gdynianka4-live Już jest !!!!Freya 20.03.09, 22:31 Zapraszam do sklepu. Właśnie otrzymałam paczkę z Freyii. Jutro czynne 10-15. Zapraszam Odpowiedz Link
blondie-b1 Byłam i się zachwyciłam ;) 20.03.09, 22:57 Rzeczywiście wystrój piękny :) Trochę mało towaru, ale rozumiem, że to początek :) Wybieram się w przyszłym tyg. po odbiór bluzeczek to zobaczę też nowe dostawy :) Pani ekspedientka mówiła, że będzie też Ultimo :) Ale nie wiem kiedy Odpowiedz Link
golew Re: Byłam i się zachwyciłam ;) 24.03.09, 22:28 Ja także :) Trafiłam w piątek (byłam wtedy w 3city) i na szczęście było już otwarte :) Skopiuję częściowo swój wpis z LBM: Wprawdzie to dopiero początek i widać, że pani prowadząca skupiała się na większych biustach - np. większość 70 zaczynała się od E, ale bardzo pomocna i niesamowicie sympatyczna. Mówiła, że sporo osób pytało o mniejsze 65 i 70 (miseczkowo), więc pewnie się pojawią w następnych zamówieniach. Przymierzalnie cudo :) duże, z porządnym lustrem obejmującym całość sylwetki, drzwi przesuwane na szynie, sporo wieszaczków. Gdy byłam w piątek były tylko Panache, ale wiem, że późnym wieczorem dotarły Freye (o czym Pani informuje w mailu). Dodatkowym atutem jest obecność bluzek i sukienek BiuBiu :) dzięki temu nie wyszłam ze sklepu z pustymi rękami, a mierzyłam chyba z godzinę niemal wszystkie staniki, które wtedy były. Jak już się w wakacje przeprowadzę do Gdyni, to na pewno będę często odwiedzać i polecać innym :) Odpowiedz Link
paulinago Re: Byłam i się zachwyciłam ;) 30.03.09, 14:03 O tak!! Brawa za inwencję w wystroju i zaangażowanie w obsługę! Miło, profesjonalnie, sympatycznie - chętnie tam zamieszkam ;P W końcu nie dopadają mnie klaustrofobiczne ataki towarzyszące brawurowym, ale jednak karkołomnym próbom zmiany odzieży w przymierzalni o powierzchni gazety. Tylko dlaczego aż w Gdyni... Może jakaś gdańska filia :D Odpowiedz Link
ladyhellsing Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 24.03.09, 01:37 byłam ale niestety nic dla siebie nie znalazłam. czekam więc na dostawy :) pani naprawdę bardzo miła, stara się, nie robi łaski że żyje tak jak panie w galerii rajstop ;) Odpowiedz Link
paula1651 Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 24.03.09, 21:29 Według mnie panie w Galerii Rajstop nie robią ,,łaski,że żyja".Zawsze są miłe i bardzo pomocne więc dziwi mnie to stwierdzenie. Odpowiedz Link
golew Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 24.03.09, 22:16 > Według mnie panie w Galerii Rajstop nie robią ,,łaski,że > żyja".Zawsze są miłe i bardzo pomocne więc dziwi mnie to > stwierdzenie. Chyba zależy które. Ja trafiłam na jakąś młodą dziewczynę z ciemnymi włosami i nie byłam zadowolona. Własnie jakby robiła łaskę, że żyje. Nie było widać zupełnie chęci pomocy, w przeciwieństwie do Lingerii którą zaraz opiszę :) Odpowiedz Link
ladyhellsing Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 25.03.09, 02:32 no może ja akurat miałam pecha z tymi babkami w galerii rajstop, były dwie,dość młode, zagadane między sobą i nie wyrażały chęci pomocy, a na moje pytania odpowiadały po prostu z łaski ;) Odpowiedz Link
hejtojaa Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 25.03.09, 09:12 Też trafiłam na tą panienkę z ciemnymi włosami. Na moje pytanie o 60,D/DD powiedziała, że mają obecnie tylko jeden model i nie wiedzą, czy będą dalej sprowadzać, bo im nie schodzą ( tydzień temu jeszcze były... ) Odpowiedz Link
golew Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 26.03.09, 11:22 Tak nieśmiało tylko zauważę, że to wątek o Lingerii, nie zaśmiecajmy go "sąsiadkami" ;) Lingeria mocno je bije na głowę. Odpowiedz Link
smitte Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 28.03.09, 18:14 Na duży plus: -wystrój, przymierzalnie (duże, wygodne, czyste, ze szlafroczkiem i guzikiem jakimś, wolałam nie naciskać;)), super miła i fachowa obsługa, akurat te modele, które chciałam przymierzyć, ogólnie atmosfera. Na minus, jak dla mnie przynajmniej, ceny, no ale w sumie nie odbiegają od innych sklepów, więc to bardziej taki ogólny minus. Jak sobie jeszcze uzbieram trochę kasy to wrócę na pewno. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
gdynianka4-live Guziczek w przymierzalni.... 29.03.09, 21:23 ...to dzwonek - prośba o pedejście. Proszę nie bac się z niego korzystac. Jest po to, aby ułatwic komunikację w sytuacji kiedy długo nie podchodzę do przymierzalni a potrzebna jest moja pomoc :) Pozdrawiam,Beata Odpowiedz Link
gdynianka4-live Ceny... 29.03.09, 21:25 ...na Panache i Freya ceny są katalogowe. Za kilka dni będzie tańsza Curvey Kate i chyba COMEXIM - wszystko ok. 100 i obwody od 60 cmm. Odpowiedz Link
jud.yta Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 29.03.09, 22:04 Piękna Maia na wystawie :) Chociaż mogłam zobaczyć jak wygląda na żywo, inaczej niż na zdjęciach katalogowych i inaczej niż te na zdjęciach w Galerii. Nie mogłam się powstrzymać i byłam dzisiaj obejrzeć sklepik przez szybę (niedziela). Bardzo ładny, stylowy szyld z nazwą sklepu :) Odpowiedz Link
boziaj gdzie parkować ? :) 30.03.09, 14:52 j.w. centrum Gdyni odwiedzam z rzadka, ale zawsze koszmarnie trudno o miejsce do parkowania czy może gdzies jest jakis parking w poblizu (moze byc platny)? Odpowiedz Link
st-efa Re: gdzie parkować ? :) 30.03.09, 15:02 Ja parkuję pod Batorym, ale trzeba się trochę przespacerować. Bliżej jest jak jadę ulicą WŁadysława IV - zjeżdżam w prawo w Obrońców Wybrzeża i zaraz po lewej stronie jest parking i z reguły zawsze tam jest miejsce. Odpowiedz Link
jud.yta Re: gdzie parkować ? :) 30.03.09, 15:04 Albo przed sklepem, jak będziesz miała szczęście :) Odpowiedz Link
ewa5000 Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 01.04.09, 18:14 Od dziś jestem szczęśliwą posiadaczką panache english rose. Zakupy zrobiłam właśnie w sklepie Lingeria. Jeżeli lubicie Panie swobodę, dużą wygodną przymierzalnię, miłą (urodziwą) i bardzo cierpliwą obsługę, jeżeli lubicie przymierzyc wszystkie modele jakie są w sklepie-to to jest właśnie miejsce dla WAS. POLECAM i pozdrawiam Odpowiedz Link
gdynianka4-live Curvy Kate... 02.04.09, 11:59 ...jest już w sklepie - Portia black/emerald i Portia coral/aqua (obie od obwodu 60cm).Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie komentarze ;) Odpowiedz Link
gdynianka4-live Masquarade i stoje kapielowe dostawa... 03.04.09, 22:02 ...w sprzedaży pojawiły się Masquarade Isis czarna i biała, Pandora turkusowa, Orion oraz stroje kąpielowe Panache Brighton i St.Ives plunge i tankini.Pozdrawiam Odpowiedz Link
gdynianka9 Re: Masquarade i stoje kapielowe dostawa... 05.04.09, 10:09 Byłam wczoraj w Salonie LINGERIA, jestem zaskoczona tym, że tak ze smakiem i gustownie zaprojektowano dla nas sklep. Przymierzalnie bardzo wygodne, dużo haczyków na powieszenie ciuchów, nawet są szlafroczki w których można bez skrępowania wyjść z przymierzalni na sklep.Bardzo miła i fachowa obsługa. Co najważniejsze, stwierdziłam obiektywnie, że jest naprawdę duży wybór towaru. Gratuluję pomysłu i szczerze polecam. Odpowiedz Link
gusia210 Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 05.04.09, 20:02 byłam w piątek.Świetny sklep.Świetna,kompetentna obsługa.Bardzo polecam. Odpowiedz Link
gdynianka4-live Comexim - pierwsza próba :) 07.04.09, 23:41 Model Ivonne - pojawił się w ofecie sklepu...cena 110 zł Odpowiedz Link
kinada Re: Comexim - pierwsza próba :) 07.04.09, 23:46 Przyłączam się do pozytywnych opinii ;) Dzisiaj zajrzałam, niestety nie zdążyłam 'namierzyć się' ;) Jutro zamierzam wrócić z zapasem czasu! Pozdrawiam! _______________ RATUNKU, co robić...?!? ;) Odpowiedz Link
alexandra.87 stroje kąpielowe 08.04.09, 20:09 Witam, mam pytanie, czy w ofercie sklepu są już dostępne stroje kąpielowe? Jeżeli tak to w jakich rozmiarach i przedziale cenowym? (mniej więcej oczywiście :)) Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: stroje kąpielowe 08.04.09, 22:11 Tak, w sprzedaży są już stroje kąpielowe. W ofercie obecnie Freya: Soda black, Vodkatini (tankini,balcony bra)oraz Panache Brighton, St.Ives granatowy(tankini, plunge).To na pewno nie koniec - za chwilę będą nowe modele. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ladyhellsing Re: stroje kąpielowe 09.04.09, 13:18 mam pytanie, czy będą jeszcze jakieś modele z całymi usztywnionymi miseczkami? Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: stroje kąpielowe 11.04.09, 12:19 A o jakimi modelami byłaby Pani zainteresowana? Odpowiedz Link
strawberry-fields komplety? 18.04.09, 20:55 czy w sprzedaży są także figi/szorty do kompletu? (zwłaszcza interesuje mnie Curvy Kate) Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: komplety? 18.04.09, 21:09 Tak, do każdego modelu biustonosza są stringi, figi lub szorty. Pozdrawiam,Lingeria Odpowiedz Link
daslicht Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 10.04.09, 21:47 Byłyśmy wczoraj z mamą w Lingerii z zamiarem dobrenia czegoś po schudnięciu dla niej i wypróbowania nowych Frejek dla mnie. Sklep naprawdę ładnie urządzony, ale asortyment słabieeeńki. Znalazło się parę Frejek 70J - Pollyanna i Arabella, niestety były za małe w misce. Miałam okazję zobaczyć na żywo jak leży Confetti (potworne kacze dzioby) i Harmony (fiszbiny można było zgiąć i zaczepić o siebie z tyłu) w rozmiarze 70JJ - to oczywiście zarzut do Panache, nie do sklepu. W rozmiarze 65J i 60K nie było niczego. Miałam okazję przymierzyć nieco babcinego brązowo-beżowego Comexima w rozmiarze 75H (chyba), był dobry w misce, ale o wiele za luźny. Węższych obwodów już nie było. Wszystkie modele dostępne w H+ były BIAŁE. Arabelka, która jest dostępna w wielu kolorach, tu była aż w jednym - dla odmiany czarnym, ale nie w obwodzie 65. Żadnych nowości. Mogłam sobie ewentualnie wypróbować Pollyannę 70H w kolorze białym, tylko że nie mam jasnych ciuchów, więc nie potrzebuję białego stanika, obwodu 70 też nie. Mogę sobie coś zamówić na za miesiąc. Pfff, to juz wolę kupić na Allegro połowę taniej. Stroje kąpielowe tylko do G. Nic nie kupiłyśmy. Mama była zła, choć nie tyle na sklep, co na producentów. Że w sumie to sytuacja nic sie nie zmieniła, bo nadal nic nie ma - racja. I że uszyje sobie stanik u gorseciarki, może i brzydki, ale przynajmniej nie odcinający rąk i bez fiszbin na plecach. Podsumowanie: bardzo ładny sklep, zaopatrzenie przywodzące na myśl raczej likwidację niż nowo otwarty sklep. Do tego dyskryminacja końcówek tabeli, bo SE ZAMÓWIĆ NA ZA MIESIĄC to już dobrze znam. Pewnie, kto TAKIE rozmiary nosi? Jak już są te trzy J-plusy na krzyż, to niech to choć będą te lepiej leżące modele, a nie Harmony. I inne kolory niż biel z beżem. Namioty w brudnym beżu już się większości znudziły. Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 11.04.09, 12:17 daslicht napisała: > W rozmiarze 65J i 60K nie było niczego. > Obecnie w sprzedaży rozmiarach 65J i 60K jest: - PANACHE Harmony nude balcony i Harmony black full cup - PANACHE Eliza black - PANACHE Confetti ivory balcony - PANACHE Tango II black balcony - PANACHE Ariza ivory/peach - CURVY KATE Portia coral/aqua - CURVY KATE Portia black/emerald - FREYA Pollanna white 65J - FREYA Eleonor white 65J (za chwilę będzie pistacjowa) - FREYA Arabella 65J (obecnie czekam na uzupełnienie rozmiarówki) > Miałam okazję przymierzyć nieco babcinego brązowo-beżowego Comexima > w rozmiarze 75H (chyba), był dobry w misce, ale o wiele za luźny. > Węższych obwodów już nie było. > Model Ivonne firmy Comexim obecnie dostępny jest w rozmiarach 60-75 D-J. Niestety według rozmiarówki firmy Comexim rozmiar 65J nie odpowiada rozmiarówce brytyjskiej. > Wszystkie modele dostępne w H+ były BIAŁE. Modele H+ dostępne są w różnych kolorach (jw). >Arabelka, która jest > dostępna w wielu kolorach, tu była aż w jednym - dla odmiany > czarnym, ale nie w obwodzie 65. Arabella w najnowszej kolekcji występuje w kolorze czarnym. Pozostałe kolory są ze starszych kolekcji. Nie ma innych kolorów obecnie dostępnych na magazynie w pełnej rozmiarówce. >Żadnych nowości. Mogłam sobie > ewentualnie wypróbować Pollyannę 70H w kolorze białym Nowości z Freyii pojawią się w najbliższym czasie, m.in. Greta różowa, Katie, Eleonor pistacjowa. Oprócz tego pojawi się Retro czarne oraz Millie beżowa. > Stroje kąpielowe tylko do G. > W sprzedaży obecnie modele Freya Soda black - do HH oraz Vodkatini do HH. Za chwilę pojawi się Panache Sorento blue G-K. > Podsumowanie: bardzo ładny sklep, zaopatrzenie przywodzące na myśl > raczej likwidację niż nowo otwarty sklep. Istniejemy od 3 tygodni i cały czas pojawiają się nowe modele w ofercie sklepu. Wyróżniamy się tym, że towar jest pochowany w szufladach, dzięki temu w sklepie jest przejrzyście i elegancko. Obwieszone towarem haki nie oznaczją pełnej rozmiarówki z danego modelu...Proszę o cierpliwośc i wyrozumiałosc. Za chwile pojawi się wiele nowości. Pozdrawiam, Lingeria Odpowiedz Link
eyes69 Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 18.04.09, 21:28 daslicht napisała: > Wszystkie modele dostępne w H+ były BIAŁE. Arabelka, która jest > dostępna w wielu kolorach, tu była aż w jednym - dla odmiany > czarnym, ale nie w obwodzie 65. Żadnych nowości. Mogłam sobie > ewentualnie wypróbować Pollyannę 70H w kolorze białym To prawda. Wybor kolorystyczny kiepski. Moze sie to zmieni, sklep sie dopiero rozkreca. >Mogę sobie coś zamówić na za miesiąc. Pfff, to juz wolę > kupić na Allegro połowę taniej. Ceny w sklepie nie zachecaja. Na allegro czy na ebay, mozna kupic niektore staniki dokladnie o polowe taniej. W samym sklepie jest przyjemnie, ale wystawionstawiona ilosc stanikow nie zacheca do ich ogladania. Jest maly wybor. Nic za specjalnie nie przyciaga uwagi, bo nic sie nie wyroznia. Odpowiedz Link
askakraw Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 19.04.09, 13:59 "Ceny w sklepie nie zachecaja. Na allegro czy na ebay, mozna kupic niektore staniki dokladnie o polowe taniej." Czyli jakie te ceny? Bardziej 150 czy bardziej 250 zł? Odpowiedz Link
amoureuse Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 19.04.09, 16:24 Bez przesady. Ceny są takie, jak w normalnych sklepach, także tych internetowych polskich. Wiadomo, że na allegro czy ebayu zdarzają się niesamowite okazje, wyprzedaże końcówek itp, ale chyba po to lobbujemy i molestujemy ekspedientki, żeby móc kupić coś na miejscu, a nie traktować sklep jak realną przymierzalnię, a kupować w necie. Wolę dopłacić 40zł i mieć stanik już, na miejscu, od ręki, z możliwością przymierzenia kilku modeli i wyboru tego najlepszego. Sklep internetowy na ebay nie płaci za wynajem lokalu, światło, wodę... I wracając do cen: ok 160 za Arizę, 180 za Maskaradki (nowa kolekcja), Arabelka też ok 160 (nie pamiętam dokłądnie)... Ceny nie są najniższe, ale tyle kosztują nowe staniki. Pretensję można mieć raczej do producentów. Odpowiedz Link
jud.yta Bardzo ładny sklep :) 18.04.09, 21:47 Sklep przepiękny, Pani też :) Wybór może faktycznie na razie nieduży, ale nie przesadzajmy, sklep jest dopiero co otwarty. Są bluzeczki i sukienki Biu-biu :) Ja tam kibicuję sklepowi :) Odpowiedz Link
kinada Re: Bardzo ładny sklep :) 20.04.09, 23:35 Ceny są takie, jak w innych sklepach! Ja osobiście mogłam wybierać między wieloma modelami (75ff/70g). Nie porównujmy ofert 'allegrowych' do cen sklepowych, bo chyba każda osoba zdaje sobie sprawę z pewnych różnic! Kobity, zastanówcie się o czym piszecie! Przecież właścicielka sklepu nie będzie dopłacała do interesu!!! ps. nie wspomniałam o dużym zaangażowaniu/pomocy w doborze odpowiedniego modelu, jakiego doświadczyłam w owym sklepie! -------------- RATUNKU, co robić...?!? ;) Odpowiedz Link
amoureuse Czy w ofercie będzie Cleo? 21.04.09, 21:19 Jak w temacie :) Z góry dziękuję za dopowiedź Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Czy w ofercie będzie Cleo? 22.04.09, 11:43 Tak, pojawi się model Brooke turkusowy i Robyn różowy - a później zobaczymy czy inne rownież :) Pozdrawiam.Lingeria Odpowiedz Link
agastrusia Re: Czy w ofercie jest już Cleo? 16.05.09, 13:09 konkretnie chodzi mi o modele: Bobbie, Harry, Brooke i George Odpowiedz Link
askakraw Małobiuściaste 22.04.09, 17:06 To, że sklep jest na dużym lobby jest znamienne? Czy małobiuściaste także znajdą tam coś dla siebie? Myślę o rozmiarach 60D i DD. Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Małobiuściaste 22.04.09, 22:32 Tak, są w sprzedaży rozmiary 60 D i DD - Panache, Freya, Curvy Kate i Comexim.W ofercie sklepu rozmiary 60-110 D-K.Pozdrawiam,Lingeria Odpowiedz Link
normalna_ja Re: Małobiuściaste 24.04.09, 12:35 już się nie mogę doczekać, kiedy będę miała okazję znaleźć się w tym miejscu :) proszę mi tylko powiedzieć, czy na 60GG coś się znajdzie? i czy mam szansę na strój kąpielowy? :) i czy na mamę 75K (brytyjskie) coś jest? z góry dziękuję za odpowiedzi :) Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Małobiuściaste 24.04.09, 17:14 Oczywiście rozmiar 60 GG i 75 K jest dostępny w sklepie w różnych modelach. Niestety rozmiarówka w strojach kąpielowych jest w sprzedaży od 65 cm, zachęcam do mierzenia - mam obecnie stoje już w ofercie.Pozdrawiam,Lingeria Odpowiedz Link
gdynianka4-live ELOMI - pierwsze modele 24.04.09, 17:16 ...pojawił się model Jasmine w kolorze bezowym i Cleo w kolorze czarnym - rozmiary od 75-110 DD-H Odpowiedz Link
gdynianka4-live Dostawa... 24.04.09, 17:17 ...Freya Retro black 60-85 D-G oraz Panache Verona soft pink 60-80 D- G Odpowiedz Link
normalna_ja Re: Dostawa... 24.04.09, 18:17 och, super :) dziękuję za odpowiedź i do zobaczenia wkrótce :) Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Z innej beczki 26.04.09, 14:25 Tak, w sklepie można płacic kartą.Pozdrawiam,Lingeria Odpowiedz Link
jolkadu Re: Dostawa... 27.04.09, 11:16 Moje wymiary w biuście 113 pod biustem 93, poszujukę czegoś pod suknię ślubna. Myślałam o jakiejś bieliźnie korygującej ( wyszczuplającej), biustonoszu, body. Czy jest szansa, że coś wybiorę w sklepie???? Jeżeli tak to czy 02.05.2009 sklep będzie czynny??? W weekend obeszłam chyba wszystkie sklepy w Gdańsku i Wrzeszczu, makabra nic nie ma. Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Dostawa... 29.04.09, 13:05 Zapraszam.Postaramy się coś zaradzic.Elomi ma ofertę dla Pań z obwodem 80+ Odpowiedz Link
blondie-b1 Jakie modele straplessów są dostępne? 27.04.09, 21:42 Dałam namiary na sklep nieuświadomionej koleżance, która szuka straplessa do sukni ślubnej. Co ma szansę przymierzyć u Pani w sklepie? Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Jakie modele straplessów są dostępne? 29.04.09, 12:48 Obecnie w sprzedaży Hestia Ivory, Porcelain white i 5210 Strapless Ivory.Pozdrawiam,Lingeria Odpowiedz Link
osleidis ceny 03.05.09, 16:48 Witam, jestem z Gdyni, i mam pytanie jakie są granice cenowe w tym sklepie? Jestem jeszcze na utrzymaniu rodziców ;) , lat mam 15, ale chciałabym kupić dla siebie dobry stanik - z tego co czytałam i uzgadniałam z tabelami, to wychodzi jakieś 60C, 60D. Czy znalazłoby się coś w takim rozmiarze w rozsądnej cenie (czyt. ok 50 zł)? Do sklepu jeszcze nie zajrzałam, ale bardzo bym chciała, ale nie wiem, czy jest sens. Pozdrawiam. : ) Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: ceny 06.05.09, 22:58 Niestety ceny w sklepie zaczynają się od 110 zł w górę i w tej cenie i rozmiarze 60D byłby model Ivonne firmy Comexim. Odpowiedz Link
alexandra.87 Vodka Chaser 28.04.09, 15:52 Czy jest możliwość sprowadzenia tego modelu w rozmiarze 34G? Odpowiedz Link
maggiore76 !!!!!!!!!! POLECAM!!!!!!!!!! 04.05.09, 16:55 W końcu po 1,5 roku pobytu na forum i wyłącznych zakupach internetowych udało mi się poprzymierzać to i owo stacjonanie. Stwierdziłam , że muszę coś mieć w moim jedynym i słusznym rozmiarze czyli 60ff (wszystko mam 65f) i tylko o takie biustonosze poprosiłam Przemiłą i miom zdaniem profesjonalną Panią w pięknym sklepie Lingeria w Gdyni. Pani przynisła mi wszystko o czym mogłam pomyśleć a nawet nie zdążyłam wypowiedzieć do przestronnej kabiny przymierzalni. W efekcie końcowym przymierzyłam ok 32 staników 60ff/60g w zasadzie wszystko to co w moim rozmiarze na Listkach bez nowych Freyek (które niebawem nadejdą) ale z Veroną, Arizą, CK i jednym modelem Comeximu. Do tego Pani zrobiła braffiting mojej Mamie i Siostrze (czego nie udało mi się zrobić przez te 1,5 roku ;). W sklepie są również ubrania Biu Biu. Z przyjemnością mierzyłam dwie sukienki jedną z szarfą jedną bez 36 B/BB;) oraz maczka(którego kupiłam) i kocio-kocio. Asortyment będzie się rozszerzał a sklep jest faktycznie miejscem z klimatem i zrobiony z dbałością o szczegóły.Bardzo polecam!!! Odpowiedz Link
gdynianka4-live Freya DOSTAWA ... 06.05.09, 23:06 ...w sprzedaży pojawiło kilka nowych modeli firmy Freya - Greta, Katie, Eleonora pistacjowa oraz Millie beżowa. Dodatkowo: Elomi model Smoothing Modouled Bra Nude oraz Masquarade Antoinette black/red, Coquette black/teal oraz Nemesis choc/gold.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mai_clamor Czy stroje plażowe 30FF? :) 07.05.09, 13:45 W sobotę chciałabym wybrać się do odległej Gdyni, jednak najpierw zapytam, czy dostanę stroje plażowe 30F-30FF? :) Jest w czym przebierać czy raczej poczekać jeszcze parę tygodni?:) Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Czy stroje plażowe 30FF? :) 08.05.09, 20:54 Tak, są stroje w tych rozmiarach. Czekam jeszcze na dwa modele z Freyii i Sorrento Blue z Panache. Odpowiedz Link
helga_r Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 08.05.09, 21:36 Przemiła, fachowa obsługa :) Odpowiedz Link
dorotaifilip Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 14.05.09, 18:39 I ja tam byłam dziś, korzystając z urlopu. Kupowałam strój kąpielowy i dobrze, że zrobiłam to w sklepie stacjonarnym, bo nosząc 32H kupiłam czarne sorrento Panache 34H. Ale się zdziwiłam rozmiarem! Tu dziękuję klientce, która zamówiła strój i go nie wzięła. Kostium czekał jakby specjalnie na mnie. Ceny są dla mnie normalne. Właścicielka sklepu sama proponowała mi różne modele biustonoszy do poprzymierzania. Było mi szalenie miło poprzymierzać dość dużo sztuk i to takich, o których tylko do tej pory czytałam (jak Pollyanna Freji) czy takich, na które nigdy nie zwróciłabym uwagi (jak chyba confetti Panache). W sklepie faktycznie niby mało modeli, ale większośc (może wszystkie) to takie, które tu na forum babeczki polecają. Są i kusidełka jak maskaradki, jak i codzienne biustonosze jak harmony, tango plunge, czy rio (i to czarne, jakiego szukałam). Ja jestem zadowolona i wrócę po czarne rio, jak będę maiała jakieś nadwyżki pienieżne. pozdrawiam - dorota Odpowiedz Link
alexandra.87 Polecam :) 14.05.09, 22:18 Byłam w sklepie niedawno. Przmiła i fachowa obsługa :) Pani przynosząc mi kolejne staniki patrzyła i mówiła co w danym modelu jest nie tak. W końcu po przymierzeniu całego sklepu kupiłam to co chciałam i co najlepiej leżało :) Dziękuję za cierpliwość, bo pierwszy raz zdarzyło mi się spędzić godzinę czasu w przymierzalni :) Sklep polecam komu się tylko da i sama niebawem tam wróce :) Odpowiedz Link
st-efa Re: Polecam :) 15.05.09, 14:26 Podpisuję się rękoma i nogami pod wypowiedzią alexandra.87. Byłam w sklepie z koleżanką. Obsługa jest naprawdę przemiła i ciepliwa. Pani donosiła staniczki dla mojej koleżanki w takim tempie i ilości, że kumpela ledwie nadążała z przymierzaniem. Ja byłam nastawiona na tankini i przymierzyłam panache st ives ale nie kupiłam, bo wolałabym jednak coś na ramiaczkach. Gdyby tak było czerwone lub czarne sorento byłabym w siódmym niebie. W każdym razie wyszłyśmy bardzo zadowlone z bluzeczkami i koleżanka dodatkowo ze staniczkiem i ślicznymi thongami. Na pewno jeszcze do sklepu wrócimy nie raz. Polecam. Odpowiedz Link
ansil Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 15.05.09, 14:14 gdynianka, a powiedz mi jak u Ciebie z oferta stanikow ewentualnie slubnych? elomi occasions, porcelanki, hestia, czy nawet nieszczesne panache special occasion? bo wlasnie chyba kieruje sie do Ciebie cale trojmiejskie forum slubne ;) Ja na bank Cie odwiedze w sierpniu- ciekawa jestem bardzostanikowego sklepu z prawdziwego zdarzenia w 3-city Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 16.05.09, 12:43 Z modeli do sukien ślubnych dostępne w sprzedaży: Porcelain white, Hestia ivory strapless, Hestia ivory gorset, Confetti ivory gorset i Special Occaision Ivory.Pozdrawiam Odpowiedz Link