Gość: Gość. Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 20:59 Brak slow,to jest chyba jakiś kawal.To nie może byc prawda.Chyba że..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandat w polu Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 21:03 No cóż nasi kowboje po raz kolejny dowiedli,że mogą robić co chcą przekraczając granice głupoty.ciekawe czy za swój bohaterski czyn dostana nagrodę? Jak komendant może tolerować tak idiotyczna interwencję. Czy naprawde w tyn terenie nie maja inic innego do roboty o 4.00 rano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.232.* 04.02.10, 21:23 Nie sądziłem, że coś takiego napiszę, ale jednak: pojebane psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 21:26 jakby zamiast jednego maszerujacego po sniegu wieczorowa pora szła grupka kilku łysoli w dresach i flayersach, draca mordy ,bluzgajaca i zamawiajaca "5 piw"mto dzielni stroze prawa spieprzaliby na wstecznym biegu a nie jechali za nimi kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-jack kaszebe Re: Przeklinanie w polu IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.02.10, 21:27 Ciesz się człowieku,że ci psychopaci nie zastrzelili ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przeklinanie w polu IP: 94.75.121.* 04.02.10, 21:29 O ile prawda jest po stronie pana Pana, to policjantów pod mur i rozstrzelać. Nie ma miejsca na degenerację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istotnie sukces Re: Przeklinanie w polu IP: 212.183.140.* 04.02.10, 21:34 Podajcie numer komendy (nie za bardzo wiem na ktory dzwonic) - zadzwonie z gratulacjami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.106.* 04.02.10, 21:34 no coz wiekszosc z tych pajacow pod nalepka policja to osly kture tam sa bo im imponuje wladza i tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeklinanie w polu IP: 81.219.96.* 04.02.10, 21:36 ...a po kilkunastu latach takiej "ciężkiej" służby na zasłużoną emeryturkę... fajnie w tej policji mają takie cymbały. Kurna kto tu jest dla kogo - my dla policji czy oni dla nas? Panie "Komediancie", naprawdę nie ma na co wydawać kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lembor Re: Przeklinanie w polu IP: *.komputerlan.pl 04.02.10, 21:41 płakać sie chce , naprawde plakac , w jakim kraju my zyjemy , te psy nie zajmuja sie tym czym powinny ale takimi drobiazgami , pozdro dla ciebie chlopie a te 500 zl wyrzuc do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie? Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 21:42 Ja się tylko zastanawiam - czy ty aby na pewno pierwsza (i miejmy nadzieję ostatnia) taka interwencja?????????????? A ileż podobnych, ze strachu, nie ujrzało światła dziennego ???? Poza tym - do tych co twierdzą że to ściema - nie sądzę - kto by się odważył podważać zdanie funkcjonariuszy , przy jednoczesnym podaniu swoich danych personalnych? Ja mam tylko nadzieję, że od teraz ten pan Rysiu nie będzie prześladowany nie tylko przez jeżewskich ale i powiatowych policjantów na każdym kroku.... bo i tak może być.... Mi się jeszcze jedna myśl nasuwa - skoro tak jest na wsi - ..... to co jest w dużych miastach.... na dużych stołkach ....... wolę nie myśleć ..... mam nadzieje żo to nieliczny niechlubny przykład Polskiej policji.. Odpowiedz Link Zgłoś
sedaluk Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 21:45 Rysiek chyba nie zrobil im miejsca, a to tez nie bylo ladnie. Jak cie taki cwok nie chce przepuscic i sie brzydko wyraza , to kazdy by sie wkur..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istotnie sukces Re: Przeklinanie w polu IP: 212.183.140.* 04.02.10, 21:46 zloz gratulacje komendantowi? maile (jesli sa podlaczeni do neta) ew. telefon (z budki hehe) i osobiscie przekazac wyrazy szacunku i zyczyc powodzenia w dalszym rozwoju jednostki? Odpowiedz Link Zgłoś
strzyka_w_kolanie Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 21:46 Brawo chłopaki, tak trzymać, trzeba było dać kolejne 500 za łażenie bez sensu po miejscu publicznym o tej godzinie się śpi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 21:55 jutro TVN 24 - 17:10 - relacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akapitek Re: Przeklinanie w polu IP: *.komputerlan.pl 04.02.10, 22:01 rysiu brawa dla ciebie ze podales swoje dane osobowe i zgodziles sie na publikacje i naglosniles ta sprawe , tak nie moze byc ze oni do byle czego sie dopieprzaja a tam gdzie sa naprawde potrzebni to ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragan Re: Przeklinanie w polu IP: *.chello.pl 04.02.10, 22:33 Nie wolno przeklinać, ale wolno organizować pedalskie marsze. Nowy wspaniały świat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:36 www.bip.ug-jezewo.lo.pl/?cid=274 Posterunek Policji w Jeżewie ul. Główna 10 86-131 Jeżewo (w godz. 7.30 - 15.30) tel. (0-52) 33 32 625 - Kierownik Posterunku (0-52) 33 32626 - Dochodzenia (0-52) 33 32 672 - Prewencja (0-52) 33 32 629 - Fax policjajezewo@wp.pl Uważam, że tego typu zachowanie policj graniczy z nielagalnym znecaniem sie nad obywatelami. Uważam, że postepowania takie nadaja sie do inspekcji przez Komendy Głównej Policji i Zespół Audytu Wewnętrznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kaatrin Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 22:37 Pewnie, jakby to byl jakis oprych, to by go nie ruszyli, bo by sie bali... Pewnie nie chcial w lape dac i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:46 Tym razem jak widać potrzebny był spokój w polach , a ty sobie klniesz i zakłucasz spokój śpiącemu zającowi. Oj nie ładnie. Na pocieszenie powiem - ciesz się chłopie bo jak pamiętam to jeszcze niedawno dostałbyś pałą i byłbyś zuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia kapiszon Re: Przeklinanie w polu IP: *.static.espol.com.pl 04.02.10, 22:53 Tak się zastanawiam, może tak tym chłopkom roztropkom w policyjnych mundurkach - bawiącym się w milicjantów, dać poważniejsze zadania, adekwatne do pobieranej pensji. Ktoś wyżej wspomniał o porozbijanych przystankach autobusowych, dać tym szwejkom psa do pomocy i myślenia, niech wykryją wspólnie sprawców porozbijanych przystanków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gliniarz Re: Przeklinanie w polu IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.10, 22:55 "Kalinowski, my wam robimy na rękę, a wy nam robicie w brew"- powiedział krawężnik i wlepił mandat 500zł. Tak było ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia kapiszon Re: Przeklinanie w polu IP: *.static.espol.com.pl 04.02.10, 22:59 Dragan, dziecko drogie,zastanów się dobrze, czy Ty nie masz przypadkowo poważnych problemów seksualnych ? Idź do łazienki i wsadź sobie pewną część ciała pod kran z zimną wodą, ( najlepiej lewatywę) następnie połóż się spać, gdyż jest już bardzo późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.14.* 04.02.10, 23:02 Panie Rysiu, podaj Pan konto, wpłacimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Przeklinanie w polu IP: 195.205.202.* 04.02.10, 23:07 ogladala mloda menda Plebanie a tam jest pokazane ,ze mozna gliny robic w konia i probowac udupic. pokolenie bezstresowych kundli. troche rozumu ludzie , nikt o zdrowych zmyslach nie jechalby przez pola bez powodu za jakims osrańcem . idzta buraki po rozum do ... y,bo w glowie to juz pustki. Odpowiedz Link Zgłoś