mandala2 22.04.10, 09:25 Mam pytanie, czy jest w naszym mieście jakaś lub jakieś kobietki, które zajmują się ,interesują rozwojem duchowym, parapsychologią?Chcę jeździć na warsztaty i potrzebuję bratniej duszy.No i tak do pogadania:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Rozwoj Duchowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 20:12 a facet moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukający Re: Rozwoj Duchowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:24 co rozumiesz pod pojeciem rozwoj duchowy? czy chcesz iść własną drogom czy korzystasz z drog zsybkiego ruchu wytyczonych przez innych ,interesuje Cie tylko duch czy tez umysl i ciało,jaką filozofie,kierunek preferujesz ,co chcesz osiągnąc? Odpowiedz Link Zgłoś
mandala2 Re: Rozwoj Duchowy 28.04.10, 08:18 Dla mnie rozwój duchowy jest podniesieniem jakości życia,przygodą ducha i umysłu.Chcę się samorealizować,poczuć szczęście jeszcze bardziej,poprzez medytację,realizację marzeń...Interesuje mnie widzenie ludzkiej aury, jasnowidzenie.Nie mam nurtu wytyczonego przez innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukający Re: Rozwoj Duchowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 13:25 hm . Twoje odpowiedzi zrodziły nastepne pytania,ale mam wątpliwosci czy forum to dobre miejsce na takie dyskusje moze cos zaproponujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś