwij się do mnie na mejla podanego wyżej to dogadamy szczegóły Odpowiedz Link
otonowaja Re: 65G nessa, model selena soft ecru 23.01.16, 11:47 hej, w takim razie piszę wiadomość Odpowiedz Link
tereska.z.bombaju Kalyani Lovella Floral 75J 23.03.16, 16:47 Oddam za koszty wysyłki albo zamienię na niepotrzebne coś w rozm. 70J Kupiony nowy z metkami okazał się sporo za duży- zarówno miska jak i obwód. Krawcowa obwód zmniejszyła ale wtedy stanik kompletnie przestał pasować. Leży i czeka na nową właścicielkę. Założony raptem kilka razy. Jak coś to proszę pisać tu lub na lukrecja_pl@interia.pl Odpowiedz Link
tereska.z.bombaju Re: Cleo Lucy 70J Bravissimo Alana 32JJ 18.06.16, 12:08 Cleo różowy a alana biała. Oba staniki czasy świetności mają już za sobą ale jeszcze trochę posłużą. Zużycie bardziej wizualne niż funkcjonalne. Oddam za koszty wysyłki. Odpowiedz Link
wierka123 Re: Cleo Lucy 70J Bravissimo Alana 32JJ 18.06.16, 15:16 Witam,chętnie przygarnę. Odpowiedz Link
tereska.z.bombaju Re: Cleo Lucy 70J Bravissimo Alana 32JJ 18.06.16, 16:39 Napisz proszę na priva Odpowiedz Link
kaemka Effuniak Pudrowy Kropek 65FF 26.06.16, 20:23 Stan średni, rozciągnięte ramiączka, obwód pracujący, kolor bardzo blady róż, na mostku wiązanie gorsetowe, plunge. Oddam za koszt przesyłki - 8 zł (list polecony ekonomiczny). Proszę pisać maila na adres gazetowy. Odpowiedz Link
kaemka Kalyani Charisma okolice 60FF 60G 12.11.16, 10:59 Rozmiar dokładny nieznany, bo metka z rozmiarem sprana. Wymiary: obwód zapięty na najluźniejszą haftkę 61 cm, głębokość miski 24 cm. Balkonetka, miski z dwóch warstw cienkiej siateczki, kolor strażacka czerwień z różowymi i seledynowymi kwiatkami, ramiączka w części regulowane, 3 rzędy haftek po dwie w rzędzie. Stan dobry. Oddam za koszt przesyłki - 8 zł (list polecony ekonomiczny). Proszę pisać maila na adres gazetowy. Odpowiedz Link
metia Fantasie Elodie 40E (?) szara (slate) 02.12.16, 18:14 Zgarnełam go za grosze jakiś czas temu w internetach w ramach ustalania rozmiaru u babci. Wtedy metka była czytelna i coś mi świta, że było na niej 40E. Stanik jest w ogólnym stanie dobrym, niestety ma złamaną fiszbinę w jednej z misek. Może komuś przyda się jako bezfiszbinowy albo potrzebuje ramiączek do transplantacji? Kontakt przez maila gazetowego. Koszt wysyłki ok. 5zł. Odpowiedz Link
rudaa26 65K Samanta Semi czarny i turkusowy 13.12.16, 14:43 Stan dobry. Trochę je nosiłam. Obwód niestety w tych modelach dość szybko się rozciągał. Mogę wysłać zdjęcia i pomierzyć zainteresowanej forumce. Oddam za koszt wysyłki listem poleconym ok 8 zł. Piszcie na maila przyciaga@poczta.fm bo nie używam gazetowego. Odpowiedz Link
rudaa26 30HH Curvy Kate szary z haftowanymi kwiatkami 13.12.16, 14:55 Stan dobry. Te kwiatuszki są delikatnie różowe. Mogę wysłać zdjęcia i pomierzyć zainteresowanej forumce. Oddam za koszt wysyłki listem poleconym ok 8 zł. Piszcie na maila przyciaga@poczta.fm bo nie używam gazetowego. Odpowiedz Link
rudaa26 30J Bravissimo czarno różowy 13.12.16, 14:58 Stan dostateczny ale jeszcze posłuży. Nie pamiętam nazwy - coś od buduaru:) Mogę wysłać zdjęcia i pomierzyć zainteresowanej forumce. Oddam za koszt wysyłki listem poleconym ok 8 zł. Piszcie na maila przyciaga@poczta.fm bo nie używam gazetowego. Odpowiedz Link
rudaa26 65K Gorsenia brązowo pomarańczowy 13.12.16, 15:00 Stan dobry z minusem. dość szybko rozciągnął się obwód ale może któraś się skusi. Mogę wysłać zdjęcia i pomierzyć zainteresowanej forumce. Oddam za koszt wysyłki listem poleconym ok 8 zł. Piszcie na maila przyciaga@poczta.fm bo nie używam gazetowego. Odpowiedz Link
rudaa26 65K Dalia biała 13.12.16, 15:03 Jeden z ich popularniejszych modeli ale znowu nie pamiętam nazwy. Stan dobry, niestety od leżenia na dnie szafy trochę żółkł . Mogę wysłać zdjęcia i pomierzyć zainteresowanej forumce. Oddam za koszt wysyłki listem poleconym ok 8 zł. Piszcie na maila przyciaga@poczta.fm bo nie używam gazetowego. Odpowiedz Link
tereska.z.bombaju Bravissimo Paradiso Fizz 32K 19.12.16, 20:02 zszarzałe boczki i trochę spłowiałe kolory, standartowo cerowałam na mostku bo uparcie wyłaziła fiszbina. poza tym ok, na pewno jeszcze posłuży. oddam za koszty wysyłki. proszę o wiadomość na lukrecja_pl@interia.pl Odpowiedz Link
tereska.z.bombaju Panache Cleo Meg 32J 19.12.16, 20:06 w praniu zniszczył mi się mostek i był naprawiany, do tego lewa fiszbina jest z innego stanika ( nie pamiętam, z którego)- na pewno jest ciut krótsza bo oryginalna dźgała niemiłosiernie. mimo to dobrze się nosi i bardzo nie widać różnicy. poza tym ok, stanik jeszcze trochę posłuży. oddam za koszty wysyłki. proszę pisać na lukrecja_pl@interia.pl Odpowiedz Link
graaafa ODDAM STANIKI 60-65 J-K PANACHE FREYA CHANGE 06.02.17, 11:45 Jestem po operacji zmniejszenia biustu. Została mi cała torba różnych staników do noszenia na codzień ale też sportowy (Panache sport) czy góry od kostiumów kąpielowych (Panache swim). Staniki są w różnym stanie, od dobrego do bardzo dobrego. Chętnie oddam wszystkie właścicielce dużego biustu i małego obwodu :) p.s polecam zmniejszanie biustu! Odpowiedz Link
rudaa26 Re: ODDAM STANIKI 60-65 J-K PANACHE FREYA CHANGE 08.02.17, 10:05 No to ja chętnie przygarnę sportowy biustonosz. Ogólnie noszę 65 K i nie wiem co tam jeszcze by na mnie pasowało. Niestety z Panache się nie lubię. Jak się dogadamy? Pisać na gazetowego? Odpowiedz Link
graaafa Re: ODDAM STANIKI 60-65 J-K PANACHE FREYA CHANGE 08.02.17, 10:07 pisz na nie.malena@gmail.com to ustalimy cos Odpowiedz Link
tereska.z.bombaju Ava 75L, Naturally close 32K 06.01.18, 10:33 Ava biała, obecnie przyszarzała ale jeszcze sporo posłuży. Naturally fioletowy, ścisły obwód, stan bardzo dobry, kompletnie nie mój fason. Mam jeszcze na zbyciu Panache Tango II beżowy, metka wytarta ale to okolice 70J, troszkę rozciągnięty ale nie jakoś bardzo. Wszystkie oddam za koszt wysyłki ok.8 zł. Proszę pisać najlepiej na lukrecja_pl@interia.pl Odpowiedz Link
monokrome 30FF (wypadają mniejsze) Charnos Skinvisible x2 28.02.18, 21:34 Oddam dwa staniki Charnos Skinvisible - kolory czarny i jasnobeżowy (chyba Blush). Miękkie, z bezszwowej siateczki, na fiszbinach. Raczej na jędrniejszy biust. Rozmiar z metek 30FF, ale są mniejsze. Miseczka objętościowo pasuje na 30FF, ale obwód bardzo wąski (nosiłam je z przedłużką). Obwód - 54-66 cm U fiszbiny - 14,5 cm Głębokość miseczki - ok. 25 cm. Stan bardzo dobry. Niewiele używane. Ślady używania widać tylko na otoczce fiszbin od środka. Modele jak tutaj: www.ebay.co.uk/itm/CHARNOS-SKINVISIBLE-SEAMFREE-T-SHIRT-BRA-GLOSSIES-BNWT-24-4-COLOUR-OPTIONS-/251515618760 Najlepiej oddam oba razem - wysyłka listem poleconym 12 zł. Proszę o kontakt na e-mail: maroon1985@interia.pl Odpowiedz Link