Gość: Wolf IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.09.09, 11:15 CZy nie uważacie ,że śmietniki na cmentarzu powinny być częściej opróżniane?? Jeśli parafie by robiły zrzute raz w miesiąu napewno pieniędzy by wystarczyło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Figur Re: Cmentarz IP: 77.255.26.* 27.09.09, 14:01 Chyba na nowy samochód dla proboszcza, albo jakieś inne uciechy cielesne hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Cmentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 00:24 proboszcz nie pobiera za to opłat tylko admistrator cmentarza... czyli P. SOCHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBO Re: Cmentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 07:42 Kasy jest dosyć , zobacz jakie zarządca domy sobie pobudował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Cmentarz IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 08:34 Z tego co wiem to zarządca cmentarza pan S...a ma jeden dom który kupił po sprzedarzy starego domu , tak że nie pisz bzdur jak nie wiesz ! A co do kasy to Proboszcz kasuje od karzdego pochówku po 800 zł od miejsca plus jeszcze ostatnio 100 zł na utrzymanie cmentarza - ciekawe gdzie jest ta kasa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femi Re: Cmentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 14:36 Przeciez cala kase bierze Socha,kawał chama z niego moja babcia keidys poszla do niego po pomoc a on ja zlekcewarzyl!sami biora kase maja wszystkich w dupie i jeszcze robia z siebie wielkich panow!Ktos powinien tym pedalką skopać dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żywy Re: Cmentarz IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.09, 15:54 w 100% zgadzam się z przedmówcą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiesznie tu ;) Re: Cmentarz IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.10.09, 17:27 poziom Waszych wypowiedzi, zasób słów oraz zasad ortografii świadczy tylko o niskim poziomie inteligencji. skoro ktoś pisze o "skopaniu dupy" to niech się ujawni incognito każdy może mieć niewyparzoną gębę pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cmentarz IP: *.ip.netia.com.pl 04.10.09, 17:45 > poziom Waszych wypowiedzi, zasób słów oraz zasad ortografii > świadczy tylko o niskim poziomie inteligencji. > skoro ktoś pisze o "skopaniu dupy" to niech się ujawni > incognito każdy może mieć niewyparzoną gębę Wytykasz ludziom łamanie zasad ortografii, a sam robisz rażące błędy? Nie bądź śmieszny. Zdanie rozpoczęte małą literą, i brak zakończenia go kropką, to też błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Cmentarz IP: *.icpnet.pl 07.10.09, 14:26 hio hio hio :D na cmentarzu ortografia nie ma znaczenia, interpunkcja też, szczególnie na cmentarnych śmieciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Cmentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 09:33 Nikt i gość macie absolutna racje ;-))))co do cmentarza to wszyscy wiemy ze za czasów tego pana który nim kiedyś zarządzał chyba Chyła tak?bylo inaczej byl miły sympatyczny każdemu służył pomocą a te dwa zmutowane blizniaki to po prostu jakas globalna katastrofa! Odpowiedz Link Zgłoś
kajonowak Re: Cmentarz 25.12.15, 12:17 A propos cmentarza pojechałem ostatnio na grób wójka stanolem na parkingu, poszedłem kupiłem jakiś wkładzik i sobie idę. A tu się za mną skrada jak pedofil na placu zabaw jakiś grubas z wąsami i podbija do mnie dlaczego nie przyszedłem do niego kupić wkładów, skoro wchodzę środkowym wejściem. Ja pitole pierwszy raz mnie coś takiego spotkało normalnie jak przed domem publicznym panienki. I słuchajcie lezie za mną i nagaduje żeby do tej środkowej kwiaciarni wchodzić. Jak można nisko upaść w głowie się nie mieści. Mówię mu ze będę kupował gdzie chce i niech spada a ten leze i zaczepia następnego pacjenta. Żal, żal i niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy_marry Re: Cmentarz 25.12.15, 13:25 Może tak za tobą szedł, bo właśnie "stanoleś"... Kto takim niepiśmiennym jak Ty daje internet? Odpowiedz Link Zgłoś
wow1950 Re: Cmentarz 28.12.15, 02:15 Co chciał zrobić lizaka, wymuszał ahahah O! nowości - zobaczcie ludziska pedofilek w Świeciu i koło cmentarza tego jeszcze nie kręcili. To musi być ten stary psychiczny zryty beret co lata po Swieciu i obciąga za bułkę lub wino za 2.5zl PL TYLKO w Świeciu takie rzeczy sie dzieją ahahah Odpowiedz Link Zgłoś
beno123 Re: Cmentarz 28.12.15, 07:19 Uważam to administrowanie za skandal,pogrzeb-płacisz,miejsce-płacisz,nagrobek-płacisz[10 procent wartości nagrobka[wjazd by nagrobek ustawić-płacisz,otwarcie bramy-płacisz.Jak coś się stanie na cmentarzu z grobem Twoich bliskich rozkładają ręce,co to za zbójecka polityka? Odpowiedz Link Zgłoś
szefowa27 Re: Cmentarz 29.12.15, 20:37 Dodam, iżdobra inwestycja byłoby minimalne oświetleniec cmentarza. Wystarczyłoby oświetlić parking. Oczywiście chodzi mi o stronę od SSulnowaa nie wdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
maur_123 Re: Cmentarz 29.12.15, 20:42 Faktem jest, że kasują duże pieniądze. Jednak nic z siebie nie dają. Na cmentarzu jest bałagan, nikt nie zgrabia liści z tych ogromnych drzew, które stanowią zagrożenie dla nagrobków. Powinny być powycinane. W Świeciu są cztery parafie a nie stać na to by położyć w alejkach polbruk czy zatrudnić kogoś, kto by dbała o porządek. Nikt nie kosi traw, nie wyrywa chwastów przy opuszczonych grobach. Pouszkadzane kręgi i wystające z nich rury z cieknącymi kranami pamiętają zamierzchły PRL. Kiedy pada deszcz trzeba grzęznąć w błocie bo zarządcę nie stać na położenie przez tyle lat Polbruku, nie mówiąc o toalecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Cmentarz 29.12.15, 22:12 toi toi na cmentarzu ? byłby czas bo rzecz bywa niecierpiąca ale trudne to to będzie do zaakceptowania Odpowiedz Link Zgłoś