IP: 204.124.181.* 14.01.10, 10:10
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 11:17
      wiekszosc marzyla kiedys o samochodzie po tuningu gdy mialo sie 14 lat. czesc z
      tych osob dorosla , a reszta... (napisalam tak bo zazdroszcze im tych samochodow
      i zaluje ze moj chlopak "dorosl")
      • Gość: sss Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 21:31
        nie przejmuj sie to taki wrak ze po zimie go sól wpie... i bedzie po kłopoie z
        tym całym ich nfs co drugi w siecento na gaz :)
    • Gość: CIOTY Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 00:50
      Same cioty i tyle ........ Zazdroszcza kolesiowi autka a sami
      zapie...ja zlomami. Cioty i ten cep co napisal ze go wjebie po
      zimie normalnie ludzie w CSW maja z glowa.
      • Gość: Asia Re: NFS Team --- Pokor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 02:18
        LUDZIE GDZIE WASZA KULTURA? NOSY W SWOJE......
    • Gość: ASIA Re: NFS Team --- Pokor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 02:20
      NIE DENERWUJE:)
      • Gość: Kaziu Re: NFS Team --- Pokor IP: 87.204.99.* 15.01.10, 07:52
        A mnie denerwuje...pierdzący wydech zajeżdża mi wieś-tuningiem....
        • Gość: radAS Re: NFS Team --- Pokor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 09:02
          Mnie nie denerwuje
          Chcielibyście żeby wszyscy jeździli golfami i astrami o fabrycznym wyglądzie? A
          koleś który rozpoczął ten wątek pewnie jeździ autobusem codziennie do pracy i
          nie stać go na takie auto...
          • Gość: kolt63 Re: NFS Team --- Pokor IP: 83.238.157.* 15.01.10, 09:06
            Ludzie w Świeciu zajmuja sie takimi tematami bo to małe miasto i kazdy
            praktycznie wiekszosc wie, to sie nigdy nie zmieni. Pomieszkalibyście jeden z
            drugim w wiekszym miescie to nie obchodzilo by was kto, gdzie i kogo tylko jak
            dojechac na drugi koniec miasta, albo gdzie taniej w sklepie. Pozdrawiam
            poparance jedzcie wszyscy po sobie ( z wyjatkami) i cieszcie sie zyciem
            mieszczuchy za dyche:):)pozdro i bez napinki gbury:):)
            • Gość: Beata Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 09:36
              Mnie tez NIE denerwuje :)
              • Gość: bmw csw Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 10:14
                pozdro dla Pokora
                • Gość: Brrr Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 12:53
                  Jeżeli to ta sama Bmka o ktorej ja mysle to ciekawi mnie dlaczego ta
                  laska co nią jeździ zawsze na końcu swoich wypocin w rozmowie dodaje
                  szajse szajse? Coś z nia nie tak?
                  • Gość: ASIA Re: NFS Team --- Pokor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.10, 23:31
                    OD ASIENKI MOJEJ KOCHANEJ TEŻ WON
            • Gość: ASIA Re: NFS Team --- Pokor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.10, 23:29
              won mi od pokorka to kochany chłopak!!!!!!!
    • Gość: Gonsa Re: NFS Team --- Pokor IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.01.10, 14:50
      A niech wyje całą noc nawet!.Komu przeszkadza to się wyprowadzić na pustkowie albo słuchawki na uszy!
    • Gość: gość Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 16:46
      nie przeszkadza. ładne. Dziwi mnie, że jeszcze mu nie ukradli :P

gdzieś je widziałem:
      www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/3/58079
    • Gość: Dobre Re: NFS Team --- Pokor IP: *.147.178.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.01.10, 17:08
      Jeszcze roczek i ta cała super bejca będzie pelnoletnia :)
    • Gość: crash Re: NFS Team --- Pokor IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.01.10, 17:20
      Zajebiste auto gosc wygląda jak by był z Nowego Jorku .
      • Gość: ułehe Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 17:27
        zapewne ciężko na nie pracował latami w pocie czoła , fizycznie pracując
        buhahahaahahahha
        • Gość: rolas Re: NFS Team --- Pokor IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.01.10, 18:14
          Ale wy ludzie macie nawalone w głowach.Normalnie sporo osób nie ma co robić i bzdury pisze.Za swoje jeździ!a więc zająć się własną dupą!
          • Gość: beti Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 18:53
            to nie jest pokor na zdjeciu
            • Gość: ps Re: NFS Team --- Pokor IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.01.10, 02:57
              Tak piszą tylko ci co zazdroszcza.....pozdro dla własciciela BMW
              • Gość: Pamela Re: NFS Team --- Pokor IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.01.10, 14:20
                Ja tez chce byc z Nowego Jorku .
    • Gość: POKOR Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 00:25
      A dziekuje wszystkim co sa po mojej stronie a reszta niech pisze co
      chce. Bayerische motoren werke ...................
      • Gość: Psychomłot Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 22:17
        K...a! Jak to czytam, to ze śmiechu puszczają mi zwieracze... czy w tym chorym
        mieście wszyscy są zakompleksieni i muszą dowartościować się na forum "jadąc" po
        kimś innym; Jak komuś przeszkadza za głośny wydech, to niech się nie martwi -
        byle do wiosny...
        • Gość: Krain Re: NFS Team --- Pokor IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 22:04
          Jak czytałem te opinie to jak bym słyszał zrzędzenie starych dziadków że za
          głośno tłumik itd Ludzi to jest piekne brzmienie lepsze wysłuchiwanie pomruku
          niż jakiś biesiad czy coś w tym stylu
          A jak wam coś przeszkadza to wyprowadźcie sie na wieś może tam wam bedzie dobrze
          a nie tylko w domach siedzicie i z nudów już nie acie co robić!!!

Pozdrowienia dla Pokora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka