Gość: Sław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 09:46 Poszukuje dobrej firmy(polecanej przez Was) zajmującej się pisanie biznes planów w naszej okolicy np. Świecie ,Chełno,Grudziądz lub Bydgoszcz Prosił bym o namiary np. www lub tel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: New File Re: 6.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 11:44 google.pl ci.....o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: 6.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 16:25 kogoś polecanego Ci..o! taka firma co juz komuś robiła biznes plan i odniusł skutek tak jak napisałem wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: New File Re: 6.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 17:35 Nie uważaj się za mądrzejszego niż jesteś CI PO wiem. Wpisując to w wyszukiwarce, w wynikach poza firmami i placówkami które zajmują się tym w Świeciu, wyskoczą również fora na których ten temat już był poruszony. A swoją drogą powodzenia w konkursie na dotacje... Placówka która przydziela dopłatę pomaga również w napisaniu biznes planu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: 6.2 IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 13:35 ja juz pisalem taki wniosek i przeszla dotacja, jaka chcesz dzialalnosc otworzyc i ile proponujesz za gotowy wniosek ? Odpowiedz Link Zgłoś