Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 21:53 Witam, mam do wydania dwa małe koty. Mają 2 miesiące, chowane w domu, czyste. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odświeżanie Re: koty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 13:16 rozwieś ogłoszenie w marketach, daj do gazet, pytaj znajomych, bo im dłużej będą u ciebie tym potem będzie trudniej je oswoić nowym właścicielom a kotki oddajemy po 2ch m-cach dopiero powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: koty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 09:29 a jakiej rasy są te kotki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: koty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 23:25 to są zwykłe dachowce, a raczej kanapowce ;) chowane są w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: koty IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.09.10, 13:54 Ja wydałem małe pieski bardzo szybko po zamieszczeniu zdjęć na kilku portalach dot. zwierząt. Radzę zrobić tak samo, tu zaraz się dowiesz, że mają pchły i tak nic nie załatwisz Odpowiedz Link Zgłoś