Dodaj do ulubionych

Projektowanie wnętrz

IP: *.147.129.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.01.10, 22:29
Szukamy jakiegoś projektanta/ke wnętrz, może ktoś poleci kogoś
dobrego? Chodzi o aranżacje domku jednorodzinnego. Jeżeli możemy
prosic to namiary oprocz p. Arlety od wystroju Cafe Kultury i p.
Mischera. Z góry dziekujemy.
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Projektowanie wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 12:11
      polecam www.inspirationstudio.eu z Bydgoszczy
      • Gość: ala Re: Projektowanie wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 19:46
        jeśli mogę coś poradzić to znam pewną osobę,która dobrze radzi sobie
        w tej dziedzinie.Robiła wystrój mojego mieszkania.Mogę zapewnić nie
        będziesz żałować wyboru.Ta osoba potrafi ,,wyczarować,,dodatki do
        twoich wnętrz......Poprostu Odlot zapewniam.
    • Gość: jolka Re: Projektowanie wnętrz IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 14:42
      ... a dlaczego nie p.Arleta i p.Mischera ?
      Za drodzy, czy kiepskie projekty i wykonanie ?
      • Gość: bomn Re: Projektowanie wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 16:13
        zapewniam, że jeżeli kogoś stać na pomysł zatrudnienia projektanta,
        to nie ma mowy o kosztach z tym związanych. Wiadome jest, że za te
        usługi się płaci i to niemałe pieniądze.
        Ja domyślam się, dlaczego te osoby zostały wykluczone.
        • Gość: jolka Re: Projektowanie wnętrz IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.10, 16:51
          A ja chciałam zatrudnic p. Arletę przy dekoracji wnętrza mojego
          nowego domu. I chciała bym wiedziec cos więcej na ICH temat - czy
          jest to godna polecenia osoba, czy raczej nie i dlaczego ! Zaznaczam
          że pieniądze nie mają tu większego znaczenia przy wyborze firmy !
    • Gość: ona Re: Projektowanie wnętrz IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.01.10, 18:00
      Kim jest ta p. Arleta?
      • Gość: jolka Re: Projektowanie wnętrz IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.10, 18:39
        ... projektantem wnętrz .
        • Gość: ona Re: Projektowanie wnętrz IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.01.10, 19:11
          jolka, dzięki za wyjasnienie. Tego to i debil się domyśli, chodzi mi
          o to gdzie ta osobę znależc, gdzie można zobaczyc jej projekty,czym
          zajmuje sie na codzień, czy ma odpowiednie wykształcenie czy jest
          projektantem ,,chałopnikiem''?
          • Gość: jolka Re: Projektowanie wnętrz IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.10, 19:26
            ........ tego właśnie i nie tylko też bym chciała się dowiedziec !
            Bo polecono mi tę osobę przez koleżankę, ale ktoś zaczął wątek, że
            coś jest nie tak z jej usługami i nie skończył .
            • Gość: Fiona Re: Projektowanie wnętrz IP: *.privacyfoundation.de 23.01.10, 22:57
              P. Arleta to niespelniona artystka, ktora niestety oprocz gadania za wiele
              zrobic nie potrafi. W przypadku architektury wnetrz, jej praca polega jedynie na
              malpowaniu z kolorowych pisemek, co kazdy moze sobie zrobic sam. Przerasta ja
              kazda dziedzina projektowania uzytkowego, czyli wszystko co wykracza poza
              "artystyczne" abstrakcje.
              Do pracy zatrudnia sie zawodowcow a nie ludzi, ktorzy mowia o sobie "jestem
              artysta". :)
              • Gość: Kaja Re: Projektowanie wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 12:29
                słuchajcie, jeżeli chcecie mieć naprawdę dobre wnętrza, to
                zatrudniajcie osoby po kierunku "architektura wnętrz" a nie po
                zwykłej architekturze czy jakiejś szkółce plastycznej.
                Najłatwiej znaleźć w internecie. Wpiszcie w google "architekt
                wnętrz, Bydgoszcz" i coś się przecież pojawi. Osoby, którym zależy
                na klientach mają świetnie zbudowane strony www, na których pokazują
                swoje zrealizowane projekty. W Świeciu architektów wnętrz nie ma.
                Pozdrawiam
              • Gość: mira Re: Projektowanie wnętrz IP: 81.219.0.* 25.01.10, 10:33
                niespełniona DUSZA ASRTYSTYCZNA ......... OKSiR w Świeciu też jej
                podziękował ......... ogólnie nie polecam ....... :( ...
                • Gość: ona Re: Projektowanie wnętrz IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.01.10, 13:21
                  czy to ta pani co prowadziła akademię?
                  • Gość: ania Re: Projektowanie wnętrz IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.10, 09:08
                    dokładnie ta sama - :(
    • Gość: tyle Re: Projektowanie wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 13:38
      odpowiadajcie NA TEMAT!
      Pytanie dotyczyło kogo polecacie oprócz p. Arlety i p. Mischkera.
      Ja polecam dekoratorów wnętrz z Bydgoszczy.
      • Gość: deco Re: Projektowanie wnętrz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.10, 17:08
        Witam!! bardzo polecam 2 dziewczyny świecianki:)- obie po architekturze i
        projektowaniu wnętrz z dużym doświadczeniem i zmysłem!! 1 mieszka w W-wie a 2 w
        Gdańsku ale czesto i gęsto wpadają do Świecia. jak co mam i mogę da namiary na
        kontakt:)pozdrawiam
      • Gość: deco Re: Projektowanie wnętrz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.10, 17:12
        Witam!! bardzo polecam 2 dziewczyny świecianki:)- obie po architekturze i
        projektowaniu wnętrz z dużym doświadczeniem i zmysłem!! 1 mieszka w W-wie a 2 w
        Gdańsku ale czesto i gęsto wpadają do Świecia. jak co mam i mogę dac namiary na
        kontakt:)pozdrawiam
        • Gość: Kasia Re: Projektowanie wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 18:54
          Jeżeli robią również wizualizacje wnętrz, które projektują, to ja
          poproszę o jakiś kontakt do nich na adres e-mail: katlip1@wp.pl .
          Za jakiś czas będę miała kilkaset metrów kwadratowych do aranżacji,
          więc może akurat one będą strzałem w dychę.
          Pozdrawiam
    • Gość: xxx Re: Projektowanie wnętrz IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.01.10, 21:17
      p.Arleta projektowała dom mojego wujka,całośc wyszła ponizej oczekiwań.Kiepska
      gra kolorów i ogólnie bez polotu.
      • Gość: swieciak Re: Projektowanie wnętrz IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.10, 21:26
        A ja uważam, że cafe cultura to najlepiej zaprojektowana knajpa w Świeciu, ma
        swój klimat i każdy koncert spędza się tam wspaniale (niezależnie od zespołu).
    • Gość: projektant Re: Projektowanie wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 21:53
      jestem proj. wnętrz ze Świecia, ale pracuję i mieszkam w Gdańsku.
      Zainteresowanych proszę o kontakt. Agnieszka 602 784 933
      • Gość: Przemek Re: Projektowanie wnętrz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.10, 15:05
        Jeśli zależy komuś na tanim zaprojektowaniu i zrobieniu wizualizacji
        komputerowej wnętrza to zapraszam do Centrum Dekoracji i Wyposażenia Wnętrz. Co
        prawda głównie projektuje razem z meblami, które produkujemy, ale zajmuje się
        również samymi projektami wnętrz. Do wglądu na miejscu mam zdjęcia i projekty
        już wykonane. Koszt uzgadniam indywidualnie ale są to naprawdę niskie ceny.
        Podaję kontakt 665 656 066
        • Gość: :) Re: Projektowanie wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 17:59
          Sami robicie meble? Ja właśnie szukam architekta wnętrz do wykonania
          projektu kuchni i kogoś, kto robi meble z drewna w stylu angielskim.
          Żadnych płyt, które rozpadają się po 5-ciu latach (mam taką kuchnię
          obecnie i jest do wymiany właśnie po 5 latach od zamieszkania w
          domu). Jeżeli można obejrzeć gdzieś Wasze projekty to proszę o adres
          www. Nie mam czasu na szukanie inne niż w internecie.
          • design-inc Z przyjemnością zaprojektuję 07.04.10, 15:01
            Witam serdecznie, z przyjemnością zaprojektuję Pani kuchnię. Posiadam
            wykształcenie kierunkowe i z powodzeniem pracuję jako architekt wnętrz. Z chęcią
            wyślę Pani moje przykadowe prace i realizacje.
            Mail: stylizacja.wnetrza@gmail.com
            Tel: 512 299 380

Pozdrawiam, Paulina Kasperkowicz
          • Gość: Przemek Re: Projektowanie wnętrz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.10, 13:42
            Przepraszam, ale dopiero zajrzałem na forum, pewnie nie aktualne, ale podaję:
            www.centrumdekoracjiwnetrz.pl, tam są projekty, zdjęcia i lepszy opis naszej
            firmy. Pozdrawiam
            • Gość: zadowolony Re: Projektowanie wnętrz IP: *.cdma.centertel.pl 20.06.10, 12:13
              Witajcie
              moze i juz za puzno ale na przyszłość jak by ktoś chcial moge polecic Panią
              Joanne Studio Projektowe ZARYS ze Świecia. Ma naprawde świetne pomysły na
              aranzacje , ukończyła ASP we Wrocławiu na kierunku Architektura wnętrz Poza tym
              świetne obrazy maluje i naprawde boskie postacie bajkowe w pokojach dzieciecych
              =- POPROASTU ZNA SIE NA TYM CO ROBI. kontakt do Pani Joanny :
              studio.zarys@gmail.com i tel 508 065 366
              Naprawde polecam sam mam lazienke i kuchnie zaprojektowana przez p. Joanne a
              widzialem wiele innych projektow i wykonanych juz zgodnie z projektem wnętrz
              • Gość: hej Re: Projektowanie wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 17:14
                jest jakaś strona internetowa z jej projektami?
                • Gość: zadowolony Re: Projektowanie wnętrz IP: *.centertel.pl 21.06.10, 20:38
                  Z tego co wiem , chyba jeszcze nie ale jak ogladalem portwolio p. Joanny to
                  całkiem niezłe projekty ma.
                  Więc pewnie najlepiej sie z nią osobiście kontaktować
                  • gumisiadlamisia Re: Projektowanie wnętrz 17.11.13, 02:02
                    Nawiązując do tematu z przed - jak widzę 3 lat . Pani Asia robi świetną robotę. Wstępne spotkanie to określenie wymogów i gustów klienta oraz pogląd na wnętrze i jakieś jej wstępne - mało dla mnie mówiące wizje. następnie opomiarowanie i umówienie się na ilość wstępnych i poglądowych projektów z których do wyboru będzie jeden z wszelkimi zmianami zgodnymi z preferencjami ( moimi ) - ( klienta). Umówienie się na termin - stały kontakt w celu dogadania wszelkich niejasności itd . Przedstawienie ostatecznego projektu do ewentualnych drobnych poprawek. Zatwierdzenie . w skład mojego projektu w chodziły : wizualizacje 3D każdego pomieszczenia, rysunki techniczne dla wykonawców - Którzy jak się okazało nawet nie potrafili przeczytać profesjonalnie wykonanych rysunków ( moja wina zostali zatrudnieni papudraki, którzy po tym zostali wywaleni na zbity pysk. ( kolejna firma weszła zobaczyła rysunki i bez żadnego ALE wykonała prace prosząc tylko o kontakt z architektem w celu dogrania szczegółów projektu. wracając do projektu - zawierał wszystkie materiały wykończeniowe wraz z nr katalogowymi i nazwani kolekcji oraz potrzebną ilością + ok 10 % ewentualnego zapasu. fachowcy mówili mi że tak właśnie się robi.
                    Powiem tak z mojej strony zadowolenie pełne 100% Profesjonalnie podejście , wiele ciekawych pomysłów , świetny kontakt tzn jest to coś między klientem a panią Asią co daje swobodę kontaktu i wzajemne zrozumienie. Z tego co mnie słuchy doszły p. Asia kończyła szkołę plastyczną w Bydgoszczy , chyba uniwerek w Zielonej Górze na wydziale Architektury Wnętrz oraz Akademię Sztuk Pięknych we Wrocławiu na wydziale Architektury Wnętrz. Zna się na swojej pracy. projekty mojego mieszkania i chyba nawet jakieś foto po wykonaniu są na jej stronie internetowej. Dodam tylko że pani Joasia ma ogromny talent artystyczny i wykonuje niesamowicie piękne malowidła na ścianach. U mnie również zostały zrobione - ale to co jest na jej stronie pokazane budzi we mnie szacunek i podziw.
                    Strona Pani Asi to www.studio-zarys.com.pl a kontakt telefoniczny tak jak w jednym z wyżej podanych postów 508065366 zresztą chyba na stronce też jest.
                    Aaaa... dodam jeszcze że finansowo nikt z By-czy To-ia itd itp nie zrobi taniej - i nawet nie zrobi lepiej. Ja osobiście POLECAM !!!
                    Pani Joasiu dziękuję za doskonałą współpracę i - dzięki Pani - Piękne mieszkanie.
    • zuliana333 Re: Projektowanie wnętrz 18.11.13, 15:29
      Witam, jestem absolwentką Politechniki Poznańskiej Wydziału Architektury. Zmysł artystyczny kształtowałam w Liceum Plastycznym PLSP w Bydgoszczy. Obecnie pracuje w obrębie Świecia oraz Poznania. Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio na facebook'u www.facebook.com/perspective.pl.1?fref=ts . Zainteresowanym chętnie prześlę próbkę możliwości ,również na maila. Mój nr tel. 502-092-163
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka