lukrecjabo Re: ŚWIAT ZMYSŁÓW 13.11.09, 13:23 Znalazłam chwilkę na spędzenie czasu w Twoim sklepie. Nadal na stronie głównej nie ma informacji o "zaawansowanej" formule wyszukiwania, czyli "wpisz z przecinkiem". Gdyby nie Lobby, nie miałabym pojęcia, że tak należy wyszukiwać. Przy majtkach do stanika Tango Spirit, wyskakuje ich rozmiar HH, cokolwiek by to oznaczało. Miski na pośladki? A już na dobitkę w ofercie przedświątecznej (zakładka "zamówienia przedświąteczne) piszesz: "Zamówienia po 05.12 bedą realizowane na poczatku roku 2010" (zachowana pisownia oryginalna). Czy to oznacza, że na realizację zamówienia w Twoim sklepie trzeba czekać miesiąc? Zobaczyłam na razie tylko tyle i już nie chcę więcej. Vinnico, weź sobie do serca rady Dziewczyn, z chęcią zrobiłybyśmy zakupy w Twoim sklepie, ale dopiero, jak wszystko będzie działać tak, jak powinno i sklep będzie budził zaufanie, bo to jest w handlu za pośrednictwem netu najważniejsze. I nie pisz, jak w jednym z postów wyżej, że teraz działa już wszystko jeszcze lepiej, bo nigdy dobrze nie działało i żadne "lepiej" się nie sprawdziło żeby można było mówić o "jeszcze";) Odpowiedz Link
milstar [o/t ]Re: ŚWIAT ZMYSŁÓW 13.11.09, 14:01 lukrecjabo napisała: > Miski na pośladki? Wreszcie 100C by sie komuś sprawdziło ;) Odpowiedz Link
vinnica.pl Re: ŚWIAT ZMYSŁÓW 05.06.10, 23:47 Witam!! Po roku sklep ma nowe funkcje wyszukiwarka, promocje na głownej stronie i kilka nowych niewidocznych funkcji. Więc mam nadzieje że teraz już wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam.... Ps. Zapraszam Nowa promocja w sklapie... Odpowiedz Link
jaagna zakupy w sklepie 15.08.10, 18:20 Kupiłam w sklepie 2 staniczki. Nie korzystałam z wyszukiwarki, tylko tak sobie oglądałam ofertę ;-) Znalazłam "na piechotę" to, co mi się spodobało i złożyłam zamówienie. Nie znalazłam żadnych danych o kosztach wysyłki przy pobraniu, więc skontaktowałam się z właścicielką sklepu (przez formularz i przez podane GG), właścicielka zadzwoniła do mnie (wcześniej podałam swój numer komórki), by ostatecznie ustalić wszystkie niejasności. Ostrzegła, że nie ma towaru z sklepie, tylko musi go zamówić. Zgodziłam się czekać, bo nie spieszyło mi się. Z obiecanych 2-3 tygodni zrobił się miesiąc, ale to okres wakacyjny ;-) i naprawdę mogłam poczekać. Za przesyłkę za pobraniem zapłaciłam mniej (!) niż się umawiałyśmy - a to plus. Odpowiedz Link
jaagna zakupy w sklepie cd 15.08.10, 18:21 Ogólnie: bardzo miły kontakt. W paczce znalazłam bonusa w postaci zapachowych perełek Soyelle i katalogi reklamowe jakiejś firmy kosmetycznej. Odpowiedz Link
vinnica.pl Re: zakupy w sklepie cd 17.08.10, 10:28 witam bardzo bardzo dziękuje...i zapraszam na zakupy...promocje, nowa kolekcja juz wkrótce..... Odpowiedz Link
vinnica.pl Re: zakupy w sklepie cd 01.09.10, 00:32 Od 1 września trwa promocja na model Saffron różowy. Z kolekcji Wiosna/lato 2010. Kup Andorre perłową lub czarną a Saffrona dostaniesz za 60% taniej. Odpowiedz Link
aankaa Re: zakupy w sklepie cd 01.09.10, 15:38 Balkonetkowa usztywniana Georgiana w kolorze płonącej pomarańczy z delikatnym czarnym tiulem w zwieńczeniu miseczek i pod miseczkami. To propozycja na czas wiosny/lata 2010. Eksluzywna, efektowna i bardzo elegancka pod sukienie wieczorowe oraz na specjalne okazje. Poleca tym z nas co lubią czuc sie piękne. === opis z pierwszej strony no tylko zapłakać Odpowiedz Link
vinnica.pl Re: zakupy w sklepie cd 15.09.10, 08:46 Przepraszam że pytam ale o co chodzi? Bo nie bardzo rozumiem??? Odpowiedz Link
kk345 Re: zakupy w sklepie cd 15.09.10, 22:34 O wyjątkowo zły i niegramatyczny styl pisania? Już kilkakrotnie była o tym mowa... Odpowiedz Link
anka-ania Re: zakupy w sklepie cd 15.09.10, 22:59 I literówki, i brak polskich znaków diakrytycznych - wszystko to już jest wymienione w tym wątku. Jul-kaa nawet oferowała pomoc w redagowaniu opisów. A vinnica nadal nie wie, o co chodzi... Odpowiedz Link
vinnica.pl Re: zakupy w sklepie cd 17.09.10, 02:24 Jesli ciebie anka-ania to bardzo razi to bardzo prosze o nie komentowanie tego.Wątpię czy ktokolwiek z tego forum jeszcze bedzie chciał korzystać z mojego sklepu. Staram się jak mogę ale najwyraźniej moje starania są niewystarczające. Niechce nikogo zniechęcać ale tu z krytyką spotyka się wiele sklepów do których większość z was padaruje tłumnie. Krytykować mogą ci co coś robią konkretnego a nie zblazowane internautki które siedzą i się nudzą i z tych nudów krytykują. Odpowiedz Link
zazulla Re: zakupy w sklepie cd 17.09.10, 09:40 vinnica.pl napisała: > Staram się jak mogę ale najwyraźniej moje starania są niewystarczające. Jakbyś się starała poprawić teksty, to załatwiłabyś to w jedno popołudnie. Ale Ty wolisz uznać, że do takiego stylu a raczej jego braku masz prawo bo to Twój sklep i basta. > Krytykować mogą ci co coś robią konkretnego > a nie zblazowane internautki które siedzą i się nudzą i z tych nudów krytykują. Moim zdaniem, tym zdaniem, pogrążyłaś swój sklep całkowicie. Odpowiedz Link
maheda Spróbuj może bardziej z dystansem 17.09.10, 11:37 Styl pisania masz taki, a nie inny - jedni będą zachwyceni, innym nie musi się podobać. To jest dla mnie całkowicie poza dyskusją. Natomiast dziewczyny zwróciły uwagę na to, że w Twoim sklepie kłuje w oczy najbardziej brak znaków diakrytycznych i częste literówki. Plus niegramatyczne zdania (przykład: "Poleca tym z nas co lubią czuc sie piękne."). Tylko w tym jednym tylko zdaniu powinno się poprawić trzy wyrazy: "Polecana", "czuć" oraz "się". Zgadzam się zresztą z dziewczynami. To bardzo kole w oczy. Na pewno zauważyłaś zresztą, że literówki w notkach blogowych - jeśli są wyłapywane przez czytelniczki, są poprawiane natychmiast i bezszmerowo, niejednokrotnie z grzecznym "dziękuję". Całkiem nie rozumiem, dlaczego nie możesz po prostu tego zrobić - zwłaszcza, że dziewczyny oferowały swoją nieodpłatną pomoc przy tego typu sprawdzaniu tekstów. Dwa - przeczytaj jeszcze raz swój poprzedni post. W pierwszej połowie piszesz, że Twój sklep jest tak krytykowany, że żadna z czytelniczek LB na pewno już u Ciebie niczego nie kupi. W drugiej piszesz, że bardzo krytykowane tutaj sklepy są stadnie odwiedzane przez czytelniczki LB. Te dwa zdania stoją wg mnie w jaskrawej sprzeczności ze sobą. Bardzo bym chciała - ale mimo najszczerszych chęci, nie jestem w stanie zrozumieć, o co w sumie Ci chodziło... :( Odpowiedz Link
anka-ania Re: zakupy w sklepie cd 17.09.10, 14:29 Nie mam ochoty wdawać się w pyskówki. To, co chciałabym napisać, napisały już zazulla i maheda, więc nie będę powtarzać. Z mojej strony EOT Odpowiedz Link
heliamphora Vinnico! 17.09.10, 15:23 vinnica.pl napisała: > Krytykować mogą ci co coś robią konkretnego > a nie zblazowane internautki które siedzą i się nudzą i z tych nudów krytykują. Przecież redagowanie tekstów czy innego typu konsultacje to jest KONKRETNA usługa, za którą zazwyczaj się płaci. Dziewczyny chciały dla Ciebie to zrobić nieodpłatnie, w dodatku przez ponad 100 postów doradzały Ci, poświęcając swój czas, co zrobić, żebyś miała więcej klientek i mogła zarobić... A Ty je w zamian obrażasz? Odpowiedz Link
butters77 Re: Vinnico! 17.09.10, 20:43 heliamphora napisała: > Przecież redagowanie tekstów czy innego typu konsultacje to jest KONKRETNA usłu > ga, za którą zazwyczaj się płaci. Dziewczyny chciały dla Ciebie to zrobić nieod > płatnie (...) Bardzo celna uwaga, heliamphoro. Odpowiedz Link
malgosia_swiatzmyslow Istniejemy już ponad 2 lata... 20.05.11, 20:48 Minęły dwa lata bardzo pracowite, nie było łatwo, dużo się nauczyłam, starałam się, przede wszystkim, jestem zadowolona..że przetrwaliśmy jako jedyny sklep w Siedlcach, w którym można kupić staniki do miseczki brytyjskiego KK mamy już swoje stałe klientki.. Największym sukcesem dla nas tworzących ten sklep są zadowolone klientki, których jest coraz więcej... pozdrawiam www.swiatzmyslow.com Świat Zmysłów - poczuj komfort i odkryj piękno... Odpowiedz Link
malgosia_swiatzmyslow Re: ŚWIAT ZMYSŁÓW 19.08.11, 00:00 Zapraszamy Lobbystki z Siedlec na zakupy w sklepie stacjonarnym. Zmiana siedziby sklepu. Jesteśmy na obrzeżach centrum na ul. 10 lutego 8 w salonie Zuza, godziny urzędowania 11-18 Poniedziałek -Piątek. W Soboty od 12-16. Niedługo nowa dostawa!! Wyprzedaż starych kolekcji. Niedługo CK Jesienna. ZAPRASZAMY na metamorfozę Biustonoszową. Szczegóły na stronie www.swiatzmyslow.com Odpowiedz Link
anka-ania Re: ŚWIAT ZMYSŁÓW 20.08.11, 12:08 malgosia_swiatzmyslow napisała: > ZAPRASZAMY na metamorfozę Biustonoszową. > > Szczegóły na stronie www.swiatzmyslow.com Znalazłam na stronie coś takiego: "Sama porada kosztuje 30 zł. Jeśli państwo zdecydują się na kupno bielizny, porada jest w cenie bielizny." Czy to znaczy, że jeśli przyjdę z zamiarem kupienia biustonosza, ale ostatecznie na ten zakup nie zdecyduję się*, to będzie mnie to kosztowało 30 zł? *bo np. nie będzie mojego rozmiaru, kroju czy koloru, a nie dlatego, że przyszłam sobie pomierzyć z zamiarem kupienia taniej przez internet. Odpowiedz Link
malgosia_swiatzmyslow Re: ŚWIAT ZMYSŁÓW 20.08.11, 23:07 To opłata za samą usługe nie za to, że ktoś chce kupić biustonosz ale nie ma jego rozmiaru i płaci..Wtedy, obowiązuje zamówienie, nie sama usługa. Ale to bardzo teoretyczne w praktyce jest tak, że można spokojnie przyjść i się ze mną dogadać oraz zakupić biustonosz. Jeśli chodzio o wyjaśnienie tej kwestii. pozdrawiam Odpowiedz Link
pamplemousse1 Re: ŚWIAT ZMYSŁÓW 05.10.11, 17:19 przepraszam, nie czytałam wszystkich postów Sklep stacjonarny Świat Zmysłów w Siedlcach ... polecam! Do tej pory zaopatrywałam się w Warszawie, i cieszę się, że już nie muszę tam specjalnie jeździć! Właścicielka prowadzi mały punkt (trzeba przejść przez salon kosmetyczny) z dużym wyborem bielizny. Można spokojnie zająć jej pół godziny a nawet dłużej - właścicielka ma po prostu pasję, to widać! Sympatyczna, uśmiechnięta, doskonale znająca się na sztuce brafittingu. I ceny - bardzo przystępne! Można zadzwonić, umówić się nawet na konkretną godzinę. Jak brakuje rozmiaru, to go szybko sprowadza. Oczywiście moja ocena jest bardzo subiektywna, jak macie pytania - chętnie odpowiem. Odpowiedz Link