Gość: xyz IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 02:03 Co wy o tym sądzicie? Robi sie cieplo, na ulicach znowu coraz wiecej samochodow z niestandardowym zestawem audio. Kto jest najglosniejszy w Świeciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: głośna muzyka w samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 02:22 Ty....skoro zaczynasz tak głupi temat...niech każdy sobie słucha muzy jak chce i kiedy chce....disco samochody ci przeszkadzają to siedź w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winetu Re: głośna muzyka w samochodach IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.10, 06:29 Brawo Aga w 100% się z tobą zgadzam:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: głośna muzyka w samochodach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.10, 10:10 szpanerzy słuchają głośno muzy podczas jazdy!! a potem wypadki bo takiemu we łbie kołuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: głośna muzyka w samochodach IP: *.devs.futuro.pl 12.06.10, 17:44 Dobremu kierowcy nie przeszkadza muzyka. Owszem trochę bez sensu jest napie*** muzyką, jadąc przez miasto, ale każdy może robić, co chce ;] Odpowiedz Link Zgłoś
casandrescu Re: głośna muzyka w samochodach 03.06.13, 08:36 To sluchanie muzyki w aucie (tak zeby bylo slychac na zewnatrz - bo niech wiedza czego slucha szlachta ;:) to ma taki sens jak sluchanie hiphopu na telefonie komorkowym przez glosniczek. Nie mam zastrzezen do muzyki, jakiej sluchaja ludzie. Ale czy czyjes gusta musza byc mi narzucane? A tu na ulicy, na chodniku zapuszczaja te swoja sieczke. I od razu odpowiem - nie nie bede siedzial w domu, bo mi ise muzyka na ulicy nie podoba. Ciszej nieco, prosze :) Zmkniete okna, albo sluchawki dopiete do telefonu... Tyle dzwiekow nas otacza, nawet nie ktorych nie slyszymy, ale sa. Dokladanie kolejnych nie jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
bronhildax3 Re: głośna muzyka w samochodach 03.06.13, 09:35 Ale wy problemy macie ... ja nie mogę. Co Was to interesuje ? Najgłośniejsi pewnie jesteśmy my - pan x i pani y. Lubimy słuchać muzykę, więc zamiast przeszkadzać sąsiadom, jeździmy sobie po mieście, z otwartymi oknami, rozwalonym radiem ile fabryka dała i bardzo fajnie jest. Problem jakiś ? To weźcie się za robotę, wtedy muzyka Wam przeszkadzać nie będzie. Jeejku, niektórzy naprawdę przesadzają. Niedługo ludzie których mijacie będą Wam przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
casandrescu Re: głośna muzyka w samochodach 03.06.13, 14:14 Naprawde nie przeszkadza Ci muza w MZK? Z telefonu komorkowego puszczana na full? Naprawde lubisz gdy auto, ktore stoi kolo Twojego domu nawala basami tak, ze szyby drza? OK. Mnie (czasami) przeszkadza, i wiem ze innym tez. Slucham wiec muzyki w domu tak, zeby sasiedzi nie narzekali, a na zewnatrz uzywam czegos takiego - sluchawki :) Selektywny dzwiek. I prosze nie atakuj mnie personalnie, bo nie wiesz kim jestem. Wyrazilem swoje zdanie na temat muzyki w autach i ogolnie o bombardowniu dzwiekiem tych, ktorzy tego nie chca. I tyle, Odpowiedz Link Zgłoś
babka55 Re: głośna muzyka w samochodach 03.06.13, 14:34 To chodzi o kwestię bezpieczeństwa na drodze....słuchając głośno muzy można nie usłyszeć sygnału pogotowia czy straży i zwyczajnie zajechać im drogę... Spróbujcie w Norwegii sobie tak pojeździć.... Odpowiedz Link Zgłoś