Gość: zdziwiony IP: 204.124.181.* 14.01.10, 10:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 11:17 wiekszosc marzyla kiedys o samochodzie po tuningu gdy mialo sie 14 lat. czesc z tych osob dorosla , a reszta... (napisalam tak bo zazdroszcze im tych samochodow i zaluje ze moj chlopak "dorosl") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 21:31 nie przejmuj sie to taki wrak ze po zimie go sól wpie... i bedzie po kłopoie z tym całym ich nfs co drugi w siecento na gaz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOTY Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 00:50 Same cioty i tyle ........ Zazdroszcza kolesiowi autka a sami zapie...ja zlomami. Cioty i ten cep co napisal ze go wjebie po zimie normalnie ludzie w CSW maja z glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: NFS Team --- Pokor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 02:18 LUDZIE GDZIE WASZA KULTURA? NOSY W SWOJE...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: NFS Team --- Pokor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 02:20 NIE DENERWUJE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Re: NFS Team --- Pokor IP: 87.204.99.* 15.01.10, 07:52 A mnie denerwuje...pierdzący wydech zajeżdża mi wieś-tuningiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radAS Re: NFS Team --- Pokor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 09:02 Mnie nie denerwuje Chcielibyście żeby wszyscy jeździli golfami i astrami o fabrycznym wyglądzie? A koleś który rozpoczął ten wątek pewnie jeździ autobusem codziennie do pracy i nie stać go na takie auto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolt63 Re: NFS Team --- Pokor IP: 83.238.157.* 15.01.10, 09:06 Ludzie w Świeciu zajmuja sie takimi tematami bo to małe miasto i kazdy praktycznie wiekszosc wie, to sie nigdy nie zmieni. Pomieszkalibyście jeden z drugim w wiekszym miescie to nie obchodzilo by was kto, gdzie i kogo tylko jak dojechac na drugi koniec miasta, albo gdzie taniej w sklepie. Pozdrawiam poparance jedzcie wszyscy po sobie ( z wyjatkami) i cieszcie sie zyciem mieszczuchy za dyche:):)pozdro i bez napinki gbury:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 09:36 Mnie tez NIE denerwuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw csw Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 10:14 pozdro dla Pokora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brrr Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 12:53 Jeżeli to ta sama Bmka o ktorej ja mysle to ciekawi mnie dlaczego ta laska co nią jeździ zawsze na końcu swoich wypocin w rozmowie dodaje szajse szajse? Coś z nia nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: NFS Team --- Pokor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.10, 23:31 OD ASIENKI MOJEJ KOCHANEJ TEŻ WON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: NFS Team --- Pokor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.10, 23:29 won mi od pokorka to kochany chłopak!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonsa Re: NFS Team --- Pokor IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.01.10, 14:50 A niech wyje całą noc nawet!.Komu przeszkadza to się wyprowadzić na pustkowie albo słuchawki na uszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 16:46 nie przeszkadza. ładne. Dziwi mnie, że jeszcze mu nie ukradli :P gdzieś je widziałem: www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/3/58079 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobre Re: NFS Team --- Pokor IP: *.147.178.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.01.10, 17:08 Jeszcze roczek i ta cała super bejca będzie pelnoletnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crash Re: NFS Team --- Pokor IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.01.10, 17:20 Zajebiste auto gosc wygląda jak by był z Nowego Jorku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ułehe Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 17:27 zapewne ciężko na nie pracował latami w pocie czoła , fizycznie pracując buhahahaahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolas Re: NFS Team --- Pokor IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.01.10, 18:14 Ale wy ludzie macie nawalone w głowach.Normalnie sporo osób nie ma co robić i bzdury pisze.Za swoje jeździ!a więc zająć się własną dupą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 18:53 to nie jest pokor na zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: NFS Team --- Pokor IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.01.10, 02:57 Tak piszą tylko ci co zazdroszcza.....pozdro dla własciciela BMW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: NFS Team --- Pokor IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.01.10, 14:20 Ja tez chce byc z Nowego Jorku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKOR Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 00:25 A dziekuje wszystkim co sa po mojej stronie a reszta niech pisze co chce. Bayerische motoren werke ................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychomłot Re: NFS Team --- Pokor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 22:17 K...a! Jak to czytam, to ze śmiechu puszczają mi zwieracze... czy w tym chorym mieście wszyscy są zakompleksieni i muszą dowartościować się na forum "jadąc" po kimś innym; Jak komuś przeszkadza za głośny wydech, to niech się nie martwi - byle do wiosny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krain Re: NFS Team --- Pokor IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 22:04 Jak czytałem te opinie to jak bym słyszał zrzędzenie starych dziadków że za głośno tłumik itd Ludzi to jest piekne brzmienie lepsze wysłuchiwanie pomruku niż jakiś biesiad czy coś w tym stylu A jak wam coś przeszkadza to wyprowadźcie sie na wieś może tam wam bedzie dobrze a nie tylko w domach siedzicie i z nudów już nie acie co robić!!! Pozdrowienia dla Pokora Odpowiedz Link Zgłoś