Gość: reden-fan IP: *.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 27.08.02, 11:30 Czy ktos wie o ktorej godzinie i czy w ogole odbedzie sie odsloniecie pomnika Redena w Chorzowie 06. wrzesnia 2002. Nigdzie nic nie mozna na ten temat znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slimok Re: pomnik IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.02, 21:10 o keryj godzinie to tysz niywia, ale jak zes na tych zajtach jeszcze niy bou to polecom www.slonsk.com/infos/02c/SchlesischesEisen.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: pomnik IP: *.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 28.08.02, 10:34 Dziękuję za odpowiedź! Strony już wcześniej obejrzałem i część nawet wydrukowałem. Znalazłem jeden artykuł w Dzienniku Zachodnim, w którym była wzmianka o odsłonięciu pomnika 6 września. Ale żadnych dokładniejszych informacji nie było. Może to jest utrzymywane w tajemnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon-profi Re: pomnik IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 17:58 A czy pokaże to ogólnopolska tv? Bo jak nie,to całą imprezę o kant potłuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: pomnik IP: *.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 28.08.02, 19:35 Jeśli impreza będzie utrzymywana w tajemnicy, to TV może się nie dowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś