Gość: gosc IP: 109.243.183.* 13.05.10, 09:51 ile kosztuje basen na Vistuli?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basen Re: basen na vistuli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.10, 09:53 a jest na sprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: basen na vistuli IP: 109.243.183.* 13.05.10, 10:42 normalnie blysnales inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do gościa Re: basen na vistuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 11:18 Poprostu kloeś wytknął Ci jaki kiepski jestes w formułowaniu prostego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aukcjonariusz Re: basen na vistuli IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 12:48 Podbijam do 9PLN :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: basen na vistuli IP: 94.254.149.* 13.05.10, 13:00 no prosze ile radosci mozna dac "specjalistom od poprawnej polszczyzny" zadajac jakies pytanie, moga sie madrze wypowiedziec... jak zawsze na temat , ciesze sie ze sprawiłam ci radosc zadjac to pytamie, zapewne za chwilke dyskusja potoczy sie dalej , bradzo prosze moze nie masz gdzie wyarazac swoich racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basen Re: basen na vistuli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.10, 20:37 Nie chodź na basen tylko postaraj się o korepetycje z języka polskiego. Jak pływasz tak jak piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vnx Re: basen na vistuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 20:56 To jak jeszcze pouczamy, to co to znaczy "na" Vistuli? Chodzisz też "na" majtkach i "na" skarpetach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: basen na vistuli IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 06:39 No to żeśta pojechali po bandzie. :) JA ucza polskiego w gimnazijum i żem wiele razy uczyła moich gzubów, żę majom pisać --na wistuli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: basen na vistuli IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 09:07 ja ostatnio bez podwórze szłem na majtkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: basen na vistuli IP: 94.254.227.* 14.05.10, 12:17 "jak piszesz ,jak plywasz?" jhahha polonista od poprawiania bledow sie znalazl chyba jesli plywasz buhahah o moja polszczyzne sie nie martw matura zdana bardzo dobrze, jo to zestaaa pojechali mi!!!!!! haha chyba zapisze sie do psychologa po tych przezycia, ida teraz na majtkach pobiec,albo zamkne dzwi poloze sie na czaptanie i przykryje kordlom:P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbn Re: basen na vistuli IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.10, 12:27 Pisanie na forum to nie kierowanie oficjalnych pism do ważnych instytucji czy osób, ani "dyktando" tylko "miejsce" swobodnego wypowiadania się - również mową potoczną. A wytykanie komuś błędów to szczyt chamstwa i zarozumialstwa. Jeżeli popełnianie przez kogoś błędów ortograficznych, gramatycznych i interpunkcyjnych powoduje, że osoba ta przestaje dla Ciebie znaczyć cokolwiek i nie jesteś w stanie odpowiedzieć tej osobie zgodnie z tematem wątku to NIE PISZ NIC!!! I jeszcze jedno - 90% społeczeństwa chodzi "na" majtkach, jeździ "na" basen "na" Vistuli...itd. Życzę powodzenia w "naprawianiu" ludzi (to chyba jakaś misja?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vnx Re: basen na vistuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 15:39 Na basen się jeździ to fakt, ale już nie przesadzaj. Na majtkach? Paranoja. Chyba [w] majtkach! Nie 90 procent, tylko durnie tak mówią. Choć może i masz rację, patrząc co się dzieje dookoła, można stwierdzić, że świat idiocieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbn Re: basen na vistuli IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.10, 16:20 Chodziło mi bardziej o stwierdzenie np. "chodzę na majtkach" czyt. poza majtkami nie mam nic na sobie. Rozumiesz? Skoro tylko durnie tak mówią to faktycznie mamy durne społeczeństwo, a ja nie jestem wyjątkiem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: basen na vistuli IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 17:36 "Chodzę na majtkach?"- skąd Ty mieszkasz? Zez Koluszków jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbn Re: basen na vistuli IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.10, 18:07 A Ty masz nie więcej niż 13 lat :-) Zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: basen na vistuli IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 18:31 Jak bym miał 13 lat to pewnie by chodził" na majtkach".Tak się składa,że jestem dorosłym facetem z poczuciem humoru.I mam polewkę z Ciebie,pewnie jak większość forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basen do nbn Re: basen na vistuli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.05.10, 16:42 ...90% społeczeństwa chodzi "na" majtkach, jeździ "na" basen "na" Vistuli... Widać na tym basenie jest spory ruch. Tylko dlaczego na basenie są ,,na majtkach,, a nie w kąpielówkach? Mam nadzieję, że chociaż są w czepkach? No i skąd te dokładne dane, czyżby jakaś praca badawcza? Odpowiedz Link Zgłoś