drozdp 13.12.04, 22:02 Czy nie odnośicie wrażenia, że gdzieś od 1,5 roku w nawet w centrum miasta jest po prostu brudno??? Może magistratowi brakuje na to pieniędzy, ale bez przesady.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panjurek1 to nie brud - to już chlew 14.12.04, 18:22 wystarczy wyjść na wolkę - to syf i malaria, o pozostałych dzielnicach nawet nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Czystość miasta 08.01.05, 01:43 ja mysle, ze prezydent gdy podremontowal Wolke i polozyl na niej nowa kostke, to zapomnial ze taka ulica istnieje.. kamienice tez poremontowali z zewnatrz - wiem ze nie bylo problemu aby dostac kase na remont elewacji od frontu, gorzej gdy cos innego sie sypalo Odpowiedz Link Zgłoś
r_z_chorzowa Re: Czystość miasta 11.01.05, 22:25 Pozdrawiam serdecznie wszystkich (choc Was/Nas tu niewiele). Ostatnio bywam w Chorzowie rzadziej, pomimo tego, iz naprawde lubie CHorzow, bardzo, bardzo. Przyznaje, ze pomimo rozowych okularow dostrzegam, iz Chorzow po prostu szarzeje, szarzeje i szarzeje. W wielu wymiarach:(((( Mam nadzieje, ze to sie po prostu zacznie zmieniac. Jeszcze raz pozdrawiam, po raz pierwszy na forum. R Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Czystość miasta 12.01.05, 22:56 witaj wiec R:-)) mam nadzieje ze bedziesz czesto zagladal(zagladala) tutaj.. sa stali forumowicze i troche tych co rzadko - pewnie przypadkowo zajrza i zapominaja..niestety Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Czystość miasta 16.04.05, 01:12 No niy wiym, ale zech lostatnio trocha laziyl - po Siemianowicach, Bytomiu i Chorzowie, no i Katowicach. I bych pedziol, ze Chorzow mi negatywnie niy podpod - ? Godom lo tzw. srodmiesciu. Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: Czystość miasta 18.04.05, 12:15 amoremio napisał: > No niy wiym, ale zech lostatnio trocha laziyl > - po Siemianowicach, Bytomiu i Chorzowie, no i Katowicach. > > I bych pedziol, ze Chorzow mi negatywnie niy podpod - ? > Godom lo tzw. srodmiesciu. Sobotę spędziłem w ...Berlinie. Po tym co tam zobaczyłem, szczególnie w okolicach Katedry i Alexandrer Platzu, stwierdzam, że Chorzów wcale nie jest taki zły. Moi znajomi stwierdzili dobitnie: "Pozbyliśmy się kompleksów! Jesteśmy dumni, że żyjemy w takim CITI, jak Chorzów" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Czystość miasta 18.04.05, 13:20 bych sie zgodziył z amore i dorfym - wcale niy ma tak źle jak godocie. Mocie recht, że je szaro i ponuro ale niy łazi się po kostki w hasiu ani w bramach niy ma już naszczane jak było pora lot tymu. Idzie na ta Wolka wlyźć i sie niy porzigać a w takim Bytoniu to niy idzie - prznojmi jo niy umia:)Ino kiejby jesce te hasiok sklepy 'wszyjsko po 3 złote' mogli by kas w okolic Barskij przeciepnonć i było by choby w Niymcach:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś