Gość: megi IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 16:04 z jakiego bankomatu mozna wyplacic bez dodatkowych oplat pieniadze z mBnku ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mloody20 Re: bankomaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 18:00 z bankomatu w tesco i chyba pko; reszty nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: bankomaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 18:39 W pełni odpowiedź na zadane przez Ciebie pytanie, nałatwiej wg mnie znaleźć na stronie banku o którym mowa. "...Bankomaty - bezprowizyjna wypłata gotówki z ponad 3 800 bankomatów sieci BZ WBK S.A., Cash4You, eCard, Euronet na terenie całego kraju..." - źródło www.mbank.pl Zatem jeśli idzie o nasze miasto - Świecie, wypłacać pieniążki bez prowizji można w poniższych punktach: 1. Tesco ul. Cukrowników 2 (Bankomat Euronet). 2. mKiosk (CH Marianki)ul. Wojska Polskiego 81 (Bakomat Euronet). 3. I Oddział BZ WBK ul. Klasztorna 14 (Bankomat BZ WBK). 4. Targowisko miejskie ul.Krausego 1 (Bankomat BZ WBK). 5. Hala widowisko-sportowa ul. Sienkiewicza 3 (Bankomat BZ WBK). 6. Polo Market ul. Wojska Polskiego 81 (Bankomat Cash4you). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEGI Re: bankomaty IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 21:40 dziekuje za tak wyczerpujaca odpowiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: bankomaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 00:13 Drobiazg, przy okazji przede mną ktoś napisał "chyba pko".. nie jest to prawda... w bankomatach pko pobierana jest prowizja w wysokości..stad słusznie podkreślił słowo - chyba, tym samym odsyłam do cennika na stronie www :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: bankomaty IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.09.09, 09:46 PKO nie pobiera opłat za korzystanie z bankomatu,mam tam konto i pobieram tylko z bankomatu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: bankomaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 10:52 Halooo pobudka......mowa o prowizji pobieranych od klientów mBank'u. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: bankomaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 10:53 miało być: pobieranej Odpowiedz Link Zgłoś