everywoman-to-ja Re: P E A C H F I E L D Mokotów 17.12.09, 21:40 Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć, kiedy będzie w sprzedaży Freya Deco? Odpowiedz Link
azymut17 Re: P E A C H F I E L D Mokotów 18.12.09, 11:09 Spodziewamy się, że Deco dotrze do nas w styczniu. Odpowiedz Link
agata_peachfield Arabella cassis, Estelle, Simone, Caitlyn, Rosalie 06.01.10, 18:22 Zapraszamy do sklepu, dotarły do nas: Arabella cassis, Estelle rouge, a z Fantasie Simone. Oprócz tego Elomi Caitlyn cielista i czarna oraz cielisty karmnik Rosalie, a także uzupełnienie rozmiarówki z modeli bazowych Freyi: Pollyanna, Rio, Arabella, Jolie. Odpowiedz Link
monikas27 Re: Arabella cassis, Estelle, Simone, Caitlyn, Ro 07.01.10, 15:42 Czy rozmiarówka Simone Fantasie w sklepach stacjonarnych jest tak samo uboga jak w internetowym ? Odpowiedz Link
azymut17 Re: Arabella cassis, Estelle, Simone, Caitlyn, Ro 07.01.10, 17:10 Rozmiarówka w sklepie internetowym pokrywa się ze stanem obydwu sklepów stacjonarnych. Odpowiedz Link
agata_peachfield godziny otwarcia w okresie świątecznym 23.12.09, 12:56 W dniach 24 i 31 grudnia oraz 2 stycznia sklep będzie nieczynny. W pozostałe dni robocze sklep działa normalnie, czyli od 11 do 19. Odpowiedz Link
azymut17 Ariza blossom 26.01.10, 15:23 Dotarła do nas pierwsza dostawa Arizy w kolorze blossom. Jest to piękny łososiowy odcień bladego różu, stanowi świetną alternatywę dla klasycznego beżu. Zapraszamy :-) Odpowiedz Link
gaja1972 Re: P E A C H F I E L D Mokotów 29.01.10, 16:13 W peachfield byłam pierwszy raz i na pewno tam wrócę. Polecam ten sklep wszystkim początkującym biuściastym i nie tylko bo wybór jest duży i promocji też sporo. Pani która mnie obsługiwała bardzo miła i pomocna, a przede wszystkim fachowa. Odpowiedz Link
agata_peachfield Gorsenia 03.02.10, 16:07 Dotarły do nas trzy modele firmy Gorsenia: kremowa Perła (70-80, miseczki E-G), czarna Nadia (70-80, miseczki D-G) i Agat (65-80, miseczki od E do M). Zapraszamy:) Odpowiedz Link
vanee Re: P E A C H F I E L D Mokotów 07.02.10, 21:46 Z powodu przeprowadzki na Mokotów tym razem zajrzałam na Bruna (na Ursynowie by się jeszcze jeden sklep przydał :) ) i jestem równie zadowolona jak z wizyt na Żeromskiego :) Pani przemiła (niższa blondynka), nabiegała się porządnie, bo jeden biustonosz miałam już upatrzony (bez ramiączek) a drugi wybrałam z przedstawianych mi przez nią modeli. Sklep bardzo ładny, przymierzalnie wygodnie, ogólnie super! Jedyny mój problem jest w tym, że każdy model ma inną miseczkę (a każdy pasuje), w domu mam Freye, a teraz wzbogaciłam się o Panache. Tak więc zakupy online nie dla mnie :( Dobrze więc, że są sklepy stacjonarne :D Odpowiedz Link
agata_peachfield kostiumy Geneva i Pebbles 17.02.10, 14:34 Kostiumy Panache Geneva w kolorze coral oraz Pebbles już w sklepie. Zapraszamy. Odpowiedz Link
azymut17 Estepona i Maia w 60 oraz kostiumy Geneva 24.02.10, 13:00 Kolejne kostiumy kąpielowe dotarły do nas: z linii Geneva w kolorze czarnym modele plunge i balkonetka, figi i szorty do kompletu oraz kostium jednoczęściowy. Mamy również pierwsze rozmiary wiosennych maskaradek - Estepony i Mai (obwody 60). Zapraszamy :-) Odpowiedz Link
vanee Reklamacja - szybko i sprawnie 25.02.10, 15:38 Nie zauważyłam, że Zara (Panache), którą kupiłam na Bruna ma małą wadę - dziurkę przy zapięciu, którą przebiła od środka haftka. Wypatrzyłam ją dopiero następnego dnia, przy zakładaniu. Reklamacja została rozpatrzona w sposób wzorcowy (dostałam telefon, że biustonosz wymieniony i mogę go odebrać, choć zwykły SMS by wystarczył :) ), mimo, że zgubiłam paragon (za to ostał mi się świstek od płatności kartą, pechowy splot okoliczności, bo wszystkie paragony zazwyczaj trafiają do przeznaczonego na ten cel pudełka). Pozdrawiam i do zobaczenia! Odpowiedz Link
agata_peachfield Promocja z okazji Dnia Kobiet! 04.03.10, 13:25 6 i 8 marca na hasło "Dzień Kobiet" 10% rabatu na wszystko - również produkty już przecenione. Zapraszamy! Odpowiedz Link
azymut17 Arabella Cassis i Emmanuelle Ametyst, Simone 06.03.10, 11:11 Uzupełniliśmy rozmiarówkę modeli Arabella Cassis, Emmanuelle Ametyst oraz Simone. Zapraszamy. Odpowiedz Link
agata_peachfield karmnik Panache Romantic Adventurer 09.03.10, 11:22 W sklepie pojawił się śliczny biustonosz do karmienia Panache Romantic Adventurer w rozmiarach 32DD-G, 34F-G (miseczka G odpowiada FF) z figami do kompletu, w kolorze ciemnej fuksji w kwiatki, wykończony beżową koronką. Zapraszamy:) Odpowiedz Link
agata_peachfield Tiffany orchid, Maia 15.03.10, 12:49 Dotarło do nas uzupełnienie Mai turkusowej, a także model Tiffany orchid plunge. Zapraszamy:) Odpowiedz Link
agata_peachfield Freya Deco, Fauve Mia 19.03.10, 16:09 Dotarły do nas Freya Deco cielista w obwodach 28-34, a także piękny half-cup z obniżonym mostkiem Fauve Mia w czerni z akcentami bordo (rozmiary 65C-E, 70E), a także miękka balkonetka 70F i FF. Zapraszamy:) Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: P E A C H F I E L D Mokotów 29.03.10, 11:47 Byłam, mierzyłam, kupiłam:) Jak dla mnie sklep stanowi doskonałą konkurencję dla sklepów z centrum Warszawy, dobra lokalizacja, 5 minut spacerkiem od metra to zaleta. Dodatkowo przyjemne wnętrze, duży wybór marek, profesjonalna i sympatyczna obsługa. Pozdrawiam miłe Panie:) Mam jeszcze małe pytanie - widziałam w sklepie internetowym Cleo Brooke w rozm. 75HH, czy jest możliwość dostarczenia go do sklepu, żebym mogła przymierzyć razem z H? Odpowiedz Link
azymut17 Re: P E A C H F I E L D Mokotów 29.03.10, 15:43 Dziękujemy, również pozdrawiamy :-) Brooke 75HH jest w sklepie na Żeromskiego, może być sprowadzona na Bruna i poczekać z odłożoną 75H. Kiedy oba staniki będą już u nas, damy tutaj znać. Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: P E A C H F I E L D Mokotów 29.03.10, 23:56 To ja poproszę, chętnie wpadnę pod koniec tygodnia:) Odpowiedz Link
agata_peachfield Re: P E A C H F I E L D Mokotów 30.03.10, 12:57 Oba staniki są już u nas i będą czekać do piątku włącznie (w sobotę sklep jest nieczynny). Zapraszamy:) Odpowiedz Link
garick Pytanie o nowe modele z wiosennej kolekcji 30.03.10, 19:04 Witam, chciałabym się dowiedzieć kiedy można się orientacyjnie spodziewać dalszej częsci wiosennych kolekcji? Mam na myśli zwłaszcza Cleo George i Masquerade Georgiana :) Odpowiedz Link
marysia_peachfield Re: Pytanie o nowe modele z wiosennej kolekcji 30.03.10, 19:33 Modele George oraz Georgiana powinny się u nas pojawić się w połowie kwietnia. Zapraszamy. Odpowiedz Link
agata_peachfield kostiumy Freya Atomic, Fantasie Maui 31.03.10, 16:34 Pojawiły się u nas kostiumy Freya Atomic oraz Fantasie Maui (jedno- i dwuczęściowy). Zapraszamy:) Odpowiedz Link
azymut17 sklep nieczynny 3 kwietnia 02.04.10, 12:58 W Wielką Sobotę, tj. 3.04. sklep będzie nieczynny. Zapraszamy ponownie od 6 kwietnia. Odpowiedz Link
azymut17 Saffron, Tango plunge magenta, George, Jo 08.04.10, 17:56 W sprzedaży pojawiły się nowe modele Panache Superbra - Saffron i Tango plunge w kolorze soft magenta; oraz Panache Cleo - George yellow/blue i Jo. Uzupełniliśmy też model Masquerade Estepona o brakujące rozmiary. Zapraszamy :-) Odpowiedz Link
niebieskookie Re: P E A C H F I E L D Mokotów 12.04.10, 14:37 Jakie modele z rozmiarów 65G i 65GG są dostępne na Bruna? Niestety nie mogę znaleźć takiej informacji na stronie. Odpowiedz Link
agata_peachfield Re: P E A C H F I E L D Mokotów 12.04.10, 15:00 Z 65G dostępne są: Rio beżowe, białe, czarne, Shannon czarna, beżowa, Tango plunge białe, czarne, beżowe, magenta, Ariza blossom, Tango balkonetka czarna, Jolie biała, czarna, Pollyanna ivory, czarna, Arabella czarna, cassis, Estelle czerwona, Billie, Jo, Millie czarna, Simone, Deco cieliste, Jessica czarna, Miranda, Emmanuelle amethyst, Zara czarna i cielista, Evie strapless ivory, black, George zielony, Freya Active bez fiszbin, Maia turkusowa, Estepona, Saffron, gorset Madison, George żółty, Keia Bridgette, Ariza teal, Courtesan, Madison fuksja, Tiffany orchid Z 65GG dostępne są: Rio beżowe, białe, czarne, Shannon biała, czarna, beżowa, Tango plunge białe, czarne, beżowe, magenta, Ariza blossom, Tango balkonetka biała, beżowa, czarna, Jolie biała, czarna, Pollyanna ivory, czarna, Arabella czarna, cassis, Mischa czarna, Estelle czerwona, Eleanor czerwona, Deco cieliste, Evie strapless ivory, black, Brooke czerwona, Freya Active bez fiszbin, Saffron, George żółty, Keia Bridgette, Eliza oberżynowa, Verona black/gold. Stan na dzisiaj, może ulec zmianie:) Odpowiedz Link
niebieskookie Re: P E A C H F I E L D Mokotów 12.04.10, 15:09 Dziękuję za szybką odpowiedź. W takim razie do zobaczenia po południu :) Odpowiedz Link
agata_peachfield Dzień z Freyą 24 kwietnia 21.04.10, 12:18 W najbliższą sobotę, 24 kwietnia, odbędzie się Dzień z Freyą: brafitting, 15% rabatu na wszystkie nieprzecenione produkty Evedenu (marki Freya, Fantasie, Fauve, Elomi, kostiumy kąpielowe Freya i Fantasie), a wśród osób, które kupią jakikolwiek produkt tych marek, wylosujemy kupon na 150 zł do wydania w naszym sklepie na produkty Evedenu. Serdecznie zapraszamy:) Odpowiedz Link
5beatka cleo frances 22.04.10, 12:30 a wiadomo może kiedy będzię dostępna już frances u was? Odpowiedz Link
azymut17 Re: cleo frances 22.04.10, 15:26 Spodziewamy się tego modelu w przyszłym tygodniu, jak tylko będzie w sprzedaży, powiadomimy o tym na forum. Odpowiedz Link
agata_peachfield Cleo Frances, Masquerade Georgiana, Inca 26.04.10, 16:06 Dotarły do nas modele: Cleo Frances, Masquerade Georgiana w kolorze burnt orange i Inca. Zapraszamy:) Odpowiedz Link
agata_peachfield kostiumy Freya Gemini, Eclipse, Fantasie Barcelona 28.04.10, 15:25 Pojawiły się u nas kostiumy Freya Gemini oraz Eclipse w kolorze oberżynowym, a także Fantasie Barcelona. Zapraszamy:) Odpowiedz Link
agata_peachfield Nowości Freya, Fantasie, Elomi, Fauve 09.05.10, 19:25 Pojawiły się u nas nowe modele Freyi: Summer (balkonetka i half- cup), Carolyn; Fantasie: Elodie w kolorze ice, Amber, Serene cielista; Elomi: Caitlyn w kolorze carnation, Lara w kolorze pearl, a także half-cup Fauve Alissa w kolorze blush. Zapraszamy:) Odpowiedz Link
la_sobra Re: Nowości Freya, Fantasie, Elomi, Fauve 11.05.10, 10:55 Na stronie sklepu bardzo ciężko ładują się zdjęcia, często pojawia się komunikat o błędzie. Czy da się to naprawić, bardzo bym chciała obejrzeć te nowości ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
azymut17 Re: Nowości Freya, Fantasie, Elomi, Fauve 11.05.10, 12:27 Sprawdziłyśmy na kilku komputerach i z różnymi przeglądarkami i wychodzi na to, że zdjęcia nie wyświetlają się w Internet Explorerze. Przekażemy tę informację, obecnie prosimy korzystać z innych przeglądarek (np. Firefoxa). Odpowiedz Link
ja-minka Re: Nowości Freya, Fantasie, Elomi, Fauve 11.05.10, 15:26 azymut17 napisała: > Sprawdziłyśmy na kilku komputerach i z różnymi przeglądarkami i wychodzi na to, > że zdjęcia nie wyświetlają się w Internet Explorerze. Przekażemy tę informację > , obecnie prosimy korzystać z innych przeglądarek (np. Firefoxa). Ja korzystam z Firefox, internet ma szybkość 1,3Mb/s i lądują się długo. Odpowiedz Link
azymut17 Re: Nowości Freya, Fantasie, Elomi, Fauve 11.05.10, 23:54 ja-minka napisała: > Ja korzystam z Firefox, internet ma szybkość 1,3Mb/s > i lądują się długo. Sprawdziłyśmy stronę na kilku komputerach w 4 dzielnicach Warszawy, u różnych dostawców netu i z różnymi przeglądarkami. Z Firefoxem wszystko wszędzie było o.k., zdjęcia ładowały się w ciągu kilku sekund. Dlatego przypuszczam, że w tym przypadku wina nie leży po stronie sklepu. Pytanie, czy to 1,3 mega jest deklarowane przez operatora, czy sprawdzone na stronie testującej szybkość połączenia? Bo skoro zdjęcia wolno się ładują, to jest to problem łącza. Odpowiedz Link
la_sobra Re: Nowości Freya, Fantasie, Elomi, Fauve 11.05.10, 23:46 ale ja korzystam właśnie z Firefoxa Odpowiedz Link
azymut17 Shock Absorber, Freya Dotty, Fauve Emmanuelle 11.05.10, 12:32 Dotarł do nas popularny model Shock Absorbera - Max Sports Bra w kolorze czarnym z białą lamówką. Poza tym uzupełniliśmy rozmiarówkę modeli Dotty (karmnik) oraz Emmanuelle w kolorze latte. Odpowiedz Link