IP: 188.33.155.* 27.12.09, 01:44
mieszkam w bloku obok nowego szpitala jest godzina 01:30 pale sobie fajke przy
oknie i zauważyłem jak ktoś wyleciał z okna w szpitalu,ratownicy wyskoczyli
przez okno z izby przyjęć chcieli ratować tego kogoś i wyobrazcie sobie że nie
mogli otworzyć drzwi bo nie mieli klucza i musieli z poszkodowanym lecieć do
okoła,przecież to się w głowie nie mieści jakie w szpitalu mają wyjścia
awaryjne,słyszałem tylko jak wołali "dajcie kołnierz" "kur.... otwórzcie te drzwi"
Obserwuj wątek
    • Gość: antyszpitalna Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 02:02
      Nie jestem tym nic a nic zdziwiona.
      Dopisz tylko, z którego piętra wyleciał.. ;|
      • Gość: wypadek Re: wypadek IP: 188.33.155.* 27.12.09, 02:20
        tego nie zauważyłem tylko usłyszałem krzyk,jak się spojrzałem to już ten ktoś leżał
        • Gość: antyszpitalna Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 02:22
          No to w razie (odpukać oczywiście) śmierci tej osoby, jesteś świadkiem.
          Wiadomo,że ONI wszystko sprawnie tuszują...
          • Gość: wypadek Re: wypadek IP: 188.33.155.* 27.12.09, 02:25
            szkoda że tego nie nagrałem bo to nadaje się do programu UWAGA w TVN
          • Gość: 111 Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.09, 11:50
            Świadkiem przepraszam bardzo czego???????? Bo nie czaję...
    • Gość: Katarzyna Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 23:33
      Nadam tą sprawę policji, bo to powinno być jakoś wyjaśnione
      Dobrze, że masz widocne IP i dokładną godzinę przesłania tej
      wiadomości. Będzie można zgłosić się do Ciebie.
      Nie wolno dopuścić do zatuszowania takiego zaniedbania.
      • Gość: Buff Re: wypadek IP: 81.219.2.* 28.12.09, 09:34
        Katarzyna ale Ty głupia jesteś jak paczka gwoździ dobrze że Twoje IQ
        jest widoczne.
        • Gość: hiehie Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 13:33
          patałaszek nabroił i teraz się boi?
    • Gość: gość Re: wypadek IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.12.09, 17:22
      Byłam wtedy w szpitalu,z 3 piętra wyskoczyła
      dziewczyna...Przeżyła,ale wieźli ją do szpitala do Bydgoszczy...
      • Gość: omatko Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 17:35
        to co oni z nią robili, że zdecydowała się na coś takiego!?
        • Gość: Panikarze Re: wypadek IP: *.147.242.23.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.12.09, 20:25
          Ale mi heca, poprostu z nudów urządzają skoki bangee w troszke
          zmodyfikowanej formie - bez liny, podobno oficjalne wyniki komu
          najlepszy wyszedł skok mają byc 31.12.2009 r.
      • Gość: ona Re: wypadek IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.12.09, 06:58
        A gdzie był personel?Jak czuwają nad bezpieczeństwem pacjentów?
        • Gość: Panikarze Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 07:12
          No a jak myślisz gdzie był? Jeżeli byś była domyslna to byś skumała
          że część stanowiła widownie a część siedziała w jury.
          • Gość: cyklista Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 08:33
            Zapraszamy szanownych dyskutantów do udziału w konkursie, dla mniej
            zaawansowanych proponuję pierwsze i drugie piętro.
            • Gość: Panikarze Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 11:44
              Z pierwszego i drugiego juz nie skaczemy to było w zeszłym
              sezonie,nie było można nawet salta zrobić podczas lotu,teraz z dachu
              to jest to pełen relax
              • Gość: Mob Re: wypadek IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.12.09, 15:00
                Ktoś próbuje zmienic temat tego wątku, żeby odejśc od sedna sprawy.

Czyżby to było celowe??

• Gość: xxx Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.09, 15:11
                  Tak ależ to spisek jest heehehehe
                  • Gość: ona Re: wypadek IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.12.09, 15:28
                    jakoś teraz personel milczy, krzyczą wtedy, gdy chcą podwyzek.
                    Pewnie panie siostrzyczki spały w najlepsze i nie dbały co sie
                    dzieje na alach. A tak płaczą ile maja pracy. ciekawe co robia na
                    nockach?
                    • Gość: chora Re: wypadek IP: 83.238.158.* 29.12.09, 16:03
                      Śpią,ja się dosyś najeżałam to widziałam.A jak niechcący ich
                      obudzisz to masz przekichane.
                      • Gość: Panikarze Re: wypadek IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 16:51
                        Dobra dobra tylko bez cwaniactwa, zasady są jasne kazdy zawodnik
                        skacze sam, nie wpisujemy na listy chetnych z nogami w gipsie bo to
                        juz nie bedzie samodzielny skok tylko wyrzut przy pomocy personelu a
                        to sie nie liczy oj nie nie. Do chorej a Ty już sie tak nie
                        najezaj :) Ps. Z paszportami Polsatu nie ma pierwszeństwa przy
                        zapisach!
                    • Gość: ja Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 20:01
                      Tak dla sprostowania-jaki personel w liczbie mnogiej?Personel jest
                      tak okrojony,że w nocy na tym odziale jest jedna osoba opiekujaca
                      się chorymi. Niedługo nie będzie w nocy nikogo bo spółka musi
                      oszczędzać!!!!!!
                      • Gość: mieszko Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 20:14
                        i to jest prawda!
                        już było w "CZ.Ś",że karetki puszczają w trasy z samymi ratownikami, bez lekarza.
                        !!!!!
                        • Gość: on Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 20:39
                          Dokładnie. Zmniejszają obsadę KAŻDEJ karetki żeby było taniej.
                          Personel próbuje się na to nie zgodzić ale otrzymuje jedną
                          odpowiedź:nikt was tu na siłę nie trzyma
                          • Gość: paranoja Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 00:30
                            nawet najbardziej okrojony personel i tak nie może być
                            usprawiedliwieniem dla tego, co się stało. Dziewczyna wypadła z
                            okna. Należy to wyjaśnić a nie szukać winnych wszędzie, tylko nie w
                            szpitalu.
                            • Gość: DSG Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.09, 01:52
                              Wypadła z okna? Co ty za bzdury klepiesz? Żeby mogła wypaść z
                              okna, to okno musiałoby być na wysokości podłogi, o szerokości
                              łóżka, a kobieta musiałaby leżeć przy szeroko otwartym oknie
                              (zimą!), i np. przez sen spaść z łóżka i w efekcie wypaść przez
                              okno. Rusz mózgiem i odpowiedz, czy wyobrażasz sobie taka sytuację,
                              bo tylko w takiej właśnie można powiedzieć, że ktoś wypadł z okna.
                              Pacjentka wyskoczyła przez okno, które sobie sama otworzyła.
                              Jaką więc winę ponosi personel szpitala? Żeby czemuś takiemu
                              zapobiec, to pacjenci musieliby być non-stop pod nadzorem, a okna
                              zakratowane. Biorąc pod uwagę, że to nie jest szpital dla
                              psychicznie chorych, to całkiem logiczne, że takich warunków nie
                              będzie spełniać.
                              • Gość: zuza Re: wypadek IP: *.cdma.centertel.pl 30.12.09, 02:32
                                do DSG zgadzam się z tobą pielęgniarki nie są wstanie upilnować
                                wszystkich a kto normalny skacze z pięter (nikt o zdrowym rozumie)
                                • Gość: Panikarze Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 07:33
                                  Czy Ty próbujesz zarzucić, że nasi zawodnicy są nie normalni? Czy
                                  oby nie przesadzasz?
                                  • Gość: liz Re: wypadek IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.12.09, 08:10
                                    Z jakiego oddziału wyskoczyła ta dziewczyna?
                                    • Gość: gość Re: wypadek IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.12.09, 09:43
                                      dziewczyna wyskoczyla z oddzialu ginekologii.Podobno jest
                                      psychicznie chora,a że dowiedziala sie,ze jest w ciąży postanowila z
                                      tym skonczyc.Personel nie mial szans zauwazenia co ona robi,bo nie
                                      sa w stanie pilnowac kazdego pacjenta osobno...Dziewczyna potrzebuje
                                      pomocy specjalisty,a tutaj niektorzy forumowicze widza w calym
                                      zajsciu jedynie dobry żart...
                                      • Gość: wstyd Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 13:06
                                        Dobry żart widzą osoby, którym bardzo niewygodne jest to, że sprawa
                                        wyszła na jaw. Prawdopodobnie przekupni lekarze lub administracja
                                        szpitala.
                                        Pielęgniarki popieram w stwierdzeniu, że nie są w stanie nad
                                        pacjentami zapanować. Bywałam w szpitalu jako pacjentka i wiem, że
                                        często są i pielęgniarkami, i salowymi. Wstyd powinno być lekarzom,
                                        którzy nie zorientowali się, że pacjentka ma depresję czy też
                                        chorobę psychiczną. To lekarz jest od diagnozy i odpowiednich
                                        zaleceń. Dali ciała i teraz sobie robią żarty z tragedii. Tchórze.
                                        • Gość: Mob Re: wypadek IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.01.10, 05:52
                                          Słusznie. Popieram tę wypowiedź, doświadczyłem tego osobiście, że personel milczy...
                                  • Gość: gosc Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 10:28
                                    daje sobie glowe obciac ze "panikarze" to jeden z ratownikow,pracowalem w tym i
                                    wiem jacy moga byc ludzie pracujacy tam,dla innych,tych poszkodowanych.Moze by
                                    zaczeli zatrudniac ludzi z odpowiednim wyksztalcenim a nie po wojsku i po
                                    szkółce,i przed przyjeciem do pracy robili testy psychologiczne,czy czasami
                                    ktorys nie jest chory.... ale na mozg....!
                                    • Gość: Panikarze Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 10:57
                                      Dementuje nie jestem,nie byłem i nie bede nigdy prazownikiem
                                      szpitala czy tam pogotowia,nawet nigdy nie byłem pacjentem tego
                                      szpitala,no pare razy przeswietlalem jakies kości (ale nie po
                                      skokach ). Szcześliwego Nowego Roku i udanych skoków :)
                                      • Gość: gosc Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 12:05
                                        no to pozdro bo juz myslalem ze jestes malym gejkiem m czerwonym kubraku.na wzajem,moze Ci sie uda skok........
                                        • Gość: go gość Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 15:58
                                          chyba masz jakies kompleksy cos Ci w zyciu nie wyszlo i mozesz
                                          smiało glowe pod tasak polozyc bo sie mylisz.
                                          • Gość: do gość Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 16:04
                                            i jeszcze jedno chyba sam jestes pracownikiem ktory nie lubi
                                            ratownikow. A co ty masz do ludzi po wojsku? chyba to dobrze
                                            przynajmniej nie bali sie do niego isc w przeciwienstwie do ciebie.
                                            heh napisz jeszcze cos "madrego"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka