gdynianka4-live Dostawa - stroje kąpielowe 24.05.09, 13:29 ...pojawiły się modele firmy Freya Darling Harbour, Vodkatini Triangle Bikini oraz uzupełniona rozmiarówka z Vodkatini Tankini oraz firmy Panache Sorrento Jade i Powder Blue Plunge i Brighton Swimsuit Odpowiedz Link
mai_clamor Re: Dostawa - stroje kąpielowe 26.05.09, 19:06 A czy z powyższych strojów dostanę 65F, 65FF? Od dawna marzę o Vodkatini Triangle Bikini :)) Drugie pytanie to w jakich godzinach sklep jest otwarty w tą sobotę?:) Trzecie pytanie to na którym przystanku najlepiej wysiąść jadąc do Gdyni pociągiem lub skmką? 68/89 icha! :D Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Dostawa - stroje kąpielowe 26.05.09, 22:55 Vodkatini Triangle Bikini występuje do miseczki F - obecnie w rozmiarach, o które Pani pyta, posiadam 65F i ewentualnie 70F. Sklep w każdą sobotę czynny jest 10-15.Droga do sklepu od stacji SKM Gdynia Św.Maksymiliana jest podobna jak ze stacji Gdynia Główna. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gdynianka4-live CLEO - dostawa 24.05.09, 13:30 ...pojewiło się CLEO modele Brooke i Robyn Odpowiedz Link
shavawn a są może arabelki noir ??? 26.05.09, 19:12 jak w temacie :) bo nie wiem czy jechac ;) Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: a są może arabelki noir ??? 26.05.09, 22:57 W ofercie sklepu jest obecnie z kolekcji 2009 Arabella Black. Odpowiedz Link
alexandra.87 biustonosze sportowe 05.06.09, 23:01 Jakie modele stanikow sportowych dostępne są w sklepie i w jakich rozmiarach? Z gory dziekuje za odpowiedz :) Odpowiedz Link
gdynianka4-live ...nowa dostawa 10.06.09, 16:50 ...w sprzedaży pojawiał nowy model Freya JOLIE w kolorze białym w rozmiarach 28 D-H 30-38 D-J Odpowiedz Link
mariposa31 Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 12.06.09, 08:54 Potwierdzam że to super sklep:) Byłam niedawno - spędziłam chyba godzinę w przymierzalni, Pani przyniosła mi chyba wszystkie dostepne modele w moim rozmiarze i co prawda wyszłam bez swojego pierwszego dobrego stanika (ten który najlepiej leżał był w kolorze beżowym), ale zamówiłam dwa i jestem gotowa poczekać te 1,5 miesiąca i NA PEWNO wrócę!:))) pozdrawiam i dziękuję za fachową i przemiłą obsługę Odpowiedz Link
basiola-2 Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 13.06.09, 19:29 Zgadzam się to wspaniały sklep z niezwykłym klimatem i przesympatyczną obsługą. Dodam tylko że pojechałam tam z mężem i dwójką dzieci wiek 5 lat i 1,2 miesięcy ale wcale mi to nie przeszkadzało spędziłam w przymierzalni jakąś godzinkę przymierzyłam 12 modeli staników i wyszłam z Robyn 28 F i Harmony 30 E ( migracja biustu po karmieniach i długoletnim noszeniu 70 B pusch-up Triumpf )Na pewno tam wrócę i zakupię inne cudeńka. Odpowiedz Link
maja_sara Re: basiola-2 13.06.09, 23:19 Trudno panache harmony nazwać "cudeńkiem" ;-( Czemu, nosząc rozmiar 28F/30E-czyli mając przeogromny wybór medeli, fasonów i firm, wybrałaś właśnie panache harmony? Chyba najgorszy z możliwych staników, no, nie licząc oczywiście doreen ;p Serio pytam, jestem naprawdę ciekawa ;-) Odpowiedz Link
agastrusia Maju nie przesadzaj ;-P 14.06.09, 09:38 Harmony jest bardzo ładnym codziennym stanikiem - mi osobiście się podoba i kto wie... Odpowiedz Link
