irenka65f stanikologia pod strzechy 29.01.10, 16:45 Z radością donoszę, że również w miastach gdzie nie ma dobrego sklepu stacjonarnego możliwy jest profesjonalny brafiting. Takie spotkanie, z udziałem sklepu, onlyher udało się zorganizować w Świdnicy i dzięki agugabi uczestniczki zostały uświadomione i ostanikowane bez konieczności wyprawiania się do Wrocławia. Bardzo dziękujemy i liczymy na kolejne spotkania. Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: stanikologia pod strzechy 29.01.10, 19:45 Było prześwietnie :) Pozdrowienia dla wszystkich uczestniczek i obiecuję, że będzie ciąg dalszy :) Odpowiedz Link
kryklu Re: stanikologia pod strzechy 30.01.10, 13:50 Boże, czemu ja, świdniczanka nic o tym nie wiedziałam??? Poszłabym dla samej przyjemności towarzyskiego spotkania. Spokojne pomierzenie nieznanych mi marek z Onlyher kusi mnie od jakiegoś czasu. Idę się wypłakać........ Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: stanikologia pod strzechy 30.01.10, 17:18 do Wrocławia ze Świdnicy nie tak daleko. Na spokojnie przymierzanie nieznanych marek zapraszam kryklu serdecznie :) Odpowiedz Link
kryklu Re: stanikologia pod strzechy 30.01.10, 19:23 Dziękuję :))) Mam nadzieję, że kiedyś w końcu tam dotrę. Żałuję, że na wrocławskim zlocie nie zdążyłam pomierzyć Twoich staników, ale atmosfera była szalona, obok była Paryżanka z kteacjami Biubiu i musiałam wcześniej wyjść, ech życie... Odpowiedz Link
irenka65f Re: stanikologia pod strzechy 22.02.10, 21:48 Agnieszka obiecała dalsze spotkania. Mam nadzieję, że będzie u nas w marcu z nowymi kolekcjami. Jak się "wkupisz" to się załapiesz. My zorganizowałyśmy to na zasadzie "krewni i znajomi królika" i musiałam w pewnym momencie trzymać to spotkanie w tajemnicy bo było za dużo tych "krewnych". Nie ukrywam też, że zorganizowałam je z czystego wygodnictwa i egoizmu. Nie miałam czasu pojechać do Wrocławia. W dodatku do agugabi to na drugi koniec miasta trzeba czyli 45 minut na Bielany i 60 minut na Obornicką, więc powiedziałam koleżankom i agu przywiozła mi to co chciałam przymierzyć. A że przy okazji załapało się na ostanikowanie kilka innych dziewczyn? Cóż, efekt uboczny mojego wygodnictwa. Odpowiedz Link
kryklu Re: stanikologia pod strzechy 27.02.10, 13:40 Nie miałam czasu pojechać d > o > Wrocławia. W dodatku do agugabi to na drugi koniec miasta trzeba czyli 45 minut > na Bielany i 60 minut na Obornicką, więc powiedziałam koleżankom i agu > przywiozła mi to co chciałam przymierzyć. A że przy okazji załapało się na > ostanikowanie kilka innych dziewczyn? Cóż, efekt uboczny mojego wygodnictwa. Ach, rozumiem :) Z tych samych powodów zastanawiałam się nad takim rozwiązaniem, ale moja ewentualna ekipa jest dużobiuściasta, raczej poza skalą sklepu, ja sama łapię się ledwo, ledwo. Odpowiedz Link
andziula_ania Re: www.onlyher.pl 22.02.10, 17:56 Ja wprawdzie nic nie kupiłam ale jestem bardzo zadowolona z obsługi. Spodobał mi się jeden z modeli- nie do końca w miom rozmiarze. Napisałm do sklepu i Panie pozwoliły mi się ustrzec przed nieudanym zakupem-po podaniu wymiarów odpisały że lepszy był by inny rozmiar którego one akurat nie mają. Więc z czystym sumieniem polecam Odpowiedz Link
anna-pia Re: www.onlyher.pl 23.02.10, 13:13 kupowałam pierwszy stanik Pour Moi?, Agnieszka doradziła mi rozmiar, opisała modele - następnym razem zajrzę do maila i będę kupować bez wahania, bo doradziła dobrze :) Odpowiedz Link
ja-minka Polecam 24.02.10, 18:04 W poniedziałek odesłałam nie pasujący stanik dzisiaj pieniądze za zwrot mam na koncie. Pani Agnieszce dziękuję za cierpliwość :) Odpowiedz Link
festung.breslau Pierwsze wrażenia pozytywne 27.02.10, 11:08 Jeszcze niczego w tym sklepie nie kupiłam, dopiero się przymierzam:). Szybkie odpowiedzi na mail'e, fachowe doradztwo. Cieszę się, że można kupić bieliznę marek do tej pory niedostępnych w Polsce. Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: www.onlyher.pl 08.03.10, 12:47 Z okazji Dnia Kobiet życzę Wam wszystkim wszystkiego co sobie zamarzycie :) A moim prezentem w tym dniu jest 8% na wszystkie produkty w sklepie :) Zapraszam na zakupy :) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Krągłe Kaśki w OnlyHer 22.03.10, 23:33 Do OnlyHer dołączyły krągłe kaśki. Póki co kilkadziesiąt sztuk, ale jeśli się "polubimy" - będzie więcej :) Zapraszam. Odpowiedz Link
nathd Przeceny w Onlyher! Honeycomb, Opulence, Neve 07.04.10, 14:04 Teraz w promocji: Opulence soft i padded pluge po 99zł, Neve po 99zł, Honeycomb po 99zł. Doły taniej o 15%! Zapraszamy!!! Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher dostawa Audelle i przedostatnia DM 12.04.10, 22:02 Dojechała dostawa Audelle i przedostatnia DM. Do sklepu zawitał nowy model Audelle o nazwie Petal (właśnie skończyłam pomiary każdego rozmiaru, już są na blogu) i uzupełniłam rozmiarówkę honeycombów, modelu rosa ( będę robić jutro pomiary, ale już mówię, że miski są standardowe, a obwód bardzo ścisły), kilku tshirtów. Z DM doszły ostatnie już klarcie i monrołki. Mam jeszcze zarezerwowanych kilka klar, ale dosłownie kilka sztuk. Dostałam do testów trochę starszych modeli oraz modeli, które się pojawiają co jakiś czas w nowych odsłonach kolorystycznych. Wg mnie to bardzo udane modele i na pewno będę je zamawiać do sklepu. Muszą tylko jeszcze przejść testy przez dużobiuściastą :) Odpowiedz Link
confused.girl Re: dostawa Audelle i przedostatnia DM 15.04.10, 10:48 Czy rozmiarówka honeycomb balkonetki będzie jeszcze uzupełniana czy to już końcówka? Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: dostawa Audelle i przedostatnia DM 05.05.10, 21:53 Confused_girl - kilka rozmiarów właśnie przybyło. Gdyby była potrzeba dot. konkretnego rozmiaru, a go nie ma, po prostu do mnie napisz :) Odpowiedz Link
aadrianka Zdecydowanie klientoprzyjazna właścicielka!:) 15.04.10, 13:48 Korzystanie ze sklepu to czysta przyjemność. Jest przejrzysty, intuicyjny, moje zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, równie błyskawicznie załatwiona została wymiana. No i przemiły kontakt mailowy oraz rzeczowe, naprawdę fachowe, nienachalne doradzanie. Super!:) Odpowiedz Link
nathd Rejecty - Kup Taniej:) 11.05.10, 15:22 W rejectowni na blogu pojawiło się kilka modeli staniczków z wadami w niższych cenach :) Zapraszamy! Odpowiedz Link
nathd Link do rejectów: 11.05.10, 15:22 onlyher.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?611998 Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Dzień bez biustonosza! :) 30.05.10, 12:29 Zapraszam na zakupy z okazji dnia bez biustonosza :) Przy zakupie samych dołów zostanie naliczone 10 % rabatu na zakupy, a przy zakupie kompletu 15% na dół. Rabat przydzielę ręcznie, bo mój system dziś mi odmówił współpracy. Promocja trwa do północy dnia dzisiejszego :) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Ślub od kuchni z udziałem onlyher 19.06.10, 10:55 Wrocławianki lub dziewczyny, które mają w miarę niedaleko do Wro i które mają w planach zamążpójście zapraszam do zapoznania się z informacją zamieszczoną w aktualnościach na stronie: www.onlyher.pl/news/205/n/39 :)) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher wyprzedaż modelu St. Tropez w kolorze czekoladowym 19.06.10, 10:56 Ostatnie sztuki czekoladowego modelu St. Tropez 25% taniej. Zapraszam na zakupy :) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher nowe modele w onlyher.pl 04.07.10, 10:08 Dotarły do sklepu nowe modele pour moi? Taoestry padded bra cielisty plunge Ewy Michalak oraz clover firmy audelle Zapraszam na zakupy. Odpowiedz Link
confused.girl Re: www.onlyher.pl 12.08.10, 08:45 Mam za sobą już dwa zamówienia i jestem bardzo zadowolona. Pierwsza moja wizyta u Pani Agnieszki była jednocześnie moją wizytą uświadamiającą i muszę powiedzieć, że teraz po wizycie w kilku stacjonarnych sklepach z brytyjczykami, jestem niemalże pewna, że gdybym nie trafiła do niej, to uciekłabym z takiego sklepu z przerażeniem, dała sobie spokój z ideą ostanikowania i dalej nosiła 75c (chociaż na swoją obronę dodam, że nigdy nie miałam za wąskich fiszbin ani mega buł;) Ale na szczęście było inaczej. Dlatego trzymam mocno kciuki za onlyher stacjonarny, żeby więcej kobiet mogło skorzystać z brafittingu w wykonaniu pani Agnieszki, która ma prawdziwy talent do tworzenia przyjaznej atmosfery, a ta jest przecież kluczowa przy tak drastycznej zmianie rozmiarowej:) Drugie zamówienie doszło do mnie wczoraj, kostium Azure i Charnos malinowy (co za kolor!), ale o samej bieliźnie to już za jakiś czas napiszę w odpowiednich wątkach, jak ją porządnie przetestuję;) Ach, no i wielki plus za świetny kontakt - szybkie odpowiedzi na maila, a nawet telefoniczne powiadomienie o gotowości mojego zamówienia do odbioru osobistego. Polecam wszystkim, a zwłaszcza Wrocławiankom, które mają możliwość spotkania tête-à-tête :) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 16.08.10, 16:54 Zapraszam na blog, gdzie przybliżamy kolekcję audelle na jesień zimę tego roku. Na facebooku można znaleźć już wszystkie zdjęcia Audelle i Charnos na nadchodzące dwa sezony. Kolejne szczegółowe recenzje na blogu - już wkrótce. Odpowiedz Link
confused.girl Re: jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 16.08.10, 23:39 Kolekcja Charnos na SS jest prześliczna - już nie mogę się doczekać:) A czy wszystkie jesienne modele z tej marki będą w onlyher? Trzymam kciuki za cherubinka, bo ma bardzo dobre recenzje na listkach i jestem go strasznie ciekawa. Koniecznie w wersji czarnej ;D Odpowiedz Link
irenka65f Re: jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 16.08.10, 23:49 Do audelowej Susi to bym się chętnie przymierzyła. Odpowiedz Link
sylwiastka Re: jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 17.08.10, 02:49 Piękne detale, piękne komplety, niektóre baaaaardzo ciekawe konstrukcje, tylko czemu ta jesień/zima taka jasna, wiosenna i na bazie bieli ew różu:( Kolorystycznie urzekł mnie tropics, ale to chyba kostium. Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 19.08.10, 23:49 sylwiastka napisała: > Piękne detale, piękne komplety, niektóre baaaaardzo ciekawe konstrukcje, tylko > czemu ta jesień/zima taka jasna, wiosenna i na bazie bieli ew różu:( > Kolorystycznie urzekł mnie tropics, ale to chyba kostium. Tak, tropics to kostium. A kolorystycznie to mam też wrażenie, że próbują coś zamieszać w naszych przyzwyczajeniach... hm, ale czy to się uda? ;) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 19.08.10, 23:47 irenka65f napisała: > Do audelowej Susi to bym się chętnie przymierzyła. koniecznie Irenko, koniecznie, a nóż widelec będzie fajnie? :) Odpowiedz Link
anulla1974 Re: jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 17.08.10, 11:17 Modele śliczne, niestety różowe. A co gorsza te które mi się podobają mają luźniejszy obwód i ramiaczka regulowane do połowy :( Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 19.08.10, 23:48 anulla1974 napisała: > Modele śliczne, niestety różowe. A co gorsza te które mi się > podobają mają luźniejszy obwód i ramiaczka regulowane do połowy :( Nie wszystkie są różowe :) Może się okazać, że coś akurat będzie w porządku? Ja będę na bieżąco informować o modelach i ich charakterystyce. Odpowiedz Link
anulla1974 Re: jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 20.08.10, 13:15 Z jesienno-zimowych podoba mi się Carla i Suzie, a one z tych luźniejszych. Pocieszam się, że z wiosenno-letnich Daisy powinna być dobra :) Odpowiedz Link
eponak Re: jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 19.08.10, 00:33 A kiedy pojawi się fioletowa koszulka do spania Audelle? I czy byłaby szansa ściągnięcia do niej krótkich spodni? Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: jesień/zima 2010 i wiosna/lato 2011 19.08.10, 23:46 eponak napisała: > A kiedy pojawi się fioletowa koszulka do spania Audelle? I czy byłaby > szansa ściągnięcia do niej krótkich spodni? Niestety fioletowej już nie ma :( To był sezon letni i poszedł u producenta tak szybko jak wiatr, póki zdążyłam ją złapać. Teraz będzie granatowa. Ale spodnie ma wciąż długie. Krótkie będą przyszłą wiosną. Odpowiedz Link
nathd Zapraszamy do rejectowni! 17.08.10, 12:06 Zapraszamy do rejectowni! onlyher.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?611998 Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher letnie wyprzedaże 01.09.10, 20:01 Zapraszamy na wyprzedaże posezonowe do OnlyHer :) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: www.onlyher.pl 14.09.10, 16:56 Wstrzymywałyśmy się z ogłoszeniem otwarcia salonu ze względu na liczne niedociągnięcia fachowców. Najprawdopodobniej na otwarciu dalej nie będzie na czym siedzieć ;) Ale zapraszamy, aby wypić wspólnie szampana w plastikowych kieliszkach, obejrzeć salon i poprzymierzać asortyment. Jako, że jest to środek tygodnia i wszyscy pilnie pracują to zapraszamy na otwarcie we czwartek 16 września od godziny 15 do późnych godzin wieczornych... Adres salonu (wciąż mnie śmieszy ta nazwa ;)): ul. Wł. Jagiełły 3/7 Godziny otwarcia (od piątku 17.09.2010): 10-18 a w soboty: 10-14 Tel: (póki co tylko komórkowy) 664 911 397 Zapraszamy :) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher stacjonarne OnlyHer przy ul. Wł. Jagiełły 3/7 14.09.10, 16:57 no i tytuł do poprzedniego wpisu, to z prędkości ;) Odpowiedz Link
sbarazzina Re: www.onlyher.pl 14.09.10, 17:07 WOW! No nareszcie :))) Strasznie zaluje, ze nie bedzie mnie na otwarciu! Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: www.onlyher.pl 14.09.10, 23:07 dzięki psujko :) Sbarazzino - ja też bardzo żałuję, że Cię nie będzie :( Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher dostawa z Curvy Kate 18.09.10, 20:11 Przybyła princess indigo, emily flame, thrill me black/emerald i tease me wine/navy. Zapraszam :) Odpowiedz Link
nomina Zakupy stacjonarne - jak zwykle przyjemność :) 20.09.10, 19:09 Onlyherowe klientki wiedzą, że zakupy u Agugabi to przyjemność. Z pewnością nie będę specjalnie odkrywcza, pisząc, że zakupy, które dzisiaj robiłam w nowiutkim, stacjonarnym salonie, nie odbiegły od standardu :). Salonik przesympatyczny, bardzo podoba mi się zmyślnie zaprojektowana przymierzalnia (nie powiem, same sprawdźcie :)) i urokliwy wystrój (te staniczki z instalacji plastycznej sama bym chciała!). Przy okazji: Tease Me Emerald i Thrill Me wine prezentują się równie ciekawie jak w katalogu. Do kompletu rozpieszczań dostałam sesję zdjęciową :) i jak tylko otrzymam zdjęcia, wrzucę na balkonetkę (a to mój debiut, bo ja z tych, co to uważają się za wzorzec niefotogeniczności, nawet jeśli ma się zaprezentować sam stanik). Uwaga lokalizacyjna: sklep jest w tym nowym budynku między Dubois (zjazd na Długą) i mostami mieszczańskimi, akurat z perspektywy samochodu czy tramwaju szyld trochę zakrywają drzewa, więc nie zrażajcie się, jeśli nie od razu go zobaczycie. Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher niespodzianki w onlyher.pl zostań kompleciarą :) 10.10.10, 10:46 Pierwsza niespodzianka z OnlyHer.pl dla znajomych na FB. Jeśli w ciągu ostatniego pół roku kupiłaś biustonosz i marzysz o dole do niego, teraz możesz go mieć z 10%, a dwa z 20% zniżką. Promocja dotyczy również zakupów, które masz w planach :) Jeśli Twojego dołu nie ma, a bardzo Ci na nim zależy, napisz do nas :) Zamówimy, w miarę dostępności u producenta :) Promocja ważna od teraz do 15.10.2010 włącznie. Zapraszamy! Ps. Doły zamawiane na życzenie nie podlegają zwrotom. Odpowiedz Link
wolffie Re: niespodzianki w onlyher.pl zostań komplecia 10.10.10, 15:07 agnieszka.onlyher napisała: > Ps. Doły zamawiane na życzenie nie podlegają zwrotom. Z prawem to raczej zgodne nie jest. Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: niespodzianki w onlyher.pl zostań komplecia 10.10.10, 18:12 Wolffie - miałam już kilka sytuacji, w których coś zamawiałam dla kogoś ekstra, potem komuś się odwidziało i zostałam do tej pory z samymi majtkami na przykład, czego nie mam szans sprzedać już nigdy. Właściwie mogłabym przecież tego nie proponować prawda? A jedynie oferować to co jest dostępne w sklepie i już. Natomiast zawsze staram się wychodzić naprzeciw moim klientkom i jeśli ktoś wie, że naprawdę czegoś chce, a tego nie ma, oferuję pomoc. I masz rację, nie jest to zgodne z prawem konsumenckim. Liczę natomiast na to, że nie będę miała już takich przygód. Zwłaszcza, że mogę zawsze dopomóc z wyborem rozmiaru :) Dzięki za czujność w uczciwości działalności sklepu. Doceniam :) Odpowiedz Link
aankaa Re: www.onlyher.pl 30.10.10, 16:04 polecam zakupy w tym sklepie, dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher 3. niespodzianka w onlyher.pl 01.11.10, 18:51 Następna niespodzianka w OnlyHer.pl - kup 2 komplety bielizny, a drugi będzie 15% tańszy. Oferta nie dotyczy produktów wyprzedażowych i trwa do 10 listopada. Rabat na drugi komplet zostanie naliczony ręcznie, a kwota do przelewu podana mailowo. Zapraszam! :) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher szersze obwody w kaśkach i bestform 03.11.10, 07:39 Dojechało uzupełnienie rozmiarów 36 i 38 z miękkich Kaś oraz nowy model panama greystone firmy Bestform. Zapraszam na zakupy :) Odpowiedz Link