Dodaj do ulubionych

nowy sklep na rogu

IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 19:56
jestem zszokowany i zniesmaczony zewnętrznym wyglądem nowego sklepu na rogu
ulic na duzym rynku. poprzedni sklep wyglądał o wile lepiej niż ten cyrk,
który zrobili nowi najemcy po prostu oszpecili wizerunek rynku. MAM NADZIEJE
ZE KTOS MOZE NA TO WPŁYNĄC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: odpowiedz Re: nowy sklep na rogu IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.08.10, 20:04
      A co już żal Ci tyłek ściska, że musiałaś sie przenieść na 10-lutego.
      • Gość: nina Re: nowy sklep na rogu IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 23:08
        Coraz mniej inspiracji- wystawowych-szkoda gadać...............
      • Gość: Zainteresowany Re: nowy sklep na rogu IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 07:56
        Z ciekawości musiałem zobaczyć - ten ściskający tyłeczek- i stwierdzam, że jest
        ok!!!!
    • Gość: przypadek Re: nowy sklep na rogu IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 23:06
      Ingo! Po co to wzburzenie- nowy sklep odpowiada autorom rewitalizacji rynku -
      klientom też, miejsce dawnego sklepu powinno być na 10 lutego 10- bo to strzał w
      DZIESIĄTKĘ
      • Gość: szok Re: nowy sklep na rogu IP: *.ip.netia.com.pl 26.08.10, 13:33
        jaka wiocha. tez tam przejezdzalem wczoraj. naprawde obciach dla swiecia
    • Gość: Mirosław Re: nowy sklep na rogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 17:57
      Co by nie mówić poprzedni sklep był jednak gustowny.
    • Gość: gość forum Re: nowy sklep na rogu IP: *.ip.netia.com.pl 26.08.10, 22:21
      Oczywiście, że poprzedni sklep ukazywał piękno i gust na szarych ulicach Świecia a teraz to czysty cyrk z tymi cyferkami naklejonymi.
      Jak dla mnie okropieństwo.
    • Gość: Kg Re: nowy sklep na rogu IP: *.ip.netia.com.pl 26.08.10, 23:19
      Rzeczywiście reklama skalepu jest ochydna jak zobacylem z ulicy co tam jest to pomyslalem sobie kolejne miesce stracone.Jest juz jeden taki sklep naRynku chyba Rajowy ceny co za tendeta.Poporzednia wlaścicielka chociaż witała Aniolem.Teraz ma ładniejszy sklep na 10 lutego Gratuluje
      • Gość: :) Re: nowy sklep na rogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 12:54
        wy jo
    • Gość: b4ebsbe4btye54454w Re: nowy sklep na rogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 13:47
      b4ebsbe4btye54454was
      • Gość: analfabeta Re: nowy sklep na rogu IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.10, 23:01
        na cyferkach nauczyłam dziecko liczyć - a może Grażyna doklei i literki - nauczę się i czytać- ha,ha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka