edhelwen xtreme bra w sklepie przy Placu Wolności :P 03.06.10, 18:00 w tym z "chińczykami" na tej ścianie gdzie są takie małe sklepiki. Nie miałam odwagi zmierzyć i poszydzić, ale piszę jakby któraś miała chęć się pośmiać ;) Odpowiedz Link
mania_aniam Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 04.06.10, 00:29 Dzien dobry, czesc:) To ja sie przywitam:) jestem rdzenna rzeszowianka, po uswiadomieniu w okolicach lutego:) Odpowiedz Link
edhelwen La Vantil - przecena na Gorsenię i Gaię 27.07.10, 01:02 staniki przecenione na 49,90zł. "Ciekawsze" rozmiary zwłaszcza z Gorsenii (widziałam model Agnes). Chyba jeszcze przeceniony jest Nipplex, ale rozmiarówka nieciekawa. Odpowiedz Link
aksanti Stalka, E.Lecrerc 03.08.10, 10:44 Mają Kris Line (nie wiem, czy był wcześniej, dawno tam nie byłam). Z tego co pamiętam, to jest model Brillant i Fallon, 65'ki do G, 70'ki do F chyba, nie pamiętam jak w szerszych obwodach. Odpowiedz Link
aksanti propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 14:14 Dziewczyny mam propozycję - zlot LB/LMB w Rzeszowie (zapewniam lokal). Z różnych względów data 18.09. jest z mojej strony optymalna (sobota wydaje się być najlepsza na takie spotkanie). Chętne proszę o mail na: aksanti (małpa) o2.pl Mam nadzieję, że zgłosi się chociaż kilka osób:) Można wziąć ze sobą koleżankę/ mamę siostrę itd. ale proszę o wcześniejsze zgłoszenie mailowe tej osoby. Odpowiedz Link
roza_am Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 15:03 Ale zlot czysto towarzyski, czy może z udziałem jakiegoś sklepu itp.? Odpowiedz Link
kasienka.body Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 16:07 jeśli będzie potrzebny sklep to chętnie pomogę :) Odpowiedz Link
mania_aniam Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 17:14 Kasia, masz jakis znajomy sklep w Rzeszowie:)? Ja chetnie przyjde i na taki w sklepie i na taki w Koście:) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 17:41 sklepu znajomego nie mam, ale mogę przyjechać z moim ;) Nie jest tak daleko :) Odpowiedz Link
zazulla Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 17:53 Tylko żeby warunki lokalowe na to pozwoliły. Odpowiedz Link
mania_aniam Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 18:13 Jak gora nie moze do Mahometa...;) Kasienka, tak mi sie marzy pomacanie moneta, a w Lbl bede dopiero w pazdzierniku, moze Monet przyjedzie do mnie;) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 18:55 :)) Monet fajny jest :) Gdyby była potrzeba to chętnie przyjadę, wraz z Monetem ;) A jak nie to zapraszam w październiku ;) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: @ kasienka, napisałam maila na gazetow. n/t 09.09.10, 18:22 oo, idę sprawdzić, dawno nie zaglądałam :) Odpowiedz Link
aksanti Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 18:40 Towarzyski - jak najbardziej. Mam nadzieję, że z udziałem nowopowstającego sklepu w Rzeszowie (o ile będzie już część towaru) :) Odpowiedz Link
magenta_72 Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 19:52 witam a gdzie odbyłoby się to spotkanie? (Centrum,Baranówka,Nowe Miasto?) wstępnie się piszę, o ile mi nic nie wypadnie . Moneta też chętnie zobaczę na żywo. Odpowiedz Link
edhelwen Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 22:05 to w Rzeszowie powstaje jakiś nowy sklep?! Odpowiedz Link
edhelwen Re: tak ;) 07.09.10, 21:32 o to super :> Ja jeszcze nie wiem, czy się pojawię, zależy czy mi coś nie wypadnie, ale po południu pewnie nie. Niestety nie przychodzą mi do głowy żadne znajome, które mogłabym przyprowadzić :( Odpowiedz Link
zazulla jestem ZA 06.09.10, 17:54 O ile coś mi nie wyskoczy, pomogę w organizacji i sama przyjdę. Odpowiedz Link
asiis Re: propozycja zlotu - szybka organizacja ;) 06.09.10, 18:37 ja oczywiście też, muszę tylko pomyśleć kogo by tu przyprowadzić ze sobą:) Odpowiedz Link
zazulla i po mini zlocie :) (25.09) 25.09.10, 23:37 Bardzo miło spędziłam czas, aksanti dziękuję za gościnę w swoim lokalu. Z niecierpliwością czekam na otwarcie (lokalizacja w rewelacyjnym, dogodnym miejscu). Odpowiedz Link
mania_aniam Re: i po mini zlocie :) (25.09) 26.09.10, 00:04 Fajnie bylo, ja tez dziekuje za mile spedzony czas:) teraz beda - nie zloty - a naloty na Grunwaldzka;) Odpowiedz Link
mikaol Re: i po mini zlocie :) (25.09) 26.09.10, 09:13 Miło było Was poznać dziewczyny. Dziękuję za spotkanie i wszystkie podpowiedzi jak zacząć poruszać się w stanikowym świecie. Aksanti - gratuluje pomysłu i decyzji o otwarciu sklepu. Mamy już sklep w Rzeszowie - HURA!!!!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aksanti Re: i po mini zlocie :) (25.09) 26.09.10, 13:36 Ja również dziękuję wszystkim dziewczynom za przybycie:) było mi bardzo miło Was gościć i poznać :) bardzo mnie cieszy, jeśli atmosfera zlotu Wam odpowiadała, mam nadzieję, że równie miło będzie nam spotykać się w sklepie. Odpowiedz Link
edhelwen Re: i po mini zlocie :) (25.09) 26.09.10, 14:54 aa to Twój sklep? :) a w którym miejscu przy Grunwaldzkiej? Odpowiedz Link
aksanti Re: i po mini zlocie :) (25.09) 26.09.10, 18:48 Tak, wszystkie info podam jak będę znała datę otwarcia:) To jest na odcinku Grunwaldzkiej miedzy CH Ameryka a Europa. Odpowiedz Link
edhelwen Re: i po mini zlocie :) (25.09) 26.09.10, 19:39 o ja nawet nie wiedziałam, że ta ulica to nadal Grunwaldzka xD Odpowiedz Link
magenta_72 Re: i po mini zlocie :) (25.09) 26.09.10, 19:51 Cześć, dziewczyny, było miło Was poznać, fajnie spędziłam te 2 godziny i czekam na sklep... pozdrawiam Odpowiedz Link
asiis Re: i po mini zlocie :) (25.09) 27.09.10, 23:54 Bardzo się cieszę, że przyszłam, bardzo miło spędzony czas:) i oby takich spotkań było więcej! Odpowiedz Link
magda396 Re: i po mini zlocie :) (25.09) 28.09.10, 10:14 Na zlocie było bardzo miło :) czekam na otwarcie sklepu, miejsce jest super! Odpowiedz Link
aksanti zmiana terminu zlotu - 25.09. :) 07.09.10, 08:02 Poza tym nic się nie zmienia. Adres i więcej informacji mailowo:) aksanti [małpa] o2.pl Odpowiedz Link
aksanti Re: zmiana terminu zlotu - 25.09. :) 10.09.10, 11:11 Osoby, które już się zgłosiły mailowo dostały ode mnie odpowiedź z informacjami:) Kolejne zgłaszające się proszę o podanie nick'a i imienia:) Odpowiedz Link
domi_an Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 09.09.10, 20:28 Nowa z Rzeszowa się zgłasza! Świeżo uświadomiona i pełna zapału. Ale z pierwszą porażką na koncie... Przyjaciólka stwierdziła, że woli zostać przy swoim 75C, a mierzyła przecież 65G i był dalej troszkę za szeroki! I bardzo cieszy mnie perspektywa powstania u nas w końcu porządnego sklepui =) Na razie znalazłam cos dla siebie tylko w sklepie przy ul. Kopernika=) Odpowiedz Link
aksanti Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 10.09.10, 11:15 Cieszę się, zapraszam na zlot:) przyjaciółkę też można przyprowadzić, bo początki samodzielnego uświadamiania bywają trudne.. Odpowiedz Link
domi_an Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 14.09.10, 13:48 No łatwe nie są, choć chyba owocne=). Ale na zlot nie dam rady. Wybywam już wtedy z Rzeszowa... Odpowiedz Link
aksanti Na zlocie będą staniki Ewy Michalak :) 19.09.10, 12:16 Modele: Black, Cielisty oraz trochę strapless'ów. Zapraszam jeszcze raz:) Odpowiedz Link
aksanti Będzie też Freya Arabella i Polyanna :) 22.09.10, 18:39 Jeszcze można się zgłaszać, zapraszam:) Odpowiedz Link
aksanti Otwarcie sklepu w środę 13.10 :) 10.10.10, 12:32 Na początek kilka modeli Panache, 2 plunge Effuniak i trochę straplessów ''kropek'', Freya Pollyanna i Arabella. Dodatkowo bluzki koszulowe oraz Tequila z Biu Biu. W miarę możliwości oraz Waszych sugestii będę poszerzać ofertę. Godziny pracy sklepu to: pn-pt: 10-18, sob: 10-14 Również w dniu otwarcia zapraszam od 10tej :) Sklep będzie się mieścił się przy ul. Grunwaldzkiej 42/3: tnij.info/Mapa Zapraszam! Odpowiedz Link
roza_am Re: Otwarcie sklepu w środę 13.10 :) 10.10.10, 13:31 Super! Dodałam już na naszą mapę. Tylko ... jak sklep się nazywa? :) Odpowiedz Link
aksanti Re: Otwarcie sklepu w środę 13.10 :) 10.10.10, 13:56 Dzięki :) sklep nazywa się: BiuStyl. Odpowiedz Link
roza_am Re: Otwarcie sklepu w środę 13.10 :) 10.10.10, 14:35 Dzięki, już uzupełniłam. Nazwa świetna. Odpowiedz Link
edhelwen Re: Otwarcie sklepu w środę 13.10 :) 10.10.10, 17:49 a można wpaść wyłącznie w celu pooglądania? xDD Odpowiedz Link
edhelwen Re: Otwarcie sklepu w środę 13.10 :) 11.10.10, 12:32 Bo być może będę na mieście w środę a w każdym razie jeszcze w tym tygodniu ;) Pytać o Aksanti? Odpowiedz Link
ola.biustyl Re: Otwarcie sklepu w środę 13.10 :) 15.10.10, 10:22 Tak, można zapytać :) Odpowiedz Link
justyna-8 Re: Otwarcie sklepu w środę 13.10 :) 07.12.10, 09:00 Czy w sklepie jest coś z nowości Effuniak? Odpowiedz Link
zazulla dzisiejsza klientka BiuStyl 13.12.10, 23:08 Pozdrawiam forumowo i zachęcam do pisania :) Odpowiedz Link
czarnulka1-5 Re: dzisiejsza klientka BiuStyl 15.12.10, 22:33 Też bym chciała coś napisać :-( Ale jestem spoza Rzeszowa i rzadko bywam, a jak już to do centrum mi nie po drodze. A od kiedy usłyszałam że będzie taki sklep to aż mnie serce boli że nie mogę popatrzeć, poprzymierzać, zakupić... Ale może w nowym roku :-) Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link
zazulla czarnulko :) 15.12.10, 23:20 Ciebie także zachęcam do pisania. Mam nadzieję, że niedługo będziesz miała okazję zajrzeć do BiuStyl (napisałabym zaglądnąć, ale ostatnio jestem ścigana za ten regionalizm). Może po nowym roku udałoby się zorganizować minizlot - wpadłabyś wtedy? Odpowiedz Link
czarnulka1-5 Re: czarnulko :) 16.12.10, 08:20 Ochoty mi nie brakuje :-) ale tak w ciemno trudno mi coś obiecywać. Pracuję 6 dni w tygodniu i ciężko mi się wyrwać z kieratu. Ale jak pojawi się jakiś konkretny termin to będę próbowała kombinować :-) Odpowiedz Link
ola.biustyl Re: czarnulko :) 22.12.10, 20:09 Jako, że mail nie dotarł to napiszę tutaj:) pisałaś w wątkach Effuniak, że garderoba do wymiany, więc chciałam zaprosić do przymierzenia bluzek BiuBiu w BiuStylu :) skoro ciężko z czasem, to możemy się umówić wtedy, kiedy będziesz (w innych godzinach, niż działa sklep). W razie czego pisz na mail: sklep@biustyl.pl pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
czarnulka1-5 Re: czarnulko :) 22.12.10, 21:30 Dziękuję za propozycję, ale chyba nie będzie potrzeby zarywania czasu wolnego :-) Wybieram się w styczniu do lekarza, który na moje szczęście przyjmuje niedaleko sklepu więc zamierzam wykorzystać okazję z dziką radością. Choć raz służba zdrowia przyda się do czegoś pożytecznego :-) Już mi się oczka świecą na myśl o tym jakie cudności na mnie czekają... Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
edhelwen Aksanti - gratuluję artykułu w Nowinach :DD 21.01.11, 01:48 a już się bałam, że znowu będzie potraktowany temat "po łebkach", a tu niespodzianka :D Ale wstyd, że jeszcze nie zajrzałam, ale ja wstydliwa jestem ;)) Odpowiedz Link
ola.biustyl Re: Aksanti - gratuluję artykułu w Nowinach :DD 21.01.11, 08:56 Edhelwen dziękuję:) zaglądaj co predzej;) Odpowiedz Link
edhelwen Keia Pink w La Vantil w Realu - wyprzedaż! :) 18.05.11, 22:25 dzisiaj zajrzałam i niespodzianka ;) W sumie tylko kilka modeli - Melodie w obu wersjach kolorystycznych, Bridgette, Natalie (chyba tylko jedna sztuka). Rozmiary od 30D o ile pamiętam, mocno przebrane, sporo 36D, ale są też np. 30E, 30F. Ceny - ok. 41zł ;D Gdyby była Bridgette 34DD to bym wzięła... Oprócz tego na wyprzedaży trochę innych "biuściastych" staników, np. Gaia Cora :) Odpowiedz Link
doda1983 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 23.05.11, 21:31 Kurde, wyjedzie człowiek na troche, wróci do wątku, a tu 4 strony spisane.... :P Trafilam dzis w końcu do naszego nowego (przynajmniej dla mnie) rzeszowskiego Biustylu. Szukałam kolorowego stanika na lato, a wyszłam z czarna koronką... jak zawsze zresztą ;) Ale do rzeczy: podobno jestem ciezka do ostanikowania, bo LUBIĘ tylko staniki usztywniane. Mierzyłam kilka miękkich, nawet kupilam jeden, no i nic z tego, leży w szufladzie, bo sie w nim po prostu źle czuję. Na szczęście przemila pani braffiterka nie próbowała mnie wcisnąc w miękkie za co dziękuję :) Przymierzylam chyba z 10 sztuk, w przeróznych rozmiarach (od 60F Cleo do 70D Effuniak), pomarudzilam troche ze tu odstaje, tam ciśnie czyli standard :P I wyszłam z kompletem Effuniak Black plunge. Jest śliczny. Obsługa przemiła, kompetentna, cierpliwa. Dziękuję! Na pewno wrócę jak tylko będę mieć okazję. Odpowiedz Link