Gość: do gosc Re: Przeklinanie w polu IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.10, 14:27 obstawiam K.S. i L.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.10, 14:59 a nie JG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do do gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.10, 15:05 a moze J.G i J.G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVN 24 Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 16:45 www.tvn24.pl/12690,1641871,0,1,500-zl-za-k-w-polu,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamrot Re: Przeklinanie w polu IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.02.10, 16:53 Jak każdy rolnik (nazwa potoczna bamber) lubi sobie trochę poprzeklinać przecież to normalne, co oni mają na tych wiochach robić. Edukacja u nich jest skąpa ? Żeby było o nich słychać to dygną sobie jakiegoś mamrota i już się żyje inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przeklinanie w polu IP: *.fn.pl 06.02.10, 17:23 Ludzie!! Z tych policjantów już nic dobrego nie wyrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przeklinanie w polu IP: 90.163.54.* 06.02.10, 17:39 Gdyby chlopcy, z nioznakowanego samochodu, w ciemna noc sobie wzajemnie dogodzili w szczerym polu to by nie szukali ofiary. Mandat zawsze mozna wypisac pod byle pretekstem. Nie mysle, ze wszystkie smerfy to sku...ele ale zawsze 2 przeciw jednemu zabawy nie musi sobie odmowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Przeklinanie w polu IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.10, 17:39 J.G.?wydaje mi sie,ze ona akurat az tak niedogrzana nie jest,fakt,zbytnio sie angazuje w ta prace,czesto przesadzajac-w zasadzie tylko przesadzajac,ale nie sadze zeby posunela sie tak daleko.Jak dla mnie to bohaterami tego calego cyrku sa ci dwaj swiezo upieczeni 25 letni tatusiowie:D Rodziny skompletowali to i dodatkowe zetony sie przydadza,bo przeciez ja im na pampersy nie dam,buah:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwdp Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 20:29 To jest wlasnie Jezewska policja ch...opaly i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwdp Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 20:33 Inny z Jeżewa no tak bo u was to nikt nie klnie bo tam same jebane psy mieszkaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa z kromplewic Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.10, 21:08 Tak trzymaj kilan odgryż sie gó...arzom za to ze zlapali cie po pijaku i zabrali ci dekle i za mandat za browara pod sklepem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastanawiające Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 23:58 to oni go tak prześladują od dawna? Może by tak to też nagłośnić? Jeżeli sobie go upatrzyli jako kukiełkę do wyżywania się, to może ci policjanci naprawdę mają coś nie tak z głową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Kraple Re: Przeklinanie w polu IP: *.tktelekom.pl 07.02.10, 01:26 Sprawa zrobiła się medialna. W tym Posterunku są tylko dwa radiowozy i oznakowane. Pan K?? nie należy do świętych. Wykorzystał gazetę, aby się odegrać na policjantach. On najlepiej wie za co sie odegral policjanto. A teraz sie chwali u Nas na wsi jak ich zalatwil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel rysia Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 07.02.10, 07:28 No potwierdzam rysiu nie należy do świętych chodziłem z nim do szkoły i już wtedy nie błyszczał,od zawsze miał problemy.Podstawówkę skończył z biedą to o czym tu mówimy i swoje wykształcenie pozostawił na podstawowym.Teraz jak jest taki sławny to może przy okazji ktoś zamiast przelewu na konto za mandat zasponsoruje mu wykształcenie albo kupi mu nowe prawko???Po naszej wsi chodzą słuchy, że ma wystąpić w reklamie kaloszy a za środki zebrane w reklamie ma kupić sobie slownik." niech przyjdą latem jak ROLNIKI ..."to już tłumaczy jego poziom.Pozdr Rysiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:36 no to Rychu powinien być policjantem, wzmocnił by szeregi i podniósł ich poziom intelektualny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Przeklinanie w polu IP: 195.117.239.* 07.02.10, 10:17 tacy policjanci powinni chodzic z psami zeby za nich myslaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 07.02.10, 11:41 jak to sie czyta to aż ręce opadaja wszyscy widzą nagle złe strony Policji ale jak juz coś sie stanie to wiedzą gdzie dzwonic lub do kogo sie zwrócić.WSTYD!!!!Ci co pisza same obelgi-świadczy to o waszej inteligencji!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Re: Przeklinanie w polu IP: *.chello.pl 07.02.10, 11:52 pole jest czyjąć własnością i nie stanowi miejsca publicznego ale własność prywatną, tak jak ogródek za domem!!!!!!!!!!!!!!! SKARŻ SIĘ CHŁOPIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Przeklinanie w polu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.10, 12:05 z tego co wiem to ta cała akcja wygladala troszke inaczej niz opisywana w gazecie i w telewizji. Pany Ryszard juz na poczatku cos wysmiewal i slal bluzgi z strone policjantow w Kraplewickim barze Kufelek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:37 teraz się wybielacie ormowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: Przeklinanie w polu IP: *.net 07.02.10, 12:16 mamrot, jak masz jakiś problem związany z wiochami, to wpadnij do Jeżewa, jak cie spotkamy to nawet nasza policja ci nie pomoże.. ps mam nadzieje ze nie umrzesz w tym roku na raka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:02 no i tu jest problem - bo gdybyśmy mieli szansę poznać również wersje policjantów, a przy okazji dowiedzieli się o co tak na prawdę chodziło - to nie było tylu wulgarnych komentarzy skierowanych pod adresem policji, a coś mi się wydaję, że to nie było 500 zł tylko za przeklinanie w szczerym polu ... i po prostu nie znamy wszystkich faktów - znam obydwu funkcjonariuszy i z reguły zachowywali się bardziej racjonalnie..... no chyba że Rysiu kiedyś naraził się im, a teraz była okazja aby mu się odpłacić .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nono Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:40 ale oni mieli świetną okazję opowiedzieć swoją wersję wydarzeń, ale im kłamstwa nie mogły przejść przez gardło i dlatego w TVN nie wystąpili! Mieli szansę, bo dziennikarze dawali im ją. Chcieli, żeby się wypowiedzieli a ci stchórzyli, bo wiedzieli, że głupotę zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:07 no mi też nie chce się wierzyć, żeby policjanci wystawili aż tyle mandatu za przeklinanie w szczerym polu, w środku nocy, gdyby tylko o to chodziło to by gość dostał pouczenie albo 50 czy 100 zł dla przysłowiowego przykładu no chyba że Rysiu przeklinał ... policjantów .....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALE! Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:42 tyle, że policjanci bali się wystąpić przed kamerą, bo zdawali sobie sprawę z tego, że mandat był bezpodstawny, bo nie było osób, które mogło by urazić zachowanie p.Ryszarda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 07.02.10, 13:35 Powiem Wam jedno ja też znam wszystkich funcjonariuszy z Jeżewa i bez powodu Rysiu nie zgarnął kwita. Moim zdaniem teraz jest martwy sezon w mediach a nasza świecka gazeta za bardzo nie ma o czym pisać (dowód na to to to, że z tygodnia na tydzień jest coraz cieńsza a zdjęcia cora większe itp.) i poszli na historie z biednym rysiem rolnikiem .Ja miej więcej wiem jak to było naprawde i śmiało mogę powiedzieć ,że gazeta staje się niewiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:36 Z tego co wiem to pana Ryszarda złapano wcześniej za jazę po pijanemu więc teraz szuka pretekstu aby narobic szumu ,tylko czemu nie napisał właśnie o tym jak stwarza zagrożenie dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 15:50 o ile mi wiadomo to funkcjonariuszom nie wolno wypowiadać się w mediach w żadnej sprawie, od tego jest rzecznik prasowy ale tu mogli by napisać jak to było - sam jestem bardzo ciekawy, a gazeta napisała tylko to co im Rychu powiedział i kółko się zamyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyr Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 22:46 właśnie o to chodzi, żeby ten rzecznik powiedział to, co wie od tych jełopów, co sobie polowanie na duchy w nocy zrobili (swoją drogą, trzeba sprawdzić, czy któryś z tych milicjantów nnie ma czasem kredytu do spłacenia, bo dziwnie wysoki ten mandat, może dowalili tyle, bo Rysiu nie miał kasy przy sobie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obrońca Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 15:51 to napisz obrońca - jak to miej więcej było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosto z Polski Re: Przeklinanie w polu IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.10, 17:13 Rysiu to świr powinni założyć mu kaftan bezpieczeństwa a nie bawić się w mandaty!!to przypał z urojeniami!Powtarzam ..nie bronie tu policjantów ale doskonale znam zachowanie debilne tego Ryska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak to jest; Re: Przeklinanie w polu IP: *.centertel.pl 07.02.10, 19:20 W PAŃSTWIE WYZNANIOWYM I POLSKIEJ WERSJI KAPITALIZMU, WSZYSTKIE CHWYTY SĄ DOZWOLONE, NAWET TE PONIŻEJ PASA. BIEDNEMU OBYWATELOWI WSZYSTKO I WSZĘDZIE MOŻNA WMÓWIĆ NAWET W SZCZERYM POLU I BEZ ŚWIADKÓW. JATO WIECZORAMI Z DOMU NIE WYCHODZĘ, BO MAM 600zł.RENTY I JAKBYM WYGLĄDAŁ GDYBY nap.SZNURÓWKA PRZY BUCIE MI SIĘ ZERWAŁA I AKURAT RADIOWÓZ PRZEJEŻDŻAŁ. CIEKAWE JAK BY SIĘ ZACHOWALI CI POLICJANCI, GDYBY TO BYŁ IDĄCY KSIĄDZ PO KOLĘDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś