Dodaj do ulubionych

BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam :)

• moniiiq ja też w końcu dotarłam... 11.07.09, 11:21
      i wyszłam bardzo zadowolona... Przyszłam po 90F, a wyszłam z 80GG ;) Pomoc
      kasienki była nieoceniona i jednocześnie nie nachalna i obmacująca, czego nie
      cierpię. No i samo to, że dostałam garść biustonoszy do zmierzenia, a nie jeden
      wielki biały namiot jak było ostatnio jak odwiedziłam jakiś sklep z bielizną.
      Dobrze, że ode mnie daleko,bo bym pewnie za często bywała i mój budżet mógłby
      tego nie wytrzymać ;)
      Przy okazji gratuluję bardzo sympatycznego wystroju, świetny dobór kolorów...
    • kasienka.b ELOMI - dostępne w sklepie BODY 13.07.09, 15:35
      Dotarły biustonosze Smoothing Elomi w obwodach 90 cm, zapraszam :)
      • agutek1984 stroje kapielowe:)))))) 13.07.09, 17:22
        Kasienko nie udziellałam się i jeszcze nie byłam u ciebie na
        włościach, ale musze się wybrać jak najszybciej. teraz chodzi mi
        głównie o stroje kapielowe Freyi, ale brighton tez bardzo mi się
        podoba. Mó rozmiar prawdopodobnie to 65d, lub 60 e, a dół xs. bedzie
        coś w najblizszym czasie??
        • kasienka.b Re: stroje kapielowe:)))))) 13.07.09, 17:47
          Ze strjami jest już niestety bardzo ciężko - tylko to co mam w sklepie -
          Brighton u producenta już wyprzedany całkowicie :( Ewentualnie z Freyi mogę
          zamówić dowolny strój o ile jest dostępny, z tym, że czas oczekiwania to ok. 3
          tygodni :(
          • agutek1984 Re: stroje kapielowe:)))))) 13.07.09, 22:04
            o matko... zapłaczę się chyba:(((( a brighton jakie Kasiu masz?? masz
            mój rozmiar może? 65 d i xs??
            3 tygodnie to trochę za długi czas czekiwania... Urlop mam od czwartku
            ;/
            Jutro się pojawię na Kraśnickich to porozmawiamy na żywo:)
            pozdrawiam
            aga
            • kasienka.b Re: stroje kapielowe:)))))) 14.07.09, 10:12
              Najmniejszy Brighton jaki został to 30F :(
              • agutek1984 Re: stroje kapielowe:)))))) 14.07.09, 17:19
                ehhhhh... dzisiejsza pogoda mnie pokonała. pół godziny stania w korku
                na Tysiąclecia w samochodzie bez klimy i nie dojechlam na Kraśnicką.
                poddałam się, ale moze w czwartek uda mi się wpaść. Jak nie kostium to
                może coś innego zakupię:)
                • kaaalinkaaa Re: stroje kapielowe:)))))) 14.07.09, 23:09
                  A jak z comeximem ? Kupiłam kiedyś stanik w Babim lecie i chciałabym jeszcze
                  jeden :)
                  • wariamiktoria Re: stroje kapielowe:)))))) 15.07.09, 09:52
                    Kasia nie ma comeximu. Ten na stanie mam ja tyle, że z racji nudności ciążowych
                    bardzo rzadko jeżdżę do centrum (tylko do lekarza lub gdzieś z mężem, także
                    nawet do biblioteki mi nie wolno coby się nie przemęczać). Za to jestem z reguły
                    w domu lub w 15 minutowym zasięgu od domu. Mieszkam koło BRW na Diamentowej więc
                    kawałek od centrum. Można się ze mną umówić na mailu lub telefonicznie (513015058).
                    Nie mam strojów kąpielowych.
                  • kasienka.b Re: stroje kapielowe:)))))) 15.07.09, 11:17
                    Tak jak wariamiktoria napisała - Comexim tylko u niej :)
    • derenka czy sa panche porcelain strapless? 23.07.09, 20:40

i w jakim rozmiarze? dzięki z góry :)
      • kasienka.b Re: czy sa panche porcelain strapless? 23.07.09, 21:09
        Mam jeszcze kilka czekoladowych :) A jaki rozmiar potrzebny? Na pewno są 34ki,
        36ki, coś z 30 i 32 jeszcze zostało, ale nie wiele :)
    • kasienka.b Panache Verona - uzupełnione rozmiary 24.07.09, 15:34
      Uzupełniony został model Panache Verona balkonetka - kolor soft pink oraz ivory.
      Rozmiary 28D, 30D-H, 32D-H, 34F-GG, 36F-GG,38E-H.
      Zapraszam!
    • kasienka.b 3 sierpnia - sklep nieczynny 27.07.09, 13:39
      3go sierpnia (poniedziałek) niestety sklep będzie nieczynny, za utrudnienia
      przepraszam i zapraszam w pozostałe dni.
    • moniiiq Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 28.07.09, 18:15
      Potrzebuję czarnego lub ciemnego usztywnianego biustonosza do dekoltu (plunge
      lub nisko zabudowany). Czy coś by się znalazło w okolicach rozmiarowych 38G, 36GG?
      • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 28.07.09, 19:22
        w tej chwili mam czarne Inferno i brązową Porcelankę strapless, ewentualnie
        czarna Hestia, ale ona ma już trochę wyższy mostek.
        Nie pamiętam dokładnie, ale zdaje się, że jest też szara Polka Masquerade,
        sprawdzę rozmiary jutro w sklepie :)

• kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 29.07.09, 19:52
          Potwierdzam - Polka 38G i Porcelain strapless 38G są w sklepie, Inferno 38G jest
          złote, czarne jest tylko 38FF.
          • moniiiq Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 29.07.09, 22:00
            czyli coś można próbować... pewnie się zatem zjawię niedługo. A z showgirls może
            coś by było?
            • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 30.07.09, 09:38
              Tak, są Showgirl :)
    • zmijunia.lbn Ariza 29.07.09, 22:28
      Kasieńsko, zamierzasz mieć tą ciemniejszą niebieską (teal) Arizę? Z tego co
      pamiętam, miała się pojawić w sierpniu.
      • kasienka.b Re: Ariza 30.07.09, 09:39
        Tak, będzie turkusowa Ariza :)
        • zmijunia.lbn Re: Ariza 30.07.09, 19:17
          Super. :)
          Kiedy można się jej spodziewać? Jeśli będzie bardziej niebieska niż zielona, to
          możesz od razu odłożyć dla mnie 28H. xD ;)
          • kasienka.b Re: Ariza 30.07.09, 19:51
            myślę, że powinna być w pierwszym, maks drugim tygodniu sierpnia :) Jest
            bardziej niebieska niz zielona ;)
    • anuula12 Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 30.07.09, 08:21
      widzę, że sklep internetowy powoli rusza(super!) w związku z tym mam pytanie:
      czy asortyment sklepu internetowego = asortyment sklepu stacjonarnego? Że np.
      będzie można "podejrzeć" co jest akurat dostępnego?
      • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 30.07.09, 09:39
        prawdopodobnie tak właśnie będzie :)
        • anuula12 Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 30.07.09, 11:11
          Ooo, no to bardzo się cieszę, takie rozwiązanie znacznie ułatwia wyprawę do
          mojego ulubionego sklepu (lubię sobie wcześniej to i owo zaplanować;))
          Pozdrawiam serdecznie!
    • kasienka.b Ariza teal/gold dostępna w sklepie BODY 03.08.09, 08:10
      Już od jutra dostępna będzie nowa Ariza w kolorze turkusowo złotym. Zapraszam.
      • zmijunia.lbn Re: Ariza teal/gold dostępna w sklepie BODY 04.08.09, 19:15
        Oh yes. :)
        Wpadnę w przyszłym tygodniu. ;)
        • kasienka.b Re: Ariza teal/gold dostępna w sklepie BODY 04.08.09, 20:03
          Zapraszam ;)
    • alice1984 Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 07.08.09, 10:53
      kasienko.b, czy jutro sklep bedzie czynny normalnie? moze w koncu bym sie do ciebie wybrala :)
      • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 07.08.09, 11:52
        tak, sklep będzie normalnie otwarty - od 10 do 14 :) Zapraszam :)
        • zuu_zuu Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 08.08.09, 17:04
          najwyższy czas się znowu wybrać :-P,
          ale strona coś nie działa:/
          • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.08.09, 19:04
            jeszcze jakieś 2, maks 3 tygodnie i sklep internetowy będzie działał :)
        • alice1984 Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 08.08.09, 18:15
          no i cholerka, znow nie dalam rady :( moze za tydzien...
    • bonawie Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 11.08.09, 09:28
      Ja nie jestem z Lublina,ale szukam gorsetu Antoinette 36G? czy jest
      u Pani? Dziękuję
      Mogłaby byc też MAIA CANDY 36G.POZDRAWIAM
      • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 11.08.09, 10:50
        odpisałam na maila gazetowego - gorsetu niestety już nie mam, ale Maia candy
        jest :)
        • moniaa28-1 Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 11.08.09, 20:02
          wczoraj zrobiłam zakupy w sklepie body , uczucie bylo fantastyczne bo pierwszy
          raz poczułam ze nie jest ze mna i moim biustem tak zle , bardzo dziekuje za
          pomoc i doradztwo.polecam innym biusciastym nie tylko z lublina ale tez z
          tarnobrzega to jest warte tej podrozy.
    • mamami Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 12.08.09, 10:23
      Kasieńko a ja chciałam zapytać, nie masz czasem Mischy w rozmiarze 32DD? I
      jeszcze czerwonej Freyi Antoinette w tym rozmiarze poszukuję.
      • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 12.08.09, 11:10
        mamami - Antoinette nie mam niestety, ale mogę spróbować zamówić. A Mischę mam
        32E lub 30F - może zechcesz spróbować?
        • mamami Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 12.08.09, 12:11
          Kasieńko te będa za wielkie na 100%, 32DD jest na mnie jak ulał, może na 30E bym
          sie pokusiła ale 30F będzie za wielkie :( Pewnie pozostanie mi poczekac na czarną.
          Z tą antosią na razie się wstrzymam, bo na urlop wyjeżdżam i nie che na razie
          mieszać, poza tym muszę się pozbyć nietrafionej rozmiarowo 30F. Odezwę się do
          Ciebie po urlopie.
          • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 12.08.09, 12:31
            32DD jest na tyle samo cm w biuście co 30F, więc może akurat byłoby dobre :)
            Różnie to bywa z przeliczaniem misek - ja czasami przy zmniejszeniu obwodu muszę
            wziąć miskę o jeden większą, czasem o dwie :) W każdym razie nie namawiam - jak
            będziesz chciała to wpadnij, zapraszam :)
            • gosiaczek1971 Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 15.08.09, 23:55
              Czy Aragony turkusowe, to jakimś cudem, jeszcze są ? Straśnie mi się
              szybciutko rozciągnął mój 32 E i jakoś takie miski maławe :)....Nie
              wyobrażam sobie życia bez tego biustonosza .....Więc pewnie ze
              30FF , może nawet G, by sie zdał ....

No i strapelss by się pilnie jakowyś przydał ...Jadę na wczasy ,
              gdzie będę prawie goła chodzić ;), bo upał okrutny.....
              Mierzyłam kiedyś, u Ciebie Kasiu, dwa rodzaje
              straplesów ....Panache Porcelain i jeszcze jeden (były w dwóch
              kolorach -ecru i czarny), kurcze , nie pamiętam ani firmy , ani
              nazwy ...
              Żaden mi nie leżał ......czy są jakieś nowe straplesy ?
              • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 17.08.09, 17:29
                Aragony jeszcze mam ,ale niestety od 32-ki :(
                A ze straplesów to jeszcze Evie doszła, ale najmniejsza w tej chwili to 30GG,
                więc może być deczko za duża. No i Hestia oraz Porcelanka, które już były
                wczesniej, ewentualnie Inferno, ale to multiway, raczej całkiem ramiączek się
                odpiąć nie da.
    • kasienka.b Freya MIRANDA - już dostępna w sklepie Body 12.08.09, 14:07
      Od dziś dostępna jest Freya Miranda
      www.freyalingerie.com/Lingerie/Miranda.aspx
      Zapraszam
      • monjan Re: Freya MIRANDA - już dostępna w sklepie Body 12.08.09, 14:19
        Kasiu a Curvy Kate plunge kiedy będa??wiesz cos?
        • kasienka.b Re: Freya MIRANDA - już dostępna w sklepie Body 12.08.09, 14:42
          Moniko niestety tego plunga z Showgirl nie będzie. Przynajmniej nie w tym
          sezonie. Nowe plunge będą zdaje się na wiosnę/lato 2010 dopiero :(
    • kasienka.b stroje kąpielowe w BODY 14.08.09, 14:08
      Dzisiaj dostaliśmy więcej strojów kąpielowych w dobrych cenach - między innymi
      Panache Floral tankini oraz bikini w dwóch kolorach a także St. Ives w kolorze
      emeralnd - również bikini i tankini.
      Zapraszam!
      • sayitright1 Re: stroje kąpielowe w BODY 15.08.09, 09:25
        Czy mogę prosić o odłożenie bikini 32G? Przyjadę w poniedziałek przed południem.
        Wiem, że do tego czasu nikt nie wykupi, ale proszę w razie gdyby ktoś jeszcze
        był zainteresowany tym rozmiarem. :)
        • kasienka.b Re: stroje kąpielowe w BODY 15.08.09, 11:14
          nie ma problemu, odłożę :)
          • beniutka_bo Re: stroje kąpielowe w BODY 15.08.09, 11:44
            to ja poproszę,jeśli jest, o odłożenie bikini floral rozm. 30G i 30GG. Zgłoszę
            się w środę :)
            I poproszę o info,ile kosztuje?
            • kasienka.b Re: stroje kąpielowe w BODY 16.08.09, 11:35
              chyba jest, jutro rano sprawdzę i odłożę :) Góra 119 zł, dół 69 zł :)
              • beniutka_bo Re: stroje kąpielowe w BODY 17.08.09, 12:02
                majtasy na 94-96 w biodrach :)
                Mam pytanko- jeśli jest rozm. bikini 30G 30GG- to w jakim kolorze?
                • kasienka.b Re: stroje kąpielowe w BODY 17.08.09, 12:53
                  beniutko mam z 30G dwuczęściowe bikini St. Ives w kolorze emerald, oraz 30G lub
                  30GG tankini Panache Floral (wersja kremowa lub żółta w kwiaty) :)
                  • beniutka_bo Re: stroje kąpielowe w BODY 17.08.09, 22:38
                    ehh,mierzyłam kiedyś plunge Brighton 30G- pieczyste zamiast kreseczki czy
                    dolinki ;/ I to takie,że nie zdzierżę nawet w kostiumie kąpielowym. A za tankini
                    podziękuję- chłop mi nie daruje,a brzuszek poopalać też bym chciała w przyszłym
                    sezonie;)
    • kasienka.b do Natalii - nt. gorsetu Antoinette 19.08.09, 19:17
      napisała do mnie Natalia w sprawie gorsetu Antoinette, niestety mail przyszedł
      bez emaila zwrotnego - proszę o ponowny kontakt z adresem zwrotnym, bo nie mam
      jak odpisać :)
    • kasienka.b nowości w Body - Verona, Confetti 21.08.09, 10:23
      W sklepie pojawiły się nowe, jesienne modele Panache Verona oraz Panache
      Confetti - balkonetka oraz body. Zapraszam!
    • derenka wyjaśnienie do właścicielki sklepu :) 25.08.09, 16:21
      Byłam wczoraj i mierzyłam panache 65GG czarne z odpinanymi ramiaczkami, prosiłam
      o odłożenie go.Dziękuję bardzo za tę możliwość, ale póki co nie będę go
      kupowała.Może jeszcze wpadnę do sklepu we wrześniu.Mam tylko taką prośbę- może
      Pani podać mi dokładny model i nazwę tego stanika?Bo sama nie spojrzałam, czy to
      jest porcelain strapless, czy tez special occasion?Dziękuję bardzo.
      • kasienka.b Re: wyjaśnienie do właścicielki sklepu :) 25.08.09, 17:17
        nie jest to ani panache special ocasions ani porcelain strapless, a Panache Evie
        - nowy model wprowadzony przez firmę w czerwcu/lipcu :)
        • derenka Re: wyjaśnienie do właścicielki sklepu :) 26.08.09, 07:50
          kasienka.b napisała:

> nie jest to ani panache special ocasions ani porcelain strapless, a Panache Evi
          > e
          > - nowy model wprowadzony przez firmę w czerwcu/lipcu :)

o prosze, to ja nawet nie wiedzialam, ze taki model istnieje.dziekuje za wszelka
          pomoc a sklep jest suuuuper i na pewno tam bede zagladac:)
    • vodkatini.martini CURVY KATE 25.08.09, 23:11
      Witam, w jakich cenach są krągłe Kaśki?
      Czy będą dostępne Panache Cleo szczególnie Frances? W jakiej cenie?
      • kasienka.b Re: CURVY KATE 26.08.09, 20:53
        witam
        Portia i Princess są w cenie 103 zł, Francess oczywiście będzie dostępna na
        wiosnę. Odnośnie cen niestety nie mogę jeszcze nic konkretnego powiedzieć, ale
        zapewne w porównywalnych cenach co do tej pory - ok. 140 zł.
        • vodkatini.martini Re: CURVY KATE 27.08.09, 12:13
          A teraz są dosępne Panache Cleo??
          Jak z cenami Thrill me i Tease me?

pozdrawiam
          • kasienka.b Re: CURVY KATE 27.08.09, 12:18
            niestety teraz nie mam Cleo, Thrill Me i Tease Me są - 129 i 139 zł.
            • vodkatini.martini Re: CURVY KATE 27.08.09, 12:28
              OK, dziękuję
    • kasienka.b nowości - Maskaradki w Body 28.08.09, 22:13
      Od poniedziałku dostępne będą nowe Maskaradki - Antoinette biustonosz i gorset
      oraz Minuet. Zapraszam!
    • anuula12 Cleo? 30.08.09, 22:35
      Kasieńko, będziesz może miała jesienną Cleo?
      • kasienka.b Re: Cleo? 30.08.09, 22:56
        regularnie niestety nie, ale jest możliwość zamówienia, jeśli tylko będzie
        dostępna. A o jaki konkretnie model chodzi? :)
        • anuula12 Re: Cleo? 31.08.09, 10:11
          O Billego w okolicach 30f/28g...ale nie rób sobie kłopotu, po prostu szukam
          jakiegoś plunga na jesień i chciałam się zorientowac co będziesz miała, żeby
          chociaż wstępnie sobie cos upatrzec ;)
          A właśnie: kiedy będzie już większośc kolekcji jesiennej dostępna? Bo teraz to
          rozumiem, że tylko niektóre modele?
          • kasienka.b Re: Cleo? 31.08.09, 11:35
            dziś lub jutro powinien być Masquerade Minuet plunge, oprócz tego Maia śliwkowa
            i Antoinette (biustonosz i gorset). Reszta Maskaradek wchodzi na przełomie
            września i października :)
            • monjan Re: Cleo? 31.08.09, 12:08
              hmmm śliwkowa maia mniam...
              a masz jakąś wyprzedaż kostiumów kąpielowych?brighton?
              • kasienka.b Re: Cleo? 31.08.09, 12:38
                Moniczko Brightona już daaawno nie ma, ostał się jeden w rozmiarze 30F. Ale jest
                kilka innych Panachy w wyprzedażowych cenach :)
                • smallfemme Re: Cleo? 31.08.09, 21:15
                  A jakieś codzienne Panache w wyprzedażowych cenach? :>
                  • kasienka.b Re: Cleo? 01.09.09, 09:01
                    Harmony, ale już bardzo przebrane rozmiary, verona plunge niebawem będzie
                    przeceniona :) kilka sztuk Arizy kremowej, tango pure :)
    • kasienka.b śłiwkowa Maia Masquerade już dostępna 04.09.09, 11:40
      Zapraszam :)
    • wolffie jak to dobrze, że w Lublinie jest ten sklep 04.09.09, 12:14
      jednak zakupy stacjonarne to jest to :)))
      potrzebowałam straplessa i zamiast bawić się w niekończące wymiany, patrząc jak
      lato mija, mogłam przymierzyć i od razu kupić.
      Dodatkowo kupiłam rozmiar, którego nawet przez myśl by mi nie przeszło zamówić
      (dzięki kasienko za trafną sugestię)
      Gdyby przyszło mi kupować wysyłkowo to po wypróbowaniu 75F(ciut za małe,
      niestety krawędź zbyt mocno się wcinała) i 75FF(ciut za duże i odstawało)po
      prostu stwierdziłabym, że Hestia niestety nie dla mnie. A tak kupiłam 80E,
      przechodziłam w nim większość sierpnia i jestem mega zadowolona :))))
      • kasienka.b Re: jak to dobrze, że w Lublinie jest ten sklep 04.09.09, 15:30
        Kasiu, bardzo się cieszę, że podpasowała Ci Hestia :) I dzięki za miłe słowa :)
    • the_mariska Kasiu, masz moze majtki do Showgirl? :) 04.09.09, 15:22
      Te urocze, z trzema rzędami falbanek? ;) Na mój szacowny odwłok to
      pewnie pasowałaby 12, w ostateczności 10 jeśli rozmiarówka jest mocno
      zaniżona. Oczywiście chodzi mi o szaro-różowe Thrill Me :)
      • kasienka.b Re: Kasiu, masz moze majtki do Showgirl? :) 04.09.09, 15:29
        Mary mam szare 14 - ale uważam, że w przeciwieństwie do innych brytyjskich gatek
        - te są trochę mniejsze niż normalnie i może się okazać, że 14 jest ok :) Mają
        ok. 72-100 cm w obwodzie :)
    • moniiiq pytanko 07.09.09, 00:34
      potrzebuję jasny i w miarę gładki stanik pod białą koszulę, raczej
      nieprzezroczysty, 38G lub okolice ;) znalazło by się coś może?
      Tak czy siak pewnie wpadnę jutro (a właściwie to już chyba dziś), bo
      przyprowadzę koleżankę do ostanikowania, która nosi pushupka 75B i mówi, że nie
      ma biustu...
      • kasienka.b Re: pytanko 07.09.09, 13:03
        trochę za późno odpisuję, bo już się widziałyśmy - cieszę się, że i koleżance
        udało się coś dobrać :)
      • moniiiq Re: pytanko 07.09.09, 21:12
        ja też się cieszę, a koleżanka była wprost wniebowzięta :)
        Dziękujemy :D
    • anuula12 kilka pytań 11.09.09, 20:12
      Kasieńko, jak rozumiem sklep internetowy nadal powstaje, ale ja mam kilka pytań
      "technicznych" w związku z jego przyszłym działaniem (tak, wiem, jestem
      małodomyślna;))
      1. czy będą przy stanikach dokładne opisy? Na przykład jak wypadają miseczki lub
      obwód? Sądzę, że to by bardzo ułatwiło zakupy..
      2. będą jakieś przeceny sezonowe, tak jak ma to miejsce np. w dopasowanej?
      3. i jakieś zniżki dla lobbystek/stałych klientek? ;]
      4. i ostatnie: będą real foto? Niekoniecznie na modelce...

Przepraszam, ze ja tak ciągle Cię pytaniami zasypuję, ale strasznie mnie ciekawi
      funkcjonowanie takiego sklepu :D
      • kasienka.b Re: kilka pytań 11.09.09, 21:49
        1. Będą dokładne opisy - jeśli dany model będzie tego wymagał :)
        2. Przeceny też będą :)
        3. Również w planie
        4. Tak, planuję nawet coś ekstra w tej materii, ale nie od razu niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka