angela-rt 21.06.03, 10:32 Dzisiaj koncert tego zespołu,a ja nie moge być tak bardzo chciałam ,ale mi sie nie uda buuuu,idzcie przezyjcie muzyczne uniesienia wracajcie i opowiadajcie jak było;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: 'Futro'w Lidzbarku 21.06.03, 18:23 Futro i Perfect maja dzis grac :))))) W sumie jeszcze nie wiem czy pojde bo nie dosc , ze zimno , deszcz leje to jeszcze wiatr okropny :((( Jakby nie bylo to przynajmniej bede ich slyszec ,blisko amfiteatru mi sie mieszka (patrzac przez okno ) :)))))))))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: 'Futro'w Lidzbarku 21.06.03, 23:30 Hmmmmmmm Muzyczki nic a nic nie slychac a petardy strzelaja na amfiteatrze juz dobre pol h :)))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylaba76 Re: 'Futro'w Lidzbarku IP: *.iweb.pl 22.06.03, 22:04 A cóż to za okazja była? Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: 'Futro'w Lidzbarku 23.06.03, 00:02 mika_1 napisała: > Jakaś mega impra w Lidzbarku??? ---------------- Toc przeciez Dni Lidzbarka byly 3 dni :)))) Oj laseczki :)))) A Perfect i Futro z okazji Turnieju miast :)) Pozdrowionka serdeczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
treborrr Re: 'Futro'w Lidzbarku 23.06.03, 13:07 daffne napisała: > mika_1 napisała: > > > Jakaś mega impra w Lidzbarku??? > ---------------- > Toc przeciez Dni Lidzbarka byly 3 dni :)))) > Oj laseczki :)))) > A Perfect i Futro z okazji Turnieju miast :)) > Pozdrowionka serdeczne:) Widzisz Dafne, jaka wiedza o Lidzbarku wirtualna??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: 'Futro'w Lidzbarku 23.06.03, 23:18 Ha ha - ja w Lidzbarku baaardzo gościem jestem;) Więc to od Was takie info powinno wychodzić;))) Ale dobrze, że i tak się dowiedziałam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
treborrr Re: 'Futro'w Lidzbarku 26.06.03, 17:48 Przecież ja też jestem gościem wirtualnym w LW. Gdybym chodził po ulicach tego miasta, to bym nie siedział w Internecie! Real zdecydowanie ciekawszy. Poza tym jakoś tak fajniej mi ze świadomością, że Internet to owszem, ale tylko w Gdańsku albo Warszawce, a LW jest poza Matrixem. mika_1 napisała: > Ha ha - ja w Lidzbarku baaardzo gościem jestem;) Więc to od Was takie info powi > nno wychodzić;))) > Ale dobrze, że i tak się dowiedziałam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: 'Futro'w Lidzbarku 26.06.03, 20:21 W przyszłym tygodniu jade do Lidzbarka:))) Może będę miała chwilę, żeby się rozejrzeć, sprawdzić co i jak:))) Czekam na ten wyjazd jak nie wiem co... Najgorsze jest to, że zawsze jest zbyt krótki jak na moje potrzeby:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylaba76 Re: 'Futro'w Lidzbarku IP: *.iweb.pl 26.06.03, 20:44 mika_1 napisała: > W przyszłym tygodniu jade do Lidzbarka:))) > Może będę miała chwilę, żeby się rozejrzeć, sprawdzić co i jak:))) > Czekam na ten wyjazd jak nie wiem co... Najgorsze jest to, że zawsze jest zbyt > krótki jak na moje potrzeby:( O, Mika, ale szczęściara z Ciebie... I oczywiście zdrowa porcja pracochłonnych emotikonków:-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś