oxy_gen_86 27.01.06, 20:40 Wlasnie sprawdzilam klucze odp. i jestem zalamana:(( Tyle sie uczylam i co??!!! <buuuu> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: Cholera!! MAm dola... :(( 27.01.06, 21:41 No z hist. bo wos'u nie ma jeszcze (tu link dla zainteresowanych www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=304&Itemid=2) :( Odpowiedz Link Zgłoś
violatress Re: Cholera!! MAm dola... :(( 27.01.06, 22:00 a jaki myslisz, ze masz wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Cholera!! MAm dola... :(( 27.01.06, 22:06 Do konca nie sprawdzilam bo sie za bardzo wkurzam...ale nawet w polwoei wstyd sie przyznac;P Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Cholera!! MAm dola... :(( 27.01.06, 22:07 Ale w kazdym razie zdalam!! (zeby nie bylo, ze jakis glab ze mnie!) Odpowiedz Link Zgłoś
violatress Re: Cholera!! MAm dola... :(( 27.01.06, 22:31 no, to ja sie przyznam. wyniki bez nauki: nasza probna: 77, majowa 68 wynik z nauka: 75 i co? kto ma prawo sie wkurzac? ja sie nie wkurzam, ja sie wkur*** na sama siebie, ze jestem za glupia zeby sie nauczyc. co wiecej - okazuje sie, ze jestem za glupia na cokolwiek. ilekroc o tym mysle lapie duzego dola, wiec juz lepiej o tym nie bede pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Cholera!! MAm dola... :(( 27.01.06, 22:34 Ze mna jest tak, ze schrzanie te najprostrze zadania!! A tak poza tym to masz to wszystko gdzies!! Ide na zaoczne! Odpowiedz Link Zgłoś
aggr3sor Re: Cholera!! MAm dola... :(( 28.01.06, 09:54 To nie to, ze jestescie glupie czy cos ;) Na egzaminach nerwy robią swoje... Wszystkim nam bardzo zależało na poprawie, stąd dodatkowy stres. Może warto jeszcze spróbować w maju? Ja edę musiał napisać polak rozszerzony i wos... Odpowiedz Link Zgłoś
mloda2005 Re: Cholera!! MAm dola... :(( 28.01.06, 12:27 a ja myślałam, że to ja jestem tylko taka tępa...po wyjściu z auli było ok, po zobaczeniu klucza trochę gorzej:/...i tyle czasu i nauki na darmo...rok stracony i tak zaoczne...ehhh... KABARET!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Cholera!! MAm dola... :(( 04.02.06, 19:04 mloda2005 napisała: > a ja myślałam, że to ja jestem tylko taka tępa...po wyjściu z auli było ok, po Hehe dzieki:))));P Odpowiedz Link Zgłoś
speak.to.the.hand Re: Cholera!! MAm dola... :(( 28.01.06, 14:08 tez jestem głupia. porobiłam jakieś beznadziejne błędy, nawet mi się nie chce sprawdzać. mam nadzieję, że sesja majowa będzie trudna, żeby mieć jakieś szanse nadrobić brak mózgu fartem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wieniak Re: Cholera!! MAm dola... :(( 28.01.06, 21:19 Nil desperandum, powiadam! Do trzech razy sztuka! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka711 Re: Cholera!! MAm dola... :(( 01.02.06, 20:27 A ja nie uwazam zeby to byly jakies nerwy, ja sie nie denerwuje a i tak mi sie nie udaje, na majowym zbytnio sie denerwowalam i dlatego nie zdalam teraz w styczniu wogole nie maialam stresu i tez pewnie zle mi pojdzie :(( do bani Odpowiedz Link Zgłoś