Dodaj do ulubionych

prosba o pomoc

08.03.09, 19:28
Czesc,
chcę kupic biustonosz Evie Fantasie ale nie mogę się zdecydować, ktory kolor
najfajniejszy:). Moze któraś z Was je ma lub wdziała je na zywo i mogłaby
podpowiedziec, ktory najladniejszy? Bo często w rzeczywistosci kolory trochę
inaczej wyglądają.
www.intimo4you.com/_,k62/Zapowiedzi___Biustonosz_Evie_White_Fantasie,t1100.html
biel.com.pl/offer/biustonosze/fantasie_evie_2101
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: prosba o pomoc 08.03.09, 20:49
      Naprawdę chcesz kupić taki stanik, jaki MNIE się spodoba? A nie taki, jaki sama
      lubisz??? W takim razie MNIE najbardziej podoba się biały, bo akurat wyrosłam w
      wszystkich białych staników, a tu wiosna idzie... ale zawartości Twojej szuflady
      nie znam, może masz 10 białych i żadnego w innym kolorze? :-)
      • igna-sia Re: prosba o pomoc 08.03.09, 20:57
        tylko nie ten biały!
        • kk345 Re: prosba o pomoc 08.03.09, 21:00
          Dlaczego, według mojego spaczonego gustu jest OK?
          • igna-sia Re: prosba o pomoc 10.03.09, 10:27
            wg mojego jest najgorszy z zaprezentowanych :)
    • inez69 Re: prosba o pomoc 08.03.09, 20:53
      Kup ten kolor, w którym masz najwięcje bluzek a co za tym idzie,
      najbardziej Ci sie przyda.
      • szolem-a Re: prosba o pomoc 09.03.09, 00:47
        Biały jest wstrętny, nudny, aseksualny i zaraz się ubrudzi, nie kupuj białego;>
        A tak na serio naprawdę zastanów się nad tym co TY lubisz. Ja jestem wielką
        fanką czarnej i czerwonej bielizny, a Ty? Nie pytaj który kolor wolimy bo to nie
        my będziemy go nosić tylko Ty (chyba że w podzięce za dobrze dobrany kolor
        kupisz jeden i mi, wtedy zastrzegam że nie chcę białego ani Broń Cię Panie Boże
        beżowego :D)
        • marciasek no widzisz, a ja właśnie uwielbiam beżowe 09.03.09, 01:45
          ...bo cieliste staniki są praktyczne i nie odznaczają się ani pod ciemnymi, ani
          pod jasnymi ubraniami. No i mi się podobają. A co, taki gust mam. Naprawdę
          powinnaś sobie kolor wybrać sama...
          • mam_to_w_nosie Re: no widzisz, a ja właśnie uwielbiam beżowe 09.03.09, 08:01
            To mamy taki sam gust, ja również jestem wielką fanką beżowych staników,
            właśnie za to, że do wszystkiego pasują i się nie odznaczają spod dowolnego
            koloru bluzek. I odkąd zaczęłam nosić dobrze dopasowane staniki, z tym
            właśnie kolorem mam problem, same tylko wzorki, kropeczki, kokardeczki,
            a ja szukam "beżowego namiotu" <rotfl>

Do buglady - wybierz taki jaki TOBIE się najbardziej podoba, albo jaki
            jest Ci najbardziej potrzebny :)
            • quleczka Re: no widzisz, a ja właśnie uwielbiam beżowe 10.03.09, 11:53
              no jak dla mnie tez bez lepszy niz bialy ...ale co gust to gust :)

bialego nie lubie i nie mam ani jednego bo jego to nawet pod biala bluzka widac ;)

wniosek jeden - samej wybierac co sie chce kupic :)

ja rozumiem pytanie o to czy kolory nie sa przeklamane ale to pytanie nalezaloby
              inaczej sformulowac...niz "ktory jest najladniejszy" bo to tylko i wylacznie
              kwestia gustu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka