natalek6 02.03.09, 22:28 Mam nadzieję, że nie było nigdzie tego wątku wydzielonego, jeśli był, to sorki. Jak w temacie: które najlepiej zbierają spod pach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenka107 Czytasz w moich myślach:) 02.03.09, 22:58 Właśnie zbierałam się z tym żeby puścić taki temat:) Nie lubię (czytaj nienawidzę)jak biust wychodzi poza obrys sylwetki. Chętnie poczytam jakie starsze forumowiczki modele polecają:) Dla mnie numerem jeden jest FANTASIE Evie! Takiego zebrania biustu nie dał mi jeszcze żaden stanik. POLECAM! Odpowiedz Link
daslicht Re: Zbierające spod pach 03.03.09, 01:26 Wszystkie modele z fiszbinami szerszymi niż powinny będą wypychały biust poza obrys ciała. Skoro robi się miejsce po bokach, to czemu nie skorzystać (tak jak przy migracji). Odpowiedz Link
queenofspades Re: Zbierające spod pach 03.03.09, 11:05 Ja poszłam podobnym tropem i do zgarniania bułek noszę Panache Harmony - relatywnie zabudowany pod pachą, fiszbiny ma jak na mnie ewidentnie trochę za szerokie (mimo, że oficjalnie celują w sam środek pachy) - i działa! Podobnie jest u mnie z ciemnoróżową Arabellą. Kiedyś już pytałam o bułkozgarniacze na Lobby (chyba w wątku ratunkowym) i dziewczyny poleciły mi Fantasie Cally. Odpowiedz Link
dorak8 Re: Zbierające spod pach 07.03.09, 01:13 ja też do tego celu używam Harmony! Koronka na ramiączkach trzyma wszystko w ryzach. Odpowiedz Link
arwena-g Re: Zbierające spod pach 07.03.09, 14:59 Też zdecydowanie Harmony i Panache Samba. Odpowiedz Link
end.of.world11 Re: Zbierające spod pach 09.03.09, 20:51 Harmony nie dla mnie :( nawet założyć go nie mogłam bo fiszbina chciała wyjść drugą stroną ramienia... i to podobno nie tylko mi. Ile staników jeszcze tak robi? Odpowiedz Link
magdalenka107 Re: Zbierające spod pach 03.03.09, 12:47 A jaki masz rozmiar tego modelu? Bo ja już od dłuższego czasu zastanawiam się nad zakupem i różne opinie czytałam. Masz ją w swoim normalnym rozmiarze czy z jakimiś modyfikacjami:) A podoba mi się jak nie wiem co:) Ostatnio wogóle przekonuję się do Fantasie i Fauve. Co model to strzał w dziesiątkę. Odpowiedz Link
marysia103 Re: Zbierające spod pach 03.03.09, 17:44 Shannon pod względem wielkości miseczek jest porównywalne do Rio, czyli raczej dużomiseczkowiec. Odpowiedz Link
asiulka80 Re: Zbierające spod pach 03.03.09, 23:06 Wg mnie najlepiej zbierają biust spod pach staniki curvy kate. Mam trzy modele: emily, cris cros i princeskę i wszystkie trzy rewelacyjnie zbierają. Nienawidzę jak coś się wylewa po bokach, a w nich nic takiego się nie dzieje:) Odpowiedz Link
cokkaina Re: Zbierające spod pach 04.03.09, 15:15 wg mnie boistonosze curvy cate są naprawdę rewelacyjnymi zbieraczami spod pach. ja zakupiłam Emily i tak fajnie leży że dokupiłam dwa kolejne, tylko w innej rozmiarówce. właśnie czekam też na przybycie modelu princess, jak już przymierzę, to dam znać, czy ładnie zbiera. z innych modeli mogę polecić jeszcze Polyannę. Odpowiedz Link
magdalenka107 Re: Zbierające spod pach 06.03.09, 15:56 To i ja się przyłączę do poprzedniczek:) Ładnie zbiera CK Emily chociaż mnie przy okazji piłuje rączki:) Odpowiedz Link
krasnola Re: Zbierające spod pach 10.03.09, 09:14 Curvy Kate Princess? To je się nie zgodzę, że ładnie zbiera.mi właśnie w tym staniku biust uciekał pod pachy, bo miała za szerokie fiszbiny jak dla mnie. Za to Arabella różowo- pomarańczowa genialnie zgarnia moim zdaniem. Odpowiedz Link
cavova a freya antoinette? 09.03.09, 20:00 szukam czegoś, co by dobrze zbierało i m.in. nad nią się zastanawiam. Odpowiedz Link
vikili Re: a freya antoinette? 10.03.09, 19:46 Witam, parę dni temu kupiłam swój pierwszy dopasowany biustonosz. I jest to właśnie freya antoinette, w rozmiarze 65GG. Jest ścisły. I rzeczywiście śliczny. Biust ładnie się w nim układa i nie ucieka na boki. Jestem z niego bardzo zadowolona, aczkolwiek........... po przyjściu z pracy muszę go zdjąć i wymienić na stary i rozciągnięty. Po jakimś czasie na pewno przyzwyczaję się do niego. Teraz, jak już wiem, jaki jest mój rozmiar, poszukuję innych ciekawych modeli. Odpowiedz Link
abw-online Re: Zbierające spod pach 10.03.09, 10:39 A ja mam pytanie. Czy znacie jakieś modele biustonoszy, które sa jednocześnie tak jak w tytule wątku i nie sięgają wysoko pod pachy. Ostatnio nabawiłam się jakiegoś stanu zapalnego węzłów chłonnych pod lewą pachą i ucisk wysoko podciągniętego ramiączkami biustonosza sprawia mi ból. Piersi mam raczej wysoko osadzone więc zawsze muszę maksymalnie skrócić ramiączka, a to pociąga za sobą "obcinanie" rąk. Nie bardzo mam w czym chodzić teraz, bo mało mam staników w nowym rozmiarze (uświadomiona w listopadzie ;)), więc wygrzebałam jakiś lekko przymały half-cup i odczucia nie są tak nieprzyjemne, ale on z kolei nie trzyma moich wychodowanych przez kilkadziesiąt lat ;) bułek w ryzach. Odpowiedz Link