agciorek Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 17.03.09, 14:41 Miałam przyjemnosc kilka razy kupować w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny, błyskawiczna dostawa a w ostatniej paczce zaskoczyła mnie miła niespodzianka w postaci przedłużki :) to chyba po tym jak narzekałam ze mi trochę ciasno w nowym Shanghaiu :) Polecam z czystym sumieniem ten sklep. Odpowiedz Link
mimi_sza byłam i polecam! 17.03.09, 20:47 Bardzo miło i profesjonalnie. Polecam jeśli ktoś nie zna jeszcze swojego rozmiaru bo Pani Ola potrafi świtnie doradzić, zna się na rzeczy. I tym, które są już uświadomione bo jest tam duży wybór i miła obsługa. Polesam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link
oset_winny Byłam dzisiaj 21.03.09, 15:09 i wyszłam z dwoma staniczkami. Czarna Harmony i prześlicznie błękitna Ariza leżą świetnie. Trzeba było trochę czekać bo tylko jedna przymierzalnia (przyda się chyba druga bo klientek będzie przybywać). Pani Ola pomocna i sympatyczna. Będę zaglądać i życzę sukcesów właścicielce sklepu. Odpowiedz Link
ladysplace.pl Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 10.04.09, 17:55 W sobote 11.04.2009 sklep bedzie nieczynny. Życzę wszystkim radosnych i słonecznych Świąt! Odpowiedz Link
ladysplace.pl Piękna Mischa z kolekcji Freyi już w sprzedaży! 15.04.09, 18:02 Zapraszam do zapoznania się z nowościami w naszym sklepie! Pistacjowa Eleonor, elegancka Claudia oraz orientalna Mischa to nasze nowe nabytki :) Już wkrótce kolekcja Cleo w rozmiarach od 60C! Odpowiedz Link
ladysplace.pl Sobota 25.04. sklep będzie nieczynny 23.04.09, 12:17 Witam, Chciałam poinformować, że w sobotę 25 kwietnia sklep stacjonarny będzie nieczynny. Bardzo przepraszam za utrudnienia. Pozdrawiam Ola Korycka Odpowiedz Link
ma-rysia78 Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 30.05.09, 09:08 A ja mam trochę dziwne pytanie... Czy w sklepie stacjonarnym można płacić kartą czy tylko gotówką? Pozdrawiam Marysia Odpowiedz Link
irenka65f Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 30.05.09, 17:37 Dobry rozmiar mam dopiero od 3 tygodni, więc dużo odsyłam. W Ladys Place spotykam się z anielską cierpliwością. Miła pani przez telefon pomogła mi wybrać model, a nawet "na poczekaniu" zmierzyła szerokość szortów, żebym wiedziała co wybrać. Polecam Odpowiedz Link
balbina11 Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 30.05.09, 18:30 W końcu się zdecydowałam i wybrałam osobiście. Skusiła mnie Verona w moim rozmiarze. Atmosfera bardzo sympatyczna. Mam moja ukochaną Veronę i chyba jej nie zdejmę do jutra ;-) Będę bywała częściej bo mam blisko. Odpowiedz Link
ladysplace.pl Godziny pracy sklepu w świąteczny weekend 10.06.09, 12:30 Czwartek 11 VI: nieczynne Piątek 12 VI: 11-17 Sobota 13 VI: 11-14 Odpowiedz Link
wazonka Polecam!!!! 15.06.09, 14:11 odkrylam wspanialy sklep na Tarchominie. Cudowne panie zajęły się mną tak, że byłam w szoku. Pełna profesja. Dobierały rozmiar ifason z takim zaangażowaniem z jakim się wcześniej nigdy nie spotkałam. Kupiłam 3 biustonosze i wyrzuciłam wszystkie stare. Mam duży biust i kupienie stanika było dla mnie dużym problemem. Dzięki tym paniom problem mój zniknął. Podziwiam właścicielkę sklepu za jej profesjonalizm i ogromną wiedzę oraz za cudowne podejście do klienta jako do człowieka a nie przedmiotu. Odpowiedz Link
ally1984 Re: Polecam!!!! 18.06.09, 15:32 Ja również moge z czystym sercem mogę polecić Lady's Place. Tam kupiłam moje upragnione, białe Inferno w rozmiarze 70 E ! Jestem dopiero na początku stanikowej drogi,ale w tym co dobrały mi 2 sympatyczne, cierpliwe Panie czuję się jak w 2 skórze. Pole Odpowiedz Link
ladysplace.pl UWAGA! PROMOCJA HOTmilk! 08.07.09, 15:34 Marka HOTmilk zapowiada poszerzenie rozmiarówki! Do tej pory w obwodach 70 miseczki były tylko do rozmiaru F (niestety)... W lipcu spodziewamy się dostawy modelu w rozmiarach do miseczki G i w mniejszych obwodach. Poza tym z moich obserwacji wynika, że miseczki w biustonoszach HOTmilk sa dosyć duże :) Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do nas na "gorące mleczko"! Dla Pań, które kupią komplet HOTmilk - bokserki MILKmen GRATIS! Oferta ważna do wyczerpania zapasów! Odpowiedz Link
wiosenka23 Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 22.07.09, 21:06 Pani Ola jest przemiłą kobietą. Fachowo i z uśmiechem doradza nieuświadomionym :) Polecam ten sklep! Odpowiedz Link
ladysplace.pl Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 22.07.09, 22:56 Wiosenko23 dziękuję za miły komentarz. Czy mam wnioskować, że miała Pani przyjemność brać udział w naszym spontanicznym, babskim spotkaniu?? :) Odpowiedz Link
wiosenka23 Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 23.07.09, 16:53 Nie, nie. Jakiś czas temu odwiedziłam Pani sklep :-) Odpowiedz Link
ally1984 Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 20.10.09, 12:55 Po raz kolejny dziękuję za cierpliwość i fachową poradę (tak trzymać :)). Nareszcie mam czerwony, gładki biustonosz w swoim prawidłowym rozmiarze:) A to wszystko dzięki Paniom :) Pozdrawiam serdecznie Ally1984 Odpowiedz Link
ph78 Pytanie o rozmiarówkę HotMILK 28.07.09, 13:09 Witam, a ja od początku ciąży nie mogę się doczekać, aż przyjdzie pora na karmniki HotMilk :) Przeglądałam dzisiaj ofertę sklepu internetowego i widzę, że dostępna rozmiarówka jest ograniczona :( Jestem aktualnie przy 65F, ale wiem, że nie wszystkie modele mają w tak wąskim rozmiarze, więc może zaryzykuję też 70DD. Czy jest szansa na jakieś modele w tym rozmiarze - zakupy będę robić za ok. 4-6 tygodni. Dziękuję! Odpowiedz Link
ph78 Re: Pytanie o rozmiarówkę HotMILK 03.08.09, 18:38 Dziękuję serdecznie za wiadomości, będę śledzić nowości na stronie sklepu w takim razie! Odpowiedz Link
caitlin82 Uwagi na temat strony sklepu 31.08.09, 13:16 Wyszukiwarka coś nie bardzo działa. Chcę sprawdzić, ile kosztuje Masquerade Antoinette. Wybieram Masquerade jako producenta. Wyświetla się 13 staników - żaden nie jest Antoinette. Czyżby go nie było? Klikam na link Biustonosze(140). Czwarta pozycja od góry - Antoinette. Czyli jednak jest. Trudno wyszukać majtki do kompletu ze stanikiem. Ja ich prawie nigdy nie kupuję, ale chciałabym chociaż wiedzieć, że są i ile kosztują, bez specjalnego szukania. Link Tabela rozmiarów na stronie z opisem majtek (znowu Antoinette) prowadzi do tabeli rozmiarów staników, a nie majtek. Odpowiedz Link
ladysplace.pl Re: Uwagi na temat strony sklepu 31.08.09, 23:47 Wielkie dzięki za wszelkie uwagi. Zdaję sobie sprawę, że stronie trochę brakuje do doskonałości. W chwili obecnej całą swoją uwage poswięciłam otwieraniu drugiego sklepu i obiecuję, że jak będę miała chwilę wytchnienia to sie tym zajmę :) Odpowiedz Link
caitlin82 Re: Uwagi na temat strony sklepu 01.09.09, 14:28 Najważniejsza jest wyszukiwarka. Ja akurat wiedziałam, że Antoinette powinna być, bo widziałam ją w sklepie stacjonarnym (tym drugim właśnie) i szukałam do skutku. Ale gdybym jej nie widziała, to po pierwszej próbie uznałabym, że stanika w sklepie nie ma. Odpowiedz Link
ladysplace.pl Re: Uwagi na temat strony sklepu 01.09.09, 21:43 Ma Pani rację, popracujemy trochę nad udoskonaleniem wyszukiwarki i myśle jeszcze o kilku innych zmianach na stronie. Jeszcze raz dziękuję za uwagi Odpowiedz Link
gramma5 Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 05.09.09, 16:38 Witam, Czy w przypadku kupna online i odbioru osobistego jest możliwość zmierzenia na miejscu i ewentualnego zwrotu jeśli stanik okaże się nie pasować? Odpowiedz Link
ladysplace.pl Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 10.09.09, 13:10 Oczywiście, że tak. Pozdrawiam Asia- Lady's Place Odpowiedz Link
ladysplace.pl UWAGA !!!! ZMIANA GODZIN OTWARCIA W SOBOTĘ. 12.11.09, 16:19 Drogie Panie!!! Zapraszamy was od poniedziałku do piątku od 11 do 19. Natomiast w soboty od 11 do 14. Odpowiedz Link
zakwiej12 Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 23.09.09, 12:03 Odkrylam panstwa sklep na Tarchominie i przywiazalam sie do niego, potem moja rodzina i ich przyjaciele z Krakowa zaczeli korzystac z Waszego sklepu internetowego, a teraz moi znajomi z pracy korzystaja ze sklepu w metrze centrum. Nie spotkalam ani jednej osoby, ktora bylaby nie zadowolona. Milo mi polecac panstwa sklepy, bo nigdy sie nie zawiodlam. W dzisiejszych czasach ciezko znalezc ludzi, ktorzy caly czas trzymaja jakosc obslugi na tym samym wysokim poziomie, tak jak jest w panstwa firmie. I ten profesjonalizm. Wczesniej korzystalam z innych sklepow tej branzy, ale bywalo roznie. Zycze powodzenia i dalszego rozwoju na takim samym wysokim poziomie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ph78 Czy ktoś korzystał z formularza kontaktowego 01.10.09, 17:45 ...na stronie sklepu internetowego? Bo ja próbowałam w niedzielę i jeszcze nie otrzymałam odpowiedzu. Yastanawiam się, czy poczuć się zignorowaną czy po prostu nie funkcjonuje? Odpowiedz Link
ladysplace.pl Re: Czy ktoś korzystał z formularza kontaktowego 02.10.09, 18:47 Dziękujemy za sygnał. Jak najszybciej postaramy się naprwić usterkę. Odpowiadamy na wszystkie E mail-e. Pozdrawiam Asia - Lady's Place Odpowiedz Link
ph78 Re: Czy ktoś korzystał z formularza kontaktowego 06.10.09, 19:45 Dziękuję za odpowiedź! Napisałam na e-mail :) Odpowiedz Link
ph78 Re: Lady's Place-sklep internetowy 15.10.09, 22:58 Jestem właśnie po pierwszych zakupach - zamawiałam przez internet: kontakt mejlowy bardzo sprawny, przez telefon jeszcze milej:) Szybka wysyłka, zero problemów - jestem bardzo zadowolona i polecam! Odpowiedz Link
ladysplace.pl Nowości w Lady's Place, zapraszamy :) 14.11.09, 16:23 Drogie Panie !!! Miło nam poinformować,że nowa marka zagościła na naszych półkach. W ofercie znajdą Panie dwa nowe, wspaniale wykonane modele z kolekcji jesień/zima 2009 marki Ewa Bień : - biustonosz Rea- dla miłośniczek miękkich half cup-ów. - biustonosz Izyda- dla Pań lubujących się w usztywnianych konstrukcjach o ukośnych cięciach. Lady's Place Gorąco zapraszamy ! Odpowiedz Link
ladysplace.pl Nowy model Dalii już w sprzedaży!! 17.11.09, 11:32 Witam!! -Biustonosz Jasmin to coś dla młośniczek semi-soft-ów, w kolorze głębokiego granatu. Duży zakres rozmiarów. Lady's Place. Gorąco zapraszamy!! Odpowiedz Link
ladysplace.pl Model Ava marki Keia Pink już w sprzedaży!!! 24.11.09, 12:15 Witam!! - Biustonosz Ava,to coś dla Pań lubujących się w semi- softach, w kolorze ecru z elemenami pięknego fioletu. Lady's place Gorąco zapraszamy!! Odpowiedz Link
ladysplace.pl Dostawa HoTMilk-ów !!! 30.11.09, 14:39 Witam!!! Na prośbę naszych klientek uzupełniliśmy rozmiarówkę kilku znanych i lubianych modeli :). Lady's Place Gorąco zapraszamy!!! Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Nowy model Dalii już w sprzedaży!! 07.12.09, 14:49 Witam!! -Biustonosz Beti to coś dla młośniczek semi-soft-ów, w kolorze czarnym z jasno złotymi- elementami Duży zakres rozmiarów. Lady's Place. Gorąco zapraszamy!! -- Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl SOBOTA 19 XII LADY'S PLACE OTWARTE DŁUŻEJ!!! 15.12.09, 13:39 Witam!!! Specjalnie dla naszych klientek w najbliższą, przedświąteczną sobotę jesteśmy otwarci do godziny 16 :). Gorąco zapraszamy LADY'S PLACE. Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl GODZINY OTWARCIA W OKRESIE ŚWIĄTECZNYM! 23.12.09, 13:13 Drogie Panie!!! Informujemy,że w dniach: 24-27 Grudnia 2009, oraz 2 stycznia biędzie nieczynny. 28-30 Grudnia 2009 sklep będzie funkcjononował w godzinach 11-19. 31 Grudnia sklep będzie czynny w godzinach 11-16. Zapraszamy, życząc jednocześnie zdrowych, spokojnych świąt. Lady's Place Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Nowa ARABELLA w Lady's Place 04.01.10, 15:11 Drogie Panie!!! Miło mi poinformować,że nowe, ciemno-fioletowe wcielenie słynnej ARABELLI, jest już w sprzedaży. Do kompletu mogą Panie dopasować figi, stringi, a także przepiękny pas do pończoch. GORĄCO ZAPRASZAMY!!! Lady's Place. Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Re: NOWY HOTMilk w Lady's Place!!! 18.02.10, 13:10 Witam!!! Miło mi poinformować,że staniczek Tamed By Her Sensuality z nowej kolekcji Hotmilk jest już dostępny w Lady's Place. Staniczek jak wszystkie Hotmilki ma 6-cio stopniowe zapięcie i odpinaną miseczkę.Kolor Tamed By Her Sensuality to połączenie eleganckiej czerni z pięknym bakłażanowym. Gorąco zapraszamy!!! Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Nowe Maskaradki już w sprzedaży!!! 24.02.10, 13:17 Witam Drogie Panie!!! Serdecznie zapraszam do zapoznania się z wiosennymi modelami MASKARADEK!!! W ofercia znajdziecie: Turkusową Maię, różowego Tiffaniego, oraz całkowicie nowy model Estaponę. UWAGA!!! ESTAPONA I MAIA dostępne od 60-tek !!!! Gorąco zapraszamy Lady's Place Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Cielista Dalia K24 już w sprzedaży!!! 16.03.10, 13:00 Witam!!! Serdecznie zapraszam do zapoznania się z cielistą wersją balkonetki K24, marki Dalia. Olimpia to pół-usztywniany staniczek pięknie kształtujący biust, który świetnie nada się pod wiosenną garderobę. Gorąco zapraszamy!!! Lady's Place. Odpowiedz Link
mefistofelia Re: Lady's Place-nowy sklep na warszawskim Tarcho 17.03.10, 20:59 Witam Czy w przypadku zakupu stacjonarnego możliwa jest wymiana bądź zwrot? Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Re: mefistofelia 18.03.10, 16:27 Witam!!! Generalnie prawnie wyglada to tak,że jeśli biustonosz uprzednio zostanie przymiarzony, zwrotów nie przyjmujemy. Jednak w bardzo wyjatkowych i indywidualnych sytuacjach odstępujemy od tej reguły. Pozdrawiam asia_ladysplace. Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Godziny otwarcia sklepu w okresie świątecznym 30.03.10, 13:26 Witam!!! Na prośbę naszych klientek w Wielką Sobotę, 3-go kwietnia, sklep będzie czynny w godzinach: 11-14. W pozostałe dni świąteczne nieczynne. Pozdrawiamy i życzymy wesołych świąt. Załoga Lady's Place. Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Kwiecista Frances już w Lady's Place!!! 08.04.10, 16:10 Witam Was drogie Panie!!! Zapraszam Was do zapoznania się z najnowszym modelem marki CLEO by Panache. Frances to miękki staniczek na fiszbinach charekteryzujący się wesołym, kwiecistym wzorem z dodatkiem koloru wrzosowego. Gorąco zapraszamy. Lady's Place. Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Re: Valeria K24 już w Lady's Place!!! 12.04.10, 15:34 Witam Was drogie Panie!!! Zapraszam Was do zapoznania się z najnowszym modelem marki DALIA. Valeria K24 to kolejne kolorystyczne wcielenie znanej pół-usztywnianej konstrukcji Dalii. Turkusowa Valeria zdobiona pięknymi haftami pięknie zbiera biust do środka i zapewnia znakomite podtszymanie. Gorąco zapraszamy. Lady's Place. Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Uwaga Konkurs! Nagroda to komplet HOTmilk! 14.04.10, 11:50 TULILULI ogłosiło konkurs na facebooku www.facebook.com/pages/Tuliluli/166393068481 czas: 16 kwietnia czwartek - 26 kwietnia poniedziałek Konkurs będzie polegał na zamieszczeniu jak najlepszego zdjęcia przedstawiającego kobietę karmiącą piersią. Im więcej bliskości między matką a dzieckiem przekazywać będzie zdjęcie, tym lepiej. Proszę nie zamieszczać zdjęć z widocznymi sutkami. Zwycięskie zdjęcie wybiorę 26 IV wieczorem. Temat jest trudny, ale za to jaka nagroda! Komplet bielizny dla mamy karmiącej produkcji HOTmilk! Zwyciężczyni będzie mogła wybrać z aktualnie dostępnego asortymentu HOTmilk e-sklepu www.ladysplace.pl. Wybierze sobie ona komplet HOTmilk: stanik i majtki (lub dowolną bieliznę HOTmilk w granicach 250 zł). Zdjęcia można zamieszczać od 16 kwietnia rano do 26 kwietnia wieczorem. Wynik podam 27 kwietnia. Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl UWAGA!!! PRZEPROWADZKA SKLEPU W CENTRUM!!!!! 19.07.10, 13:40 Od dnia 19go nasz sklep w galerii Metro Centrum został przeniesiony do większego lokalu tuż na przeciwko poprzedniej lokalizacji. Teraz znajdziesz nas nad peronami w kierunku Kabat w lokalu 2001C. Zapraszamy! Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Kwiecista Nadine już w sprzedaży!!! 27.07.10, 15:28 Zachęcamy do zapoznania sie z niezwykle uroczym modelem NADINE:). Staniczek miękki na fiszbine, niezwykle miły w dotyku, fantastycznie podtrzymuje biust! Gorąco zapraszamy Lady's Place Odpowiedz Link
pamplemousse1 Re: Kwiecista Nadine już w sprzedaży!!! 10.09.10, 10:12 byłam, przymierzyłam i kupiłam:) po 3 tygodniach noszenia muszę przyznać, że nigdy nie miałam jeszcze tak dobranego stanika (65 FF mnie zaskoczyło z lekka;), a szczególnie po półtorarocznym karmieniu bliźniąt i ciąży potrzebują solidnego wsparcia. Przemiła młoda ekspedienta szybko się ze mną uwinęła, wytłumaczyła, dobrała, dziękuję! wrócę wkrótce po coś nowego;) Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Re: Kwiecista Nadine już w sprzedaży!!! 20.09.10, 14:26 Dziękuję za miłe słowa :) Zapraszam ponownie:) Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl BABIE LATO W LADY'S PLACE ! 20.09.10, 14:39 Witam Drogie Panie!!! Na prośbę naszych klientek uzupełniłyśmy rozmiarówkę staniczka FELICYTY ROSE MARKI FANTASIE, który okazał się Bestsellerm kolekcji wiosna/lato 2010:). Wzornictwo FELICYTY daje szanse na ożywienie jesienno-zimowej kolorystyki w bieliźnianej szufladzie :). Gorąco zapraszam Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl 9 X 2010 (sobota) Sklep będzie nieczynny!!! 08.10.10, 18:59 9 X 2010 (sobota) Sklep będzie nieczynny!! Zapraszamy do Salonu w Centrum, w godzinach 11-16 Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl 30 X 2010 (Sobota )Sklep będzie nieczynny! 27.10.10, 15:14 Za niedogodności przepraszamy. Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Grudniowe Prezenty! 10.12.10, 13:29 TYLKO W GRUDNIU ROZDAJEMY PREZENTY!!! -Kup biustonosz bądź cały komplecik a dostaniesz od nas w PREZENCIE parę koronkowych, zmysłowych majteczek. -Świąteczna promocja będzie trwała tylko w GRUDNIU! -DROGIE PANIE, ŚPIESZCIE się! Prezenty będziemy rozdawać do wyczerpania zapasów z mikołajkowego worka. -Promocja ważna tylko przy zakupach stacjonarnych. Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl UWAGA PROMOCJA!!! 04.02.11, 16:45 Drogie Panie !!! Zapraszamy na wyprzedaż!!! W ofercie znajdziecie BIUSTONOSZE Z KOLEKCJI MASQUERADE WIOSNA/LATO 2010 JUŻ OD 159zł! Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Nowa Masquerade Rhea już w Lady's Place!!! 23.02.11, 09:05 Przepiękna Masqerade Rhea już dostępna w naszych salonach Gorąco zapraszamy!!! Zostań naszym fanem na Facebook:)Zapraszamy!!! www.facebook.com/home.php#!/pages/Ladys-Place/359557412930 Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Lady's Place w "Klanie" - "Klan w Lady's Place:) 04.08.11, 09:30 Wczoraj kręcono w naszym sklepie na Tarchominie jedną scenkę z Klanu! Emisja odbędzie się 22-go wrzesienia!! ;). Szerszą relację znajdziecie na naszym profilu na FACEBOOK. Zostań naszym fanem na Facebook:)Zapraszamy!!! www.facebook.com/home.php#!/pages/Ladys-Place/359557412930 Odpowiedz Link
yaga7 Re: Lady's Place - sklep internetowy 27.07.12, 18:25 Szybko, sprawnie, bezproblemowo, polecam :) Zwrotu ani wymiany chyba robić nie będę (chociaż nadal myślę), gdybym robiła, na pewno napiszę dalszą opinię. Odpowiedz Link
ladysplace.pl Rabaty z okazji 7 urodzin LADY"S PLACE :) !!!! 03.11.15, 15:32 SZCZĘŚLIWA 7-KA! - ŚWIĘTUJCIE Z NAMI URODZINY LADY'S PLACE PRZEZ CAŁY TYDZIEŃ! Ponieważ życzymy sobie kolejnych 7, 14, 21 lat w gronie naszych stałych klientek, które na przestrzeni lat stały się przyjaciółkami sklepu oraz wśród jeszcze nie-ostanikowanych dziewczyn, które będziemy mogły wprowadzić w tajniki prawidłowego dopasowania, od 2 do 7.11 przygotowałyśmy dla Was EKSTRA RABATY! Dla klientek z kartą stałego klienta: 14% na zakup nieprzecenionego biustonosza Dla nowych klientek: 7% na zakup nieprzecenionego biustonosza. Przez cały tydzień do każdego zakupu dołączamy upominki w podziękowaniu za zaufanie, jakim obdarzacie nas już tak długo! W PIĄTEK I SOBOTĘ (6. i 7.11) zapraszamy także na URODZINOWY POCZĘSTUNEK! Będzie to okazja do zjedzenia ciastka w sympatycznym gronie, powspominania dawnych czasów i powrotu pamięcią do pierwszych dobrze dobranych staników ;) DO ZOBACZENIA W NASZYCH SALONACH PODCZAS WSPÓLNEGO ŚWIĘTOWANIA! Odpowiedz Link