Dodaj do ulubionych

Wątki o stokrotce

IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.11.10, 17:54
Czemu sa kasowane to co sie wczoraj wydarzyło to prawda zobaczymy jak organy zadziałaja w tej sprawie czemu nasz kochany brukowiecnigdy nie chce podjac trudnych tematów a pisze wciąż o bzdurach ? Zajmijcie sie tym ze w Świeciu brakuje boisk młodzież nie ma co robic co z tego że sa orliki jak kort przerobiony zostaje na parking gdzie tu sens? jak juzjest obiekt sportowy to powinno sie go zaadaptowac do zaistniałej sytuacji a nie niszczyć a co do afer ceuloza stokrotka smród czemu to sie usówa wciąż to są tematy prawdziwe ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Wątki o stokrotce IP: 46.113.120.* 15.11.10, 17:39
      A co było w tamtym wątku?
      Muszę przyznać, że byłem w tą sobotę w stokrotce, ale oprócz dwóch zadym z udziałem idiotów nie zobaczyłem... choć ochroniarze zachowywali się mało profesjonalnie.
      • Gość: onnn Re: Wątki o stokrotce IP: *.ip.netia.com.pl 15.11.10, 18:03
        Profesjonalizm u tych ochroniarzy he he he.Co to ma być w ogóle.Razem z kumplem weszliśmy do tego lokalu miałem nadzieje się normalnie pobawić patrzę , a mojego kumpla ktoś szarpie wiec podchodzę bo myślałem ,że to jakiś złodziej go wyprowadza na zewnątrz i chce go "obrobić".Pytam kolesia (co jest ?) a tu inny szarpie mnie i tez wyprowadza.Już za drzwiami kolega dostał po oczach gazem od Pana A. S.Jak się okazało to ochroniarze są tam tacy szybcy (raczej do bójek) bo niby mój kumpel miał się przewracać na kogoś .Szkoda ,że jak siedziałem przy stoliku ,a kiedy zaczepiał mnie jeden z słynnych gangsterów w Świeciu to ochroniarzy nie było.To żałosne idąc na imprezę mam prawo wiedzieć gdzie jest ochrona i bawić się bezpiecznie.Panie A. S proszę kupić choćby koszulki ochronie i nauczyć kultury swoją "ochronę" w szczególności zwrócić uwagę na przewracające się tam dzieciaki.
        • Gość: :) Re: Wątki o stokrotce IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.11.10, 18:24
          bajki piszesz.. tez byłam w sobotę i doskonale wiem gdzie jest ochrona i ma koszulki z napisem z tyłu ochrona! jak nie możesz to nie pij:D
          chyba ze jesteś raz na rok i nie wiesz kto jest kim i myślisz ze jak Pana będą cie traktować. za malutki jesteś na to.
          uciekaj do Tigera albo na potańcówkę na wiochy:D
          • Gość: JA Re: Wątki o stokrotce IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.11.10, 18:48
            Jak to co andrzej ciągnął kolesia po schodach na dół za kaptur a drugiego bił po twarzy
            • Gość: deny Re: Wątki o stokrotce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 20:56
              Co Wy pie...cie tu za farmazony. Taki jesteś kozak to powiedz to Smeji w twarz a nie tu mu dupę rąbiesz.
              • Gość: hee Re: Wątki o stokrotce IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.11.10, 22:49
                Żadne farmazony wzrok mam dobry
    • Gość: onnn Re: Wątki o stokrotce IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.10, 21:47
      Smeji w twarz to powiedziałem wiec stad widocznie koszulki.Nie chodzę tam od bardzo dawna bo wiadomo że syf tam jest i tyle.Jeśli chce sie fajnie bawić ide tam gdzie jest kultura i normalna ochrona.Wyrazilem swoją opinię wiec chamskie zagrywki ze strony co niektórych na forum nie są na miejscu.
      • Gość: xxx Re: Wątki o stokrotce IP: *.147.170.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.11.10, 23:31
        prędzej byś się zmoczył ale kozak anonim jesteś
        • Gość: zeb Re: Wątki o stokrotce IP: *.devs.futuro.pl 18.11.10, 23:47
          a xxx taki kozak jesteś?
        • Gość: ble Re: Wątki o stokrotce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 23:58
          a co CYCU? Chcesz, żeby się koleś podpisał imieniem i nazwiskiem, żeby nasłać na niego swoje psy? Wstyd.
          • Gość: CSW Re: Wątki o stokrotce IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.11.10, 11:08
            oj dzieci dzieci jak sie należy to hołotę trzeba po mordzie lać!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka