Dodaj do ulubionych

Wasze Zdanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 15:05
Ech,chcialam się was zapytac czy to,ze nie pozwolilam mojemu chlopakowi iśc z przyjaciółka na impreze jaka osoba towarzysząca jest złe?
Czy jestem jakas ograniczona czy pusta,ze się na to nie zgodziłam?
Czy to jest normalne?
Moim zdaniem jest.
Jego zdaniem to jest chore,ze sie nie zgodziłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: taki jeden Re: Wasze Zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 15:14
      Nie jesteś pusta, zrobiłaś słusznie. A jak przyjaciółki dbają o przyjaźń przykładem niech będą gwiazdy telewizji Kinga Rusin i Hanna S., obecnie Lis :) Lepiej dmuchać na zimne. Twój chłopak powinien z Tobą chodzić na imprezy.
    • Gość: p Re: Wasze Zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 15:32
      A zaprosiło on Ciebie na tą imprezę najpierw? Jeśli Ty mu odmówiłaś to nie dziwię się, że poprosił o to przyjaciółkę... Partnerstwo to sztuka kompromisu, to nie walka gdzie jest wygrany i przegrany. Ale zgodzę się z moim przedmówcą, że czasami lepiej dmuchać na zimne - zwłaszcza jeśli chodzi o przyjaciółki, ponieważ przyjaźń damsko - męska to, według mnie, rzadkość. Ale mogę się mylić. A co Wy o tym sądzicie?
      • Gość: agnieszka Re: Wasze Zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 16:16
        Nie to ona Go zaprosila na polowinki, jest od niego mlodsza o dwa lata
        Tu nie chodzi o brak zaufania tylko o to,ze to ja jestem jego dziewczyna nie ona, pozwalam im na spotykanie sie nic do tego nie mam,ale przeciez sa jakies granice nie?
    • Gość: brsth Re: Wasze Zdanie IP: 83.238.157.* 14.10.10, 15:36
      Jak teraz mu nie ufasz w takich sprawach, to co będzie w przyszłości? Strach, kiedy wyjdzie z dzieckiem na spacer? Podejrzenia o romanse w pracy? Obawa za każdym razem gdy wsiada za kółko? Nie chcę tutaj prawić żadnych kazań, bo to tylko i wyłącznie Twoje życie, lecz w mojej opinii powinniście poważnie porozmawiać na ten temat.
      • Gość: chłopak na opak Re: Wasze Zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 15:53
        a ja uwazam ze zaufanie powinnas do niego mieć jak bedzie chciał to i tak bedzie obracał twoją przyjaciółkę czy mu na to pozwolisz czy nie to jużty musisz wiedziec czy masz do niego zaufanie czy nie
        • Gość: :) Re: Wasze Zdanie IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.10.10, 17:09
          Bardzo dobrze,że mu nie pozwoliłaś iść...Poza tym ta przyjaciółka raczej nie powinna go zapraszać..przecież on ma Ciebie i wydaje mi się,że powinna to uszanować..Co innego gdyby oboje byli samotni to niech sobie chodzą na wszystkie imprezy razem ale w taj sytuacjiniech ona znajdzie sobie swojego chłopa i z nim wychodzi a nie cudzych zaprasza :D Pozdrawiam
    • Gość: llll Re: Wasze Zdanie IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.10.10, 18:51
      Przyjaciółka zachowała się nie fair w stosunku do Ciebie. Powinna liczyć się z tym, że jej przyjaciel (twój chłopak) ma dziewczynę i nie można tak sobie zapraszać go na imprezy. A on biedak pewnie nie mógł odmówić i stał między młotem a kowadłem.
    • Gość: :) Re: Wasze Zdanie IP: *.ip.netia.com.pl 14.10.10, 19:12
      Ja bym sie na twoim miejscu zastanowil nad tym co wlasnie robisz. Nawet jesli nie masz na imie Agnieszka, to fakty, ktore przytoczylas, kazdy normalny czlowiek szybko pokojarzy. Martwilbym sie wiec na twoim miejscu raczej tym, co pomysli twoj chlopak, kiedy pojmie, ze to wlasnie jego dziewczyna radzi sie w takich sprawach na forum. Nie zasugeruje mu, co powinien zrobic, ale jesli jest kumaty, to nie wroze wam dlugiego zwiazku. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka