aleks2539 15.10.08, 22:32 Dziewczyny czy możecie mi polecić jakiś krem do pielęgnacji biustu, który można stosować podczas karmienia piersią i nie trzeba go zmywać przed posiłkiem dziecka ;) Wiem że nadaje się Mustela ale czy coś jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rascha Re: pielęgnacja biustu 15.10.08, 23:12 W ciąży można używać ATW bo jest homeopatyczny i TALIA FITNESS. Co do mozliwości uzywania podczas karmienia nie wiem czy nie ma przeciwskazań. Odpowiedz Link
nieco8 Re: pielęgnacja biustu 23.10.08, 12:26 Ostatnio w aptece wczytałam się w ulotkę dotyczącą nowej serii Pharmaceris M dla kobiet w ciąży i karmiących. Był tam balsam do biustu, który ma ponoć nadawać się także dla kobiet karmiących. Myślę, że warto sprawdzić. Odpowiedz Link
cimka1 Re: pielęgnacja biustu 20.03.09, 22:16 Polecam ten program pielęgnacji biustu www.wyspa-kobiet.pl/pielegnacja/twarz_i_cialo/51.html sprawdzilam na sobie - skuteczny! Odpowiedz Link
agastrusia Re: pielęgnacja biustu 20.03.09, 22:24 Podejrzewam, że jeśli chodzi o kremy pielęgnacyjne to każdy należałoby zmyć przed karmieniem. Wyjściem może być nie smarowanie otoczek z brodawką. Jeśli będziesz miała dobry stanik to wystarczy ci zwykły balsam nawilżający/natłuszczający. Odpowiedz Link