aadrianka Re: Maju nie przesadzaj ;-P 14.06.09, 09:42 Ponadto na mniejszych biustach Harmony naprawdę ładnie leży:) Odpowiedz Link
maja_sara Re:nie przesadzam 14.06.09, 11:16 Taaaa, szczególnie ten beżowy to cacauszko jakich mało. Szkoda tylko, że fiszbiny ma za łopatkami, nawet w rozmiarze 70GG, nie mówiąc już o JJ:-( Mnie naprawdę zasatanawia jak można proponować taką paskudę komuś kto może nosić niemalże wszystko. Żadna z moich koleżanek, które poszły się ostanikować do lingerii nie była tą propozycją zachwycona, były co najmniej zdźwiwione. I ja więc mam prawo się dziwić i pytać. Co do sklepu zaś. Byłam w sklepie i ogólnie moje wrażenia są na plus. Szczególnie duża przymierzalnia, w której spokojnie zmieszczą się 3 osoby :-) Minusy sklepu: proponowanie na dzień dobry tego nieszczęsnego harmony, nawet wtedy kiedy prosi się wyraźnie o freyę i tylko freyę. No i fakt, że wszystkie biustonosze z miską powyżej G są droższe od tych poniżej. Ponoć to światowy standard. /??/ Odpowiedz Link
normalna_ja Straplessy 14.06.09, 16:28 Czy są na sklepie staniki tego typu w rozmiarze 30FF? Odpowiedz Link
agastrusia Re:nie przesadzam 14.06.09, 17:32 Fakt, przy większych rozmiarach to porażka ale przy mniejszych biustach całkiem nieźle się prezentuje a że ja schudłam to mam nadzieję, że zaliczam się do tych co dobrze będzie leżał. Co do koloru - no cóż - beż jak beż, czasem może być przydatny ;-P Odpowiedz Link
m.mada Re:nie przesadzam 14.06.09, 22:40 Wiesz ja nie kupiłam harmony (30E) tylko dlatego, że właśnie beżowego w moim rozmiarze nie było - biały i czarny nie są mi do niczego potrzebne, ale leżały naprawdę fajnie, mam nadzieję, że jak pojadę tam w piątek to będzie coś beżowego w moim rozmiarze. Odpowiedz Link
paulinago Re:nie przesadzam 15.06.09, 10:38 Wydaje mi się, że ocenianie czyjegoś gustu - szczególnie bez pytania - jest jednak nietaktowne. Rozumiem, że można być sfrustrowanym brakiem towaru we własnym guście, ale to naprawde nie powód, żeby dyskredytować czyjeś zadowolenie. Można wyrazić swoją opinie po prostu nie kupując. Tyle. Odpowiedz Link
maja_sara Re:nie przesadzam 15.06.09, 20:30 Moja droga, czy kierujesz te słowa do mnie? Jeśli tak, to najwyraźniej nie przeczytałaś moich słów uważnie;-( Jak byk wyraźnie napisałam, że trawi mnie autentyczna ciekawość dokonanego wyboru. Stąd i moje pytanie "co Tobą kierowało, że wybrałaś ten, nie inny stanik spośród dziesiątek, a może setek innych?" Nie oszukujmy się, panache harmony, nie jest szczytem kunsztu bieliźnianego, a jego wygląd ma tutaj akurat najmniejsze znaczenie. On jest po prostu źle uszyty, szczególnie jeśli bierzemy pod uwagę rozmiary GG+. A słowa krytyki odnosiły się do pani w sklepie, nie do zachwyconej zakupem forumki. Byłam w tym sklepie już trzykronie, trzykrotnie prosząc o freye i wyłącznie freye, a pani z uporem maniaka próbowała namawiać moje nieuświadomione stanikowo koleżanki, że PH to stanik, od którego warto zacząć swoje poszukiwania. Niestety tak nie jest i nie było tak w przypadku moich koleżanek. Jako klientka tego sklepu i forumka tego forum, dzieląc się wiedzą nt sklepu mam prawo wyrazić swoją dezaprobatę. Bez względu na to ile pochwał sklep zbierze, ja nie muszę piać z zachwytu, z samego faktu że posiadam jakikolwiek stanik. A że mnie uwiera do krwi? A że mam fiszbiny za łopatką na plecach? No ja głupia, myślałam że fiszbina ma oklać pierś, nie kręgosłup. Stanik zaś ma być wygodny, a nie jakikolwiek. Odpowiedz Link
kas.iwo Re:nie przesadzam 15.06.09, 23:17 moim zdaniem można wyrazić zdanie na temat jakiegoś stanika bez krytykowania wyboru innej osoby. fakt, że nie na każdym leży tak samo jest oczywisty ;) a co do sklepu. jestem bardzo zadowolona. Pani sympatyczna, doradzi i pomoże :) ostatnio kupiłam ze łzami w oczach strój kąpielowy ( łzy z powodu ceny ) i jestem szczęśliwa, że będę mogła się pokazać na plaży :) Odpowiedz Link
maja_sara Re:nie przesadzam 16.06.09, 00:03 cyt: moim zdaniem można wyrazić zdanie na temat jakiegoś stanika bez krytykowania wy > boru innej osoby. fakt, że nie na każdym leży tak samo jest oczywisty ;) Dokładnie tak, jak piszesz;-) W żadnym ze swoich postów nie skrytykowałam ani dziewczyny, ani tym bardziej jej gustu, jak mi próbowano sugerować. Skrytykowałam s-a- m s-t-a-n-i-k. Odpowiedz Link
paulinago Re:nie przesadzam 16.06.09, 09:35 Czytam uważnie. Tyle, że poza warstwą słowną istnieje sobie metakomunikat jaki owa ze sobą niesie. Wyobrażam sobie, że jeżeli ktoś radośnie opowiada o tym co zobaczył i co mu się podobało, to jest to dla niego źródłem radości. Wyobrażam sobie również, że jeżeli na woją opinię dowiaduje się, że owo źródło: "Trudno panache harmony nazwać "cudeńkiem" ;-( Czemu, nosząc rozmiar 28F/30E-czyli mając przeogromny wybór medeli, fasonów i firm, wybrałaś właśnie panache harmony? Chyba najgorszy z możliwych staników, no, nie licząc oczywiście doreen ;p" to (zakładając karkołomnie, że się cudzą opinią przejmuje, bo jeśli nie to rzeczywiście można paplać co się chce) może się poczuć nieswojo - rozczarowany, a jego gust podważony. I to tyle względem wyobraźni i empatii. Choć oczywiście mamy wolność słowa, tylko warto przedtem pomyśleć co chce się nimi osiągnąć. Celu powyższych - nie rozumiem i swemu niezrozumieniu upust daję. Odpowiedz Link
maja_sara Re:nie przesadzam 16.06.09, 10:26 "wyobrażasz sobie" ... i w tym tkwi sedno. Bujna wyobraźnia zrobiła swoje ;p Bez komentarza. Odpowiedz Link
pchla20 Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 26.06.09, 00:11 czy są w sprzedaży takie modele? jeśli tak to jakie są ich ceny? panache tango II balonetka panache ariza panache charlie panache antoinette curvy kate princess curvy kate portia Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 09.07.09, 22:13 Obecnie w sprzedazy są wszystkie wymienione modele, z wyjątkiem Curvy Kate Princess i Panache Charlie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
beata-1978 Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 26.06.09, 09:37 Czy w sklepie są dostępne staniki Showgirls? Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 09.07.09, 22:14 Showgirls dostępna prawdopodobnie sierpień/wrzesień.Pozdrawiam Odpowiedz Link
askakraw Polecam :) 03.07.09, 12:35 Udałam się z mamą w celu zbrafittingowania jej i osobistego pomierzenia oraz kupienia sobie czegoś nowego. Trafić było łatwo, wnętrze bardzo ładne, estetyczne, wszystko zachęcająco powieszone na wieszaczkach. Ledwo przekroczyłyśmy próg, już z przymierzalni wyskoczyła pani zapewniając, że zaraz podejdzie, bo obie przymierzalnie były zajęte. Pooglądałyśmy sobie i po pięciu minutach zajęła się nami sympatyczna młoda dziewczyna. Zmierzyła mamę, spytała co jej się podoba, wydobyła z szuflady rozmiar i zaczęło się wielkie mierzenie :) Pani co chwila donosiła kolejne modele, doradzała, była przy tym bardzo miła i uprzejma, za każdym razem pukała do przymierzalni (które to zresztą są bardzo przestronne, wisi w nich szlafroczek i jest guzik do wezwania obsługi). Na ceny nie będę narzekać, chociaż są wysokie, ale normalne jak na stacjonarny sklep. Obie wyszłyśmy bardzo zadowolone. Polecam wszystkim, bo naprawdę atmosfera jak nigdzie :) Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Fantasie Evie 09.07.09, 22:11 Niestety obecnie nie ma w sprzedaży modelu Evie. Odpowiedz Link
2tea Pozytywy :) 04.08.09, 14:27 Obsługa świetna, wnętrze miłe, przymierzalnie rewelacyjne, wybór staników też całkiem niezły. Panie świetnie wykonują swoją pracę. Pomagają, dobierają, proponują i są zawsze uśiechnięte :) Życzę powodzenia w dalszym rozwoju i na pewno jeszcze odwiedzę. Odpowiedz Link
enid_an_gleanna Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 06.08.09, 14:14 Dawno nie było nic o nowych dostawach... Wpadłam tam niedawno (miesiąc-dwa) na fajną bra-fittingową imprezę. Było sporo fatalnie ostanikowanych pań, dla których przygotowano porządną prezentację, a w niej mnóstwo przydatnych informacji o dobrym dobieraniu biustonosza, instrukcja zakładania i tak dalej. Kilku paniom dobierano biustonosze w przymierzalni w czasie prezentacji, potem wyszły i zaprezentowały się, a na ekranie wyświetlano wtedy zdjęcie w staniku "przed" - efekty były widoczne, i wiele kobiet zdecydowało się na profesjonalny brafitting. (Rozmiary które wyliczyły nam panie nie do końca się zgadzały i pasowały, ale złożę to na karb stresu i pośpiechu. Panie które przyszły kompletnie zielone były zadowolone) Sklep rzeczywiście elegancki, staniki pochowane w szufladach, a na widoku tylko po jednym poglądowym egzemplarzu, co daje wrażenie ładu. Przymierzalnie wygodne. Moje pytanie - czy Showgirl już dotarły, i czy znajdzie się 65,70H? Odpowiedz Link
nicandra Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 08.08.09, 23:34 Byłam dzisiaj. Wyszłam z nowym, ślicznym, czarnym rio. Zadowolona. Aczkolwiek zdziwiona. Bo z mniejszym obwodem niż wymierzyłam... Fajny sklep. Odpowiedz Link
gdynianka4-live Sezonowa wyprzedaż!!! 13.08.09, 11:27 Stroje kąpielowe oraz wybrane modele z kolekcji wiosna/lato 2009 firm Freya, Panache,Cleo i Masquarade przecenione - rabaty od 10- 25%.Pozdrawiam,Beata Liss Odpowiedz Link
k.asienku Re: Sezonowa wyprzedaż!!! 13.08.09, 13:27 Bardzo fajnie:) a do kiedy potrwa wyprzedaż? Odpowiedz Link
lingeria_gdynia Re: Sezonowa wyprzedaż!!! 12.09.09, 11:45 Sezonowa wyprzedaż trwa :) Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu. pozdrawiamy, LINGERIA ul. Żwirki i Wigury 8, 81-393 Gdynia sklep@lingeria.com.pl www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
gdynianka4-live Showgirl już w sprzedaży!!! 26.08.09, 20:38 Otrzymaliśmy dzisiaj paczkę z kolekcją Showgirl - modele TRILL ME i TEASE ME oraz Curvey Kate Emily czekoladowe już dostępne w sprzedaży.Pozdrawiam,Beata Odpowiedz Link
greylin Re: Showgirl już w sprzedaży!!! 26.08.09, 21:02 w jakiej cenie jest thrill me. granatowo-limonkowe w rozmiarze 30H jest na stanie? Odpowiedz Link
lingeria_gdynia Re: Showgirl już w sprzedaży!!! 29.08.09, 12:18 mamy w tej chwili dostepny rozmiar 30H w cenie 130zl. pozdrawiamy Odpowiedz Link
st-efa Re: Showgirl już w sprzedaży!!! 03.09.09, 14:32 Witam W piątek kupiłam showgirl tease me i thrill me i jestem bardzo, bardzo zadowolona. W związku z tym mam pytanie, czy będa jeszcze w sklepie dwa pozostałe kolory z tych modeli?? Odpowiedz Link
gdynianka4-live Kolekcja jesień-zima 2009 ... 26.08.09, 20:42 Pojawiły się w ofercie sklepu modele z kolekcji jesień/zima 2009: Confetti Balconette oraz Body Black/Gold, Ariza Teal/Gold, Masquarade Maia Plum, Annalise w obwodzie 60, Antoinette Balconette oraz gorset Teal/Black. Zapraszam do sklepu :) Odpowiedz Link
lingeria_gdynia Re: Kolekcja jesień-zima 2009 ... 03.09.09, 13:56 Pojawiła sie nowa maskaradka - Minuet kolor Heather w obwodzie 65- 75. Zapraszamy:) Odpowiedz Link
kulka_kulkowa Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 27.08.09, 13:54 Po entuzjastycznych recenzjach na lobby zabrałam mamę do Lingerii, bo co ja, małobiuściasta, wiem o staniku dla średniobiuściastej, która zbliża się do piędziesiątki ;) I jestem w 100% usatysfakcjonowana. Obsługa fantastyczna, fachowa, uprzejma, dyskretna i baaaardzooo cierpliwa. Mama ustaliła rozmiar i po milionie przymiarek wyszła z Freyą Jolie. Dała się przekonać do wygarniania (na mnie fukała), nie psioczyła na obwód 75 (w nieuświadomionym sklepie upierała się przy 80-85, ma 80 ciasno mierzone pod biustem). Przymierzalnie przestronne, wygodne, świetny wystrój i muzyka. I jakaś gazeta motoryzacyjna dla towarzyszącego chłopaka :) Na swoje 60D nie znalazłam stanika, jakiego szukałam, ale jeszcze tam wrócę! Odpowiedz Link
daslicht Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 28.08.09, 09:03 Sklep coraz fajniejszy. Coraz więcej produktów i nadal przemiła atmosfera. Miałam okazję zmierzyć ciuszki BiuBiu w swoich okolicach rozmiarowych i dowiedziałam się, że Confetti istnieje w wersji czarno-złotej :) Zastanawiam się nad czarnym T2 plunge 70H - aż tak się nie ciągnie, nie lezy jakoś strasznie, choć "rowka" też raczej nie robi. Inna sprawa, że czarno-czarnego trwałego Effuniaka, który taki "rowek" by zrobił, to chyba się nie doczekam, więc... ^^ Odpowiedz Link
ewajan-2 Polecam sklep wszystkim:) 29.08.09, 13:00 Byłam ,pomierzyłyśmy (zabrałam kuzynkę)- sklep świetny, piękne przymierzalnie, szlafroczki, wystrój, obsługa - wg mnie same plusy. Szkoda tylko ,że mam tam tak daleko:( Odpowiedz Link
ivonnebest Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 03.09.09, 12:17 Witam:) potrzebuję stroju kąpielowego na basen w rozmiarze 32gg czy dostanę coś u Was? Odpowiedz Link
lingeria_gdynia Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 03.09.09, 13:52 W tej chwili nie mamy zadnego stroju jednoczesciowego w rozmiarze 32GG. Posiadamy ewentualnie Sorrento w kolorze czarnym w rozmiarze 34G. Odpowiedz Link
lingeria_gdynia nowosci w Lingerii 08.09.09, 12:24 Pojawił sie nowy model z kolekcji Cleo - George w obwodach 60-85 C- J. Zaparaszamy :) Odpowiedz Link
lingeria_gdynia nowosci w Lingerii - Freya Mischa 16.09.09, 13:01 Pojawił sie model Mischa, w obwodach 60-80 i miseczkach D-GG. Zapraszamy do przymierzalni ;) LINGERIA ul. Żwirki i Wigury 8, 81-393 Gdynia sklep@lingeria.com.pl www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
lingeria_gdynia nowosci w Lingerii - Panache Harmony Burnt Red 28.09.09, 15:48 Pojawił sie Harmony Balconnet w pieknej ognistej czerwieni. W obwodach 60-80, miseczkach D-K. Zapraszamy do przymierzalni ;) LINGERIA ul. Żwirki i Wigury 8, 81-393 Gdynia sklep@lingeria.com.pl www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
lingeria_gdynia nowosci w Lingerii - Freya Estelle 28.09.09, 15:50 Pojawił sie model Estelle. W obwodach 65-80, miseczkach D-J. Zapraszamy do przymierzalni ;) LINGERIA ul. Żwirki i Wigury 8, 81-393 Gdynia sklep@lingeria.com.pl www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
lingeria_gdynia nowosci w Lingerii - Freya Lucy 07.10.09, 13:39 Zapraszamy do zmierzenia nowego modelu Freyi Lucy w pięknym stalowym odcieniu. Posiadamy rozmiary od 60 do 85 w miseczkach DD-J. Odpowiedz Link
askakraw majtki 15.09.09, 13:30 Czy dostanę figi do pistacjowej eleanorki i po ile? interesuje mnie konkretnie rozmiar xs badz s. Odpowiedz Link
lingeria_gdynia Re: majtki 16.09.09, 12:58 niestety nie mamy na stanie tych majtek. pozdrawiamy, LINGERIA ul. Żwirki i Wigury 8, 81-393 Gdynia sklep@lingeria.com.pl www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
ma-stika Re: majtki 16.09.09, 16:53 Witam, Odwiedziłam dzisiaj z moją Mamą Pani sklep :) po bardzo długim i burzliwym wybieraniu idealnego stanika, moja Mama kupiła dwa. Niestety w domu jednak okazało się, że jeden z nich jest za duży. Czy istnieje możliwość zamiany na odpowiedni rozmiar. Przy czym niestety moja Mama "posiała" paragon ale metki od stanika się zachowały :) W związku z tym, że jestem przekonana, że to Pani najlepiej dobiera biustonosze proszę mi powiedzieć czy w któryś dzień przyszłego tygodnia będzie Pani w sklepie by móc nam doradzić w odpowiednim wyborze:) pozdrawiam serdecznie Zuzanna Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: majtki 16.09.09, 23:25 Witam, wracam z urlopu 23 września i będę od 11 do 12 w sklepie. Zapraszam do Lingerii w środę - na pewno coś poradzimy :). Jeżeli ten termin Pani nie pasuje to podaję swój adres e-mail: lingeria@op.pl w celu umówienia się na spotkanie. Pozdrawiam, Beata Liss Odpowiedz Link
l.arte Re: majtki 15.10.09, 15:11 Nie wytrzymałam, kupiłam przedłużkę :( No i teraz niebo, a ziemia. Chyba jednak to była wina za małego obwodu :( Odpowiedz Link
miss_lorelai Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 29.09.09, 09:11 Witam, wczoraj dostrzegłam z wielką radością ogłoszenie o planowanym otwarciu nowego sklepu Lingeria w Gdańsku na ul. Dmowskiego :) Nie ukrywam że nie mogę się już doczekać - kiedy będzie otwarcie? Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 30.09.09, 12:10 Mam nadzieję, że nowa lokalizacja ucieszy wszystkie Pani z okolic Gdańska i okolic. Sklep będzie się mieścił na ulicy Dmowskiego 5 blisko stacji kolejki Gdańsk-Wrzeszcz. Obecnie jesteśmy w trakcie remontu, ale otwarcie wstępnie zaplanowne jest na połowę października.Dokładną datę podam wkrótce.Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link
anakre Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 30.09.09, 12:18 witam i brawo !!! Te wczoraj przechodziłam Dmowskiego we Wrzeszczu i rzucił mi sie w oczy napis na witrynie, że niedługo będzie w końcu w Gdańsku sklep dla mnie !!! Niecierpliwie czekam na otwracie. Odpowiedz Link
hejtojaa Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 07.10.09, 18:41 Cudownie!! Nareszcie porządny sklep w Gdańsku:) Odpowiedz Link
anakre Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 14.10.09, 09:13 Witam czy może już coś wiadomo więcej na temat daty otwarcia sklepu w Gdańsku ? Musze się wybrać na zakupy stanikowe i nie wiem czy planować wyjazd do Gdynii czy może poczekać jeszcze trochę na Gdańsk ?pozdr Ania Odpowiedz Link
dorotaifilip Re: L I N G E R I A w Gdańsku. 30.09.09, 12:48 Wow! To jest na prawdę bardzo dobra wiadomość! Może wreszcie zaciagnę moją mamę na ostanikowanie, jak do mnie przyjedzie w odwiedziny. dorota Odpowiedz Link
l.arte Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 14.10.09, 19:36 Witam serdecznie Wczoraj po raz pierwszy zawitałam do sklepu Lingeria i potwierdzam: obsługa naprawdę bardzo miła. Przymierzalnia niezwykle komfortowa. I w taki właśnie sposób stałam się szczęśliwą posiadaczką mojego pierwszego, dobrze dobranego biustonosza: Panache tango II plunge 30GG :) Sęk w tym, że noszę ten biustonosz 2-gi dzień i mam pewne obiekcje. Otóż: biustonosz mocno ciśnie mnie fiszbinami w okolicy mostka. Czy tak ma być???? Doszło już do tego, że w ciągu dnia nie mogę się na niczym skupić, bo mocno mnie ciśnie :((( Czy to minie, czy raczej zakupić sobie przedłużkę? :( A może powinnam zaopatrzyć się raczej w obwód 70 zamiast 65? Odpowiedz Link
2tea Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 15.10.09, 08:40 Chociaż w 100% również polecem ten sklep, jednak kupowanie stacjonarnie ma swoje wady. Minusem wybierania stanika na szybko jest to, że nie zawsze wszystko zauważymy. Jak się zamówi w sklepie internetowym, to można kilka minut pochodzić w staniku, żeby się upewnieć, że nic nie ciśnie i nie uwiera. Spróbuj wpisać się do wątku ratunkowego: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,97595112,97595112,WATEK_RATUNKOWY_6.html Być może przedłużka pomoże. Albo delikatne odgięcie fiszbin przy mostku. Odpowiedz Link
sangria21 Polskie marki 16.10.09, 16:32 Czy istnieje jakaś szansa, że w sklepie będzie można poprzymierzać też staniki polskich firm, jak Milena, Comexim itp? W Trójmieście nie ma (chyba?) sklepu z takim zaopatrzeniem, a staniki mają ta niewątpliwą zaletę, że są o połowę tańsze niż freje i panasze. Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Polskie marki 09.11.09, 23:45 Witam, Obecnie z tańszych marek mamy w ofercie jeden model Ivonne firmy Comexim oraz modele firmy Curvey Kate oraz Showgirl. Oferta dostępna na stronie www.lingeria.com.pl.Dodatkowo obecnie jest wiele przecen kolekcji wiosna/lato 2009. Zapraszam do zapoznania się z ofertą. Jeżeli chodzi o przyszłość to na perwno nowe marki się jeszcze pojawią, ale czas pokaże jakie... Pozdrawiam, Beata Gołębiewska Odpowiedz Link